Dodaj do ulubionych

Maskirowka Agnieszki

11.04.12, 19:10
https://bi.gazeta.pl/im/7/11507/z11507447X,Piotr-Radwanski--Marsz-w-2--rocznice-katastrofy-smolenskiej.jpg

Najlepsza polska tenisistka uczestniczyla w pochodzie na czesc 2-giej rocznicy katastrofy samolotowej w Smolensku.

Ukryla swoja twarz. Dlaczego? Nie chciala robic zbiegowiska wokol albo nie chciala dac okazji paparazzim, ale jako ze byla z papa wiec sie paparazzi domyslili i sfotografowali.

Kazdy ma swoje prawo by manifestowac co chce. Moze osoby publiczne, reprezentujace Polske za granica, powinni tego prawa nie naduzywac. I ta maskirowka byla chyba sposobem na pokazanie tego co sie mysli bez manifestowania. A i pewnie chciala zrobic przyjemnosc swojemu Ojcu.

Moze najbardziej interesujace jest to, ze mlodzi, bogaci i pelni nadziei na przyszlosc sa raczej identyfikowane z innym obozem politycznym.

PF
Obserwuj wątek
    • superspec Wśród młodych prym wiedzie Palikot 11.04.12, 19:21
      a za nim PiS.Przynajmniej tak było po zamieszaniu w sprawie ACTA.Mieszkam w Polsce i uważam że młodzi nie są bogaci.Zresztą są dopiero na początku akumulacji kapitału.smileAlbo stracone pokolenie.W Polsce bezrobocie wśród młodych ludzi zbliża się do 30 proc.

"Dużo gorzej dla partii rządzącej wygląda jednak sytuacja w grupie wyborców w wieku 18-24 lata. Tam największym poparciem - 31 proc. (plus dwa pkt proc.) cieszy się obecnie Ruch Palikota. Następne jest Prawo i Sprawiedliwość, które popiera już 22 proc. (wzrost o 11 pkt proc.). Natomiast poparcie dla Platformy spadło o 17 pkt proc. do 20 proc."
      www.tvn24.pl/-1,1733010,0,1,po-acta-mlodzi-wola-pis-niz-po,wiadomosc.html
      wyborcza.biz/biznes/1,100896,11498260,Rosnie_bezrobocie_wsrod_mlodych_Polakow__Jak_je_zmniejszyc_.html
      • polski_francuz Re: Wśród młodych prym wiedzie Palikot 11.04.12, 19:35
        Wiem, ze mlodym jest ciezko. W calej Europie a nie tylko w Polsce. Trudno jest dziecku przyszlosc zapewnic co mowie jako ojciec. We Francji, o dziwo, najwieksze poparcie mlodych ma kadydatka skrajnej prawicy, pani Le Pen.

Czy Palikot jest "prawdziwa" nadzieja mlodych? Trudno powiedziec. Dyskutowalismy o nim niedawno...

PF
        • mrs.courvoisier Re: Wśród młodych prym wiedzie Palikot 12.04.12, 06:19
          ktos z takim ryjkiem jak Palikot nie powinien sie na afisz, a tym bardziej w rozowej koszuli i bialym podkoszulku zamiast krawata, jak ten wiejski playboy
    • wikul Re: Maskirowka Agnieszki 11.04.12, 19:22
      Strzał w kolano. Ciekawe jak to sie odbije na jej popularności w Polsce.
      • polski_francuz Wlasnie 11.04.12, 19:36
        slowo "ciekawe" pasuje. Mnie to zaskoczylo.

PF
        • gini Ty pijesz czy cpasz? 11.04.12, 22:21
          Pochod na czesc drugiej rocznicy katastrofy?????
          Zglupiales do reszty?
          • astra18 Re: Ty pijesz czy cpasz? 12.04.12, 06:41
            gini napisała:

> Pochod na czesc drugiej rocznicy katastrofy?????
            > Zglupiales do reszty?

Wynika z tego, że Agnieszka Radwańska ma dwóch fanów z głowysmile))))
            Mój Boże, co by tu wymyślił nieodżałowanej pamięci dr Strosmayer????smile

Astra
            • polski_francuz Watek 12.04.12, 08:01
              bez denerwujacych wpisow to nie watek. Liczmy przynajmniej, ze bedzie ich niewiele (:

PF
              • polski_francuz Aha 12.04.12, 08:18
                fanem Agnieszki, oczywiscie, zostane. Fanem jej stylu gry w tenisa, ktory uwazam za inteligentny. A co robi w wolnych chwilach i to na kogo glosuje w wyborach malo mnie interesuje.

PF
                • astra18 Re: Aha 12.04.12, 10:10
                  polski_francuz napisał:

> fanem Agnieszki, oczywiscie, zostane. Fanem jej stylu gry w tenisa, ktory uwaza
                  > m za inteligentny. A co robi w wolnych chwilach i to na kogo glosuje w wyborach
                  > malo mnie interesuje.
                  >
                  > PF
                  >

I tak trzymać!smile

Astra
              • pikrat Re: Watek 12.04.12, 10:01
                polski_francuz napisał:

> bez denerwujacych wpisow to nie watek. Liczmy przynajmniej, ze bedzie ich niewi
                > ele (:
                >
                > PF

Badz wyrozumialy. Akurat udalo ci sie zdenerwowac osoby dotkniete zespolem Macierewicza. W naszej kulturze chorym sie wybacza.

• manny-jestem Tylko duren 12.04.12, 21:52
        nie potrafi odroznic sportu od polityki.
        • polski_francuz Wielki szlem 12.04.12, 22:01
          Mam nadzieje, ze to nie o mnie mowa.

Agnieszka jest znana i prezentuje Polske na szerokim swiecie i dlatego sie o niej tyle mowi i ja tak sledzi.

I dlatego zalozylem o niej watek.

Ale, tak naprawde, to bym sie ucieszyl gdyby zdobyla wielkiego szlema.

PF
          • manny-jestem Nie Pafie 12.04.12, 22:15
            Nie o Tobie.
        • wikul Re: Tylko duren 12.04.12, 23:43
          manny-jestem napisał:

> nie potrafi odroznic sportu od polityki.

Powiedz to Tomaszewskiemu.
        • snajper55 Re: Tylko duren 13.04.12, 01:50
          manny-jestem napisał:

> nie potrafi odroznic sportu od polityki.

Niestety, durniów mieszających jedno z drugim mamy sporo. Stąd pojawiają się czasem na trybunach sportowych polityczne transparenty o Tusku czy o komunie.

S.
          • wikul Re: Tylko duren 13.04.12, 13:49
            snajper55 napisał:

> manny-jestem napisał:
            >
            > > nie potrafi odroznic sportu od polityki.
            >
            > Niestety, durniów mieszających jedno z drugim mamy sporo. Stąd pojawiają się cz
            > asem na trybunach sportowych polityczne transparenty o Tusku czy o komunie.
            > S.

Bardzo trafne spostrzeżenie, tylko Manny Klapa przyznał sie do tego niechcący.
    • mrs.courvoisier katastrofa smolenska to tez maskirowka 12.04.12, 06:41
      Isia podkreslila te wiadomosc, ktorej nie chca zaakceptowac rzadowe obiboki.
    • oleg3 Pafie 12.04.12, 11:03
      Co takiego niestosownego zrobiła Radwańska? Uważasz, że ktokolwiek powinien się wstydzić osobistego udziału w obchodach 2-giej rocznicy katastrofy smoleńskiej?

Nie za bardzo interesuję się tenisem, choć oglądałem finał w Miami. Czytałem i chyba życie to potwierdza, że Agnieszka, podobno pod wpływem ojca, nie chce być celebrytką. To budzi szacunek, przynajmniej u mnie.
      • ladujemy_dziady Re: Pafie 12.04.12, 12:53
        Pewnie, że Agniesia nic niestosownego nie zrobiła - bo to raczej rzecz estetyki, niż stosowności bądź niestosowności - Agniesia się jedynie wstydziła. I trudno jej się dziwić - taż ten cały cyrk smoleński, to kompletna wiocha mentalna.
        • oleg3 Re: Pafie 12.04.12, 13:05
          ladujemy_dziady napisał:

> Agniesia się jedynie wstydziła

A ty się wstydzisz nicka?
          • ladujemy_dziady Re: Pafie 12.04.12, 22:05
            A ty się wstydzisz nicka?

Żartujesz sobie chyba... inspiracja z życia wzięta. Co prawda kaczego, ale to ponoć najprawdziwsze Polaki, więc natchnienie i pomysły czerpię chyba z właściwych osób?
      • polski_francuz Niestosownego 12.04.12, 16:42
        nic w jej uczestnictwie (w obchodach) nie bylo. Wielu, w tym, ja bylo zaskocznych. Dlaczego? Ano, jak juz pisalem, na ogol mlodzi, zamozni, na fali sukcesu sie inaczej politycznie deklaruja.

Ale, jesli juz chcesz cos pozytywnego ode mnie uslyszec, to uwazam, ze w wolnym kraju ludzie moga myslec jak chca. I to ze Agnieszka inaczej mysli, niz wielu innych mlodych, mozna jej tylko na plus policzyc.

Oby tylko dobrze grala w tenisa, bo za to ja szanujemy.

PF
        • oleg3 Re: Niestosownego 12.04.12, 16:48
          OK.
          Nie do końca odczytałem twoje myśli zawarte w poście otwierajacym wątek.

Cześć

Oleg
        • snajper55 Re: Niestosownego 12.04.12, 21:45
          polski_francuz napisał:

> I to ze Agnieszka inaczej mysli, niz wielu innych mlodych, mozna jej tylko na plus policzyc.

Samo to, że myśli inaczej, niż wielu innych młodych? Jeśli jakiś młody Abacki, inaczej niż wielu innych młodych, będzie uważał iż Stalin to wzór do naśladowania, to też mu to na plus policzysz?

S.
          • polski_francuz Cena wolnosci 12.04.12, 21:57
            Wiesz, w demokratycznej od dwoch wiekow Francji 30% populacji, jesli wierzyc sondazom, popiera (w wyborach prezydenckich) kandydatow skrajnych:
            .15 % popiera faszystke;
            .15% popiera komuniste.

A ja sam nie wiem kedy droga prowadzi (czyli na kogo glosowac).

Taka jest cena wolnosci.

PF
    • snajper55 Kiedy indziej 12.04.12, 22:08
      Najlepsza polska tenisistka uczestniczyla w pochodzie na czesc 1-szej rocznicy katastrofy samolotowej w Smolensku nie kryjąc swej twarzy.

https://m.nowyekran.pl/3870426d6428ccff02d4f3fb0f86176b,14,0.jpg

Nie kryła swej twarzy tak jak wcześniej nie kryła swej wiary

https://m.nowyekran.pl/d146fbdc3b69304760f9135dffc25b86,14,0.jpg

Skąd więc nagle taki kamuflaż? A może to maskirowka i nie było to Radwańska? Może obce (wiadomo jakie) służby...

S.
      • polski_francuz Banalne Watsonie 12.04.12, 22:13
        Agnieszka staje sie osoba publiczna i symbolem dla wszystkich Polakow i takich i siakich. I choc woli takich to preferuje siakich nie draznic.

PF
        • snajper55 Re: Banalne Watsonie 12.04.12, 23:15
          polski_francuz napisał:

> Agnieszka staje sie osoba publiczna i symbolem dla wszystkich Polakow i takich
          > i siakich. I choc woli takich to preferuje siakich nie draznic.

Coś mi w tym wszystkim zgrzyta. Chce ukryć swą obecność ale zakłada strój zwracający uwagę i idzie z tatusiem.

S.
          • polski_francuz Tout et son contraire 13.04.12, 07:37
            Te sprzecznosci, o ktorych piszesz, sa moze dlatego, ze Agnieszka jest kobietasmile

Goodday

PF
    • wikul Miły gest Muchy 13.04.12, 15:53
      www.tvn24.pl/0,1741385,0,1,radwanska-chce-budowac-z-mucha-na-waciki-starcza,wiadomosc.html
      Radwańska dała Musze rakietę a dostała od Muchy pamiatkową bransoletkę na Euro.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka