rycho7 smakowite 06.08.12, 20:16 cepekolodziej napisał: > Ciemnogród w ataku Czy niedowidze, czy brakuje tam Banco Ambrosiano? Ja moge podpowiedziec urzednikom pana B. rozpowszechnianie haselka "uwolnic pieniadz od bankierow". Coby progres ryl jak kret. Odpowiedz Link Zgłoś
off_nick Re: smakowite 06.08.12, 20:51 Nie ma Banco Ambrosiano, wziął i zdechł 30 lat temu. rycho7 napisał: > Czy niedowidze, czy brakuje tam Banco Ambrosiano? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: smakowite 06.08.12, 21:02 off_nick napisała: > Nie ma Banco Ambrosiano, wziął i zdechł 30 lat temu. Wobec 2000 lat tradycji oraz wiecznosci to mgnienie oka. Skladam serdeczne kondolencje. Ja z przyjemnoscia zaplace "Bog zaplac" jako waluta. Ciekawe, ze nie starczalo to na dziesiecine i swietopietrze. Odpowiedz Link Zgłoś
superspec A o co tu chodzi? 06.08.12, 20:18 O chrześcijański socjalizm?Bo jak tak to banki w dzisiejszych czasach bardziej przypominają instytucje lewicowe. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 prawo mimikry 06.08.12, 20:46 superspec napisał: > banki w dzisiejszych czasach bardziej przypominają instytucje lewicowe. To jest zbiezne z tym do jakiego stopnia rodzina Kimow w Korei Polnocniej meczenniczo poswieca sie dla swego narodu. Jest to wrecz boskie meczennictwo. Ja tez chce zostac meczennikiem dla dobra ludzkosci. Dla naszego dobra lewicowo banki potrafia stracic biliony (po USAransku tryliony). Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Ciemnogród w ataku 06.08.12, 21:21 cepekolodziej napisał: > /Clipboard02.jpg Swoja droga ciekawe jak falsyfikowany jest przekaz Chrystusa. Jego "przewracanie stolow" dotyczylo miejsca czyli Swiatyni. Stoly, ktore przewracal sluzylu do wymiany pieniedzy tak aby czynienie ich czystymi przynosilo dochody Swiatyni (funkcjonariuszom plemienia Leviego). Katobolszewia musi sygnalizuje aneksje Wszechswiata. Niepomna kosztu aneksji mojej pustki czerepa. Sam tego chciales Grzegorzu Dyndalo. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Re: Ciemnogród w ataku 08.08.12, 22:39 cepekolodziej napisał: > A co etyka pakhtunska - Odpowiedz Link Zgłoś