Dodaj do ulubionych

Woodstock na chwilę

• Gość: MICH foty z Woodstocku !!! IP: *.pkobp.pl 02.08.04, 11:32
      fajne foty z Woodstocku widziałem na stronie poznan4u.pl - ponad 200
      zajebistych fot! ale super impreza była
    • Gość: zbulwersowana Re: Woodstock na chwilę IP: *.gorzow.mm.pl 02.08.04, 11:57
      w sobote bylismy w kostrzynie na woodstock-u(!) to, co
      zobaczylismy przeszlo wszelkie nasze oczekiwania!ludzie tam byli
      totalnie w innym swiecie co druga osoba wygladala jakby sie
      nacpala(dodam,iz w wiekszosci przypadkow byly to osoby,ktorym wiele brakuje do
      pelnoletnosci)-szli niewiadomo dokad, niewiadomo po co i dla kogo...jak
      oblakani(byc moze szukali swojego namiotu w tumanach kurzu i brudu),chodzili w
      ta i spowrotem.faktem jest,ze rozmiary
      tej "imprezy" sa niesamowicie ogromne.w zyciu nie widzielismy tylu namiotów
      naraz,tylu ludzi(fakt,iz byli w
      stanie wskazujacym omijam,mimo ze pan owsiak zapewnial rodzicow tej
      nieszczesnej mlodziezy,iz nic zlego ich dzieciom sie nie dzieje,nie ma alkoholu
      ani narkotykow?!),niesamowity byl caly ten ogrom.jednak
      upewnilismy sie tylko w przekonaniu,ze to jedno wielkie
      nieporozumienie!ludzie znizali sie do poziomu,ktorego sie
      brzydze...zebrali o pieniadze,spali na ziemi-to byl najgorszy
      widok w tym calym zamieszaniu-ludzie zwinieci w klebek spiacy na
      srodku drogi niczym nie okryci,na golej ziemi...brrr!i nie
      wiadomo bylo czy zyja,czy nie zyja...jakis mezczyzna zalatwial sie na srodku
      drogi miedzy tlumem otaczajacych go ludzi,mlodociana dziewczyna biegala nago z
      obledem w oczach i chyba nie do konca zdajac sobie sprawe z tego,co robi,co
      chwile jezdzily karetki
      pogotowia.po prostu jedna wielka MASAKRA!

ale sa ludzie,ktorym sie to podoba, ktorzy sa pod wielkim
      wrazeniem i tych nigdy nie zrozumiem.owsiak stracil dla mnie
      resztki szacunku porownujac tych nietrzezwych,pozbawionych godnosci i
      jakichkolwiek wartosci ludzi do powstancow walczacych za kraj, przepelnionych
      prawdziwym dazeniem do zrealizowania pewnej idei(wyobrazam sobie jak musialoby
      byc im przykro gdyby to slyszeli...),a ludzie pokazali granice dna ludzkiej
      godności.
      • Gość: Luciffer Re: Woodstock na chwilę IP: 81.21.194.* 02.08.04, 12:18
        Owsiak stracił dla ciebie resztki szacunku? big_grin No po twojej wypowiedzi wcale mu
        się nie dziwię. Dobrze że ty nie straciłaś szacunku dla niego... wink)) <rotfl>
        • Gość: ... Re: Woodstock na chwilę IP: *.gorzow.mm.pl 02.08.04, 12:31
          jesli byli tam ludzie tacy jak ty,to rowniez nie dziwie sie iz to sie moglo
          komus podobac..jak sie nie rozumie i nie wie co sie dzieje,to moze byc ok...nie
          napisalam "do mnie" tylko "dla mnie" potrafisz stwierdzic jaka jest roznica
          miedzy tymi dwoma formami?a moze zbyt dawno zaczely sie wakacje i nie chcesz
          sie przemeczac?a moze tak sie zrelaksowales podczas tego fantastycznego
          wydarzenia,ze nie potrafisz wysilic w tym momencie szarych komorek?!
          • joly.roger Re: Woodstock na chwilę 02.08.04, 16:50
            Gość portalu: ... napisał(a):

> napisalam "do mnie" tylko "dla mnie" potrafisz stwierdzic jaka jest roznica
            > miedzy tymi dwoma formami?a moze zbyt dawno zaczely sie wakacje i nie chcesz
            > sie przemeczac?a moze tak sie zrelaksowales podczas tego fantastycznego
            > wydarzenia,ze nie potrafisz wysilic w tym momencie szarych komorek?!

Kolego zblazniles sie i jeszcze sie pograzasz. Polecam lekture "Slownika jezyka
            polskiego". Dowiesz sie stamtad ze w tym pieknym jezyku istnieje zwrot "miec
            szacunek dla kogos" oznaczajacy to samo co "szanowac kogos". Natomiast nie ma
            zwrotu "miec szacunek do kogos/czegos". Ewentualnie mozna powiedziec "czuc
            szacunek do kogos". Jednak Ty tak nie napisales. Z Twojego postu wynka, ze to
            Owsiak stracil resztki szacunku dla Ciebie, a nie odwrotnie (co zapewne bylo
            Twoja intencja) - wiec lepiej juz nic nie mow bo sie osmieszasz.
            • joly.roger Re: Woodstock na chwilę 02.08.04, 16:59
              joly.roger napisał:

> Kolego zblazniles sie i jeszcze sie pograzasz

Upsss. "Kolezanko" oczywiscie powinno byc smile
              A nie mowilem ze polski to trudny jezyk? wink
        • Gość: personel na wakacj Re: nie dziwie sie kolejkom w polskich bankach :-) IP: *.cegs.itesm.mx 02.08.04, 17:45
          Bankowe Centrum Informatyki
      • Gość: gucio Re: Woodstock na chwilę IP: *.iie.ae.wroc.pl 02.08.04, 12:28
        Nie dziwię się , że "Owsiak stracił dla Ciebie resztki szacunku", czy na pewno
        jesteś Polką?
        Interesujące byłoby również poznanie Twoich (jakichkolwiek) wartości.
        Po co koleżanka wybrała się na taką imprezę?
        Pozdrowienia
      • Gość: mlody_kleryk Re: Woodstock na chwilę IP: *.bialystok.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 12:36
        No widzisz, na oazach tego nie zobaczysz smile
        • Gość: ... Re: Woodstock na chwilę IP: *.gorzow.mm.pl 02.08.04, 12:44
          nie ma sensu dyskusja na ten temat!bylam tam,by przekonac sie ze to o czym
          pisza,mowia(wrecz krzycza) jest rzeczywiscie prawda,szczerze-nie chcialo mi sie
          w to wierzyc...przekonalam sie w 100% ze to nie sa wymysly przeciwnikow tej
          imprezy.to rzeczywistosc.owszem,TAKA atmosfera moze sie podobac,ale
          niekoniecznie musi,prawda?gdybym zobaczyla tam swoje dziecko w stanie,w jakim
          widzialam mlodziez tam bedaca,nie wiem jakbym to zniosla..kazdy ma prawo do
          zabawy,ale kiedy przekracza ona granic godnosci i czlowiek przestaje byc
          czlowiekiem to chyba jest cos nie tak,prawda?zycze szczescia!
          • Gość: Enrike Re: Woodstock na chwilę IP: 193.110.99.* 02.08.04, 14:20
            gdybym zobaczyla tam swoje dziecko w stanie,w jakim
            > widzialam mlodziez tam bedaca,nie wiem jakbym to zniosla

To w jakim stanie będzie twoje dziecko nie zależy od przystanku bo tam nikt
            nikogo do niczego nie zmusza, tylko od tego jak wychowałaś swoje dziecko. Może
            warto się zastanowić czy w twojej rodzinie wszystko jest ok, skoro obawiasz się
            zostawić je same. Bawiłem się w Kostrzynie i z godnością i z człowieczeństem.
            Nie możesz tak uogólniać, wrzucać wszystkich ludzi do jednego wora.
          • Gość: gif A ja słucham techno i do woodstocka nic nie mam ;] IP: *.bater.net.pl / 80.48.144.* 02.08.04, 17:50
            Jeżdżę sobie po klubach i dyskotekach bo ten klimat znacznie bardziej mi odpowiada, a ćpanie i pijaństwo jest wszędzie, w klubie, na woodstocku a zaczyna się na własnym podwórku, i po co ta gadka? ze na woodstocku się tylko ćpie i pije? W całej Polsce na większych imprezach jest ćpanie i pijaństwo każdy chce jakoś odreagować różne stresy jedni płaczą inni piją i ćpają.
    • Gość: Niva Re: Woodstock na chwilę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 12:28
      Młodzież przyjeżdża na Woodstock z jednego powodu: chcą się dobrze bawić. I nie
      ma sensu szukania w tym jakiejkolwieg głębszej politycznej ideologii. Na polu
      namiotowym ludziom przychodzom do głowy najdziwniejsze pomysły, ale każdy kto ma
      poczucie humoru jest w stanie zrozumieć studenta siedząsego po pas w kałuży
      błota i grającego na trąbcewink Tak jak miłośnicy techno mają swoje Love Parade
      tak ludzie kochający alternatywną muzę mają Woodstock. Ale nie są to tylko
      koncerty,jest to także podziękowanie za wspólny finał Wielkiej Orkiestry, w
      którym w jakiś sposób brała udział ponad połowa Woodstockowiczów. To co
      przyciąga do tej imprezy to niesamowity klimat, gdzie można liczyć na pomoc
      każdej z 200 tys. nieznajomych osób.
    • Gość: jop Nie chca na USA-forum? IP: *.its.uu.se / *.its.UU.SE 02.08.04, 12:30
      Po co tu sie produkujesz, moze uderzysz na 'swoje' amerykansie forum i zaczniesz
      wchodzic w odbyt tamtejszym dyskutantom. Or mejbi ju dont spik inglisz?
      Amerykaninsmile)
    • Gość: hak Kamienne Skarżysko! IP: 195.116.28.* 02.08.04, 12:49
      niech autor artykułu znajdzie taką miejscowość w Polsce. Ale Skarżysko Kamienna
      i owszem jest
      • Gość: dratewka Re: Kamienne Skarżysko! IP: *.walbrzych.cvx.ppp.tpnet.pl 02.08.04, 14:56
        "Ekipa ze Skarżyska Kamiennego koczowała trzy dni przed pierwszym koncertem" -
        trudna polszczyzna oj trudna a geografia jaka ciezka byla ... "ekipa ze
        Skarżyska Kamiennej" byc powinno panie redaktorku. wierszowka w wyborczej nie
        za wysoka, to wszyscy wiedza ale przykladac sie trzeba bo ludzie to czytaja.
        pozdrawiam
      • Gość: BartekSK Re: Kamienne Skarżysko! IP: 5.2.* / *.chello.pl 03.08.04, 00:11
        No jeszcze średnik pomiedzy Skarżysko a Kamienną wstawić i wszystko będzie w
        porządku. To straszna bzdura,że można dostać w naszym mieście za dziwne
        ubieranie się i kłam starszny z nietolerancją-miejscowość jak każda
        inna.Zapewne Ania dostaje w skórę od "starych" za chodzenie bez majtek po
        ulicach,a na takiej imprezie wszystko wolno.Ach ci nietolerancyjni rodzice.
    • Gość: Blackmark metallica IP: 195.205.250.* 02.08.04, 13:15
      sagaster.w.interia.pl/skom.html
    • Gość: kerk jaka ideologia!? chodzi o zabawę! IP: *.chello.pl 02.08.04, 14:09
      dzięki Bogu ze nie ma zadnego pseudo-podtekstu w kąpielach w błocie i innych tego rodzaju rozrywkowych duperelach! A ideologie to dorabiają durnie do wydarzeń post factum mili państwo, wszyscy wiedza że w gruncie rzeczy chodzi o dobrą zabawę. I nie pierniczcie mi ze na pierwsze Woodstock w stanach ludzie nie przyjechali głównie dla dobrej zabawy! Litości!
      • Gość: chilum Re: jaka ideologia!? chodzi o zabawę! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:31
        >I nie pierniczcie mi ze na pierwsze Woodstock w stanach ludzie nie przyje
        > chali głównie dla dobrej zabawy! Litości!

100% racji.
        Miał grać CCR i dlatego było tak wiele osób.
        Przed Woodstock gwiazdą nie był ani Santana,ani Hendrix,czy Joe Cocker.
        Tłum czekał na CCR,ktorzy się nie zjawili.
        Deszcz spadł,mimo "zaklinania" -no rain,no rain!- z tysięcy gardeł.
        Jak spadł,to sięludzie bawili i tyle,nic w tym z ideologii.
        Wszyscy pojechali tam po to ,żeby słuchać muzyki ,palić jointy,wrzucać kwasy i bawić się.
        To był 69 rok,przecież!

Nie zanotowano żadnych przestępstw.

"Wyobraźcie sobie 400tys. DOROSŁYCH OSÓB,zebranych w jednym miejscu ,którzy mają pod dostatkiem alkoholu"

Cytat z filmu "Woodstock"

--

"Hippie is not over!"
        N.Young
    • Gość: Wolfik Dyletanctwo kompletne IP: 195.94.215.* 02.08.04, 14:36
      Ze Skarzyska Kamiennej a nie Skarzyska Kamiennego Panie autorze niedouczony!
    • Gość: wiw dobra okazja zeby zabić wszystkich brudasów IP: *.wmc.net.pl 02.08.04, 15:43
      można by im tam zrzucić głowicę jak sie już zebrali do (śmierdzącej) kupy
      • Gość: miś Re: własnie wróciłem z pogrzebu jednej z ofiar IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 16:09
        tego "cudownego" spotkania. Syn dyrektorki(jedyny) ze Złotoryi(dolnośląskie)
        wypadł z pociągu! Siedział na siedzeniu i wypadł, wyssało go! To tak żeby nie
        wyglądało że tam jest raj, bo jak się czyta wybiórczą to można odnieść takie
        wrażenie
        • Gość: mahatma a TERAZ z innej BECZKI IP: *.simset.net / 80.51.251.* 02.08.04, 16:21
          a co byście powiedzieli gdyby na Woodstocku miało miejsce <a
          href="www.simset.net/~ge/portal/jportal/news.php?id=45" target="new">coś
          takiego</a>. Ale by niektórzy mieli używkę?

sialala......
          heh czasem to szkoda słów!!! tongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_outtongue_out
        • Gość: http://pamietamy.t Re: tak to jest gdy hasla nie przystaja do realu IP: *.cegs.itesm.mx 02.08.04, 17:53
          pamietamy.tripod.com
    • Gość: UK_SUBS TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.08.04, 16:45
      Sam jezdze po koncertach i pamietam jeszcze stary Jarocin, ale
      fakt, ze w tym roku Woodstok odbyl sie w czasie obchodo Powstania Warszawskiego
      uwazam, za bardzo niefortunny.
      Przeciez ci ludzie walczyli byli tak samo mlodzi i walczyli za to by w Polsce
      bylo normalnie, czyli by rowniez odbywaly sie takie koncerty.
      POWINNISCMY ICH USZANOWAC!!!!!!!! WSTYD!!!!!!!
      • Gość: budgie Re: TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.08.04, 16:54
        Tak! nie sadzilem, ze to kiedys napisze, ale bardziej wolalem byc w niedziele
        z harcerzami niz na koncercie.
      • Gość: majak666 Re: TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.cstnet.pl 02.08.04, 17:13
        A co rozumiesz pod słowem uszanować? Czy festiwal promujący miłość, przyjaźń,
        nawołujący do zaprzestania wojen nie jest chołdem dla tych ludzi? Właśnie taka
        powinna być Polska i chyba o taką Polskę walczyli Ci ludzie, a nie o taką gdzie
        w dzień możesz zostać zabitym przez dresika, który potrzebował paru złotych!!!
        • Gość: uk_subs Re: TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.crowley.pl 02.08.04, 20:10
          Po prostu dziwnie to wyglada gdy tysiace ludzi tanczy w
          rocznice...pogrzebu.

a dla ciebie ktory chetnie uzywasz symboliki zla w swoim nicku polecem artykul
          o imieniu demona

www.rzeczpospolita.pl/gazeta/wydanie_040728/publicystyka/publicystyka_a_1.html
          • Gość: majak666 Re: TERMIN WOODSTOK bardzo zly!!!!!!! IP: *.cstnet.pl 02.08.04, 23:52
            Nie musisz mnie uświadamiać, za to Ty powinieneś przypomnieć sobie czym jest
            śmierć według wiary katolickiej. A propos ... pogrzebów, to Ja nie byłem na
            stypie, na której nie byłoby wódki (nawet u zagorzałych katolików) a ludzie nie
            wspominaliby zmarłego nie okazując Swej radości. Dla mnie cholernie dziwnie
            wygląda to, że w taką rocznicę ciągle giną ludzie w Palestynie czy Izraelu!!!
            Gdybyś był na koncercie choćby Armi (a najlepiej na całym festiwalu) nie miałbyś
            wątpliwości czy termin był zły czy dobry.

Case closed!!!
      • Gość: 306 myslenie takie sobie IP: *.ic.invar.com.pl 03.08.04, 09:07
        Jak ktos chce psa uderzyc, to kij zawsze znajdzie... tylko zebyz jeszcze to
        zrobil choc odrobine trzymajac sie faktow.
        1. Koncert odbywal sie w piatek i sabote - koniec byl w niedziele gdzies chyba
        o 4 nad ranem.
        A o ile mnie ma "starcza" pamiec nie myli, to powstanie swa rocznice mialo w
        niedziele... po poludniu. Sam stanalem o godzinie 17 i trzymajac reke na sercu
        uczcilem tych mlodych ludzi minuta ciszy, co jakos nie przeszkadzalo mi sledzic
        koncertow na PW, bo to ze soba nie kolidowalo.
        2. Dla wiedzy Twej - w Polsce, w czasie obchodow rocznicowych odbylo sie
        jeszcze kilka koncertow i imprez kulturalnych, ale oczywiscie najlatwiej kopnac
        Owsiaka - ma sie wywczas zapewnione audytorium dla swego "wyczynu". Czemu to,
        ach czemu, nie czepiasz sie festiwalu filmowego w Kazimierzu? smile
        3. O ile wiem, to ci mlodzi ludzie walczyli latem 44roku o to, abysmy mogli zyc
        wolni. Nie sadze, aby przyswiecala im idea, ze chwytaja za bron po to, aby po
        60 latach, w rocznice ich walki, Polska przestawala "zyc".
        4. Byc moze Owsiak niezbyt umiejetnie dobral slowa odniesienia do Powstania na
        PW, ale podejrzewam, ze gdyby nie te slowa, to czesc z tych mlodych ludzi
        moglaby zblizajacej sie rocznicy... nie zauwazyc, zamiast wiec ganic, zastanow
        sie, czy sie naszej historii Owsiak nie przysluzyl...
    • Gość: żorzanka Re: Woodstock na chwilę IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 17:05
      Pierwszy raz byłam na Przystanku Woodstock - nigdy "nie widziałam" się na
      takiego rodzaju imprezie....ALE.....nie żałuję w ogóle, że dałam się
      namówić....wręcz jestem bardzo za to wdzięczna!!! Dzięki Misiu! I wiem, że
      jeżeli tylko sytuacja na to będzie pozwalała to nie będzie moj ostatni
      Woodstock! Było po prostu SUPER!!! Jechałam ze świetną ekipą (a znałam wówczas
      tylko pare osób)....nikogo z nas nie okradziono, nie pobito ani nic z tych
      rzeczy. Trzeba tylko po prostu umieć się bawić!!! I moge wszystkim szczerze
      powiedzieć: JESZCZE NIGDY NIE SPOTKAŁAM W JEDNYM MIEJSCU TYLU TAK WSPANIAŁYCH
      LUDZI, TAK WSPANIAŁEJ ATMOSFERY, NIE BYŁAM JESZCZE NA TAK WSPANIAŁEJ
      IMPREZIE!!! KTO TYLKO MOŻE NIECH CHOĆ RAZ WYBIERZE SIĘ NA PRZYSTANEK WOODSTOCK
      A SAM SIĘ PRZEKONA!!!
      A to, że zawsze i wszędzie zdarzają się odosobnione przypadki dewiacji i
      ogólnie chamskiego zachowania nie znaczy, że cały Przystanek Woodstock
      jest "jednym wielkim syfem" bo to nie prawda!
      Jurek Owsiak jest wielki!!!
      Pozdrawiam wszystkich "Przystankowiczów"!!! A zwłaszcza całą ekipę z Żor bo
      również dzięki nim tak super się bawiłam!!!!
    • Gość: . Jesteś kutas, ale masz rację niestety... IP: 141.155.79.* 02.08.04, 18:08
      Kiedyś Poslska była "pawiem narodów i papugą" Teraz jest już tylko papugą. Nikt
      w tym kraju nie potrafii stworzyć niczego nowego...

Gość portalu: glebia glupoty napisał(a):

> kapiel w blocie nigdy nie miala zadnej "glebi ideowej" poprostu w Woodstock w
      > USA padal deszcz jak jasna cholera, wszyscy byli nawaleni wiec sie tarzali w
      > blocie. Roznica miedzy polska a usa jest taka ze w usa tworzy rzeczy nowe,
      > idee, a w polsce tylko nasladuje. Polski woodstock? Polski hiphop? polskie
      > dzinsy? Szkoda mi was polaczki. ale bez usa bylibyscie smutnym kolchozem.
      > Dzieki usa jestescie zalosnym kolchozem. A polskiego woodstocku nie ma jest
      > tylko nazwa. Zalosna ta polska nasladowcza. USA to dla was wzor
      > niedoscigniony, tylko nie zacznijcie sie do USA modlic, bo widze ze juz wam do
      > tego niedaleko
    • Gość: antyOwsiak Re: Woodstock na chwilę IP: *.efekt.net.pl / *.wl.efekt.net.pl 02.08.04, 18:08
      Polacy przepraszają za Jurka Owsiaka
      • Gość: mahtma Re: Woodstock na chwilę IP: *.simset.net / 80.51.251.* 02.08.04, 21:09
        odnoszę wrażenie od dwóch dni że w tym kraju żyją ludzie UŁOMNI!!!!!
        a kto przeprosi za Rydzyka? Leppera? Millera? Anastazje P. ?
        Jakoś od lat odbywają się festiwale w rocznicę Powstania - pamietacie Jarocin
        (bo mówicie że tak )i jakoś nie było afery - tylko teraz bo okrągła się trafiła?
        I piszą non stop i nie czytają!
        Ja bluźnie a ty nie grzmisz? No to może Przystanek do Piekła? O takim nie
        słyszeliście? Tv TRWAM nakręciła taki film ---
        >www.simset.net/~ge/portal/jportal/download.php?cmd=click&id=214
        pewien festiwal w Norwegii - oj trzeba gościa zaprosić - to dopiero byłaby
        jazda www.simset.net/~ge/portal/jportal/news.php?id=45
    • Gość: irek Re: Woodstock na chwilę IP: *.paprocany.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 18:59
      socjologu mooj drogi, chyba rześ to taplanie przeintelektualizował.A pomyślałes
      nad najprostrzym rozwiązaniem, zamiast ubierać to w jakieć debilne pioorka??
    • Gość: irek Re: Woodstock na chwilę IP: *.paprocany.net / *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:01
      ostry jesteś i troche przesadziłeś, ale masz sporo racji. choć wyglądasz mi na
      typowego narzekacza. Jakby było cos nowego też byś narzekał
    • Gość: Jerzy Woodstock - wyspa pokoju w świecie nienawiści IP: *.internetdsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:06
      Po raz kolejny ludzie udowodnili, że można być przyjaźnie nastawionym do
      innych. To spotkanie jest rzeczywistym następcą Woodstock.
      Negatywne wypowiedzi kleru (Prymas Glemp podczas obchodów 60 rocznicy Powstania
      Warszawskiego) świadczą o wielkiej niechęci czarnych do innych sposobów życia
      niż proponowane przez kościół. A świat idzie do przodu i szuka nowych sposobów
      na zycie i nowych ideałów.
    • Gość: echos Świństock IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.08.04, 19:09
      Owsiak to stary piedoła i jąkała... żałosny jest cały ten Woodstock, żenada i
      kalka
    • Gość: Leinad Re: Woodstock na chwilę IP: *.enformatic.pl 02.08.04, 21:42
      Najgorszym zjawiskiem dla nas Polaków jest to, że na emigrację do USA wyjechała
      największa GŁĘBIA GŁUOTY i największy prymityw. Później taki amerykaniec po
      trzech miesiącach zapomina ojczystego języka i właściwie nie potrafi mówieć ani
      po polsku ani po angielsku, ale on już je z JUESEJ i on wielki pon, a w
      zasadzie to zwykły dupek, co po trzech miesiącach pisze "u nas w ameryce...." -
      dupku to nie u was i mie trochę szacunku do ojczyzny, jaka by ona nie była. A
      jeśli chodzi o kulturę, to nie zapominaj, że Polka ma 1000 lat, a twoje USA
      zaledwie 200 lat.
    • Gość: kongo Re: Woodstock na chwilę IP: *.e-wroc.com 02.08.04, 22:25
      Ten Wątek i jego autor jest tak kretyński, że można poświęcić tylko jeden
      (przepraszam że wulgarny)cytat: "w dupie był gówno widział"
    • Gość: SKARLAND Re: Woodstock na chwilę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 00:04
      Ania ze Skarżyska! Ty cholero po 1. Miasteczko - nie wracaj tu!.... po2. nie ma
      tolerancji - hmmm... nie dawno byl zlto motocyklistow i tez taki koncert z
      darciem mordy na Granacie - i co to ze u nas kroluja bloki i S8 to nie znaczy
      ze inni dostaja w morde
    • leafy Re: Woodstock na chwilę 03.08.04, 09:03
      Gość portalu: glebia glupoty napisał(a):

> Szkoda mi was polaczki. ale bez usa bylibyscie smutnym kolchozem.

Szkoda mi Ciebie, bo okazaleś sie tchórzem uciekając za wielki ocean i śmiesz
      oczerniać kraj, w którym nie mieszkasz. Co zrobiłeś dla kraju, który potępiasz ?
      Jaki jest Twój wkład w jego rozwój poza szyderczymi uśmieszkami ?
      Dobrze, że sobie mieszkasz poza krajem, bo takich ludzi to my tutaj nie
      potrzebujemy.

• zwora Glemp I Owisiak 03.08.04, 10:31
      Nie rozumiem jakim prawem pan Glemp obraził uczestników Przystanku Woodstock w
      Kostrzynie i to w trakcie uroczystości upamietniającej rocznicę wybuchu
      Powstania Warszawskiego...Przeca każdy logicznie walczący wie że gdyby wybuchło
      dziś powstanie to na wysokości zadania stanęło by przede wszystkim pokolenie
      Woodstocku a nie Rydzyka. DLACZEGO?
      1. Po pierwsze pokolenie WOODSTocku nienawidzi Faszyzmu.
      2. Są to ludzie którym nikt nie narzucił idei, sami sobie ją znaleźli.
      3. Nie są "Wartościowymi Pozerami", tak jak władza polska w 1939...która
      spieprzyła na zachód i wielce zarządza 15-23 latkami.
      4. Byli pijani? Ja kiedyś upiłem się z Młodzieżą Wszechpolską (nie zartuje),
      Nie zauważyłem żadnej różnicy, też klepali po tyłkach panny)...

Dlatego uważam że Glemp powinien Przeprosić. Ale to chyba nie jest Polski
      zwyczaj.
    • Gość: lops Re: Woodstock na chwilę IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 11:11
      wstyd mi za tych brudasów
    • Gość: bigOS CZEGO BYŚCIE NIE NAPISALI I JAK BARDZO BYŚCIE ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.08.04, 21:04
      bluzgali to i tak za rok Woodstock sie odbędzie i tak zjadą tam tłumy i tak ja
      tam z ekipa pojadę i tak się będziemy bawić i tak w tym nie przeszkodzicie
      swoimi podrasowanymi zazdrością komentzarzami i tak wszyscy którzy tam będą będą
      was mieli w dupie, bo niestety was tylko można mieć w dupie.
      pozdrowienia dla wszystkich woodstockowiczów
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka