20.09.11, 14:00
"Klejnowska odniosła się do teledysku, który w piątek opublikował na Facebooku szef młodzieżówki PO, Dariusz Dolczewski. W filmie wykorzystano przerobiony plakat z kandydatkami PiS i piosenkę Ascetoholix "Suczki"."
gazeta.pl

Komentarz zbędny.
Ciekaw tylko jestem jak się czują, dbające o szacunek dla kobiet, sympatyczki (i sympatycy) PO, gdy dowiadują się, że szef młodzieżówki PO publikuje takie obraźliwe g...no.

Obserwuj wątek
    • a000000 Re: Suczki 20.09.11, 16:28
      janusz2_ napisał:

>szef młodzieżówki PO, Dariusz Dolczewski.

oczekuję, że partia go potraktuje tak, jak potraktowała posła Węgrzyna za niekulturalny komentarz.
      • matelot Re: Suczki 20.09.11, 17:51
        Szkoda Azerska, że tak spisiałaś. A taka fajna była z Ciebie dziewczyna...wink

A w temacie... Obrażalskie... hmm... jakie to pisowskie. W tym PiSie wiecznie się o coś obrażają i oczekują przeprosin.
        Dziewczyny, owszem, tylko ładne ale bez poczucia humoru. Rejterada z debaty dyskwalifikuje je z udziału w życiu politycznym. Z reszta nie czarujmy się. Nad ta "spontanicznością" pracuje sztab ludzi i tylko białostocka szuja może się na takie plewy nabrać smile
        • a000000 Re: Suczki 20.09.11, 18:50
          matelot napisał:

> A w temacie... Obrażalskie.

a co? chciałbyś, aby pokornie nadstawiły drugi policzek? Niedoczekanie!
          • matelot Re: Suczki 20.09.11, 18:52
            Ateistki? wink
      • dachs Re: Suczki 22.09.11, 08:54
        a000000 napisała:

> oczekuję, że partia go potraktuje tak, jak potraktowała posła Węgrzyna za nieku
        > lturalny komentarz.

Ja też. Wyszukałem toto na youtubie. Obrzydliwość.
        Wolałbym, żeby ludzie, którym się to podoba szukali sobie miejsca w innych partiach. Gdzieś na lewicy najchętniej.
        Tylko nie rozumiem oburzenia miejscowego pisiactwa. Przeciez to jest akurat na poziomie prymitywnych kiboli, których tak broni PiS.
        smile
        • janusz2_ Re: Suczki 22.09.11, 09:28
          dachs napisał:

> Ja też. Wyszukałem toto na youtubie. Obrzydliwość.
          > Wolałbym, żeby ludzie, którym się to podoba szukali sobie miejsca w innych part
          > iach. Gdzieś na lewicy najchętniej.

Ale fakty są takie, że stworzył toto obrzydlistwo młody narybek PO i opublikował na stronach szefa młodzieżówki PO.

> Tylko nie rozumiem oburzenia miejscowego pisiactwa. Przeciez to jest akurat na
          > poziomie prymitywnych kiboli, których tak broni PiS.

Piszesz to jako miejscowy "platfus" ? smile
          • dachs Re: Suczki 22.09.11, 10:32
            janusz2_ napisał:

> Ale fakty są takie, że stworzył toto obrzydlistwo młody narybek PO i opublikował na
            > stronach szefa młodzieżówki PO.

No właśnie i to mnie też martwi.
            Na szczęście się szybko wycofali, a kretyn o poziomie kibola, co to zamieścił, został wywalony (opieram sie na informacji z Twojego postu).

> > Tylko nie rozumiem oburzenia miejscowego pisiactwa. Przeciez to jest akurat
            > > na poziomie prymitywnych kiboli, których tak broni PiS.
            >
            > Piszesz to jako miejscowy "platfus" ? smile

Jaki tam miejscoy? Ja jestem "platfus" ogólnokosmiczny. smile
            Ale zaczynam rozumieć Wasze oburzenie. Dotychczas ten poziom dobrego smaku był zarezerwowany dla spotów PiSu, a nikt nie lubi, jak mu ktoś wchodzi w jego działkę. smile
            • janusz2_ Re: Suczki 22.09.11, 10:41
              dachs napisał:

> janusz2_ napisał:
              >
              > > Ale fakty są takie, że stworzył toto obrzydlistwo młody narybek PO i opub
              > likował na
              > > stronach szefa młodzieżówki PO.
              >
              > No właśnie i to mnie też martwi.

Przynajmniej tyle smile

> Na szczęście się szybko wycofali, a kretyn o poziomie kibola, co to zamieścił,
              > został wywalony (opieram sie na informacji z Twojego postu).

A ja cytowałem gazetę.pl.
              Dokładnie było tam napisane:
              "Osoba z mojego sztabu odpowiedzialna za ten wpis została odsunięta od obowiązków i od tej pory będę osobiście pilnował publikowanych treści."

> > Piszesz to jako miejscowy "platfus" ? smile
              >
              > Jaki tam miejscoy? Ja jestem "platfus" ogólnokosmiczny. smile

Mania wielkości? smile

> Ale zaczynam rozumieć Wasze oburzenie. Dotychczas ten poziom dobrego smaku był
              > zarezerwowany dla spotów PiSu, a nikt nie lubi, jak mu ktoś wchodzi w jego dzia
              > łkę. smile

Możesz sobie żartować, ale dla mnie (i mam nadzieję dla wielu ludzi) kwestia szacunku dla kobiet jest niezależna od sympatii i antypatii politycznych.

Tak jak oburza mnie, gdy, ktoś obraża kobiety, kandydatki PiS tak samo oburzałoby mnie, gdyby ktoś obrażał kandydatki PO.
    • sz0k ale sraczka musiała zapanować w sztabie PO, hihi 20.09.11, 18:12
      To i nerwowe popiskiwania matoła w wiadomym wątku, świadczą o tym dobitnie.
      • snajper55 Re: ale sraczka musiała zapanować w sztabie PO, h 20.09.11, 18:45
        sz0k napisał:

> To i nerwowe popiskiwania matoła w wiadomym wątku, świadczą o tym dobitnie.

To Matelot pracuje w sztabie wyborczym PO?

S.
        • matelot Re: ale sraczka musiała zapanować w sztabie PO, h 20.09.11, 18:48
          On już ma zwidy, ten sz0k.smile Biedny głupek...
          • snajper55 Re: ale sraczka musiała zapanować w sztabie PO, h 20.09.11, 18:53
            matelot napisał:

> On już ma zwidy, ten sz0k.smile Biedny głupek...

Może on wie o każdej sraczce w sztabie PiS i przenosi to na innych. Pytanie, czym się w tym sztabie zajmuje, skoro ma takie informacje? wink

S.
        • sz0k Re: ale sraczka musiała zapanować w sztabie PO, h 20.09.11, 19:03
          snajper55 napisał:

> sz0k napisał:
          >
          > > To i nerwowe popiskiwania matoła w wiadomym wątku, świadczą o tym dobitni
          > e.
          >
          > To Matelot pracuje w sztabie wyborczym PO?

Aleś ty domyślny...
    • janusz2_ Dariusz Dolczewski z PO przeprosił za "suczki" 21.09.11, 09:28
      "Na profilu Dariusza Dolczewskiego z PO na Facebooku pojawiło się wideo z kandydatkami PiS do Sejmu, którym towarzyszy refren "Hej suczki, my znamy wasze sztuczki" grupy Ascetoholix. Szef młodzieżówki PO i warszawski radny szybko wideo usunął. "Szczerze przepraszam" - napisał.
      (...)
      Dolczewski na tym samym portalu społecznościowym napisał: "Zostałem wychowany w duchu szacunku względem kobiet. Szczególnie dbam o to, aby w życiu prywatnym i publicznym dbać o wysoki poziom debaty i wzajemnych relacji. Dlatego osobiście gwarantuje, ze nigdy już podobne zdarzenie nie będzie miało miejsca. Osoba z mojego sztabu odpowiedzialna za ten wpis została odsunięta od obowiązków i od tej pory będę osobiście pilnował publikowanych treści. Szczerze przepraszam".

gazeta.pl

To bardzo źle, że wcześniej pojawił się tak odrażający materiał, obraźliwy dla kobiet z PiS.
      I bardzo dobrze, że właściciel profilu społecznościowego na którym ten materiał został zamieszczony, Dariusz Dolczewski z PO, przeprosił za tak haniebny wyczyn.

Znamienne jest też, że tu, na forum, nikt spośród sympatyków PO, często mających pełne gęby frazesów nt. szacunku dla kobiet, tolerancji, itp., nie zdobył się na potępienie tego paskudztwa.
      Czyżby im się podobało, bo dotyczyło kobiet z Prawa i Sprawiedliwości?
      • prawdziwy.davout Re: Dariusz Dolczewski z PO przeprosił za "suczki 21.09.11, 09:32
        janusz2_ napisał:

" Znamienne jest też, że tu, na forum, nikt spośród sympatyków PO, często mający h pełne gęby frazesów nt. szacunku dla kobiet, tolerancji, itp., nie zdobył się na potępienie tego paskudztwa.
        Czyżby im się podobało, bo dotyczyło kobiet z Prawa i Sprawiedliwości? "

Trafiłeś w sedno.
        • janusz2_ Re: Dariusz Dolczewski z PO przeprosił za "suczki 21.09.11, 09:49
          prawdziwy.davout napisał:

> Trafiłeś w sedno.

Obawiam się, że tak.
    • absztyfikant Re: Suczki 22.09.11, 10:13
      Ten klip jest zajebisty i bardzo prawdziwy wlasnie smile
      www.youtube.com/watch?v=6DJVskmDB7c
      • dachs Dodatkowe wyjaśnienie 22.09.11, 10:40
        Po obejrzeniu klipu podanego przez Absztyfikanta muszę wyjaśnić, iż moje poprzednie uwagi dotyczą "suczek" oryginalnych, o tych właśnie
        www.youtube.com/watch?v=4_rWPLD_O8I
        Klip nie jest ani w jednym procencie tak paskudny.
        Nie zmienia to faktu, że facetów znajdujących przyjemność w słuchaniu utworów tego zespołu wole widzieć w innych partiach. smile
        • janusz2_ Re: Dodatkowe wyjaśnienie 22.09.11, 10:53
          dachs napisał:

> Po obejrzeniu klipu podanego przez Absztyfikanta muszę wyjaśnić, iż moje poprze
          > dnie uwagi dotyczą "suczek" oryginalnych, o tych właśnie
          > www.youtube.com/watch?v=4_rWPLD_O8I
          > Klip nie jest ani w jednym procencie tak paskudny.

A wątek w którym piszesz jest o tym:
          ""Klejnowska odniosła się do teledysku, który w piątek opublikował na Facebooku szef młodzieżówki PO, Dariusz Dolczewski. W filmie wykorzystano przerobiony plakat z kandydatkami PiS i piosenkę Ascetoholix "Suczki"."

Rozumiem więc, że to ci się podoba - twoja sprawa.
          Na szczęście szef młodzieżówki PO przeprosiła za umieszczenie tego gó...na na swoim profilu.
          Pisał przy tym:
          "Zostałem wychowany w duchu szacunku względem kobiet. Szczególnie dbam o to, aby w życiu prywatnym i publicznym dbać o wysoki poziom debaty i wzajemnych relacji. Dlatego osobiście gwarantuje, ze nigdy już podobne zdarzenie nie będzie miało miejsca. Osoba z mojego sztabu odpowiedzialna za ten wpis została odsunięta od obowiązków i od tej pory będę osobiście pilnował publikowanych treści. Szczerze przepraszam".
          • dachs Re: Dodatkowe wyjaśnienie 22.09.11, 10:59
            janusz2_ napisał:

> A wątek w którym piszesz jest o tym:

Ja wiem, w którym wątku piszę.
            • janusz2_ Re: Dodatkowe wyjaśnienie 22.09.11, 13:04
              dachs napisał:

> janusz2_ napisał:
              >
              > > A wątek w którym piszesz jest o tym:
              >
              > Ja wiem, w którym wątku piszę.

Nie neguję.
              Natomiast nie wiedziałeś o czym jest ten wątek w którym piszesz smile
              • dachs Re: Dodatkowe wyjaśnienie 22.09.11, 13:58
                janusz2_ napisał:

> Natomiast nie wiedziałeś o czym jest ten wątek w którym piszesz smile

Muszę się rzeczywiście pokajać. Wątek jest o obrażaniu. Obrażanie się to jest bardzo popularny sport. Ale trochę już jestem na to znieczylony, co i raz obrażają się a to nauczyciele, a to murzyni, a to posłanka Sobecka, a to pederaści. Pewien przywódca opozycji jest nawet w stanie permanentnego obrażenia.
                A ten wątek jest (jak słusznie zwróciłeś mi uwagę) o tym, że obraziła się teraz pani Klejnowska.
                Wybacz mi, że nie odniosłem się wprost do Twej solidarności z panią K. , ale z podanych wyżej przyczyn jedyne obrażanie na jakie nie jestem jeszcze obojętny, to obrażanie zdrowego rozsądku.
                Możesz więc liczyć na mój zaangażowany udział w dalszych Twoich wątkach.
                smile
      • marouder-again Swietnie pasowalby do kampanii UW i.. 22.09.11, 14:12
        zaebistego Geremkolotu, teffu, Geremkowozu!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka