krates-8 19.09.13, 21:46 sprawdź swoje prawdziwe obywatelstwo krates-8 obywatel republiki czeskiej w głębi duszy Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pikrat Re: Test «Internal Citizenship» 19.09.13, 23:15 Adres jest nieprawidłowy Adres URL jest nieprawidłowy i nie może zostać wczytany Adresy internetowe są zwykle postaci www.example.com/ Należy sprawdzić, czy adres zawiera prawidłowe ukośniki (tzn. /). Taki komunikat wyświetla się na ekranie mojego komputera, kolego Kretes. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Test «Internal Citizenship» 20.09.13, 08:57 Tu jest poprawny link:sreda.org/igra/?lang=en Mi wyszla Malta. Odpowiedz Link Zgłoś
krates-8 Dzięki sz0ku za poprawny link 8) 22.09.13, 19:37 Test «Internal Citizenship» Odpowiedz Link Zgłoś
jureek Re: Test «Internal Citizenship» 02.10.13, 13:02 sz0k napisał: > Tu jest poprawny link:sreda.org/igra/?lang=en > Mi wyszla Malta. Dziwne, bo mnie też Malta, a przecież rzadko na forum się zgadzamy. Jura Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Test «Internal Citizenship» 02.10.13, 14:43 jureek napisał: > sz0k napisał: > > > Tu jest poprawny link:sreda.org/igra/?lang=en > > Mi wyszla Malta. > > Dziwne, bo mnie też Malta, a przecież rzadko na forum się zgadzamy. Iii tam, nie pamiętam jakoś za wiele naszych sporów, ale chyba lekko przesadzasz O zobacz tu: forum.gazeta.pl/forum/w,13,113642918,113643382,Re_popieram_akcje.html W każdym razie wyszedł z Ciebie kryptokatol i konserwa. Co ciekawe później okazało się, że od Turcji (wygląda na to, że rodzaj wiary nie ma znaczenia, więc ortodoksi są skazani na muzułmańskie państwo) dzieliło mnie np. 1 pytanie (swoją drogą wyjątkowo kretyńskie): "czy nie miałbyś nic przeciwko mieszkaniu obok pedzia?". Gdybym odpowiedział: nie, to wyszłaby mi Turcja. Śmieszne to. Generalnie wolałbym żeby wyszła mi Polska (ale pewnie IP eliminowało kraj, z którego się sprawdzało), albo Lichtenstein (którego z kolei pewnie nie uwzględnili). Także zostało to co niejako "musiało" zostać Odpowiedz Link Zgłoś
ada08 United Kingdom 22.09.13, 11:36 wyszło mi. A to nieprawda, bo lubię, owszem, tam wpaść na dwa tygodnie (właśnie wczoraj wróciłam), ale żebym tam miała się poczuwać do jakiejś wspólnoty to nie, nie. a. Odpowiedz Link Zgłoś
piq najciekawsze są statystyki na tej stronie,... 22.09.13, 19:59 ...choć nie czuję się, kurneczka, Grekiem. Obejrzyjcie sobie statystyki dla Polski, niesamowicie ciekawe. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Test «Internal Citizenship» 02.10.13, 01:14 Turcja. Paszport z półksiężycem... Odpowiedz Link Zgłoś