Gość: MICH foty z Woodstocku !!! IP: *.pkobp.pl 02.08.04, 11:32 fajne foty z Woodstocku widziałem na stronie poznan4u.pl - ponad 200 zajebistych fot! ale super impreza była Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zbulwersowana Re: Woodstock na chwilę IP: *.gorzow.mm.pl 02.08.04, 11:57 w sobote bylismy w kostrzynie na woodstock-u(!) to, co zobaczylismy przeszlo wszelkie nasze oczekiwania!ludzie tam byli totalnie w innym swiecie co druga osoba wygladala jakby sie nacpala(dodam,iz w wiekszosci przypadkow byly to osoby,ktorym wiele brakuje do pelnoletnosci)-szli niewiadomo dokad, niewiadomo po co i dla kogo...jak oblakani(byc moze szukali swojego namiotu w tumanach kurzu i brudu),chodzili w ta i spowrotem.faktem jest,ze rozmiary tej "imprezy" sa niesamowicie ogromne.w zyciu nie widzielismy tylu namiotów naraz,tylu ludzi(fakt,iz byli w stanie wskazujacym omijam,mimo ze pan owsiak zapewnial rodzicow tej nieszczesnej mlodziezy,iz nic zlego ich dzieciom sie nie dzieje,nie ma alkoholu ani narkotykow?!),niesamowity byl caly ten ogrom.jednak upewnilismy sie tylko w przekonaniu,ze to jedno wielkie nieporozumienie!ludzie znizali sie do poziomu,ktorego sie brzydze...zebrali o pieniadze,spali na ziemi-to byl najgorszy widok w tym calym zamieszaniu-ludzie zwinieci w klebek spiacy na srodku drogi niczym nie okryci,na golej ziemi...brrr!i nie wiadomo bylo czy zyja,czy nie zyja...jakis mezczyzna zalatwial sie na srodku drogi miedzy tlumem otaczajacych go ludzi,mlodociana dziewczyna biegala nago z obledem w oczach i chyba nie do konca zdajac sobie sprawe z tego,co robi,co chwile jezdzily karetki pogotowia.po prostu jedna wielka MASAKRA! ale sa ludzie,ktorym sie to podoba, ktorzy sa pod wielkim wrazeniem i tych nigdy nie zrozumiem.owsiak stracil dla mnie resztki szacunku porownujac tych nietrzezwych,pozbawionych godnosci i jakichkolwiek wartosci ludzi do powstancow walczacych za kraj, przepelnionych prawdziwym dazeniem do zrealizowania pewnej idei(wyobrazam sobie jak musialoby byc im przykro gdyby to slyszeli...),a ludzie pokazali granice dna ludzkiej godności. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Luciffer Re: Woodstock na chwilę IP: 81.21.194.* 02.08.04, 12:18 Owsiak stracił dla ciebie resztki szacunku? No po twojej wypowiedzi wcale mu się nie dziwię. Dobrze że ty nie straciłaś szacunku dla niego... )) <rotfl> Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Woodstock na chwilę IP: *.gorzow.mm.pl 02.08.04, 12:31 jesli byli tam ludzie tacy jak ty,to rowniez nie dziwie sie iz to sie moglo komus podobac..jak sie nie rozumie i nie wie co sie dzieje,to moze byc ok...nie napisalam "do mnie" tylko "dla mnie" potrafisz stwierdzic jaka jest roznica miedzy tymi dwoma formami?a moze zbyt dawno zaczely sie wakacje i nie chcesz sie przemeczac?a moze tak sie zrelaksowales podczas tego fantastycznego wydarzenia,ze nie potrafisz wysilic w tym momencie szarych komorek?! Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Woodstock na chwilę 02.08.04, 16:50 Gość portalu: ... napisał(a): > napisalam "do mnie" tylko "dla mnie" potrafisz stwierdzic jaka jest roznica > miedzy tymi dwoma formami?a moze zbyt dawno zaczely sie wakacje i nie chcesz > sie przemeczac?a moze tak sie zrelaksowales podczas tego fantastycznego > wydarzenia,ze nie potrafisz wysilic w tym momencie szarych komorek?! Kolego zblazniles sie i jeszcze sie pograzasz. Polecam lekture "Slownika jezyka polskiego". Dowiesz sie stamtad ze w tym pieknym jezyku istnieje zwrot "miec szacunek dla kogos" oznaczajacy to samo co "szanowac kogos". Natomiast nie ma zwrotu "miec szacunek do kogos/czegos". Ewentualnie mozna powiedziec "czuc szacunek do kogos". Jednak Ty tak nie napisales. Z Twojego postu wynka, ze to Owsiak stracil resztki szacunku dla Ciebie, a nie odwrotnie (co zapewne bylo Twoja intencja) - wiec lepiej juz nic nie mow bo sie osmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
joly.roger Re: Woodstock na chwilę 02.08.04, 16:59 joly.roger napisał: > Kolego zblazniles sie i jeszcze sie pograzasz Upsss. "Kolezanko" oczywiscie powinno byc A nie mowilem ze polski to trudny jezyk? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: personel na wakacj Re: nie dziwie sie kolejkom w polskich bankach :-) IP: *.cegs.itesm.mx 02.08.04, 17:45 Bankowe Centrum Informatyki Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gucio Re: Woodstock na chwilę IP: *.iie.ae.wroc.pl 02.08.04, 12:28 Nie dziwię się , że "Owsiak stracił dla Ciebie resztki szacunku", czy na pewno jesteś Polką? Interesujące byłoby również poznanie Twoich (jakichkolwiek) wartości. Po co koleżanka wybrała się na taką imprezę? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mlody_kleryk Re: Woodstock na chwilę IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 12:36 No widzisz, na oazach tego nie zobaczysz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ... Re: Woodstock na chwilę IP: *.gorzow.mm.pl 02.08.04, 12:44 nie ma sensu dyskusja na ten temat!bylam tam,by przekonac sie ze to o czym pisza,mowia(wrecz krzycza) jest rzeczywiscie prawda,szczerze-nie chcialo mi sie w to wierzyc...przekonalam sie w 100% ze to nie sa wymysly przeciwnikow tej imprezy.to rzeczywistosc.owszem,TAKA atmosfera moze sie podobac,ale niekoniecznie musi,prawda?gdybym zobaczyla tam swoje dziecko w stanie,w jakim widzialam mlodziez tam bedaca,nie wiem jakbym to zniosla..kazdy ma prawo do zabawy,ale kiedy przekracza ona granic godnosci i czlowiek przestaje byc czlowiekiem to chyba jest cos nie tak,prawda?zycze szczescia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Enrike Re: Woodstock na chwilę IP: 193.110.99.* 02.08.04, 14:20 gdybym zobaczyla tam swoje dziecko w stanie,w jakim > widzialam mlodziez tam bedaca,nie wiem jakbym to zniosla To w jakim stanie będzie twoje dziecko nie zależy od przystanku bo tam nikt nikogo do niczego nie zmusza, tylko od tego jak wychowałaś swoje dziecko. Może warto się zastanowić czy w twojej rodzinie wszystko jest ok, skoro obawiasz się zostawić je same. Bawiłem się w Kostrzynie i z godnością i z człowieczeństem. Nie możesz tak uogólniać, wrzucać wszystkich ludzi do jednego wora. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gif A ja słucham techno i do woodstocka nic nie mam ;] IP: *.bater.net.pl / 80.48.144.* 02.08.04, 17:50 Jeżdżę sobie po klubach i dyskotekach bo ten klimat znacznie bardziej mi odpowiada, a ćpanie i pijaństwo jest wszędzie, w klubie, na woodstocku a zaczyna się na własnym podwórku, i po co ta gadka? ze na woodstocku się tylko ćpie i pije? W całej Polsce na większych imprezach jest ćpanie i pijaństwo każdy chce jakoś odreagować różne stresy jedni płaczą inni piją i ćpają. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Niva Re: Woodstock na chwilę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:28 Młodzież przyjeżdża na Woodstock z jednego powodu: chcą się dobrze bawić. I nie ma sensu szukania w tym jakiejkolwieg głębszej politycznej ideologii. Na polu namiotowym ludziom przychodzom do głowy najdziwniejsze pomysły, ale każdy kto ma poczucie humoru jest w stanie zrozumieć studenta siedząsego po pas w kałuży błota i grającego na trąbce Tak jak miłośnicy techno mają swoje Love Parade tak ludzie kochający alternatywną muzę mają Woodstock. Ale nie są to tylko koncerty,jest to także podziękowanie za wspólny finał Wielkiej Orkiestry, w którym w jakiś sposób brała udział ponad połowa Woodstockowiczów. To co przyciąga do tej imprezy to niesamowity klimat, gdzie można liczyć na pomoc każdej z 200 tys. nieznajomych osób. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jop Nie chca na USA-forum? IP: *.its.uu.se / *.its.UU.SE 02.08.04, 12:30 Po co tu sie produkujesz, moze uderzysz na 'swoje' amerykansie forum i zaczniesz wchodzic w odbyt tamtejszym dyskutantom. Or mejbi ju dont spik inglisz? Amerykanin) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hak Kamienne Skarżysko! IP: 195.116.28.* 02.08.04, 12:49 niech autor artykułu znajdzie taką miejscowość w Polsce. Ale Skarżysko Kamienna i owszem jest Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dratewka Re: Kamienne Skarżysko! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 14:56 "Ekipa ze Skarżyska Kamiennego koczowała trzy dni przed pierwszym koncertem" - trudna polszczyzna oj trudna a geografia jaka ciezka byla ... "ekipa ze Skarżyska Kamiennej" byc powinno panie redaktorku. wierszowka w wyborczej nie za wysoka, to wszyscy wiedza ale przykladac sie trzeba bo ludzie to czytaja. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BartekSK Re: Kamienne Skarżysko! IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.08.04, 00:11 No jeszcze średnik pomiedzy Skarżysko a Kamienną wstawić i wszystko będzie w porządku. To straszna bzdura,że można dostać w naszym mieście za dziwne ubieranie się i kłam starszny z nietolerancją-miejscowość jak każda inna.Zapewne Ania dostaje w skórę od "starych" za chodzenie bez majtek po ulicach,a na takiej imprezie wszystko wolno.Ach ci nietolerancyjni rodzice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blackmark metallica IP: 195.205.250.* 02.08.04, 13:15 sagaster.w.interia.pl/skom.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kerk jaka ideologia!? chodzi o zabawę! IP: *.chello.pl 02.08.04, 14:09 dzięki Bogu ze nie ma zadnego pseudo-podtekstu w kąpielach w błocie i innych tego rodzaju rozrywkowych duperelach! A ideologie to dorabiają durnie do wydarzeń post factum mili państwo, wszyscy wiedza że w gruncie rzeczy chodzi o dobrą zabawę. I nie pierniczcie mi ze na pierwsze Woodstock w stanach ludzie nie przyjechali głównie dla dobrej zabawy! Litości! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chilum Re: jaka ideologia!? chodzi o zabawę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:31 >I nie pierniczcie mi ze na pierwsze Woodstock w stanach ludzie nie przyje > chali głównie dla dobrej zabawy! Litości! 100% racji. Miał grać CCR i dlatego było tak wiele osób. Przed Woodstock gwiazdą nie był ani Santana,ani Hendrix,czy Joe Cocker. Tłum czekał na CCR,ktorzy się nie zjawili. Deszcz spadł,mimo "zaklinania" -no rain,no rain!- z tysięcy gardeł. Jak spadł,to sięludzie bawili i tyle,nic w tym z ideologii. Wszyscy pojechali tam po to ,żeby słuchać muzyki ,palić jointy,wrzucać kwasy i bawić się. To był 69 rok,przecież! Nie zanotowano żadnych przestępstw. "Wyobraźcie sobie 400tys. DOROSŁYCH OSÓB,zebranych w jednym miejscu ,którzy mają pod dostatkiem alkoholu" Cytat z filmu "Woodstock" -- "Hippie is not over!" N.Young Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Wolfik Dyletanctwo kompletne IP: 195.94.215.* 02.08.04, 14:36 Ze Skarzyska Kamiennej a nie Skarzyska Kamiennego Panie autorze niedouczony! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wiw dobra okazja zeby zabić wszystkich brudasów IP: *.wmc.net.pl 02.08.04, 15:43 można by im tam zrzucić głowicę jak sie już zebrali do (śmierdzącej) kupy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: własnie wróciłem z pogrzebu jednej z ofiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 16:09 tego "cudownego" spotkania. Syn dyrektorki(jedyny) ze Złotoryi(dolnośląskie) wypadł z pociągu! Siedział na siedzeniu i wypadł, wyssało go! To tak żeby nie wyglądało że tam jest raj, bo jak się czyta wybiórczą to można odnieść takie wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahatma a TERAZ z innej BECZKI IP: *.simset.net / 80.51.251.* 02.08.04, 16:21 a co byście powiedzieli gdyby na Woodstocku miało miejsce <a href="www.simset.net/~ge/portal/jportal/news.php?id=45" target="new">coś takiego</a>. Ale by niektórzy mieli używkę? sialala...... heh czasem to szkoda słów!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: http://pamietamy.t Re: tak to jest gdy hasla nie przystaja do realu IP: *.cegs.itesm.mx 02.08.04, 17:53 pamietamy.tripod.com Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: UK_SUBS TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.08.04, 16:45 Sam jezdze po koncertach i pamietam jeszcze stary Jarocin, ale fakt, ze w tym roku Woodstok odbyl sie w czasie obchodo Powstania Warszawskiego uwazam, za bardzo niefortunny. Przeciez ci ludzie walczyli byli tak samo mlodzi i walczyli za to by w Polsce bylo normalnie, czyli by rowniez odbywaly sie takie koncerty. POWINNISCMY ICH USZANOWAC!!!!!!!! WSTYD!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: budgie Re: TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.08.04, 16:54 Tak! nie sadzilem, ze to kiedys napisze, ale bardziej wolalem byc w niedziele z harcerzami niz na koncercie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majak666 Re: TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.cstnet.pl 02.08.04, 17:13 A co rozumiesz pod słowem uszanować? Czy festiwal promujący miłość, przyjaźń, nawołujący do zaprzestania wojen nie jest chołdem dla tych ludzi? Właśnie taka powinna być Polska i chyba o taką Polskę walczyli Ci ludzie, a nie o taką gdzie w dzień możesz zostać zabitym przez dresika, który potrzebował paru złotych!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: uk_subs Re: TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.08.04, 20:10 Po prostu dziwnie to wyglada gdy tysiace ludzi tanczy w rocznice...pogrzebu. a dla ciebie ktory chetnie uzywasz symboliki zla w swoim nicku polecem artykul o imieniu demona www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040728/publicystyka/publicystyka_a_1.html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: majak666 Re: TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.cstnet.pl 02.08.04, 23:52 Nie musisz mnie uświadamiać, za to Ty powinieneś przypomnieć sobie czym jest śmierć według wiary katolickiej. A propos ... pogrzebów, to Ja nie byłem na stypie, na której nie byłoby wódki (nawet u zagorzałych katolików) a ludzie nie wspominaliby zmarłego nie okazując Swej radości. Dla mnie cholernie dziwnie wygląda to, że w taką rocznicę ciągle giną ludzie w Palestynie czy Izraelu!!! Gdybyś był na koncercie choćby Armi (a najlepiej na całym festiwalu) nie miałbyś wątpliwości czy termin był zły czy dobry. Case closed!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: 306 myslenie takie sobie IP: *.ic.invar.com.pl 03.08.04, 09:07 Jak ktos chce psa uderzyc, to kij zawsze znajdzie... tylko zebyz jeszcze to zrobil choc odrobine trzymajac sie faktow. 1. Koncert odbywal sie w piatek i sabote - koniec byl w niedziele gdzies chyba o 4 nad ranem. A o ile mnie ma "starcza" pamiec nie myli, to powstanie swa rocznice mialo w niedziele... po poludniu. Sam stanalem o godzinie 17 i trzymajac reke na sercu uczcilem tych mlodych ludzi minuta ciszy, co jakos nie przeszkadzalo mi sledzic koncertow na PW, bo to ze soba nie kolidowalo. 2. Dla wiedzy Twej - w Polsce, w czasie obchodow rocznicowych odbylo sie jeszcze kilka koncertow i imprez kulturalnych, ale oczywiscie najlatwiej kopnac Owsiaka - ma sie wywczas zapewnione audytorium dla swego "wyczynu". Czemu to, ach czemu, nie czepiasz sie festiwalu filmowego w Kazimierzu? 3. O ile wiem, to ci mlodzi ludzie walczyli latem 44roku o to, abysmy mogli zyc wolni. Nie sadze, aby przyswiecala im idea, ze chwytaja za bron po to, aby po 60 latach, w rocznice ich walki, Polska przestawala "zyc". 4. Byc moze Owsiak niezbyt umiejetnie dobral slowa odniesienia do Powstania na PW, ale podejrzewam, ze gdyby nie te slowa, to czesc z tych mlodych ludzi moglaby zblizajacej sie rocznicy... nie zauwazyc, zamiast wiec ganic, zastanow sie, czy sie naszej historii Owsiak nie przysluzyl... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: żorzanka Re: Woodstock na chwilę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 17:05 Pierwszy raz byłam na Przystanku Woodstock - nigdy "nie widziałam" się na takiego rodzaju imprezie....ALE.....nie żałuję w ogóle, że dałam się namówić....wręcz jestem bardzo za to wdzięczna!!! Dzięki Misiu! I wiem, że jeżeli tylko sytuacja na to będzie pozwalała to nie będzie moj ostatni Woodstock! Było po prostu SUPER!!! Jechałam ze świetną ekipą (a znałam wówczas tylko pare osób)....nikogo z nas nie okradziono, nie pobito ani nic z tych rzeczy. Trzeba tylko po prostu umieć się bawić!!! I moge wszystkim szczerze powiedzieć: JESZCZE NIGDY NIE SPOTKAŁAM W JEDNYM MIEJSCU TYLU TAK WSPANIAŁYCH LUDZI, TAK WSPANIAŁEJ ATMOSFERY, NIE BYŁAM JESZCZE NA TAK WSPANIAŁEJ IMPREZIE!!! KTO TYLKO MOŻE NIECH CHOĆ RAZ WYBIERZE SIĘ NA PRZYSTANEK WOODSTOCK A SAM SIĘ PRZEKONA!!! A to, że zawsze i wszędzie zdarzają się odosobnione przypadki dewiacji i ogólnie chamskiego zachowania nie znaczy, że cały Przystanek Woodstock jest "jednym wielkim syfem" bo to nie prawda! Jurek Owsiak jest wielki!!! Pozdrawiam wszystkich "Przystankowiczów"!!! A zwłaszcza całą ekipę z Żor bo również dzięki nim tak super się bawiłam!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: . Jesteś kutas, ale masz rację niestety... IP: 141.155.79.* 02.08.04, 18:08 Kiedyś Poslska była "pawiem narodów i papugą" Teraz jest już tylko papugą. Nikt w tym kraju nie potrafii stworzyć niczego nowego... Gość portalu: glebia glupoty napisał(a): > kapiel w blocie nigdy nie miala zadnej "glebi ideowej" poprostu w Woodstock w > USA padal deszcz jak jasna cholera, wszyscy byli nawaleni wiec sie tarzali w > blocie. Roznica miedzy polska a usa jest taka ze w usa tworzy rzeczy nowe, > idee, a w polsce tylko nasladuje. Polski woodstock? Polski hiphop? polskie > dzinsy? Szkoda mi was polaczki. ale bez usa bylibyscie smutnym kolchozem. > Dzieki usa jestescie zalosnym kolchozem. A polskiego woodstocku nie ma jest > tylko nazwa. Zalosna ta polska nasladowcza. USA to dla was wzor > niedoscigniony, tylko nie zacznijcie sie do USA modlic, bo widze ze juz wam do > tego niedaleko Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antyOwsiak Re: Woodstock na chwilę IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 02.08.04, 18:08 Polacy przepraszają za Jurka Owsiaka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mahtma Re: Woodstock na chwilę IP: *.simset.net / 80.51.251.* 02.08.04, 21:09 odnoszę wrażenie od dwóch dni że w tym kraju żyją ludzie UŁOMNI!!!!! a kto przeprosi za Rydzyka? Leppera? Millera? Anastazje P. ? Jakoś od lat odbywają się festiwale w rocznicę Powstania - pamietacie Jarocin (bo mówicie że tak )i jakoś nie było afery - tylko teraz bo okrągła się trafiła? I piszą non stop i nie czytają! Ja bluźnie a ty nie grzmisz? No to może Przystanek do Piekła? O takim nie słyszeliście? Tv TRWAM nakręciła taki film --- >www.simset.net/~ge/portal/jportal/download.php?cmd=click&id=214 pewien festiwal w Norwegii - oj trzeba gościa zaprosić - to dopiero byłaby jazda www.simset.net/~ge/portal/jportal/news.php?id=45 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Woodstock na chwilę IP: *.paprocany.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:59 socjologu mooj drogi, chyba rześ to taplanie przeintelektualizował.A pomyślałes nad najprostrzym rozwiązaniem, zamiast ubierać to w jakieć debilne pioorka?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: irek Re: Woodstock na chwilę IP: *.paprocany.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:01 ostry jesteś i troche przesadziłeś, ale masz sporo racji. choć wyglądasz mi na typowego narzekacza. Jakby było cos nowego też byś narzekał Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jerzy Woodstock - wyspa pokoju w świecie nienawiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:06 Po raz kolejny ludzie udowodnili, że można być przyjaźnie nastawionym do innych. To spotkanie jest rzeczywistym następcą Woodstock. Negatywne wypowiedzi kleru (Prymas Glemp podczas obchodów 60 rocznicy Powstania Warszawskiego) świadczą o wielkiej niechęci czarnych do innych sposobów życia niż proponowane przez kościół. A świat idzie do przodu i szuka nowych sposobów na zycie i nowych ideałów. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: echos Świństock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:09 Owsiak to stary piedoła i jąkała... żałosny jest cały ten Woodstock, żenada i kalka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Leinad Re: Woodstock na chwilę IP: *.enformatic.pl 02.08.04, 21:42 Najgorszym zjawiskiem dla nas Polaków jest to, że na emigrację do USA wyjechała największa GŁĘBIA GŁUOTY i największy prymityw. Później taki amerykaniec po trzech miesiącach zapomina ojczystego języka i właściwie nie potrafi mówieć ani po polsku ani po angielsku, ale on już je z JUESEJ i on wielki pon, a w zasadzie to zwykły dupek, co po trzech miesiącach pisze "u nas w ameryce...." - dupku to nie u was i mie trochę szacunku do ojczyzny, jaka by ona nie była. A jeśli chodzi o kulturę, to nie zapominaj, że Polka ma 1000 lat, a twoje USA zaledwie 200 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kongo Re: Woodstock na chwilę IP: *.e-wroc.com 02.08.04, 22:25 Ten Wątek i jego autor jest tak kretyński, że można poświęcić tylko jeden (przepraszam że wulgarny)cytat: "w dupie był gówno widział" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SKARLAND Re: Woodstock na chwilę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:04 Ania ze Skarżyska! Ty cholero po 1. Miasteczko - nie wracaj tu!.... po2. nie ma tolerancji - hmmm... nie dawno byl zlto motocyklistow i tez taki koncert z darciem mordy na Granacie - i co to ze u nas kroluja bloki i S8 to nie znaczy ze inni dostaja w morde Odpowiedz Link Zgłoś
leafy Re: Woodstock na chwilę 03.08.04, 09:03 Gość portalu: glebia glupoty napisał(a): > Szkoda mi was polaczki. ale bez usa bylibyscie smutnym kolchozem. Szkoda mi Ciebie, bo okazaleś sie tchórzem uciekając za wielki ocean i śmiesz oczerniać kraj, w którym nie mieszkasz. Co zrobiłeś dla kraju, który potępiasz ? Jaki jest Twój wkład w jego rozwój poza szyderczymi uśmieszkami ? Dobrze, że sobie mieszkasz poza krajem, bo takich ludzi to my tutaj nie potrzebujemy. Odpowiedz Link Zgłoś
zwora Glemp I Owisiak 03.08.04, 10:31 Nie rozumiem jakim prawem pan Glemp obraził uczestników Przystanku Woodstock w Kostrzynie i to w trakcie uroczystości upamietniającej rocznicę wybuchu Powstania Warszawskiego...Przeca każdy logicznie walczący wie że gdyby wybuchło dziś powstanie to na wysokości zadania stanęło by przede wszystkim pokolenie Woodstocku a nie Rydzyka. DLACZEGO? 1. Po pierwsze pokolenie WOODSTocku nienawidzi Faszyzmu. 2. Są to ludzie którym nikt nie narzucił idei, sami sobie ją znaleźli. 3. Nie są "Wartościowymi Pozerami", tak jak władza polska w 1939...która spieprzyła na zachód i wielce zarządza 15-23 latkami. 4. Byli pijani? Ja kiedyś upiłem się z Młodzieżą Wszechpolską (nie zartuje), Nie zauważyłem żadnej różnicy, też klepali po tyłkach panny)... Dlatego uważam że Glemp powinien Przeprosić. Ale to chyba nie jest Polski zwyczaj. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lops Re: Woodstock na chwilę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:11 wstyd mi za tych brudasów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bigOS CZEGO BYŚCIE NIE NAPISALI I JAK BARDZO BYŚCIE ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:04 bluzgali to i tak za rok Woodstock sie odbędzie i tak zjadą tam tłumy i tak ja tam z ekipa pojadę i tak się będziemy bawić i tak w tym nie przeszkodzicie swoimi podrasowanymi zazdrością komentzarzami i tak wszyscy którzy tam będą będą was mieli w dupie, bo niestety was tylko można mieć w dupie. pozdrowienia dla wszystkich woodstockowiczów Odpowiedz Link Zgłoś