Gość: Szczery IP: *.chello.pl 12.06.04, 11:53 Paru nieudaczników próbuje robić w konia wyborców posługując się zbitką pojęć, których zresztą sami do końca nie rozumieją. Ale w galopie do koryta są b. szybcy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Szczery Re: UPR to szwindel. IP: *.chello.pl 14.06.04, 09:10 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Paru nieudaczników próbuje robić w konia wyborców posługując się zbitką > pojęć, których zresztą sami do końca nie rozumieją. > Ale w galopie do koryta są b. szybcy. A nie mówiłem szczerze przed wyborami ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Oczywiście, przygłupiasty bankrucie z kanapy ! IP: *.chello.pl 14.06.04, 09:39 Ja nie podszywam się jak ty, niezdrowo podniecony przekręciku z kanpy (właściwie: kanapki. Kanapki ?) o nazwie UPR ! Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka To więcej nie przeszkadzam, socjopato... 14.06.04, 09:44 ...tym bardziej, że masz problemy z konstruowaniem zdań. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Członkowie UPR przechodzą do SAMOOBRONY ?! IP: *.chello.pl 14.06.04, 09:57 Po tragicznie przerżniętych wyborach większość członków Unii Polityki Realnej postanowiła przejść do SAMOOBRONY. Jeżeli tylko Przewodniczący Lepper ich przyjmie to z przynależnym im zapałem będą teraz głosić i propagować idee ich Przewodniczącego. Nowego Przewodniczącego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Członkowie UPR przechodzą do SAMOOBRONY ?! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 12:27 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Po tragicznie przerżniętych wyborach większość członków Unii Polityki Realnej > postanowiła przejść do SAMOOBRONY. > Jeżeli tylko Przewodniczący Lepper ich przyjmie to z przynależnym im zapałem > będą teraz głosić i propagować idee ich Przewodniczącego. > Nowego Przewodniczącego. Swój do swego po swoje. Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec [...] 14.06.04, 15:46 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: Fajnie Ci się gada sam ze sobą, pajacu? 14.06.04, 12:44 i taki to koniec "czystej" logiki "czystego" mózgu nieskażonej pracą innych organów ciała i innych części mózgu nie ukrywam, że cieszy mnie taki koniec "czystej" logiki xiecialuki danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny UPR - przegrani hucpaiarze. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 12:48 Pani Danusiu ! Czy była by Pani łaskawa się podmyć ? Higiena przede wszystkim. Polecam mydło. Szare. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: zmiana kwalifikacji 14.06.04, 15:25 z "czystej" logiki na wygodnictwo umysłowe a na taką dolegliwosć charakteru to nie tylko mydło, ale i nawet szara masa nie pomoże danka Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Pogłoski o mojej śmierci są przesadzone 14.06.04, 12:54 ...Pani judenatko. Jeszcze musi nieco Pani poczekać. Czas oczekwiania sugerowałbym wypełnic sobie wyczyszczeniem kuchenki - strasznie się lepi po tym, jak udało się Pani wczoraj przypalić lody wanilione. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: UPR to szwindel. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.06.04, 13:08 Idea połączenia UPR z Samoobroną wydaje się ze wszech miar jak najbardziej słuszna. Razem utworzą znakomity kabaret, a tandem Wojtera-Lepper nie jednego rozśmieszy. Alles Gute !!! Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec [...] 14.06.04, 13:35 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron do Panidanki IP: *.desy.de 14.06.04, 13:35 Panidanko, a dlaczego to cieszy Pania przegrana "czystej logiki"? Przeciez to oznacza zwyciestwo nieczystej logiki albo czystej nielogiki. A to chyba nie wrozy nic dobrego, bo rzeczywistosc w jakiej przyszlo nam zycie pedzic rzadzi sie logika. Jedna i jedyna, i to ze luka ja akurat rozumie, nie oznacza to, ze ona jest "jego". Moze sie Pani cieszyc, ze luce np. jest smutno, ze rozsadek przegrywa, ale to tez nieladnie. W sumie jak sie zastanowic to w ogole nieladnie. Zwyciestwo nielogiki oznacza np. ze bedzie sie finansowalo tych, ktorzy nie budzetu w zaden sposob nie zasila, z pieniedzy tych, ktorzy budzet zasilaja. Oznacza to tez, ze bedzie sie promowalo postawy antyrodzinne, dziwiac sie pozniej, ze spoleczenstwa sie starzeja i nie ma kto placic na swiadczenia dla emerytow. Oznacza to rowniez, ze za pieniadze katolika bedzie sie sponsorowac antykatolickie ruchy, a za podatek pobrany od lewicowca -wojujacego ateisty bedzie sie dofinansowac Katolicki Uniwersytet Lubelski. Lista takich nielogicznych, a typowych dla czerwonych, pomyslow jest dluga. Naprawde sie to Pani podoba? -mikron Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: do mikrona 14.06.04, 15:29 Gość portalu: mikron napisał(a): > Panidanko, > > a dlaczego to cieszy Pania przegrana "czystej logiki"? z bardzo prostej nie tylko logiki,ale i wiedzy, że człowiek to nie tylko "czysta" logika ale i "nieczyste" ciało danka Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: do mikrona 14.06.04, 15:42 Danka spadaj na pysk bolszewiczko ! Ja sie nie podobo to wyp.... do Moskwy !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: do mikrona IP: *.desy.de 14.06.04, 15:59 > Danka spadaj na pysk bolszewiczko ! > Ja sie nie podobo to wyp.... do Moskwy !!!! kolego, ja tu sobie z Paniadanka probuje rozmawiac. Moglbys sie nie wtracac ze swoim wulgarnym belkotem? -mikron Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: do mikrona IP: *.desy.de 14.06.04, 15:55 > z bardzo prostej nie tylko logiki,ale i wiedzy, że człowiek to nie > tylko "czysta" logika ale i "nieczyste" ciało > W kwestii formalnej: czlowiek w ogole nie jest logika. Domyslam sie jednak, ze ta niechlujana wypowiedzia chciala mnie Pani zapoznac z teza: "czlowiek kieruje sie w swoim zyciu nie tylko logika, ale i sercem". Niestety nie rozumiem, jak ta teza powinna byc aplikowana w kontekscie wyborow politycznych, ktore przelozyc sie maja na racjonalne (logiczne) dzialania. -mikron Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: do mikrona 14.06.04, 19:50 Gość portalu: mikron napisał(a): > W kwestii formalnej: czlowiek w ogole nie jest logika. > Domyslam sie jednak, ze ta niechlujana wypowiedzia chciala mnie Pani zapoznac z > > teza: "czlowiek kieruje sie w swoim zyciu nie tylko logika, ale i sercem". > Niestety nie rozumiem, jak ta teza powinna byc aplikowana w kontekscie wyborow > politycznych, ktore przelozyc sie maja na racjonalne (logiczne) dzialania. > > -mikron mikronie przede wszystkim dziękuję ci za interwencję (logiki?) w sprawie "niezłomnego nie prawego" przynajmniej w zachowaniu i to jest właśnie między innymi i to czym powinien kierować się także wyborca ja jestem także i fanką logiki a ze logikę pojmuję szerzej niż wszystkie naukowe określenia to sprawa mojego podejścia do nauki i humanizmu po prostu oddzielam miejsca, które są zarezerwowane TYLKO dla logiki od miejsc, gdzie sama logika szkodzi humanizmowi może się mylę, ale spróbuj mi logicznie uzasadnić potrzebę istnienia sztuki a nie komercji przynoszącej konkretny dochód sa jeszcze inne dziedziny gdzie logika humanizmu powinna być stawiana ponad logike matematycznych wyliczeń ekonomicznych i wyborca w tym przypadku nie musi mieć takiego samego podejścia co wybierany zimny i logicznie matematyczny polityk danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: do mikrona IP: *.adsl.hansenet.de 14.06.04, 22:11 Panidanko, Pani odpowiedz jest bardzo wielowatkowa i moglaby zapewne zaowocowac kilkoma innymi dyskusjami, wolalbym jednak nie tracic z oczu tego, od czego nasza rozmowa sie zaczela: otoz radosc sprawil Pani fakt, ze logika dostala w skore. Kontekst tej wypowiedzi byl taki, ze kleska logiki (slusznie) utozsamiana byla z kleska UPR. Wzbudzilo to moja ciekawosc, bo kto madry cieszyc sie moze z triumfu glupoty? Nie probuje zaprzeczac oczywistym faktom, jak istnienie sfer zycia, ktore z zimna logika nie maja wiele wspolnego. Budowa panstwa, podobnie jak autostrady lub samolotu, opierac sie powinno przede wszystkim na mocnych fundamentach. Wsiadajac na poklad jeta ma Pani zapewne nadzieje, ze konstruktor prezentowal raczej logicznie nastawionie do swojej pracy, mniej poetyckie. Dlaczego nie chce Pani tego samego od polityka? -mikron Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: do mikrona 15.06.04, 09:36 Gość portalu: mikron napisał(a): > Wsiadajac na poklad jeta ma Pani zapewne nadzieje, ze konstruktor > > prezentowal raczej logicznie nastawionie do swojej pracy, mniej poetyckie. > Dlaczego nie chce Pani tego samego od polityka? > > -mikron mikronie nie wiem czy jest tobie wiadome, że z racji wykonywanego zawodu dokładnie umiem rożróżnić pomiędzy logiką konstruktora jeta a logiką polityka i zapewniam cię, że są to całkiem różne logiki i w tym wątku nie bez zastanowienia ucieszyła mnie klęska "czystej" logiki luki i UPR a nie sama logika konstruktora opierającego się na prawach fizyki i obliczeniach matematycznych potrzebnych do budowy bezpiecznego jeta czy jest jeszcze coś do wyjaśnienia w tej kwestii? danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mikron Re: do mikrona IP: *.desy.de 15.06.04, 11:02 Panidanko, > nie wiem czy jest tobie wiadome, że z racji wykonywanego > zawodu nie jest mi wiadome. > dokładnie umiem > rożróżnić pomiędzy logiką konstruktora jeta a logiką > polityka i zapewniam cię, że są to całkiem różne logiki rozumiem, ze Pani zapewnienie musi mi zastapic w tym wypadku argumentacje. > i w tym wątku nie bez zastanowienia ucieszyła mnie klęska > "czystej" logiki luki i UPR a nie sama logika konstruktora opierającego się > na prawach fizyki i obliczeniach matematycznych potrzebnych do budowy > bezpiecznego jeta to dobrze. Ciagle wprawdzie nie jest dla mnie jasne, dlaczego kleska logiki w polityce (ktora oznacza, ze grozi nam pedzenie zywota w nielogicznie zbudowanym panstwie) Pania cieszy ale rozumiem, ze jest to tajemnica, ktora ma dodawac zyciu piekna. Moze byc. > czy jest jeszcze coś do wyjaśnienia w tej kwestii? nie, juz nic. Pozdrawiam wiec tylko, -mikron. Odpowiedz Link Zgłoś
panidanka Re: do mikrona 15.06.04, 11:17 mikronie dziękuję za miłą pogawędkę i dodam jedynie, że na szczęście są politycy co nie tylko "czystą" logiką żyją przez 24 godz/dobę i po wyjściu z politycznego gabinetu potrafią przez resztę godzin doby dostrzegać nielogiczne piękno Artysty, który przecież też musi z czegoś żyć, aby to piękno wokół nas tworzyć pozdrawiam danka Odpowiedz Link Zgłoś
kapitalizm Re: do mikrona 15.06.04, 18:41 panidanko, a dlaczego to artysta mialby byc nielogiczny? sama napisalas, ze artysta musi zyc, placic swoje rachunki "logicznymi" pieniedzmi itd., nie ma co sie obrazac na logike, logika jest piekna (naprawde), a piekno jest bardzo logiczne (zawsze) pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
kpt.ziobro Re: do mikrona 17.06.04, 13:42 panidanka napisała: > Gość portalu: mikron napisał(a): > > > Wsiadajac na poklad jeta ma Pani zapewne nadzieje, ze konstruktor > > > > prezentowal raczej logicznie nastawionie do swojej pracy, mniej poetyckie. > > Dlaczego nie chce Pani tego samego od polityka? > > > > -mikron > > mikronie > nie wiem czy jest tobie wiadome, że z racji wykonywanego zawodu dokładnie umiem > > rożróżnić pomiędzy logiką konstruktora jeta a logiką polityka i zapewniam cię, > że są to całkiem różne logiki > i w tym wątku nie bez zastanowienia ucieszyła mnie klęska "czystej" logiki luki > > i UPR a nie sama logika konstruktora opierającego się na prawach fizyki i > obliczeniach matematycznych potrzebnych do budowy bezpiecznego jeta > > czy jest jeszcze coś do wyjaśnienia w tej kwestii? > > danka Me frea doru ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys52 Czy uwazasz, ze mozna juz spuscic po U*R wode? IP: *.proxy.aol.com 14.06.04, 15:53 no to ruuuu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: Czy uwazasz, ze mozna juz spuscic po U*R wode IP: *.chello.pl 14.06.04, 18:19 Zdecydowanie - TAK ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: avatar Re: UPR to szwindel. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 14.06.04, 21:26 Nie znosze UPR! Juz nie wiem co gorsze: Kosciol czy UPR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ! Re: UPR to szwindel. IP: *.chello.pl 15.06.04, 08:42 Hucpa na 100 fajerek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pinochet Re: UPR to szwindel. IP: *.aster.pl / *.acn.pl 15.06.04, 10:24 PIERD*LCIE SIĘ WY ZASRANE UBECKIE ŚWINIE ! WY, KURWY ESELDOWSKIE, ESDEPEELOWSKIE I INNE PIERD*LONE UWOLSKIE SZMATY ! JESZCZE BĘDZIE REWOLUCJA ! I WSZYSTKICH PIER*OLONYCH SOCJALISTÓW POWYWIESZAMY NA LATARNIACH ! BĘDZIECIE KUR*Y DYNDAĆ I WTEDY BĘDZIECIE RECHOTAĆ ! ŻEBY WAS COŚ PIERD*LNĘŁO W TEJ CHWILI ! Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: UPR to szwindel. 15.06.04, 10:41 Gość portalu: pinochet napisał(a): > PIERD*LCIE SIĘ WY ZASRANE UBECKIE ŚWINIE ! > WY, KURWY ESELDOWSKIE, ESDEPEELOWSKIE I INNE PIERD*LONE UWOLSKIE SZMATY ! > JESZCZE BĘDZIE REWOLUCJA ! I WSZYSTKICH PIER*OLONYCH SOCJALISTÓW POWYWIESZAMY > NA LATARNIACH ! BĘDZIECIE KUR*Y DYNDAĆ I WTEDY BĘDZIECIE RECHOTAĆ ! > ŻEBY WAS COŚ PIERD*LNĘŁO W TEJ CHWILI ! Śwente, słowa śwente !!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaczkowski Z. Re: Szwindel na 100 fajerek ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.06.04, 14:19 Gnojki się napaliły jak szczerbaty na suchary ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: S. Baca Pieski, kundle różnej maści i koniunkturaliści IP: 62.181.161.* 16.06.04, 17:25 wieszczą już od lat rozpad UPR, bo partia ta uzyskuje, co tu mówić, niskie wyniki w wyborach (fakt, że nie potrafi sprzedać bardzo dobrych pomysłów, a Korwin kojarzony jest nierzadko jako dziwak, ale to inna kwestia), i perspektyw na objęcie władzy póki co nie ma. Więc skoro nie ma stołków, to jak partia może istnieć?!? Niemożliwe do pojęcia, prawda? Ale musicie się rozczarować, niestety. Konserwatywny liberalizm to nie jest "liberalizm" w wydaniu UW, że określają się jako liberałowie, a głosują za kasą dla partii politycznych z kieszeni podatnika. Konserwatywny liberalizm to ZASADY, których się nie sprzedaje. Do UPR nie należałem i nie należę, ale życzę im jak najlepiej, bo naprawdę nie widać w tym kraju, poza częścią PO, odtrutki na recydywę komuny, która chowa się w płaszczyk "europejskości" żeby jeszcze bardziej ograniczyć wolność gospodarczą i utrwalić dyktaturę biurokracji. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marek UPR syfem i pośmiewiskiem Polski ! IP: *.chello.pl 17.06.04, 08:10 S.Baca ma rację uważając, iż: Najgorsza kiła to UPR ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Marczak Re: UPR syfem i pośmiewiskiem Polski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.06.04, 10:22 Gość portalu: Marek napisał(a): > S.Baca ma rację uważając, iż: > > Najgorsza kiła to UPR ! Baca ma rację. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tami Re: UPR syfem i pośmiewiskiem Polski ! IP: *.lodz.mm.pl 18.06.04, 14:27 A jednak boicie się tego UPR-u! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Puchatek Re: UPR syfem i pośmiewiskiem Polski ! IP: *.crowley.pl 18.06.04, 14:41 Wielki Czarownik napisał - Puchatek odpowiada: "Socjalizm albo śmierć!" FIDEL CASTRO Co za różnica? PUCHATEK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: UPR syfem i pośmiewiskiem Polski ! IP: *.chello.pl 19.06.04, 07:59 Nie przesadzajmy z tym zagrożeniem Polski przez syfiasty UPR. Kurewki typu "pollak" nie są w stanie cokolwiek zrobić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mariusz Re: UPR syfem i pośmiewiskiem Polski ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 19.06.04, 12:05 Gość portalu: Szczery napisał(a): > Nie przesadzajmy z tym zagrożeniem Polski przez syfiasty UPR. Kurewki > typu "pollak" nie są w stanie cokolwiek zrobić. Masz rację. "pollak" to szmata. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adam M. Gdyby nie LPR to mielibyśmy samych Geremków! IP: 62.93.43.* 19.06.04, 17:13 Gdyby nie LPR to mielibyśmy w europarlamencie samych Geremków! Czy na pewno o to chodziło tym durniom, ktorzy nie poszli do wyborów? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Szczery Re: UPR syfem i pośmiewiskiem Polski ! IP: *.chello.pl 19.06.04, 17:46 I to byłoby na tyle. PS pollak !!! cooooo ?!!!!! ty kurwoooooo !!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś