Dodaj do ulubionych

Mam kolejne genialne pomysły dla KE

19.12.12, 23:41
I Pana Komisarza Lud... tzn... ds. zdrowia i wku...ania konsumentów... w sprawie:
www.fronda.pl/a/slimy-i-mentole-do-lamusa-na-nowych-paczkach-papierosow-beda-odrazajace-obrazki-ke-zatwierdzila-nowe-przepisy-antynikotynowe,24653.html
Otóż proponuję pójść znacznie dalej. Projekt należy rozszerzyć na jedzenie, alkohol, samochody... no w zasadzie to pole jest nieograniczone... co najmniej na parę kolejnych kadencji. Paczki czipsów, opakowania hamburgerów i wszelkiego "junk fooda" ze zdjęciami zatorów w żyłach, otłuszczonego serca, spaśonych 300 kilowych inwalidów... Butelki z wódką i innymi alkoholami obklejone rakiem wątroby i zamarzniętymi w rowie, zapijaczonymi menelami. Samochody i inne środki komunikacji obklejone ofiarami wypadków drogowych. Żyć nie umierać (nomen omen).
Obserwuj wątek
    • xiazeluka E tam 20.12.12, 07:22
      Jest skuteczniejsza metoda: paczki szlugów, butelki wódki, opakowania hamburgerów i czipsów, karoserie samochodów etc. należy obkleić świńskimi ryjami eurokomisarzy ludowych. Jak się sięgnie po papierosy i na pudełku uświadczy mordę tow. Szulca (czy jak mu tam - chodzi Mła o tego jegomościa z zarostem na fizjonomii i brakiem zarostu na czubku czaszki, z wyglądu przypominającego pedofila na głodzie), to z obrzydzeniem ciśnie się fajki precz do zakurzonego kąta.
    • rycho7 fasada lobbingu beneficjentow 20.12.12, 07:35
      sz0k napisał:

> Projekt należy rozszerzyć na jedzenie, alkohol, samochody... no w zasadzie
      > to pole jest nieograniczone...

Relacje obejmuja w tym przypadku obywateli, waadze i beneficjentow. Pole robienia z nas glupkow i kalek jest dla beneficjentow nieograniczone. Nieograniczone i do cna wykorzystane.

Ludzkosc popelnia harakiri w supermarketach. Aby nie ograniczac to na wszelakiej konsumpcji. Nalezy dokonac wyboru. Albo pozwalamy dac sie wymordowac dla zysku koncernow albo sie przeciwstawimy. Latwiej nam gdy sie organizujemy, takze w panstwa i Unie Europejska - odpowiednik Stanow Zjednoczonych Ameryki Polnocnej (Meksyku, Federacji Rosyjskiej). Beneficjenci zbaltowali Belzebuba z Watykanu wiec nas nie uratuje.

> Żyć nie umierać (nomen omen).

Woje abys umarl niz na moj koszt leczyl skutki sybarytyzmu. Fundusz Zdrowia to tez sukces koncernow farmaceutycznych i innych medycznych.
    • piq stopa cukrzycowa na miodzie, cukrze,... 20.12.12, 13:42
      ...rodzynkach, herbatnikach oraz na ścianach cukierni, ofiary zderzenia czołowego na samochodzie, 13 ran kłutych Grzegorza z Sandomierza na każdym nożu, zwęglone zwłoki na zapałkach i zapalniczkach. Dałbym jeszcze Azję Tuhajbejowicza pod sam koniec życia na wyrobach przemysłu drzewnego.
    • qwardian Re: Mam kolejne genialne pomysły dla KE 20.12.12, 15:13

Szoku hamować emocje bo oto Gazeta Wyborcza poraz kolejny rozpoczyna, rytualny, antywigilijny festiwal. Bez psychiatry się nie obędzie.

poznan.gazeta.pl/poznan/1,36030,13081749,Klienci_alarmuja__Karpie_scisniete__woda_spieniona_.html

"Komunistyczne idee były (dla mnie) prostą kontynuacją Oświecenia"
      Zygmunt Bauman
      www.kki.pl/piojar/polemiki/novus/iluminaci/dolar.html
      • rycho7 wara od zawlaszczen 20.12.12, 18:15
        qwardian napisał:

> antywigilijny festiwal

Swinta Ksienga zapodaje, ze namaszczony olejami urodzil sie na wiosne. Znaczy siem prawidlowo owczesnie na Idy Marcowe. Conieco wczesniej obchodzono, ze urodzil siem 6 stycznia. Stund tyn trynd podstawowy wsrod wlokniarek.

Zawlaszczenie przesilenia zimowego odbylo sie w anturazu naleznego slowianskim bogom i bozkom opilstwa. Jaka roznica za co sie pije?
        • qwardian Re: wara od zawlaszczen 20.12.12, 19:17
          rycho7 napisał

"Swinta Ksienga zapodaje, ze namaszczony olejami urodzil sie na wiosne."

Domyślam się, ze nie z pierwszym śniegiem. W tym Kulturkampf tylko jedną stronA ma coś do zaoferowania. Inicjatywę Wyborczej czeka los zupy rybnej ugotowanej na wywarze z głowy karpia..
          • rycho7 Re: wara od zawlaszczen 20.12.12, 19:57
            qwardian napisał:

> Inicjatywę Wyborczej czeka los zupy rybnej
            > ugotowanej na wywarze z głowy karpia..

Bardzo mi przykro nie zrozumialem przekazu.

Mam odmienne wrazenia odnosnie recepty na zupe rybna, albo przynajmniej na to co ja uwazam za zupe rybna. Z doswiadczenia wnosze, ze sie znam.

Nie rozumiem tez co insynulujesz Wybiorczej. Nie dlatego aby ja wielbil. Preferuje prawde ponad Prawde.
            • qwardian Re: wara od zawlaszczen 20.12.12, 23:06

www.znajdzprzepisy.pl/s/wigilijna-zupa-z-glowy-karpia.html
              Koniecznie bez oczu i oskrzeli. Co isynuuję Wyborczej? Program propagandowy Der Stürmera. Ma prawo pisać co jej się podoba, a ja mam prawo ubierać redakcyjkę Wyborczej w gestapowskie mundurki.
              • rycho7 Re: wara od zawlaszczen 21.12.12, 19:09
                qwardian napisał:

> Koniecznie bez oczu i oskrzeli.

Znacznie mi przyblizyles. Stanowczo jednak obstaje abys to napilas Ty osobiscie i otwartym tekstem.

Wicie rozumicie Towarzyszu ja jezdem kretyn, sol tej zemni, tej ziemni.
                • qwardian Re: wara od zawlaszczen 23.12.12, 16:29

rycho7 napisał:

> Znacznie mi przyblizyles. Stanowczo jednak obstaje abys to napilas Ty osobiscie
                  > i otwartym tekstem.

W szlachetnym rytuale smażenia karpia i gotowania zupy rybnej mi przypada najgorszy i najtrudniejszy etap. To znaczy uderzenie młotkiem, wyskrobanie z łusek i pokrojenie karpia na kawałki. Tajniki dotyczące przypraw mi nie przypadły poza oczywistą obserwacją obecności śmietany. W ogóle jadam karpia okrągły rok. Lubię tłuste ryby, nie pogardzę również hodowlanym łososiem, jeżeli cena jest w moim zasięgu....
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka