Dodaj do ulubionych

Kampania powyborcza

24.10.11, 01:53
Na czterech przystankach autobusowych niedaleko mojego domu przed wyborami pojawiały się, zrywane przez przechodniów, ręcznie pisane kartki opluwające PO i Tuska. Wybory niczego nie zmieniły i kartki pojawiają się dalej. Każda inna, choć o podobnej treści. Widać zasiane ziarno nienawiści (trzeba siać, siać, siać...) padło na żyzną glebę.

https://fotoforum.gazeta.pl/photo/9/xf/le/ycbf/xLazZZLV9y7kXEFGwX.jpg

S.
Obserwuj wątek
    • cepekolodziej Re: Kampania powyborcza 24.10.11, 02:03

No i?

To o czymś świadczy?
      • jaceq Re: Kampania powyborcza 24.10.11, 09:43
        > To o czymś świadczy?

Ortografia i składnia wskazują na wyraźne wpływy języka wolskiego.
        • ewa8a Re: Kampania powyborcza 24.10.11, 09:54
          Powoli można utworzyć portret pamięciowy. Charakter pisma, oraz sam fakt, że jest to pismo odręczne wskazuję, że osoba ma więcej niż 65 lat.
    • znowu.marouder U nasz w Krakowie takze widuje recznie pisane.. 24.10.11, 02:26
      ..manifesta przeciwko iluminatom, Zydom oraz rzadowi swiatowemu. Juz ze 20 lat je widuje. Czasem nawiedza Krakow kobieta obwieszona podobnymi tresciami. Widywana jest jak mi sie zdaje rowniez w Warszawie i Lublinie...coz z tego?
      • cepekolodziej Re: U nasz w Krakowie takze widuje recznie pisane 24.10.11, 03:00

Jedna Pani Warszawianka melorecytuje w tramwajach i autobusach długie wierszowane tyrady polityczne o zdrajcach, zaprzańcach, żydach-komuchach i kaczorach oraz kwachach. Widuję ją kilka razy do roku.

A ta obwieszona napisami na tekturach bywa na Krakowskim Przedmieściu. Zdrowa kąkuręcja dla patriotycznego namiotu.

Ma fajne rymy częstochowskie
        • ewa8a Re: U nasz w Krakowie takze widuje recznie pisane 24.10.11, 09:52
          cepekolodziej napisał:

> Jedna Pani Warszawianka melorecytuje w tramwajach i autobusach długie wierszowane tyrady polityczne o zdrajcach, zaprzańcach, żydach-komuchach i kaczorach ora z kwachach.

Nawet o Kaczorach ? Zastanawiam się wobec tego, jakiej ona jest opcji politycznej.
          • cepekolodziej Re: U nasz w Krakowie takze widuje recznie pisane 24.10.11, 10:30
            > jakiej ona jest opcji polityczn
            > ej.

Własnoręcznej. Ona jest przeciw mafiom i agęturze wszelkiego ałtoramętu.
            • ewa8a Re: U nasz w Krakowie takze widuje recznie pisane 24.10.11, 10:36
              Wobec tego nie mam już wątpliwości, że to nasza Aurora. Ona czasami bywa w Warszawie, choć na co dzień mieszka za oceanem.
    • oleg3 Do grafologa! 24.10.11, 12:17
      Wiadomo kto pisze te ulotki. Nie ma konta i prawa jazdy, to i kserografie nie słyszał.
    • wkkr Niezły masz charakter pisma snajper 24.10.11, 12:39
      widać starą szkołę....
      ja utraciłem umiejętność ręcznego pisania.... sad
      • snajper55 Re: Niezły masz charakter pisma snajper 24.10.11, 13:15
        wkkr napisał:

> widać starą szkołę....
        > ja utraciłem umiejętność ręcznego pisania.... sad

Zgodnie z regułą prowokacji gliwickiej to ktoś z PO napisał, a może nawet sam Tusk.

S.
        • wkkr A to nie ty napisałeś? 24.10.11, 14:27
          hmmmm....
        • gini Re: Niezły masz charakter pisma snajper 24.10.11, 15:43
          snajper55 napisał:

> wkkr napisał:
          >
          > > widać starą szkołę....
          > > ja utraciłem umiejętność ręcznego pisania.... sad
          >
          > Zgodnie z regułą prowokacji gliwickiej to ktoś z PO napisał, a może nawet sam T
          > usk.
          >
          > S.

Calkiem mozliwe, ze sa m snajpek, albo rodzine zatrudnil, bo tak przez przypadek kolo niego az na 4 ech przystankach zauwazyl.Biedny snajpek od przystanku do przystanku....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka