Gość: 3M 3mać ten gejowski syf z dala od Polski! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: warmi Re: 3mać 3 miliony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:07 statystycznie w Polsce zyje ok 3 milionow osob o orientacji homo, drugie tyle bi... co ty na to? Oj uwazaj to jest sila... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: endo Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 195.149.98.* 27.06.04, 15:05 Nie przejmujmy się krytyką geja burmistrza,bo to niepoważne a i szumu za dużo.Nie można przyzwalać na rozsiewanie i propagowanie dziwnych stanów chorobowych na młode i zdrowe społeczeństwo-to paranoja ! PODPISUJĘ SIĘ POD HASŁAMI MOJEGO POPRZEDNIKA . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Nie jest ani mlode ani zdrowe,jest kompletnie , IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:29 Zdemoralizowane, Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.citysat.com.pl / *.citysat.com.pl 27.06.04, 15:06 Homoseksualizm nie jest zboczeniem atylko usterką genetyczną i to jest rzecz stała,i nie można przez to dyskryminować tak urodzonych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EU Re: Polska - ostatni bastion pruderii katolickiej IP: *.securenet.net / *.securenet.net 27.06.04, 15:17 Cywilizacja to znaczy tolerancja, szacunek dla istoty ludzkiej bez wzgledu na plec, skore czy orientacje seksualna. A czytajac wypowiedzi na tym forum ma sie wrazenie, ze Polsce jeszcze bardzo daleko do tego idealu. Pozostaje wam jeszcze duzo do zrobienia na tym polu. Musicie sie jeszcze wiele nauczyc, siejecie nienawiscia, agresja, jak prymitywne zwierza. Nienawidzicie Zydow, Cyganow, Wietnamczykow, homoseksualistow. Jestescie zadni krwi, tak gleboko przeszedl w was jad totalitaryzmu. Jakos nie potraficie sie z tego wyleczyc, bo widocznie blizsza jest wam ideologia nazizmu i stalinizmu, niz zakorzeniony przez wieki na gruncie europejskim humanizm. Wstretne komunistyczne mutanty, potworki laboratoriow PRL-u. Leczcie sie ze swojej totalitarnej psychozy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ptaszyna Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:07 Homoseksualisci sa tylko inni, sokoliku. Chyba i ja jestm zboczona, ale uwazam, ze nie jest istotne jak o Polsce mowia mniejszosci. Byle by wiekszosci mowily inaczej. Reklama jest dzwignia handlu. A Niemcy juz i tak lecza u nas zeby i zgryz. A jesli zaczna przyjezdzac na kozetki psychoanalityczne, zaczna moze o Polsce mowic inaczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pol Re: Polska krytykowana nie tylko za to IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 15:12 Massz racje ale taki Sokolik (slepy zreszta) NIC nie zarobi na tym. On bedzie dalej w zlosci i glupocie gryzl pazury i plul na wszystko dookola. Nic to, inni pchaja ten wozek naprzod i o to chodzi. Sokoliki sie nie licza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wojtek Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.dandn1.vic.optusnet.com.au 27.06.04, 15:17 To jest bezczelnosc zadac bezenstwa i upominac sie o deprawacje ludzka. Ten chorobliwy i bardzo szkpdliwy odlam ludzki powinien milczec i nie upominac sie o wiecej tolerancji .Nikt nie ma prawa narzucac drogiemu swoich zadan.Nikt nie ma prawa toreryzowac wkoncu normalnego spoleczenstwa swoim zboczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jednak hetero spoko, soko! IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 15:31 Gość portalu: sokol napisał(a): >ci ludzie sa chorzy - buractwo! > sa nienormalni i nie ma co temu zaprzeczac. - buractwo! > kazda liberalizacja prawa jezeli chodzi o pedalow sprawia ze z pedalstwa robi sie rzecz normalna,a tak nie jest - buractwo! > niech siedza cicho i nie obnosza sie ze swoim zboczeniem!!!!!!!! - buractwo! nie ma co ukrywac, ze najwieksza nienawiscia do homoseksualistow ziona osoby o podswiadomym strachu i niepewnosci co do swojej wlasnej seksualnosci. nie ma sie czego bac, czy pluc na wszysko. to, ze nie wiesz jak to z toba faktycznie jest, nie jest niczym zlym i nienormalnym (twoja agresja artykuowana na "zewnatrz" jest dobrze znana psychiatrii) plujac sie na ten temat tak zarlocznie, podajesz tylko do szerokiej wiadomosci o swoich watpliwosciach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Imar Re: spoko, soko! IP: *.czerniakowska.pl / *.elnetplus.waw.pl 27.06.04, 16:19 Czlowieku nie pisz takich rzeczy bo homoseksualizm nie jest niczym normalnym to choroba ktora powinno sie leczyc. Pozatym pomyliles sie zupelnie w osadzie natura stworzyla kobiete i mezczyzne i tylko kobieta i mezszczyzna moga miec dziecko. Natomiast homoseksualizm pojawia sie u ludzi czesto ktorzy sa slabi psychicznie lub w dziecinstwie doznali jakiejs kzywdy. I niech nikt nawet nie tlumaczy ze to normalne bo jest to odchylenie od wszystkich norm jakie przyjmuje spoleczenstwo. Ja sam tych ludzi sie brzydze. Obawiam sie ze w tym temacie nie mam zadnych watpliwosci co do tego co powiedzialem. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: spoko, soko! 28.06.04, 00:23 Gość portalu: Imar napisał(a): > Czlowieku nie pisz takich rzeczy bo homoseksualizm nie jest niczym normalnym to > > choroba ktora powinno sie leczyc. Pozatym pomyliles sie zupelnie w osadzie > natura stworzyla kobiete i mezczyzne i tylko kobieta i mezszczyzna moga miec > dziecko. Natomiast homoseksualizm pojawia sie u ludzi czesto ktorzy sa slabi > psychicznie lub w dziecinstwie doznali jakiejs kzywdy. Kto ci takich bzdur naopowiadał ? Jakiej krzywdy ? Jacy słabi psychicznie ? Coś ci się pokręciło w głowie. Z taką wiedzą o świecie daleko nie zajedziesz. Do ksiązek, nieuku . I niech nikt nawet nie > tlumaczy ze to normalne bo jest to odchylenie od wszystkich norm jakie > przyjmuje spoleczenstwo. Ja sam tych ludzi sie brzydze. Obawiam sie ze w tym > temacie nie mam zadnych watpliwosci co do tego co powiedzialem. Człowiek bez wątpliwości. takich podziwiam. Znają jedynie słuszne prawdy. Ludzi brzydzi bardzo wiele rzeczy, ale czy to wystarczy aby kogoś dyskryminować. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: spoko, soko! 28.06.04, 00:33 Gość portalu: Imar napisał(a): > Ja sam tych ludzi sie brzydze. Obawiam sie ze w tym > temacie nie mam zadnych watpliwosci co do tego co powiedzialem. Na szczęście twoje prywatne obrzydzenie nie ma mocy prawnej. Dlatego tacy 'obrzydliwcy' jak ty nie mogą nikomu zakazać konstytucyjnych praw. "nie ma co ukrywac, ze najwieksza nienawiscia do homoseksualistow ziona osoby o podswiadomym strachu i niepewnosci co do swojej wlasnej seksualnosci." Imar, co do twojego braku wątpliwości to powinieneś wiedzieć, że mówiąc 'seksualność' nie zawsze chodzi o 'orientacje seksualną'. Też mam wrażenie, że przydałoby ci się poczytać trochę książek...tylko, że najpierw musiałbyś się nauczyć tej tak bardzo przydatnej czynności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gocha Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 15:47 Pomysl zanim cos powiesz, chyba jestes zboczencem intelektualnym! Odpowiedz Link Zgłoś
anya_24 Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 15:52 przeczytałam sobie cały ten wątek... i jestem przerażona!!! jak można oceniać ludzi po tym co tak naprawdę od nich nie zależy??? Homoseksulaizm, jak już tu ktos napisał, jest uwarunkowany genetycznie tak jak kolor oczy czy skóry... co nas obchodzi kto z kim sypia i kogo kocha??? jeśli jednej i drugiej stronie jest dobrze, to przecież tylko to się liczy... Opamiętajcie sie ludzie - pzreciez to fantastyczne że każdy z nas jest inny!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 2 Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.114.170.* 27.06.04, 16:01 anya_24 napisała: jeśli jednej i drugiej stronie > jest dobrze, to przecież tylko to się liczy... Opamiętajcie sie ludzie - > pzreciez to fantastyczne że każdy z nas jest inny!!! Ty Anya jestes FANTASTYCZNA , jasne opamietaj sie na milosc Boska Ty i inni nie mozna przeciez wynaturzeniom dawac praw do adoptowania dzieci i wychowywaniu ich ! oczywiscie ze nie obchodzi mnie kto z kim sypia ale nie chce zyc w syfie i wynaturzeniu na porzadku dziennym. Pozdrawiam cie Odpowiedz Link Zgłoś
anya_24 Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 27.06.04, 16:08 moim zdaniem sex faceta z facetem/kobiety z kobietą NIE jest wynaturzeniem i syfem to po pierwsze. Poza tym myślałam że w wychowaniu dzieci najważniejsz jest miłość... no ale oczywiście się mylę i lepiej żeby dziecko wegetowało w sierocińcu niż było w kochającej się acz nieco nietypowej rodzinie! (to była ironia - dla tych którzy mogą pomyśleć ze nagle zmieniłam front ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.114.170.* 27.06.04, 20:34 Anya Ty powaznie? mialam nadzieje ze zartujesz? Anya gdy dzieci wychowuja sie w sierocincu to z roznych powodow rodzice zgineli w wypadku czy z innych przyczyn a przede wszystkim bo ich rodzina jest patologiczna wiec odebrano prawa rodzicielskie rodzicom tych dzieci bo np byli alkoholikami !!! odbieraja prawa , wiec dzieci takie juz poszkodowane chcesz np 2 gejom oddac ? lub 2 lesbijkom ? co Ty wygadujesz ? przeciez to straszne , jesli sa gejami i inaczej nie moga ok ale nie dzieci!!! w takim wypadku ryzyko wzrasta ze dzieci wyrosna rowniez na homoseksualistow, tak jak wysokie ryzyko wystepuje u dzieci alkoholikow iz w przyszlosci rowniez beda mieli problem z alkoholem, Na glowe swiat upadl i najgorsze ze niektorzy to akceptuja ? i jakis parady z golymi piersiami i w ogole no jazda na maxa bez trzymanki Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 28.06.04, 00:28 Gość portalu: AGNIESZKA 23 napisał(a): > Anya Ty powaznie? mialam nadzieje ze zartujesz? Anya gdy dzieci wychowuja sie w > > sierocincu to z roznych powodow rodzice zgineli w wypadku czy z innych przyczyn > > a przede wszystkim bo ich rodzina jest patologiczna wiec odebrano prawa > rodzicielskie rodzicom tych dzieci bo np byli alkoholikami !!! odbieraja > prawa , wiec dzieci takie juz poszkodowane chcesz np 2 gejom oddac ? lub 2 > lesbijkom ? co Ty wygadujesz ? przeciez to straszne , jesli sa gejami i inaczej > > nie moga ok ale nie dzieci!!! w takim wypadku ryzyko wzrasta ze dzieci wyrosna > rowniez na homoseksualistow, tak jak wysokie ryzyko wystepuje u dzieci > alkoholikow iz w przyszlosci rowniez beda mieli problem z alkoholem, Na glowe > swiat upadl i najgorsze ze niektorzy to akceptuja ? i jakis parady z golymi > piersiami i w ogole no jazda na maxa bez trzymanki Orientacji seksualnej nie nabywa się jak alkoholizmu. Takie dzieci mają najwyżej szanse wyrosnąć na ludzi bardziej wrażliwych i tolerancyjnych. Orientacja seksualna człowieka powstaje w czasie tworzenia się tzw. "płci mózgu" w okresie okołoporodowym i wychowanie tego nie zmienia. Homoseksualiści rodzą się w typowych rodzinach, a nie w jakiś dziwnych czy patologicznych. I homoseksualiści nie mają trzech nóg i czterech rogów. Naprawdę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: :) Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 16:09 idz sie leczyc stara ruro... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 17:27 anya_24 napisała: > przeczytałam sobie cały ten wątek... i jestem przerażona!!! jak można oceniać > ludzi po tym co tak naprawdę od nich nie zależy??? Homoseksulaizm, jak już tu > ktos napisał, jest uwarunkowany genetycznie tak jak kolor oczy czy skóry... co > nas obchodzi kto z kim sypia i kogo kocha??? jeśli jednej i drugiej stronie > jest dobrze, to przecież tylko to się liczy... Opamiętajcie sie ludzie - > pzreciez to fantastyczne że każdy z nas jest inny!!! A biseksualiści czym są warunkowani genetycznie ? Rzeczywiście, każdy jest inny, niektórzy są pedofilami, zoofilami itp. To fantastyczne !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.dip.t-dialin.net 27.06.04, 16:25 onunterhaltung.t-online.de/c/21/13/93/2113936.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty pedryl Być skrytykowany przez pedała to chluba IP: *.acn.waw.pl 27.06.04, 16:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 27.06.04, 16:51 Skończyć wreszcie ztą nowo-mową. Jakie geje, jakie geje? Toż to nic innego tylko pederaści. To własnie słowo jest oddające tą dewiację - PEDERAŚCI! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wariat Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.pl / 81.210.106.* 27.06.04, 16:58 Chorzy?! Nienormalni?! Won z mojego podworka, bo nadzieje ci glowe dlugopisem!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anna Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 17:15 Sokol, jedyne z czym nie nalezy sie obnosic, to glupota. Dlatego sugeruje, bys siedzial cicho. Swoja droga- krytyka Polski, sadze ze zasluzona. Moze ktos sie otrzasnie, bo tkwimy w XIX wieku. Mielismy okazje pokazac, ze cos sie u nas zmienia. Mialo byc dobrze, a wyszlo jak zawsze... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiku Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 17:33 Gość portalu: anna napisał(a): > Sokol, jedyne z czym nie nalezy sie obnosic, to glupota. Dlatego sugeruje, bys siedzial cicho. > Swoja droga- krytyka Polski, sadze ze zasluzona. Moze ktos sie otrzasnie, bo > tkwimy w XIX wieku. Mielismy okazje pokazac, ze cos sie u nas zmienia. Mialo > byc dobrze, a wyszlo jak zawsze... Może tkwisz w XIX wieku. Twoja sprawa. Tylko nie mów za innych. I nie wciskaj że agresywna afirmacja zboczeń to wyraz postępu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wizjoner Bzdury.Przestrzeń publiczna w naszej kulturze, sys IP: 194.181.190.* 27.06.04, 17:50 temie prawnym, społecznym etc. nie służy do prezentacji preferencji seksualnych (odmiennych lub "normalnych") nawet sporych grup. A szczególnie tak agresywnej i ekshibicjonistycznej prezentacji. To jest ich PRYWATNA sprawa. Konieczność oglądania tych brewerii narusza moje prawo do przebywania w tych miejscach.Chyba, że chodzi tu o chęć ZMIANY tej "kultury,systemu prawnego, społecznego, etc". Przyzwolenie na wiele spraw poszło na Zachodzie za daleko i będą się musieli z tych eksperymentów w porę wycofać - życie ich zmusi. A jeśli nie zdążą "w porę"? No to może zadziałać sprzężenie zwrotne dodatnie, efekt kuli śniegowej, znajdą się na pochylni i będziemy mieli następny eksperyment na wielką skalę, jakby mało było tych dwóch z XX wieku (skrótowo: Hitler i Stalin/Lenin). W każdym razie, od tych obrazków radosnych i wyzwolonych igraszek "gejów", lesbijek i ich ideologicznych sojuszników aż cuchnie agresją,gwałtem , przemocą i gotowością do stosowania przemocy. A może ich strategiczny plan jest taki, że chcą się odegrać za wieki ucisku i prześladowań (prawdziwych i domniemanych)i dorwać się do władzy? (podobny motyw przyświecał nazistom i marksistom) Bo przecież tylko władza da im pełną satysfakcję i akceptację, co by nie opowiadali i ściemniali, homoseksualizm jest przecież ułomnością. A jak będą mieli władzę, to zadekretują po prostu, że właśnie heteroseksualizm jest ułomnością i czymś niższym (untermensch, po prostu-do roboty może być,nie dorządzenia).Wyraźnie dążą do nadania swoim zachowaniom seksualnym cech kategorii politycznej i wyraźnie nie wystarczy im "bierna tolerancja"-(brak prześladowania, akceptacja dla odmiennosci), którą w krajach Zachodu od dawna mają . Jeśli jest ich , jak mówią, ca. 5%, to tyle wystarczy na elitę władzy (na wszystkich szczeblach) i skutecznego trzymania za pysk pozostałych 95% , tak było w systemie sowieckim, hitlerowskim. Z kolei grupa nie jest za duża, i przywileje wynikające z wykonywania władzy nie rozcieńczą się nadmiernie.Predyspozycje mają do tego duże, bo są (średnio biorąc) sporo inteligentniejsi niż normalna populacja i mnóstwo ich jest (często głęboko ukrytych) wśród wszelkich elit (kulturalnych, biznesowych, politycznych). No i to poczucie krzywdy i wyobcowania. Potężny motor wielu rewolucji.Nie należy się łudzić: te prymitywy z parady w Berlinie, to "żołnierze", mięso armatnie, oficerowie są gdzie indziej. To wszystko ma też silne cechy populistyczne. B. często wysyła się najpierw motłoch na ulicę. Jesli już, nie będą to łagodne rządy, jakakolwiek ogólna legitymacja demokratyczna (nawet zapluta i załgana) nie będzie potrzebna, wystarczy demokracja wewnątrz grupy predystynowanej (tak było z ateńską demokracją właścicieli niewolników, szlachecką demokracją w dawnej Polsce, itp). Wszelkiego rodzaju ekstremiści (fanatycy, wizjonerzy) gdy są prześladowani, budzą często sympatię i współczucie. Ale biada, jak dostaną władzę. Ja już tego pewnie nie zobaczę, ale miałbym olbrzymią satysfakcję oglądać, jak po ich zwycięstwie , też u nas, wszelka swołocz, z wszelkich partii, ale też normalni ludzie, którzy po prostu chcą żyć-nagle przypomną sobie, że przecież zawsze byli pedałami, te dzieci, co napłodzili, to tylko tak dla niepoznaki lub nawet pod przymusem (ideolo), wiecie, rozumiecie, a teraz odkrywają prawdziwe oblicze i nagle pedałów mamy w IV RP (albo V) nie 5% (jak dziś) ale 30%! A cała reszta, to albo głupole, co trendu nie złapali, albo zacofani i ciemni fanatycy ciupciania "tak, jak to ojce robiły". Już widzę te rzesze (konkretne twarze, szczególnie ci, którzy wykazali się wysoką elastycznością w wędrówce pomiędzy opcjami) polityków z partii prorodzinnych, narodowych i katolickich, oni tak samo na początku III RP przypomnieli sobie, kim naprawdę są, przedtem: ani mru-mru. Lewicowi też, z mniejszymi oporami, niektórzy może się nawet na czoło wysforują... To jest zatem moja chaotyczna i napisana pod wrażeniem obrazków z Berlina wizja nowego systemu politycznego: "gejokracja". Pozostaje oczywiście mnóstwo detali, mniejszych i większych, np. czy geje dopuszczą do władzy lesbijki? Na początku - tak, ale b. szybko po zdobyciu władzy jedna grupa będzie chciała wyeliminować drugą. Przewiduję krwawą łaźnię, wynik bardzo niepewny, ja typuję na wygraną lesbijek: im łatwiej będzie użyć mężczyzn "hetero" do swoich celów... Widzę też oczyma wyobraźni bojowników sprawy "hetero", partyzantów leśnych i miejskich, ginących masowo za sprawę i rozstrzeliwanych masowo przez plutony egzekucyjne, rekrutujące się spośród dzisiejszych feministek, czytelniczek "Wysokich Obcasów" i ostrzejszych pisemek. Jednak przed egzekucją pozbawiają ich męskości. Zresztą okrucieństwo jest po obu stronach. Pojmane lesbijko- feministki przed egzekucją gwałcone są przez całe kompanie heteryków.Pewnego razu piękna, wręcz olśniewająca Agata, komisarz takiego batalionu egzekucyjnego, twarda i fanatyczna lesbijka-feministka (adoptowana córka małżeństwa lesbijskiego, zgodnie z prawem, co to niebawem), ręce unurzane w krwi po łokcie (własnoręcznie wytrzebiła i zastrzeliła ponad 600 heteryków),zakochuje się nagle, gwałtownie, po wariacku i bez reszty w skazańcu- heteryku. Uwalnia go i ucieka z nim do lasu... No, starczy, trochę odbiegłem tu od głównego nurtu mojej wypowiedzi , a po drugie: nie wypaplam wszystkiego; albo zrobię z tego scenariusz do filmu, albo do rewolucji gejowskiej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Wizjonerze! napisaleś "to to" w afekcie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 18:15 A wartośc "tego" jest niewielka, przykro mi o tym mówić,oglądanie "obrazkow", w tv,nie upowżnia nas do wyciągania ostatecznych wniosków,material oglądany może być "zmanipulowany" Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Prawo i wizje. 27.06.04, 18:18 > Bzdury.Przestrzeń publiczna w naszej kulturze, systemie prawnym, społecznym > etc. nie służy do prezentacji preferencji seksualnych (odmiennych lub > "normalnych") nawet sporych grup. A szczególnie tak agresywnej i > ekshibicjonistycznej prezentacji. To jest ich PRYWATNA sprawa. Konieczność > oglądania tych brewerii narusza moje prawo do przebywania w tych miejscach. Sam wypisujesz bzdury. Pominę nawet kwestię tego, że nikt nie zamierzał manifestować preferencji, ani ich też nie manifestował. Natomiast twoje powoływanie się na "system prawny" świadczy wyłącznie o jednym; a to mianowicie o tym, iż o rzeczonym systemie nie masz pojęcia. Kwestię tego, co wolno, a czego nie wolno manifestować regulują nie twoje wizje, ale obowiązujące prawa. Regulację szczegółową w tym względzie stanowi Ustawa z dnia 5 lipca 1990 r. "Prawo o zgromadzeniach". Termin "moralność publiczna", do którego się wspomniana ustawa odwołuje nie ma nic wspólnego z 'moralnością' rozumiana w sensie czyjegokolwiek indywidualnego systemu wartości, ale stanowi odniesienie do zbioru wszystkich innych istniejących przepisów prawnych, których zadaniem jest zapobieganie nadużyciom we współużytkowaniu sfery przestrzeni publicznej (konkretnych przepisów). Ustawa ta, nie zakazuje w żadnym ze swoich artykułów manifestowania tego, co jest "prywatne", ani też nie narzuca manifestowania wyłącznie takich treści, które ktoś mógłby uznać za "publiczne" (cokolwiek by to miało znaczyć). Nic nie narusza twojego "prawa do przebywania". Nikt nie zmusza Cię do oglądania czegokolwiek, na takiej samej zasadzie, jak twoje `wizjonerskie` wypowiedzi nie stwarzają przymusu ich czytania. A jakakolwiek manifestacja `narusza` twoje prawo do przebywania w jej miejscu w ten sam sposób, w jaki jadący autobus narusza twoje prawo do przebywania w dowolnym miejscu jezdni. Twoich wizji czy też poglądów na homoseksualizm nie zamierzam komentować. Masz prawo posiadać i głosić dowolne poglądy (w granicach określonych przez stosowne przepisy prawa). Nawet poglądy bezdennie głupie, oparte o lęki, uprzedzenia, czy fanatyzm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Byl zorientowany doskonale. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 18:31 Autor postu przez Ciebie komentowanego, chyba doskonale orientowal się w "prawnej zlozoności zagadnienia" Chodzilo Jemu o rzecz zupelnie inną.Jest On zbyt inteligętny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Prawo i wizje. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 18:39 Nauka bada, więc nie ma co ukrywać O "tworzeniu kultury" przy okazji "obrabiania dupy" (lub odwrotnie), nie dowiedziałem się wcale od jakichś zoologicznych homofobów, ale z książki Doroty Majki-Rostek poświęconej socjologicznej analizie sytuacji homoseksualistów polskich. Książka jest okropnie naukowa; pełno tam różnych Goffmanów, Bergerów, Znanieckich etc. - w trzech czwartych zupełnie ni priczom, więc domyślam się, że to pewnie praca doktorska. Do tego dochodzi jeszcze tradycyjna danina feudalna w postaci umieszczenia cytatów z dzieł recenzentki i autora wstępu, toteż normalnie czytać się tego pasztetu nie da. Ponieważ jednak autorka włóczyła się nie tylko po bibliotekach, ale i po gejowskich imprezkach (tzw. obserwacja uczestnicząca), jak również zgodnie z regułami sztuki przesłuchała obiekty swych badań ("swobodny wywiad otwarty"), zebrało się trochę materiału wartego, by rzucić nań okiem. Nie są to wprawdzie żadne rewelacje, ale mają za to dobre pochodzenie: toć bierzemy je wprost ze skarbczyka Nauki. Nie sposób też przypuszczać, że wypowiedzi zostały dobrane tendencyjnie. Przeciwnie, p. Majka-Rostek sprawia wrażenie, jakby całym sercem była po stronie swych króliczków i gdy tylko króliczkowi coś się wypsnie, zaraz sama dodaje słuszne komentarze: że oni niewinni, że to efekt społecznej stygmatyzacji, "zinternalizowanej opresji", "mechanizmów neutralizacji" itp. Sama też stara się być delikatna i np. gejowskie pikiety, czyli punkty, gdzie można łatwo upolować partnera do szybkiego seksu (zazwyczaj są to parki, szalety, dworce etc.) nazywa elegancko "umownymi miejscami spotkań" - tak jakby chodziło o romantyczną randkę pod ratuszowym zegarem. Sami homosie bywają bardziej rzeczowi: "Jak ktoś chce kogoś szybko do łóżka, to leci pod Panoramę Racławicką i od razu kogoś porwie, albo od razu w krzakach, bo w lokalu to trzeba posiedzieć, trzeba czasem stracić czasu i pieniędzy - i nic nie ma z tego". A warto tu dodać, że autorka wszystkie wywiady przeprowadziła nie z jakimiś pierwszymi lepszymi homosiami, lecz z osobami należącymi do tzw. "środowiska" (wrocławskiego oraz warszawskiego) i właśnie o tym "środowisku" niemal każdy z jej rozmówców opowiada bezeceństwa niczym najgorszy homofob: "Nie ma co ukrywać, że my się po prostu zaliczamy, wchodzisz do klubu i widzisz: z tym byłem, z tamtym się przespałem i całe towarzystwo też wszystko wie. Głównie tu chodzi o gejów, ale lesbijki obracające się w tym towarzystwie to jest to samo". "Tak jak ja obserwuję środowisko homoseksualne, to niektórzy przeginają mocno. Mój znajomy to ujął tak: «Zawsze to jest tylko chuj. Raz większy, a raz mniejszy, nie pamięta się nawet twarzy». Często się nawet sobie nie przedstawia. I wielu ludzi tak żyje". Lech Stępniewski Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Prawo i wizje. 27.06.04, 18:47 Gość portalu: wikul napisał(a): ... różne ciekawe i mniej ciekawe rzeczy. Słuchaj, a możesz mi wyjaśnić, jak mają się twoje czy też czyjekolwiek oraz jakkolwiek ukształtowane poglądy na temat homoseksualizmu do sprawy wolności konstytucyjnych? A takoż, jak mają się wszelkie poglądy, do naruszania przez obieralnego urzędnika podstawowych praw obywatelskich w imię własnego (całkiem prywatnego) interesu politycznego? Bo zdaje mi się, że nie "czyjeś poglądy", ale właśnie kwestie pełnego hipokryzji stosunku do prawa, stały się przedmiotem tej komentowanej tutaj, berlińskiej krytyki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Prawo i wizje. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 19:20 matti.x napisał: > Gość portalu: wikul napisał(a): > > ... różne ciekawe i mniej ciekawe rzeczy. > > Słuchaj, a możesz mi wyjaśnić, jak mają się twoje czy też czyjekolwiek oraz > jakkolwiek ukształtowane poglądy na temat homoseksualizmu do sprawy wolności > konstytucyjnych? A takoż, jak mają się wszelkie poglądy, do naruszania przez > obieralnego urzędnika podstawowych praw obywatelskich w imię własnego (całkiem > prywatnego) interesu politycznego? Bo zdaje mi się, że nie "czyjeś poglądy", al > e > właśnie kwestie pełnego hipokryzji stosunku do prawa, stały się przedmiotem tej > komentowanej tutaj, berlińskiej krytyki. Wolności konstytucyjne posiadają nie tylko aktywiści ruchu homoseksualnego, przeciwnicy agresywnej promocji homoseksualizmu też. I nie wciskaj ciemnoty że jakiś urzędnik przeszkadza ci w uprawianiu ulubionych przez ciebie form "miłości". Zapewne znasz, banalne już powiedzenie że twoja wolność kończy sie tam gdzie zaczyna moja. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Prawo i wizje. 27.06.04, 19:49 Gość portalu: wikul napisał(a): > Wolności konstytucyjne posiadają nie tylko aktywiści ruchu homoseksualnego, > przeciwnicy agresywnej promocji homoseksualizmu też. A czy ja twierdziłem coś innego? > I nie wciskaj ciemnoty że jakiś urzędnik przeszkadza ci w uprawianiu > ulubionych przez ciebie form "miłości". Drogi wi'kulu. Sam wciskasz ciemnotę. I to głównie sobie samemu, bo chyba jesteś jedyną osobą, która się na taką ciemnotę da nabrać. Nie pisałem niczego o "miłości" ani jej formach, a już tym bardziej - w odniesieniu do siebie samego. > Zapewne znasz, banalne już powiedzenie że twoja wolność kończy sie tam gdzie > zaczyna moja. Czytając takie posty, poznaję mnóstwo banalnych powiedzeń. Ale żadne banały nie mają sprawczej mocy prawnej. To nie twoja prywatna koncepcja własnej twojej wolności stanowi ograniczenie dla kogokolwiek. Owszem, korzystanie z własnych przywilejów nie może ograniczać przywilejów innych osób (tyle, że zarówno te przywileje jak też i przypadki ograniczeń, to kategorie prawne, a nie światopoglądowe). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Odpowiem krótko IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:10 Cytujesz opisy klinicznych zdarzeń które mialy miejsce w latach,minionego okresu (komuna), istotnie,Geje, a sam nim jestem, musieli się bardzo ukrywać ze swoją,orientacją,a znalezienie partnera w owym czasie bylo niezwykle trudne,i poszukiwanie kandydata bylo podszyte zoologicznym strachem,mozna bylo, zresztą teraz też, być pobitym, zabitym, okaleczonym,Miejsca naszych spotkań naukowo nazwanych przez panią "doktor" "teffpunktami" silą rzeczy, lokowaly się w parkach,i bynajmniej nie z umilowania do "perwesji,ale powodow praktycznych,bylismy tam nie zauważalni.Sytuacja sie diametralnie zmienila po 1989 r kiedy kraj otworzyl się na swiat,Większosć znas zyje w stalych związkach. A material pani "Doktor" można wyrzucić do kosza.GEJ. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hary Re: Odpowiem krótko IP: *.pol / *.pol-net.com.pl 27.06.04, 19:27 Pseudo europejczyku, kiedy wreszcie będziesz pisał prawdę i podpisywał się: "Pederasta", a nie jakiś tam słowem dziwolągiem - jakimś tam "gej"-em. Czyżbyś się wstydził swojej ułomności i próbował zakamuflować to niby synonimem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk To znaczy polaczku, nie masz nic do powiedzenia IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:40 jkbdvklugruilhngk;wetmjhwetmkhwr'hk wr',h hk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul To znaczy "europejczyczku" że masz wiele do powied IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:44 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > jkbdvklugruilhngk;wetmjhwetmkhwr'hk > wr',h > hk Ty za to masz wiele do powiedzenia. Rzeczywiscie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Odpowiem krótko IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 19:32 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Cytujesz opisy klinicznych zdarzeń które mialy miejsce w latach,minionego > okresu (komuna), istotnie,Geje, a sam nim jestem, musieli się bardzo ukrywać ze > > swoją,orientacją,a znalezienie partnera w owym czasie bylo niezwykle trudne,i > poszukiwanie kandydata bylo podszyte zoologicznym strachem,mozna bylo, > zresztą teraz też, być pobitym, zabitym, okaleczonym,Miejsca naszych spotkań > naukowo nazwanych przez panią "doktor" "teffpunktami" silą rzeczy, lokowaly się > > w parkach,i bynajmniej nie z umilowania do "perwesji,ale powodow > praktycznych,bylismy tam nie zauważalni.Sytuacja sie diametralnie zmienila po > 1989 r kiedy kraj otworzyl się na swiat,Większosć znas zyje w stalych > związkach. A material pani "Doktor" można wyrzucić do kosza.GEJ. Nie wiem ile masz lat, gdzie sie wychowywałeś i skąd takie traumatyczne przeżycia. Moje obserwacje tego nie potwierdzają. Ale przyjmijmy że masz rację. To dlaczego teraz gdy macie swoją prasę, swoje strony internetowe, swoje kluby i stowarzyszenia, domagacie sie coraz więcej ? W imię czego chcecie mieć wpływ na młode pokolenie, serwując im relatywizm moralny ? W imię czego deprecjonujecie istniejący ład i zasady moralne ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk trauma z katolandu!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:47 Bo się nam to konstytucyjnie należy, prosze "Ksiedza"!!Lubicie te swoje tematy o "relatywizmie",Libertyniżmie, , jestescie w tym dobrzy, a zresztą nie tylko w tym,ale o"tym " innym razem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Trauma z Pedolandu !!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 20:10 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Bo się nam to konstytucyjnie należy, prosze "Ksiedza"!!Lubicie te swoje tematy > o "relatywizmie",Libertyniżmie, , jestescie w tym dobrzy, a zresztą nie tylko w > > tym,ale o"tym " innym razem. Boże, co za bełkot. Leczysz się gdzieś ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eurpejczyk Odpowiadam tobie/ wyjątkowo IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:11 Terminy których używasz, są "zywcem" wzięte z ,rydzykowego "naszego dziennnika" Pelno jest "tego" w felietonach Pana Bajdy,charakter Twojego pytania do mnie,przypomina retorykę, jaką stosuje w/w,radiomaryjny publicysta w swoich felietonach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Odpowiadam tobie wyjątkowo IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:39 Gość portalu: Eurpejczyk napisał(a): > Terminy których używasz, są "zywcem" wzięte z ,rydzykowego "naszego > dziennnika" Pelno jest "tego" w felietonach Pana Bajdy,charakter Twojego > pytania do mnie,przypomina retorykę, jaką stosuje w/w,radiomaryjny > publicysta w swoich felietonach. Może byś durniu postarał się odnosić do moich wypowiedzi. Ja za każdym razem odnoszę sie do twoich. Nie umiesz wstawić cytatu a zabierasz się za dyskusję. I skończ z bzdurnymi zarzutami bo się kompromitujesz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Odnioslem się ,ale nie zamierzam cytowac. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:48 Bo nie ma czego! Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Prawo i wizje. 28.06.04, 00:35 Widocznie owa "badaczka" nie dotarła do tych nudnych par homo co żyją kilkadziesiat lat razem i nie biegają na pikiety. Tylko co to ma do rzeczy ? Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Prawo i wizje. 28.06.04, 00:45 wari napisał: > Widocznie owa "badaczka" nie dotarła do tych nudnych par homo co żyją > kilkadziesiat lat razem i nie biegają na pikiety. Tylko co to ma do rzeczy ? Cóż, widocznie dla 'badaczki' pary te były zbyt nudne by im poświęcać uwagę. Ile osób przeczytałoby o nie kontrowersyjnym, zwyczajnym i nudnym życiu par gejowskich? Praca nie byłaby poczytna, a jej cel: dobrze się sprzedać - nie zostałby osiągnięty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Prawo i wizje. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 01:41 matt.j napisał: > wari napisał: > > > Widocznie owa "badaczka" nie dotarła do tych nudnych par homo co żyją > > kilkadziesiat lat razem i nie biegają na pikiety. Tylko co to ma do rzeczy > ? > > Cóż, widocznie dla 'badaczki' pary te były zbyt nudne by im poświęcać uwagę. > Ile osób przeczytałoby o nie kontrowersyjnym, zwyczajnym i nudnym życiu par > gejowskich? Praca nie byłaby poczytna, a jej cel: dobrze się sprzedać - nie > zostałby osiągnięty. Nie za bardzo jesteś rozgarniety lub udajesz takiego. Przeczytaj jeszcze raz o co chodzi autorce i potem zabieraj głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Prawo i wizje. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 01:38 wari napisał: > Widocznie owa "badaczka" nie dotarła do tych nudnych par homo co żyją > kilkadziesiat lat razem i nie biegają na pikiety. Tylko co to ma do rzeczy ? Dzięki za przykład. Te nudne pary (jeżeli istnieją) nikogo nie interesują. One raczej potwierdzają że można żyć zgodnie i bez epatowania innych paradami, demonstracjami, wiecami, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: cezar Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:39 Skandalem -kolejnym- jest wtrącanie się Niemców w nasze wewnętrzne sprawy!!! A teraz jeszcze zboczeńcy będą nam wyznaczać miejsce w szeregu!! Zgroza! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Sami się ustawiliscie w "szeregu" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 19:50 A konkretnie kosciol. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul "Europejczyk" na paradzie spodnie zdjął, wow ! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 20:08 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > A konkretnie kosciol. "Europejczyk" na paradzie spodnie zdjął, wow ! Europejczyk a nie jakiś koł, wow ! www.wprost.pl/cover/?I=1076 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Smieszny, pożalowania godny, jeszcze jeden!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:13 To do "Wikula" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Pożalowania godny, jeszcze jeden "europejczyk"!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Poziom "Wikulowego",dyszla, IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:25 Z nad wisly!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Już ci sie wszystko popieprzyło, głupku... IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:50 ...spedalony. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Inwektywy, inwektywy,bo coz wiecej,Wikulu!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:55 Potrafisz ????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Czy ty jesteś w stanie cokolwiek zrozumieć ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 23:02 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Potrafisz ????? Potrafię wiele, tylko ty tego nie zrozumiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Czy wy jesteście w stanie cokolwiek zrozumieć? 27.06.04, 23:42 wikul, Europejczyk, ludzie zachowujecie się jak małe dzieci w piaskownicy. Zachowalibyście jakiś poziom zamiast obrzucać się epitetami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Czy wy jesteście w stanie cokolwiek zrozumieć IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 01:45 matt.j napisał: > wikul, Europejczyk, ludzie zachowujecie się jak małe dzieci w piaskownicy. > Zachowalibyście jakiś poziom zamiast obrzucać się epitetami. Dostosowuję sie do rozmówcy, do jego poziomu. Moze łatwiej mu wtedy zrozumieć. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Czy wy jesteście w stanie cokolwiek zrozumieć 28.06.04, 01:55 Gość portalu: wikul napisał(a): > Dostosowuję sie do rozmówcy, do jego poziomu. Moze łatwiej mu wtedy zrozumieć. Niewarto obniżać swojego poziomu, takie obniżanie też swiadczy o poziomie obniżającego. Tu nasuwa sie pytanie: Kto do czyjego poziomu się dostosowywuje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania z komsomolu Re: Czy ty jesteś w stanie cokolwiek zrozumieć ? IP: 68.144.232.* 27.06.04, 23:44 Wikul, stary, daj sobie spokoj z tym pedziowcem "europejczykiem". Czytam co ktorys tam jego post, ten "facet" to dno moralne i intelektualne. Rozmowy z nim nie ma zadnej, na zadne pytania nie odpowie tylko omija i kazdy argument wykreca. On pewnie mysli ze jest takim umiejetnym dyskutantem. Ptak mu w d..pe (ale NA PEWNO nie moj) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Czy ty jesteś w stanie cokolwiek zrozumieć ? IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 01:48 Gość portalu: wania z komsomolu napisał(a): > Wikul, stary, daj sobie spokoj z tym pedziowcem > "europejczykiem". Czytam co ktorys tam jego post, > ten "facet" to dno moralne i intelektualne. Rozmowy > z nim nie ma zadnej, na zadne pytania nie odpowie > tylko omija i kazdy argument wykreca. On pewnie mysli > ze jest takim umiejetnym dyskutantem. > Ptak mu w d..pe (ale NA PEWNO nie moj) Pewnie masz rację ale jestem czasem niepoprawnym optymistą że mozna przynajmniej próbować zrozumieć racje innych. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Czy ty jesteś w stanie cokolwiek zrozumieć ? 28.06.04, 01:56 Gość portalu: wikul napisał(a): > Pewnie masz rację ale jestem czasem niepoprawnym optymistą że mozna > przynajmniej próbować zrozumieć racje innych. > Pzdr. Zrozumieć czy zakrzyczeć? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 20:02 Gość portalu: cezar napisał(a): > Skandalem -kolejnym- jest wtrącanie się Niemców w nasze wewnętrzne sprawy!!! > A teraz jeszcze zboczeńcy będą nam wyznaczać miejsce w szeregu!! > Zgroza! Masz rację. Niemcy wyznacznikiem standardów demokratycznych ! Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BOŻENA Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.ima.pl / *.ima.pl 27.06.04, 19:52 Sokol ty ze swoim heteroseksualizmem możesz się obnosić??? i pewnie uważasz to za normalne?? odmienność sekusalna nie jest chorobą, ani zboczeniem. ciebie nikt nie napiętnuje za to że jesteś heteroseksualny.jesteśmy wolnymi ludźmi i mamy prawo o sobie decydować. jeśli swoim zachowaniem nie robią krzywdy drugiemu człowiekowi to dlaczego włazisz z butami do czyjejś sypialni i obrzucasz stekiem wyzwisk ?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiku Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 20:18 Gość portalu: BOŻENA napisał(a): > Sokol ty ze swoim heteroseksualizmem możesz się obnosić??? i pewnie uważasz to > za normalne?? odmienność sekusalna nie jest chorobą, ani zboczeniem. ciebie > nikt nie napiętnuje za to że jesteś heteroseksualny.jesteśmy wolnymi ludźmi i > mamy prawo o sobie decydować. jeśli swoim zachowaniem nie robią krzywdy > drugiemu człowiekowi to dlaczego włazisz z butami do czyjejś sypialni i > obrzucasz stekiem wyzwisk ?? To znaczy że Sokol organizuje parady heteroseksualne ? Jesteś tego pewna ? A kto ci Bożenko wchodzi do sypialni ? Chyba ci sie wszystko pokrochmaliło. Odwrotnie, chodzi o to by ze swoimi dewjacjami pozostać w SYPIALNI a nie wyłazić na ulicę deprawując maluczkich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.114.170.* 27.06.04, 21:04 Gość portalu: BOŻENA napisał(a): > Sokol ty ze swoim heteroseksualizmem możesz się obnosić??? i pewnie uważasz to > za normalne?? odmienność sekusalna nie jest chorobą, ani zboczeniem. ciebie > nikt nie napiętnuje za to że jesteś heteroseksualny. Taka jest nasza natura Bozena ameryke odkrylas ? pewnie ze uwaza to za normalne, tak byc powinno , ja nie chce by moje dziecko, ktore sie narodzi wychowywalo sie w kraju gdzie nienormalne ludzkie zachowania mialyby byc powszechnie uznawane za normalne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ona Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:13 geje wcale nie domagają się praw, tylko przywilejów, a ich orientacja stała się tylko pretekstem, żeby pokrzyczeć i wstrząsnąć naszym jakże 'zacofanym' i 'ciemnym' społeczeństwem. to śmieszne, że ci ludzie chcą, żeby ich tożsamość i poglądy były odbierane tylko przez pryzmat tego, co i z kim robią w łóżku. a hasło 'hedoniści wszystkich krajów łączcie się', czy jak to tam było, dobitnie świadczy o tym, że sporej ilości osób naprawdę pomieszało się w głowach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 20:20 Gość portalu: ona napisał(a): > geje wcale nie domagają się praw, tylko przywilejów, a ich orientacja stała się > > tylko pretekstem, żeby pokrzyczeć i wstrząsnąć naszym jakże 'zacofanym' > i 'ciemnym' społeczeństwem. to śmieszne, że ci ludzie chcą, żeby ich tożsamość > i poglądy były odbierane tylko przez pryzmat tego, co i z kim robią w łóżku. a > hasło 'hedoniści wszystkich krajów łączcie się', czy jak to tam było, dobitnie > świadczy o tym, że sporej ilości osób naprawdę pomieszało się w głowach Masz rację. Pzdr. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Jakim prawem Polska jest krytykowana IP: *.internetdsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:19 Odstępstwa od norm seksualnych nie może i nie będzie normą. Krytykowanie naszego kraju śwadczy o chamskim nacisku gejów i usiłowanie wmówienie nam, że nie idziemy z duchem czasu. Tymczasem geje i lesbijki coraz bardziej wtrącają się w nasze życie chcąc narzucić nam swoje zapatrywania. Nikt ich bez powodów nie atakuje. Kilkakrotnie spotkałem się z prowokacyjnym zachowaniem gejów. Dla normalnego człowieka nie jest miłe patrzenie na dwóch męższczyzn całujących się i próbujących pieszczot w publicznym miejscu. Przyjemniejsze jest dla męższczyzn przyglądanie się dwóm pieszczącym się kobietom. Ale to świadczy o pociągu do kobiet, do przeciwnej płci. Zwrócenie uwagi nie pomaga, bo geje natychmiast podnoszą wrzask o nietolerancji. Nie można, więc się dziwić, że ktoś zaatakuje takich prowokatorów. Nie możemy pozwalać na akceptację nienormalności a przecież jeszcze tylko chwila i czeka nas, heteroseksualnych, opinia, że nie jestśmy modni a w dodatku nienormalni. Protestujmy gdzie tylko możemy przeciw zboczeniom i nie pozwalajmy na ich akceptację. Geje i lesbijki mają swoje miejsca spotkań. Mają swój światek. Niech robią co chcą, ale niech nie wymagają od nas abyśmy zgadzali się na ich odchylenia od podstawowych norm człowieka. Bardzo dobrze zrobił Pan Prezydent miasta Warszawy Kaczyński, że nie zgodził się na tą paradę. Można z nim dyskutować o wielu sprawach, ale nie w tej. Wystarczy popatrzeć ile osób jest przeciw paradzie, a ile było za paradą. Nawet po raz pierwszy zgadzałem się z opinią LPR, która z gruntu jest partią z którą nie sposób się zgodzić. Po za tym, geje wywołując temat prowokują do ataków. Pozwoli to im na pokazanie jaki nasz kraj jest mało tolerancyjny. Jeśli im się tu nie podoba niech wyprowadzą się od nas i zamieszkają np. w Berlinie. To jest miasto "tolerancyjne" i niech sobie w tym wypadku będzie. Mnie zawsze będą się podobać kobiety a nie męższczyźni i pragnę żyć w wokół kobiet u których mam szansę a nie ich tylko ich koleżanki. Ja chce aby moje dzieci wychowywały się w normalnym świecie gdzie męższczyzna zaintertesowany jest tylko seksem z kobietą a kobieta z męższczyzną, bo to jest podstawa życia. Jeszcze jedna rzecz. Na szczęście lesbijki są najczęściej brzydkie jak noc. Jak dla mnie, są za bardzo męskie. Odpowiedz Link Zgłoś
pomiot_bahala Re: Jakim prawem Polska jest krytykowana 27.06.04, 20:56 Świetny tekst jerzy chyba najlepszy ze wszystkich i latwo mi sie go czytalo moze dla tego że bie jestem az taki inteligentny. ] pozdro:] Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Jakim prawem Polska jest krytykowana 28.06.04, 00:49 - Jakim prawem Polska jest krytykowana? - Konstytucyjnym prawem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania z komsomolu JESZCZE POLSKA NIE ZGINELA POKI PEDZIE NIE PARADUJ IP: 68.144.232.* 27.06.04, 22:50 Dobrze napisane Jerzy. Prawda. Niech pedzie jada do pedziogrodu manifestowac. Niech ich wiedzie Niemiec(Sz.) do Niemiec jak tam taka wolnosc. Typowym gejodurniem na tym forum jest jakis homos podpisujacy sie Europejczyk. Zniose normalnych pedziow poki mi nie mieszaja ale takie 'Europejczyki' to juz ostatnie dno. Pozdro. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Jakim prawem Polska jest krytykowana 28.06.04, 00:09 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Dla normalnego człowieka nie jest miłe patrzenie na dwóch męższczyzn całujących > się i próbujących pieszczot w publicznym miejscu. Hmm... Jak dla mnie to ogólnie brakiem kultury jest ‘ostre’ pieszczenie się i ‘lizanie’ w miejscach publicznych niezależnie czy są to pary hetero, homo czy grupowo. Jakoś dziwnie się zdarza, że przechadzając się ulicami np. Krakowa jest się co chwila narażonym na widok liżących się chłopców i dziewczynek. >Przyjemniejsze jest dla męższczyzn przyglądanie się dwóm pieszczącym się kobietom. Egoista. Skoro tobie podoba się przyglądanie dwóm pieszczącym się kobietom to może kobietom podobają się dwaj mężczyźni > Geje i lesbijki mają swoje miejsca spotkań. Mają swój światek. Pewnie niech sobie siedzą w swoim świadku – czego oczy nie widzą tego sercu nie żal – a jak nie będziesz widział to się może nie zarazisz. > Mnie zawsze będą się podobać kobiety a nie męższczyźni i pragnę żyć w wokół > kobiet u których mam szansę a nie ich tylko ich koleżanki. Boisz się o swoje powodzenie? Jesteś cienki skoro boisz się konkurencji tym bardziej, że u żadnej lesbijki i tak nie masz szans – musisz się z tym pogodzić. > w normalnym świecie gdzie męższczyzna zaintertesowany jest tylko seksem z kobietą > a kobieta z męższczyzną, bo to jest podstawa życia. Jeśli dla ciebie podstawą życia jest sex to ja ci współczuje. > Jeszcze jedna rzecz. Na szczęście lesbijki są najczęściej brzydkie jak noc. > Jak dla mnie, są za bardzo męskie. Może najpierw należałoby poznać co nieco temat a nie wypowiadać się jakimiś stereotypami. Chyba nie miałeś okazji poznać żadnej pary lesbijskiej i dlatego uważasz, że wszystkie lesbijki są męskie. Otóż zazwyczaj jest tak, że tylko jedna dziewczyna z pary jest , jak to określasz, męska. Druga jest za to bardzo kobieca i delikatna. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: Jakim prawem Polska jest krytykowana 28.06.04, 00:55 Gość portalu: Jerzy napisał(a): > Odstępstwa od norm seksualnych nie może i nie będzie normą. Krytykowanie > naszego kraju śwadczy o chamskim nacisku gejów i usiłowanie wmówienie nam, że > nie idziemy z duchem czasu. Tymczasem geje i lesbijki coraz bardziej wtrącają > się w nasze życie chcąc narzucić nam swoje zapatrywania. Nikt ich bez powodów > nie atakuje. Kilkakrotnie spotkałem się z prowokacyjnym zachowaniem gejów. Dla > normalnego człowieka nie jest miłe patrzenie na dwóch męższczyzn całujących się > > i próbujących pieszczot w publicznym miejscu. Przyjemniejsze jest dla > męższczyzn przyglądanie się dwóm pieszczącym się kobietom. Ale to świadczy o > pociągu do kobiet, do przeciwnej płci. Czy lesbijki są OK ? Zaiste waro czasami pomyśleć, że to co dla kogoś miłe, dla kogoś innego jest niemiłe, ale co to ma do parady i praw gejów. Nie wiem. Czy fakt, że komuś nie podoba się gruba kobieta oznacza, ze wszystkim grubasów należy dyskryminować ? Zwrócenie uwagi nie pomaga, bo geje > natychmiast podnoszą wrzask o nietolerancji. Nie można, więc się dziwić, że > ktoś zaatakuje takich prowokatorów. > Nie możemy pozwalać na akceptację nienormalności a przecież jeszcze tylko > chwila i czeka nas, heteroseksualnych, opinia, że nie jestśmy modni a w dodatku > > nienormalni. Co jest normalne a co nie nie wypływa z jakiegoś tajemniczego źródła boskiego czy pozaboskiego, ale ze społecznych uwarunkowań. Kiedyś kobiety nie miały praw wyborczych a chłopi na wsi byli de facto niewolnikami. Moim zdaniem dobrze, że to się zmieniło. Tak samo z homo, dziś nienormalni, jutro normalni. Nikomu na tym nie ubędzie. Co najwyżej poprawi komfort życia 1-2 milionom ludzi w Katolandzie. > Protestujmy gdzie tylko możemy przeciw zboczeniom i nie pozwalajmy na ich > akceptację. Geje i lesbijki mają swoje miejsca spotkań. Mają swój światek. > Niech robią co chcą, ale niech nie wymagają od nas abyśmy zgadzali się na ich > odchylenia od podstawowych norm człowieka. Wbrew pozorom homoseksualiści nie wymagają zgody na "odchylenia" bowiem nie są "odchylonymi", Chodzi o elementarne prawa człowieka do życia w zgodzie ze swoją naturą bez krzywdzenia innych. > Bardzo dobrze zrobił Pan Prezydent miasta Warszawy Kaczyński, że nie zgodził > się na tą paradę. Można z nim dyskutować o wielu sprawach, ale nie w tej. > Wystarczy popatrzeć ile osób jest przeciw paradzie, a ile było za paradą. Liczba osób jest argumentem za tym czy ktoś ma rację czy nie. To idziemy tym tropem. We Francji geje i konkubinaty hetero mogą, jeśli chcą, zarejestrować swoje związki partnerskie uprawniające do podstawowych praw socjalnych (spadek, decydowaniu o leczeniu partnera, wspólne opodatkowanie), ale 2/3 Francuzów chce dla gejów prawa do pełnych praw małżeńskich. Tu większość jest cacy, we Francji większość jest beee. Nawet > > po raz pierwszy zgadzałem się z opinią LPR, która z gruntu jest partią z którą > nie sposób się zgodzić. > Po za tym, geje wywołując temat prowokują do ataków. Pozwoli to im na pokazanie > > jaki nasz kraj jest mało tolerancyjny. Jeśli im się tu nie podoba niech > wyprowadzą się od nas i zamieszkają np. w Berlinie. To jest > miasto "tolerancyjne" i niech sobie w tym wypadku będzie. Polscy geje mają prawo do życia w swoim kraju. Tutaj tworzyło setki wybitnych gejów, o których gejowstwie większość nie ma pojęcia. Tutaj płacą podatki i tu mają prawo oczekiwać elementarnych praw. > Mnie zawsze będą się podobać kobiety a nie męższczyźni i pragnę żyć w wokół > kobiet u których mam szansę a nie ich tylko ich koleżanki. > Ja chce aby moje dzieci wychowywały się w normalnym świecie gdzie męższczyzna > zaintertesowany jest tylko seksem z kobietą a kobieta z męższczyzną, bo to jest > > podstawa życia. Takiego świata nie ma. Świat to różnorodność. > Jeszcze jedna rzecz. Na szczęście lesbijki są najczęściej brzydkie jak noc. Jak > > dla mnie, są za bardzo męskie. A ile tych lesbijek znasz, że masz takie o nich pojęcie )). Mało w życiu widziałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gość Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 20:19 Dla mnie takim samym zboczeniem są procesje kościelne. Powinno ich się zabronić, zwłaszcza, że "kościoły" nie płacą żadnych podatków. Za mącenie w głowach dostają jeszcze pieniądze. W Chinach dzięki zwalczaniu klechów osiąga się 10% wzrost gospodarczy a przestępczość jakoś nie rośnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 20:38 Gość portalu: gość napisał(a): > Dla mnie takim samym zboczeniem są procesje kościelne. Powinno ich się > zabronić, zwłaszcza, że "kościoły" nie płacą żadnych podatków. Za mącenie w > głowach dostają jeszcze pieniądze. W Chinach dzięki zwalczaniu klechów osiąga > się 10% wzrost gospodarczy a przestępczość jakoś nie rośnie Jeżeli dla ciebie takim samym zboczeniem jak procesje, jest dymanie jednego mężczyzny w kiszkę stolcową drugiego czy też "robienie loda" j.w. to gratuluję wrażliwości. Nie wiem co to są "kościoły" i o jakie podatki ci chodzi, ale mam wrażenie że nam to wyjaśnisz, geniuszu podatkowy. No i kto za mącenie w głowach dostaje pieniądze. Konkretnie. Jeżeli tego nie wiesz a tylko sam nieudolnie próbujesz mącić w głowach, to jesteś kłamca, krętacz i oszust. P.S.Może podasz źródła twoich rewelacji dotyczących wzrostu gospodarczego i nie wzrastania przestępczości w Chinach. Uważam jednak że te rewelacje wyssałeś ze swojego brudnego palucha. Jesteś więc nędzna urbanowa ścierką. Na przyszłość zwracaj uwagę o czym jest wątek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Wreszcie "wikulu" pokazales klasę polaczka!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:17 A myslalem ze slowa "dymanie w kiszkę stolcową" nie przejdą Tobie przez gardlo, mylilem sie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Wreszcie "europejczyku" pokazaleś swój poziom IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:53 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > A myslalem ze slowa "dymanie w kiszkę stolcową" nie przejdą Tobie przez gardlo, > > mylilem sie. Staram sie zawsze dostosować do poziomu interlokutora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Zaiste, twoja desperacja,mnie zadziwia!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:58 Ale to wszystko, co możesz!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: Wreszcie "wikulu" pokazales klasę polaczka!! IP: 68.144.232.* 27.06.04, 23:53 mnie by takie rzeczy przez gardlo nie przeszly, ale tobie 'euro' to i przez gardlo i przez odbyt przechodza bez problemow, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Poetyka jezyka "Wikula"Dymanie,"robienie Loda" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 21:57 A już myślalem że spotkam spotkam Europejczyka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Re: Europejczyku, dlaczego się wstydzisz faktów. IP: *.elknet.pl / *.elk.net.pl 27.06.04, 22:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk A jakich ze to faktów??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 22:49 No??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: A jakich ze to faktów??? IP: 68.144.232.* 27.06.04, 23:57 no to opisz dokladnie jak wyglada twoj stosunek. ja nie mam oporow i ci moge opisac dokladnie, jak wyglada moj. Dodam ze robie to TYLKO z kobietami. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: A jakich ze to faktów??? 28.06.04, 00:15 Gość portalu: wania napisał(a): > no to opisz dokladnie jak wyglada twoj stosunek. > ja nie mam oporow i ci moge opisac dokladnie, jak > wyglada moj. Dodam ze robie to TYLKO z kobietami. wania, to nie jest forum dla onanistów. Jak masz ochote powzniecać się czimiś stosunkami to może zmień forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WANIA Re: A jakich ze to faktów??? IP: 68.144.232.* 28.06.04, 00:46 jak zwykle homocwoki zmieniaja temat i odwracaja kota ogonem. jerzy (chyba) nazwal stosunki homowe waleniem w kiszke stolcowa i ciagnieciem loda czy cos takiego, europedzio go zaatakowal ze to takie be.. To jerzy na to: to sam to opisz, wtedy europedz (on sie nazywa tu 'europejczyk') jak zwykle miesza i udaje ze nie wie o co chodzi. wiec ja mu przypominam jak i tobie czym sie dyskusja zaczela. was pedzie nazywanie rzeczy po imieniu drazni, a mnie nazywanie wprost mojego seksu nie drazni. Tak ze pedziu sledz watek a nie odwracaj uwagi na onanizmy. Jak bys nazwal ladnie swoj seksualny stosunek? ps. zostane na tym forum bo cie lubie. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j I kto tu maltretuje biednego kota? 28.06.04, 00:59 hmm... > was pedzie? Czyżbyś był winny, że sie tumaczysz? > Tak ze pedziu sledz watek a nie odwracaj uwagi > na onanizmy. Chyba musze ci przypomnieć, że post dotyczył artykułu "Polska krytykowana podczas parady gejów" a nie wsadzania sobie czegokolwiek gdziekolwiek, a już tymbardziej nie opisywania swoich stosunków. Nie przejmuj się, biorąc pod uwage twój stan intelektualny jestm w stanie wybaczyć ci to zejscie z tematu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: I kto tu maltretuje biednego kota? IP: 68.144.232.* 28.06.04, 01:08 kota zostaw w spokoju, no chyba ze to samiec to wtedy mozesz go sprawdzic, przeciez to naturalne. I wogole to zlapales mnie. Tak, czuje sie winny ze nie jestem pedziem i prosze o wybaczenie. Masz racje: nie powinienem pytac o opisy seksu bo jakbym przeczytal to bym rzygal trzy dnie bez przerwy. Na poziom dyskusji nie narzekaj, czytales tego europejczyka? Jak z wami kulturalnie dyskutowac? Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: I kto tu maltretuje biednego kota? 28.06.04, 01:18 Mam wrażenie, że z tobą może nie tyle nie ma jak dyskutować lecz raczej nie ma sensu. Nie zarzucaj mi braku kultury. Najpierw przeczytaj swoje posty i obiektywnie oceń ile w nich jest owej kultury i szacunku dla drugiej osoby. Jeśli masz na tyle samokrytycyzmu i uda ci się tego dokonać to napisz wnioski na temat poziomu swoich postów na forum. Wtedy bedziesz mógł z czystym sumieniem krytykować, pod względem kultury, wypowiedzi innych forumowiczów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: I kto tu maltretuje biednego kota? IP: 68.144.232.* 28.06.04, 01:28 nawet jesli masz troche racji to fakt pozostaje: w typowy sposob 'europejczyk' (to chyba nie ty?) obrazil sie na dosadne okreslenia homoseksu ale innych nie byl w stanie podac. Dalej czekam na poprawke tych wyrazen ale chyba sie nie doczekam. ps. tych wnioskow co pisales to tez sie chyba nie doczekasz. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: I kto tu maltretuje biednego kota? 28.06.04, 01:35 Gość portalu: wania napisał(a): > nawet jesli masz troche racji to fakt pozostaje: > w typowy sposob 'europejczyk' (to chyba nie ty?) O jaki się doceniony poczułem > ps. tych wnioskow co pisales to tez sie chyba > nie doczekasz. Jakoś szczególnie mnie to nie dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZAKA 23 Re: I kto tu maltretuje biednego kota? IP: 62.114.170.* 29.06.04, 14:20 > Nie przejmuj się, biorąc pod uwage twój stan intelektualny jestm > w stanie wybaczyć ci to zejscie z tematu. A co Ty jestes wyrocznia oceniania poziomu inteligencji kazdego czy co? a w dupe swoja pedalska wsadz sobie twoje przebaczenia,ktos cie prosi o to? to ty schodzisz z tematu w rozmowie z kazdym na forum , masz rozdwojenie jazni Matt.j i ostra schizofrenie, biedaku ty Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re:Czyjesz pociąg, Agnieszko? 29.06.04, 15:42 Droga, wspaniała Agnieszko. Widzę, że również się za mną prawie stęskniłaś. Ale nie sądziłem, że tak cię wzięła moja pisanina, że wszystkie moje posty będziesz czytać. > A co Ty jesteś wyrocznia oceniania poziomu inteligencji każdego czy co? No, może nie każdego ale twojemu poziomowi już wystawiłem notkę wcześniej. Zważ na to, iż obliczu sympatii jaką darze twoją osobę była to niezmiernie pozytywna opinia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re:Czyjesz pociąg, Agnieszko? IP: 62.114.170.* 29.06.04, 17:40 Zapewniam ze nie do Ciebie Rozpisujesz sie tu pod wieloma nick'ami by myslano ze takich gluptakow jak ty jest wiecej ja mam jednak wielka nadzieje ze Tylko jeden jedyny taki jak ty po tej ziemi stapa. pewnie ze czytam twoje posty wiesz nwet mi to pomoglo w zalatwianiu sie dziekuje za pomoc Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re:Czyjesz pociąg, Agnieszko? 29.06.04, 19:11 Gość portalu: AGNIESZKA 23 napisał(a): > pewnie ze czytam twoje posty wiesz nwet mi to pomoglo w zalatwianiu sie > dziekuje za pomoc Kurcze, coś ci nie wyszło z tym załatwianiem, chyba tępego noża użyłaś. Specjalnie dla ciebie mam radę: użyj ostrzejszego noża, tnij raz a dobrze a będziesz załatwiona na amen. > Rozpisujesz sie tu pod wieloma nick'ami Ciebie to coś opętało (hehe a nie mówiłem, że szatan) wszędzie widzisz swoich przeciwników. Zastanów się czy czasem takie skrajnie chore myślenie jak twoje nie jest czasem w mniejszości – i stąd tak duża opozycja się bierze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Poetyka jezyka dostosowana do "europejczyka" IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:59 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > A już myślalem że spotkam spotkam Europejczyka!!!! Masz we łbie mętlik, tobie sie wydaje że Europejczyk to apologeta homoseksualizmu. Powinienes skorygować te głupie przekonanie. Europa nie zginęła puki żyją tu normalni ludzie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Jestes w blędzie,tak, ale nie homoseksualizmu IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:13 Sorry, swoimi obelgami obrazileś mnie,i nie podejmę polemiki,a pozatym jest już pożno, znajdz sobie interlokutora,na koniec drobna uwaga, Obrzucajac ludzi inwektywami/obelgami wystawiasz sobie fatalne swiadectwo,i nikt Ciebie powaznie nie będzie traktowal,a swoja drogą myslalem że fora w GW,"odbijaja" poziomem od reszty portali.Dobranoc Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Re: Jestes w blędzie,tak, ale nie homoseksualizmu IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 23:19 Gość portalu: Europejczyk napisał(a): > Sorry, swoimi obelgami obrazileś mnie,i nie podejmę polemiki,a pozatym jest już > > pożno, znajdz sobie interlokutora,na koniec drobna uwaga, Obrzucajac ludzi > inwektywami/obelgami wystawiasz sobie fatalne swiadectwo,i nikt Ciebie powaznie > > nie będzie traktowal,a swoja drogą myslalem że fora w GW,"odbijaja" poziomem od > > reszty portali.Dobranoc Jak Kali obraża to dobrze , jak Kalego obrazić to źle ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jabu A to sie Kaczce dostalo IP: *.veranet.pl 27.06.04, 20:40 w dodatku od szwabskich kakaowców...no no Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interlokutor Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 22:55 Mam trzy ( a wlasciwie cztery) slowa do ojca prowadzego (tj. do ciebie sokol): HUJ CI W DUPE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk Oh, życzysz mu chyba dobrze,tak myslę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: interlokutor Re: Oh, życzysz mu chyba dobrze,tak myslę IP: *.aster.pl / *.aster.pl 27.06.04, 23:08 To miało być do ciebie Europejczyk ale mi sie wszystko popierdoliło. Jeszcze raz HUJ CI W DUPĘ EUROPEJCZYK . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Europejczyk życzenia od "rodaka" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.04, 23:16 Zdziwie cie, ale tego nie cierpię, ale glupio????? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: KaSzaK Re: życzenia od "rodaka" IP: *.bielsko.msk.pl 28.06.04, 00:47 ehh...ja uważam że geje/lesbijki są ludźmi chorymi psychicznie[tak samo jak zoofile, masochiści itp.]. Jak się to im tak podoba to ok. Niech robia co chcą, ale niech nie nalegają aby zezwolić aby ich skrzywienie psychiczne było dozwolone. Ja sam przenigdy bym się nie zgodził na rejestrowanie związków homo. Za niedługo do tego dojdzie że osoby będą w czwóreczkach chcieli się zarejestrować jako jeden związek. Boże odpuście sobie.... chcecie życ razem- ok. Ale nie wychodzcie na ulice i nie eksponujcie swoich ciał bo dla nas, normalnych polaków w większości jest to obrzydliwe. Lubicie się zabawić ok. Ale co was do kurfy nędzy pcha na ulice? Co to nie możecie się bawić gdzie indziej na jakimś polu czy coś? Pozatym co to za bzdury że ludzie w polsce nie wiedza ze sa pedaly i lesby??? Take rzeczy to wiekszosc sie w szkole podstawowej dowiaduje chociazby na lekcjach "Przystosowania do życia w rodzinie". Nie mówiać już o rówieśnikach. Pozatym rejestruje się rodziny. A czym jest rodzina? Jest ona niczym innym jak związkiem ludzi którzy mogą dać na świat potomstwo i zyć razem. Tyle. Możecie się ze mną nie zgodzić, wisi mi to....ehhh...swiat schodzi na psy. PEACE, KaSzaK Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: życzenia od "rodaka" 28.06.04, 01:09 Gość portalu: KaSzaK napisał(a): > A czym jest rodzina? > Jest ona niczym innym jak związkiem ludzi którzy mogą dać na świat > potomstwo i zyć razem. Tyle. Jesteś pewien, że to są jedyne wyznaczniki rodziny? A co jak są np. bezpłodni, albo z jakichś powodów nie planują, nie chcą mieć dzieci? To co pomimo tego, że są razem to już nie jest rodzina? Nie wydaje mi się aby prokreacja była jedynym wyznacznikiem rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
wari Re: życzenia od "rodaka" 28.06.04, 01:12 Gość portalu: KaSzaK napisał(a): > ehh...ja uważam że geje/lesbijki są ludźmi chorymi psychicznie[tak samo jak > zoofile, masochiści itp.]. Jak się to im tak podoba to ok. Niech robia co chcą, > > ale niech nie nalegają aby zezwolić aby ich skrzywienie psychiczne było > dozwolone. Ja sam przenigdy bym się nie zgodził na rejestrowanie związków homo. > Na szczęscie nie tacy jak ty o tym decydują w Europie. Poglądy przez ciebie prezentowane reperezentują stan wiedzy sprzed kilkudziesięciu lat. > Za niedługo do tego dojdzie że osoby będą w czwóreczkach chcieli się > zarejestrować jako jeden związek. Boże odpuście sobie.... chcecie życ razem- > ok. Ale nie wychodzcie na ulice i nie eksponujcie swoich ciał bo dla nas, > normalnych polaków w większości jest to obrzydliwe. Ala mnie obrzydliwa jest hipokryzja. Kto w Polsce eksponuje ciała ? Dobrze by było, ale w katolandzie to nie przejdzie. Za dużo smutasów i zawistników. Lubicie się zabawić ok. Ale > > co was do kurfy nędzy pcha na ulice? Co to nie możecie się bawić gdzie indziej > na jakimś polu czy coś? W Polsce nie chodzi o zabawę, ale o elementarne prawa dla związków gejowskich. O to żeby po 50 latach wspólnego życia i śmierci jednego z partnerów spadek przypadał na partnera, a nie na nagle ppojawiającą się rodzinkę. O to, zeby najbliższy partner mógł decydować o sposobie leczenia cięzko chorego przyjaciela. O to aby geje nie byli obywatelami drugiej kategorii i byli traktowani przynajmniej w prawnym aspekcie tak jak np. bezdzietne małżeństwo. Ferowanie wyroków o homoseksualistach na podstawie obrazków z TV to tak jakby o wszystkich hetero mówić na podstawie np. Love Parade w Berlinie. Pozatym co to za bzdury że ludzie w polsce nie wiedza > ze sa pedaly i lesby??? Take rzeczy to wiekszosc sie w szkole podstawowej > dowiaduje chociazby na lekcjach "Przystosowania do życia w rodzinie". Nie > mówiać już o rówieśnikach. Pozatym rejestruje się rodziny. A czym jest rodzina? > > Jest ona niczym innym jak związkiem ludzi którzy mogą dać na świat potomstwo i > zyć razem. Tyle. Możecie się ze mną nie zgodzić, wisi mi to....ehhh...swiat > schodzi na psy. > > PEACE, KaSzaK A czym jest związek dwóch kobiet czy mężczyzn istniejący 30 czy 50 lat ? Właśnie chciałbym, żeby Państwo powiedziało czym taki związek jest ? Bo w świetle obecnego prawa najbliżsi sobie ludzie są de facto traktowani jak zupełnie sobie obcy. Co jest jawnie niesprawiedliwe. Skoro płacą podatki, pracują dla wszystkich, to mają prawo do sprawiedliwego traktowania. I żadne własne przekonania co do normalności, obrzydliwości czy moralności nie mają tu nic do rzeczy. Dla jednego moralny jest związek hetero z puszczającą się żoną i zdradzającym mężem a niemoralny związek dwóch, wiernych sobie mężczyzn, a dla kogoś innego odwrotnie. To kwestia przekonań, ale prawo powinno być równe dla wszystkich. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: życzenia od "rodaka" 28.06.04, 01:25 > Ala mnie obrzydliwa jest hipokryzja. Kto w Polsce eksponuje ciała ? Dobrze by > było, ale w katolandzie to nie przejdzie. Za dużo smutasów i zawistników. Cóż, roż w Polsce zrobiło się ciepło. Wystarczy wyjść na ulice aby pooglądać sobie nagie lub prawie nagie ciała spacerujących dam - to nikogo nie burzy. Lecz jak te same, lub inne damy pokazałyby się na gej&les marszu, nawet kompletnie ubrane to wtedy sieją zgorszenie i stają się zagrożeniam dla katolickiej rodziny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: życzenia od "rodaka" IP: 62.114.170.* 28.06.04, 21:29 matt.j napisał: > > Ala mnie obrzydliwa jest hipokryzja. Kto w Polsce eksponuje ciała ? Dobrze > by > > było, ale w katolandzie to nie przejdzie. Za dużo smutasów i zawistników. > > Cóż, roż w Polsce zrobiło się ciepło. Wystarczy wyjść na ulice aby pooglądać > sobie nagie lub prawie nagie ciała spacerujących dam - to nikogo nie burzy. > Lecz jak te same, lub inne damy pokazałyby się na gej&les marszu, nawet > kompletnie ubrane to wtedy sieją zgorszenie i stają się zagrożeniam dla > katolickiej rodziny. Matt.j arcydziela piszesz tu buahahahaha matt.j napisał: > > Ala mnie obrzydliwa jest hipokryzja No to musisz zawsze wymiotowac gdy patrzysz w lustro bos hipokryta NR 1 >ale w katolandzie to nie przejdzie. Za dużo smutasów i zawistników. W klatolandzie a to co ? dzielnica pedalow? hehehehe zawistnikow a co tu byc zawistnym czlowieku bzdury wypisujesz mamy byc zawistni bo pedaly sadza sie w tylnie siedzenia bez poczucia winy i wstydu ! ja tylko wspolczuc moge jaka kara za to takich ludzi spotka, > Lecz jak te same, lub inne damy pokazałyby się na gej&les marszu, nawet > kompletnie ubrane to wtedy sieją zgorszenie i stają się zagrożeniam dla > katolickiej rodziny. "gej&les marsz" no cudownie to nazwales bardzo finezyjnie i tak nowoczesnie trendy Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: życzenia od "rodaka" 28.06.04, 21:42 AGNIESZKA, czy pisałem ci już, że zbyt inteligentna (żeby nie powiedzieć głupia) to ty nie jesteś. Wróć sobie do swojego szatana i zostań tam bo jak dotąd to w katolickim świecie tylko brzydki, siarkowy zapach i ferment roznosisz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Matt J. brat wszystkich lesbijek i ciot ;-) IP: 62.114.170.* 28.06.04, 21:48 matt.j napisał: > AGNIESZKA, czy pisałem ci już, że zbyt inteligentna (żeby nie powiedzieć > głupia) to ty nie jesteś. > > Wróć sobie do swojego szatana i zostań tam bo jak dotąd to > w katolickim świecie tylko brzydki, siarkowy zapach i ferment roznosisz. Nie nie tego mi jeszcze nie mowiles, dziekuje siarkowy zapach???? a skad ty heretyku wiesz jaki zapach ma szatan , no no zboczencu nawet z szatanem sie wachales hehehehe Ty masz jakies koneksje z szatanem na pewno bo nawet zapach znasz Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j do żałosnej Agnieszki ;-) 28.06.04, 21:55 Każde dziecko wie, że w piekle siarką pachnie, bajek nie oglądałaś nigdy? A zapomniałem, przecież ty głupiutka jesteś. Na szczęście przez sieć się zapach nie przenosi i nie raczysz mnie swoim smrodem ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Matt J. NIE pisz do mnie swirze IP: 62.114.170.* 28.06.04, 22:12 matt.j napisał: > Każde dziecko wie, że w piekle siarką pachnie, bajek nie oglądałaś nigdy? > A zapomniałem, przecież ty głupiutka jesteś. > > Na szczęście przez sieć się zapach nie przenosi i nie > raczysz mnie swoim smrodem ;P I kto tu miesza wartosci religije Ty balwochwalco, wiedze religijna czerpiesz z bajek??? i smiesz jeszcze mi to pisac !! Stuknij sie w tej pusty leb, na prawde szkoda mi ciebie zegnam Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Matt J. NIE pisz do mnie swirze 28.06.04, 22:19 Jeśli dla ciebie zapach szatana to wiedza religijna to ja ci gratuluje twojego światopoglądu - drugiego tak dennego to chyba nie ma nikt. > i smiesz jeszcze mi to pisac !! A śmiem, bo jak czytam jak się denerwujesz to ze śmiechu pękam ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: Matt J. NIE pisz do mnie swirze IP: 62.114.170.* 29.06.04, 14:08 Jestes heretykiem Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j AGNIESZKA, jak miło 29.06.04, 15:34 AGNIESZKA jak miło, ze jesteś bo już się prawie stęskniłem. Przypuszczenie, iż mogę więcej nie przeczytać twoich nowych postów i nie odpowiedzieć na nie doprowadza mnie do utraty dobrego humoru. Musze ci wyznać, że zakochałem się w twoich wybitnie elokwentnie pisanych zdaniach, i doceniam w pełni jakim wielkim wysiłkiem musi być takie pisanie dla twojego maluteńkiego móżdżku...hmm, AGNIESZKA ;P Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: AGNIESZKA, jak miło IP: 62.114.170.* 29.06.04, 17:51 O tak , no ale robie co w mojej mocy by choc troche sprostac wyzwaniu jakie mi postawiles arcy madry matt.j ,przyznam ze poprzeczka wysoko, wiec cierpie meki dla ciebie matt.j a mozdzek mi spuchl troche no juz nie mow ze taki malutki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Koncze dyspute z panem panie matt.j IP: 62.114.170.* 29.06.04, 18:30 Dziekuje za pogawendki z panem , bylo mi nieprzyjemnie z panem dyskutowac. pozdrawiam , i zycze powrotu do zdrowia , papatki Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j AGNIESZKA ODPUSZCZA - NIE WYTRZYMAŁA. HEHE 29.06.04, 19:24 >cierpie meki dla ciebie matt.j Dla mnie? Proszę, zdesperowana kobieta cierpi męki dla mnie. Myślałem, że z głupoty człowiek chce się podnieść dla samego siebie > mozdzek mi spuchl troche no juz nie mow ze taki > malutki Cóż, powietrzem ci napuchł i wodą sodową. Próżna twoja radość, niestety, od tego się jego inteligencja się nie zwiększy. > Koncze dyspute z panem panie matt.j Kończysz? Zdaje się, że odgrażasz się po raz wtóry. Czyżbyś pozwoliła aby ostatnie słowo nie należało do ciebie. A może zmądrzałaś, dostrzegasz swoje błędy ale wstyd ci się przyznać, że byłaś nie mądra, a w twoich postach ni krzty ani racji ani prawdy nie było. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Aktualny stan wiedzy i następni do uznania IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 02:05 wari napisał: > Gość portalu: KaSzaK napisał(a): > > > ehh...ja uważam że geje/lesbijki są ludźmi chorymi psychicznie[tak samo ja > k > > zoofile, masochiści itp.]. Jak się to im tak podoba to ok. Niech robia co > chcą, > > > > ale niech nie nalegają aby zezwolić aby ich skrzywienie psychiczne było > > dozwolone. Ja sam przenigdy bym się nie zgodził na rejestrowanie związków > homo. > > > > Na szczęscie nie tacy jak ty o tym decydują w Europie. Poglądy przez ciebie > prezentowane reperezentują stan wiedzy sprzed kilkudziesięciu lat. A oto obecny stan wiedzy i następni do afirmacji swoich dewiacji: Na tropie pedofili w internecie - Jacek Pawlicki Choć Duńskie Stowarzyszenie Pedofilów zamknęło swą witrynę internetową, w Danii nie ustaje debata na temat legalności tej organizacji. Do kwietnia strona internetowa www.danpedo.dk była forum wymiany opinii i kontaktów grupy duńskich pedofilów. Choć krytykowano ją, działała bez większych problemów od kilku lat. Nie zawierała dziecięcej pornografii. Można było za to znaleźć na niej publikacje pośrednio dotyczące seksu i relacji psychologicznych między dorosłymi a dziećmi. Członkowie Duńskiego Stowarzyszenie Pedofilów (DPA) tłumaczyli, że strona jest dla nich jedyną formą wyjścia "na zewnątrz" ze swoimi preferencjami i próbą przekonania opinii społecznej do "złagodzonych" form swoich zachowań (np. za przyzwoleniem dzieci). Wojnę witrynie wypowiedział w zeszłym roku duński oddział organizacji broniącej praw dzieci Save the Children (Uratuj Dzieci). Strona uznana została za ideologiczne zaplecze pedofilii, na którą nie ma społecznej akceptacji nawet w najbardziej tolerancyjnych krajach Europy. Co więcej, zdaniem "Save the Children" pedofile przekonywali np., że łagodne kontakty erotyczne z dziećmi nie są groźne dla nieletnich. Do kampanii przeciw witrynie włączyły się duńskie media. Już w sierpniu 2003 roku działalność stowarzyszenia opisała gazeta "Berlingske Tidende". W dyskusji zaczęli zabierać głos politycy. W kwietniu br. przedstawiciele populistycznej Duńskiej Partii Ludowej zażądali zmian w konstytucji, by zdelegalizować DPA. Jednak aby rozwiązać jakąś organizację w Danii, trzeba udowodnić jej kryminalną działalność - inaczej można naruszyć konstytucyjny paragraf o wolności poglądów i wypowiedzi. Paragraf 78 konstytucji mówi wyraźnie, że delegalizacja jest możliwa tylko wówczas, jeśli organizacji udowodni się przed sądem, że chce ona osiągnąć swoje cele, uciekając się do przemocy. W przypadku DPA udowodnienie łamania prawa nie jest proste, choć śledztwo trwa od marca. Zmiana konstytucji też nie jest łatwa - potrzebna jest zgoda większości społeczeństwa w referendum i głosowanie w parlamencie. Samokrytyka? W połowie kwietnia pod presją opinii publicznej witryna duńskich pedofilów została zdjęta z sieci przez samych członków DPA. Nie bez znaczenie dla tej decyzji był fakt, że aktywiści organizacji broniących praw dzieci zagrozili, że włamią się do bazy danych pedofilów i opublikują ich nazwiska. Wraz ze zdjęciem witryny stowarzyszenie poinformowało, że zawiesza swą działalność i niszczy bazę danych. Zamilkł także anonimowy "telefonu zaufania" dla pedofilów. Pod koniec kwietnia grupa zbuntowanych członków stowarzyszenia nazywająca się DPA - Gruppe O4 reaktywowała na kilka dni witrynę. Witryna znikła jednak po raz kolejny po alarmie wszczętym przez Save the Children. Na tym jednak wojna się nie skończyła. Wstukując dziś odpowiedni adres w internecie, trafiamy na stronę z komunikatem: "strona www.danpedo. będzie wkrótce gotowa". Pod nim umieszczona jest informacja o tym, że stowarzyszenie pedofilów już nie istnieje, a w kwadratowym nawiasie coś zupełnie na odwrót: "Uwaga, złe hasło - strona internetowa (DPA) nie będzie wkrótce gotowa". Czy znaczy to, że Gruppe 04 nie powiedziała jeszcze ostatniego słowa? serwisy.gazeta.pl/swiat/1,34203,2151796.html Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: Aktualny stan niewiedzy 28.06.04, 02:15 A co ma piernik do wiatraka? Sprawdź sobie w słowniku czym sie różni pedofilia od homoseksualizmu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wikul Aktualny stan niewiedzy matt.j IP: *.aster.pl / *.aster.pl 28.06.04, 23:56 matt.j napisał: > A co ma piernik do wiatraka? > Sprawdź sobie w słowniku czym sie różni pedofilia od homoseksualizmu! W jakim słowniku, mądralo ? A może raczej w Kodeksie Karnym ? Czy osobnik deprawujący 15-latka to pedofil czy homoseksualista ? Czy aktualnie sądzony dyrygent Wojciech Krollop to homoseksualista czy pedofil ? Oczywiście, "pedofil" i "homoseksualista" to z medycznego punktu widzenia absolutnie nie to samo, ale choć oba terminy odsyłają do różnych definicji w podręcznikach seksuologii, praktyka bywa nieco bardziej skomplikowana. W świetle polskiego prawa pedofilem jest właściwie każdy, kto "dopuszcza się czynu lubieżnego względem osoby poniżej lat 15" - również za jej wyraźną zgodą. Formalnie zatem pod ten sam paragraf podpada psychotyczny amator nieświadomych niczego pięcioletnich dziewczynek, jak i zwykły uwodziciel chłopców, którzy jeszcze się co prawda nie golą, ale już słyszeli o tym i owym. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Aktualny stan niewiedzy matt.j 29.06.04, 01:56 Gość portalu: wikul napisał(a): > matt.j napisał: > > > A co ma piernik do wiatraka? > > Sprawdź sobie w słowniku czym sie różni pedofilia od homoseksualizmu! > > W jakim słowniku, mądralo ? A może raczej w Kodeksie Karnym ? Czy osobnik > deprawujący 15-latka to pedofil czy homoseksualista ? Czy aktualnie sądzony > dyrygent Wojciech Krollop to homoseksualista czy pedofil ? A czy niedawno osądzony Marc Dutroux, ojciec pięciorga dzieci, to pedofil czy heteroseksualista? Przy okazji: o ile oba 'hasła' znajdują się w słowniku np. wyrazów obcych, to już wyłącznie jedno z nich występuje w Kodeksie Karnym. Wikul, przepraszam, że się wtrącam to twojej przeciekawej dyskusji z Matt.j. Miałbym następujące pytanie: jak ma się czyjakolwiek pedofilia do sprawy wolności konstytucyjnych innych ludzi? Bo zdaje się, że kwestię takiej krytyki poruszał komentowany artykuł. Czy przy każdej sytuacji, która w jakikolwiek sposób wiąże się z homoseksualizmem, nawet jeśli tenże nie stanowi jej istoty, trzeba naprawdę koniecznie toczyć doniosłe dyskusje na temat tego, czy "homoseksualizm jest dobry czy zły"? Czy jeśli ktoś kogoś zamorduje, to wymiar kary powinien być uzależniony od orientacji ofiary oraz stosunku tzw. "społeczeństwa" do tejże orientacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania BARDZO NISKA INTELIGENCJA HOMOSEKSUALISTOW IP: 68.144.232.* 28.06.04, 01:19 no bo jakby ich inteligencja byla wysoka to by jeden drugiego w czekoladowe oczko nie naparzal. Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: BARDZO NISKA INTELIGENCJA HOMOSEKSUALISTOW 28.06.04, 01:31 Jakby głupota miała skrzydła to co chwila uderzałbyś się głową w sufit Nie masz już ochoty rozmawiać a temat poziomu i kultury twoich wypowiedzi? Rozumiem, że polotem nie grzeszysz, ale mógłbyś zachować umiar w swoich fantazjach, przynajmniej tych ujawnianych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: BARDZO NISKA INTELIGENCJA HOMOSEKSUALISTOW IP: 68.144.232.* 28.06.04, 01:40 Matt no nie obrazaj sie. Ja po prostu lubie sie posmiac, a z was jest latwo sie smiac bo sami robicie z siebie posmiewisko. Nowoczesni to wy jestescie, no problem, ale jakies parady w dzien po Bozym Ciele, ta sama trasa, to po prostu posmiewisko. Dalej cie lubie, odpisz cos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania Re: BARDZO NISKA INTELIGENCJA HOMOSEKSUALISTOW IP: 68.144.232.* 28.06.04, 02:02 ty matt, zatkalo cie czy co ze nic nie piszesz? Jak nie duskutujesz to mi smutno. Ide spac. dalej cie lubie ale juz nie odpisuj. Na wlasny post odpowiadam to wtedy sie ten tytul o inteligencji jeszcze raz powtorzy, cwane, nie? Odpowiedz Link Zgłoś
matt.j Re: BARDZO NISKA INTELIGENCJA HOMOSEKSUALISTOW 28.06.04, 02:12 Ciągle nie mogę zrozumieć dlaczego mówisz do mnie w liczbie mnogiej; poczułem się jak Pan i Władca. Czy mam rozumieć, że to ty przecierałeś szlaki gejowsko-lesbijskiego marszu idąc tą sama trasą dnia poprzedzającego? I stąd to całe pośmiewisko? Zapewne cię to rozczaruje ale ja w żadnej z powyższych parad udziału nie wziąłem. Cieszę się, że mnie lubisz. Czy nie obawiasz się jednak, że ta manifestacja twojego wyraźnie wzrastającego na sile, a jednocześnie bardzo prywatnego jednak uczucia, może wywołać poważne zaniepokojenie publiczności? Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: Waniowy test na półinteligencję 28.06.04, 02:45 Gość portalu: wania napisał(a): > no bo jakby ich inteligencja byla wysoka to by > jeden drugiego w czekoladowe oczko nie naparzal. Drogi Waniusza, Domyślam się, iż nie ja jeden czuję się zbudowany poziomem twojej inteligencji. Jak sam przyznajesz powyżej, inteligencja owa sięgnęła bowiem poziomu odbytu, na dodatek - jak sądzę - cudzego. Jeśli idąc twoim tokiem, ahem, rozumowania przyjąć, iż miarą intelignecji jest wysokość, to najwyraźniej sięgnąłeś mniej więcej połowy. Z komsomolskim pozdrowieniem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wania z komsomolu BARDZO NISKA INTELIGENCJA HOMOSEKSUALISTOW IP: 68.144.232.* 28.06.04, 05:58 U nas w komsomole to by tiebia bystro wyleczyli. Kak towariszcz Josip Stalin mowil 'dupa jest do sr...' On wsia eto znal, a eta wasza inteligentsia tolka obraz zaciemniajet. W raboczim narodie gejow niet, wsie geji w Sibir poszli. Paka. Odpowiedz Link Zgłoś
piotr_n77 Re: Polska krytykowana podczas parady gejów 28.06.04, 03:15 A kto Ci powiedzial, ze to nienormalne? Po prostu gejow i lesbijek od zawsze bylo troche mniej niz ludzi o orientacji heteroseksualnej, czy to musi od razu oznaczac, ze sa zboczencami? Czy rzadsze gatunki to tyle samo co gatunki zle? Maja prawo obnosic sie ze swoim stylem zycia i sposobem odczuwania tak samo, jak Ty obnosisz sie ze swoim upodobaniem do widzenia swiata w kolorach hetero. Nawet gdyby kiedys proporcje mialy sie odwrocic, nawet jesli znalezliby sie w wiekszosci, jaki w tym widzisz problem? Milosci sie nie cenzuruje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hektor skrajnymi poglądami buduje się betonowy elektorat IP: *.icm.edu.pl / *.icm.edu.pl 28.06.04, 03:56 taki który zawsze zagłosuje taki elektorat potrzebny jest by uzyskać 5% ponad lub ponad 50 % i te progi dwa są ważne dla każdego polityka w większosći przypadków o to chodzi. Ta Linia podziału w społeczenstwie to dobra krowa dojna na głosy dla polityków ja w to naprzykład nie wierze by kaczynski był coś w stylu nazista do gejów ja mysle że jego postawa podyktowana jest też postawami strategią politycznom jaką objął a nie własnymi poglądami. Może elektorat wyborzczy to coś takiego jak ciasto to musi mieć skład i po upieczeniu trzymać się kupy (całośći) każdy sobie ustawia jakiś skład przepis na pozyskanie wyborców i albo to się udaje albo nie. Odpowiedz Link Zgłoś
matti.x Re: skrajnymi poglądami buduje się betonowy elekt 28.06.04, 11:08 Gość portalu: hektor napisał(a): > ja w to naprzykład nie wierze by kaczynski był coś w stylu na > zista do gejów ja mysle że jego postawa podyktowana jest też postawami strat Ano dokaładnie. Nie przepadam za Kaczyńskim, ale trudno byłoby raczej przyjąć, że jest on idiotą, który po niemal 30 latach udziału w polityce, kieruje się takimi motywami, jak homofobia. Zwróć uwagę, że nie tylko o wybory chodzi. Również o głosy LPR w radzie miasta, bez których trudno byłoby panu prezydentowi przeprowadzić pewne pomysły. Dziwne, że doskonale umiemy to widzieć w wypadku Jarugi, czy Celińskiego. Natomiast kiedy prezydent miasta, profesor prawa, człowiek który demontował komunę, lider partii, która ma w nazwie prawo i sprawiedliwość postępuje tak, że przynosi wstyd i sobie, i tej nazwie - pokazując tyle, że wobec własnego politycznego interesu wszelkie wartości tracą znaczenie - jesteśmy dziwnie ślepi. I czyja to jest wina, że pozwalamy robić z siebie prymitywne wyborcze mięsko armatnie? Ano oczywiście ... homoseksualistów. Zresztą wystarczy popatrzeć na ilość postów w tym wątku i porównać ją z ilością w innych. Skuteczny środek antagonizacji i polaryzacji postaw. Przecież muszą się nasi "władcy" zabezpieczyć przed sytuacją, w której mogłoby się okazać, że z czynnego prawa wyborczego mają ochotę korzystać głównie Ci, którzy zamierzają skorzystać NA biernym. Niech więc idzie ciemna masa na wybory do parlamentu europejskiego i głosuje za tym, czy homoseksualizm jest, czy też nie jest chorobą. Niech potem ta sama masa decyduje w referendum konstytucyjnym o tym, jakie są lub też nie są "nasze wspólne europejskie KORZENIE". Korzenie przecież najważniejsze ... Potem ta sama masa będzie przez kolejne cztery latka narzekać, że jej wybrani przedstawiciele sprowadzają demokratyczność do aktu demokratycznego wyboru. Bo reszta ... to już przecież nie masy sprawa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: shejk Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: *.phil.east.verizon.net 28.06.04, 05:03 AIDSowi nie. Homoseksualistom nie. Dlugo ukrywano chorobe Wladzia Liberace. Mowiono 20 lat temu ze to komary roznosza AIDS i w koncu sie wydalo kto roznosi AIDS. Okropna kara spotka ludzkosc za homoseksualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antypedzio Re: tepic pedalstwo i lesbijstwo... IP: *.proxy.aol.com 28.06.04, 06:14 gdzie sie da.Widzieliscie zeby samiec psa dymal drugiego psa w odbyt?.Co to za zboczenie i roznoszenie chorob.To od pedalstwa zaczal sie AIDS.W San Frascisco zyje tego bydla ponad 300 tys.zarowno panow jak i pan.Obrzydzenie bierze patrzec na te wybryki natury,ktore ciagle chca byc w centrum uwagi,ciagle skomla,ciagle placza,ciagle sa przesladowani i niedowartosciowani,zupelnie jak gorale spod Wzgorz Golan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AGNIESZKA 23 Re: Polska krytykowana podczas parady gejów IP: 62.114.170.* 28.06.04, 11:32 Gość portalu: shejk napisał(a): > AIDSowi nie. > Homoseksualistom nie. > Dlugo ukrywano chorobe Wladzia Liberace. > Mowiono 20 lat temu ze to komary roznosza AIDS i w koncu sie wydalo > kto roznosi AIDS. > Okropna kara spotka ludzkosc za homoseksualizm. DOKLADNIE, TYCH LUDZI KTORZY TO POPIERAJA TAKA SAMA KARA CZEKA \ POZDRAWIAM Odpowiedz Link Zgłoś