Dodaj do ulubionych

"dziennikarka" Stankiewicz nie moze sie bawic

12.06.12, 18:14
„Nikt nie popsuje nam tej imprezy" – pisze na portalu „Rzeczpospolitej" pan Darek Rosiak, któremu stale coś w tej zabawie przeszkadza. A to ci, którzy zostali oszukani przy budowie autostrad, a to ci, którzy domagają się międzynarodowego śledztwa w sprawie przyczyn katastrofy smoleńskiej. A przecież mamy Euro 2012.

Przytrzaśnięta do muru lawiną oskarżeń w mediach, że usiłuję komuś zepsuć zabawę, zaczęłam się zastanawiać nad sobą. Może naprawdę nie umiem się bawić i zazdroszczę tym, którzy potrafią? Tylko że ja lubię się bawić. To o co chodzi? Dlaczego trudno mi się włączyć w ten nurt powszechnej radości? Przytaczając przejaskrawione porównanie, powiem tak: pewnie z tych samych powodów, dla których trudno byłoby mi się bawić na karuzeli przy getcie w Warszawie w czasie wojny (jeśli ta karuzela w ogóle istniała). Pewnie dlatego, że nie bawiłabym się dobrze na juwenaliach tuż po śmierci Pyjasa.

niezalezna.pl/29767-czasem-ciezko-jest-dobrze-sie-bawic%E2%80%A6

Obserwuj wątek
    • pikrat Re: "dziennikarka" Stankiewicz nie moze sie bawic 12.06.12, 19:00
      Powinni ta Stankiewicz wyslac na Marsa. Za potwierdzeniem odbioru.

ps. Pulbeku, moze byc? wink
    • t_ete ja mam uczulenie 12.06.12, 23:39
      na takie przedwczesnie postarzale (jeszcze) mlode kobiety z wyrytym na twarzy cierpieniem badz cierpieniem wpisanym w struny glosowe ...

jakos im nie wierze ... zbyt teatralne to i pozerskie

tete

• marouder.com.pl Tete, a czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze.. 13.06.12, 06:13
        ...wraz z wyborem zyciowego zakretu Pania Stankiewicz musieliby bzykac Panowie : Maciarewicz..ten, jak mu tam, ten o zesciubionych usteczkach, Kaminski, Riczard Czarnecki, badz nawet sam nadprezes??!!

Ty bys sie poddala takiemu azardowi, czy tez tkwilabys w seksualnym nierobstwie?
        • t_ete Re: Tete, a czy zdajesz sobie sprawe z tego, ze.. 13.06.12, 09:27
          marouder.com.pl napisał:

> ...wraz z wyborem zyciowego zakretu Pania Stankiewicz musieliby bzykac Panowie
          > : Maciarewicz..ten, jak mu tam, ten o zesciubionych usteczkach, Kaminski, Ricza
          > rd Czarnecki, badz nawet sam nadprezes??!!
          >
          > Ty bys sie poddala takiemu azardowi, czy tez tkwilabys w seksualnym nierobstwie
          > ?
          marouder.com.pl napisał:

> ...wraz z wyborem zyciowego zakretu Pania Stankiewicz musieliby bzykac Panowie
          > : Maciarewicz..ten, jak mu tam, ten o zesciubionych usteczkach, Kaminski, Ricza
          > rd Czarnecki, badz nawet sam nadprezes??!!
          >
          > Ty bys sie poddala takiemu azardowi, czy tez tkwilabys w seksualnym nierobstwie
          > ?

Sugerujesz ze seksualna glodowka przyobleka twarz w tak cierpietniczy wyraz i pcha do przemawiania na wiecach oraz nieustannego protestowania ? smile
          Mozna pojsc o krok dalej .... przypuszczasz ze cala ta 'republika smolenska' bierze sie z seksualnego nierobstwa - wymuszonego lub z wyboru ?

Ja nie bylabym moze az tak radykalna. Ale jest cos w tym.
          Gdy ludziom brak seksualnego spelnienia - cierpi nie tylko ich cialo, takze psyche. Musza wypelnic pustke ktorej wypelnic sie nie da (niby da sie ale to trudne). Pojawiaja sie 'zastepcze' zainteresowania i czynnosci. Musza byc odpowiednio angazujace.

A co do 'poddawania sie' ... chyba mnie znasz troche. Uwazam ze kobieta wybiera a nie 'poddaje sie'. Pozorne 'poddanie sie' - to takze wybor.

tete
    • wikul Re: "dziennikarka" Stankiewicz nie moze sie bawic 13.06.12, 00:13
      W przeciwienstwie do redakcyjnego kolegi ktory bawi sie naparzajac z kibolami.

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114883,11920162,Dziennikarz__Gazety_Polskiej_Codziennie__pobity_przez.html?lokale=wroclaw
      • marouder.com.pl E tam, naparzanie sie jest dobre! 13.06.12, 06:01
        Z lza w oku wspominam niegdysiejsze zadymy, przy ktorych to, co zdazylo sie w Warszawie, to haniebny pikusuncertain
        • jaceq Mnie to akurat bawi 13.06.12, 09:20
          że rosyjskie kibole pacli akurat tego Muchie packom.
          • wkkr To była prowokacja dziennikarska 13.06.12, 09:32
            oni są w tym dobrzy. Z niesiołem udało się koncertowo, teraz ruscy kibole...
            • snajper55 Re: To była prowokacja dziennikarska 13.06.12, 12:32
              wkkr napisał:

> oni są w tym dobrzy. Z niesiołem udało się koncertowo, teraz ruscy kibole...

Ale flagi z napisem Smoleńsk nie dali rady wnieść na stadion. A tyle papierowych samolocików narobili...

S.
    • jaceq Re: "dziennikarka" Stankiewicz nie moze sie bawic 13.06.12, 00:44
      Stankiewicz wystąpiła z pikietą sugerującą transparentnie winę Ruskich za Smoleńsk.
      Miałem nadzieję, że ją ta russkaja armia zgwałci gdzieś na moście Poniatowskiego albo wrzuci do Wisły. Niestety, naród rosyjski chyba się zbytnio ucywilizował.
      • marouder.com.pl Sam sie rzuc na redaktorke! 13.06.12, 06:03
        Ruskow by chcial przez prokura wykorzystywac!
        • jaceq Weź się Pan wal 13.06.12, 09:17
          z takimi pomysłami!
          Wiadomo od tysiącleci, że Ruski wydmucha wszystko, co mu się na dmuchawę nawinie, nawet takich Stankiewicz nie wyłączając. Może babie, ewidentnie przechodzącej jakąś burzę hormonalną, by się przydało coś w tym rodzaju? Kto tam wie, co się jej śni po nocach?
        • wkkr E tam 13.06.12, 09:35
          ona chyba na jakiś mały "gwałci" plutonu sowieckich kibiców liczyła....
          Inaczej pewnie by tam nie lazła....
      • wkkr Kibole w trosce o je cześć 13.06.12, 09:34
        poprosili ją grzecznie by się przemieściła po za zasięg ich wzroku.
        PS
        Oczywiście użyli jedynego znanego im słowa służącego do opisywania wszelkich czynności: "spie...j"
    • wkkr ale ma najebane .... n/t 13.06.12, 09:30
    • g-48 Re: "dziennikarka" Stankiewicz nie moze sie bawic 13.06.12, 13:21
      orum.gazeta.pl/forum/w,13,136590902,,_dziennikarka_Stankiewicz_nie_moze_sie_bawic.html?v=2
      To juz wszystko Absztys?! Mo0ze jeszcze loepiej poplujesz zeby ci nie mogli woreczka zolciowego wyoperowac w Tel-Avivie Jappie. Jest was tam przybledow wiecej?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka