Dodaj do ulubionych

Żydzi instynktownie rozpoznawają się w tłumie.

IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:08
To prawda i nikt mi nie powie ,że jest inaczej.
Kilka tysięcy lat diaspory wyostrzyło instynkty samozachowawcze oraz
wzajemnego rozpoznawanie swojej nacji.
Obserwuj wątek
    • Gość: blq a Oszolomy instynktownie tworza i podbijaja watki IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 11:11
      To prawda i nikt mi nie powie, że jest inaczej.
      Kilkadziesiat lat radykalizowania pogladow i dostawania po dupie od otoczenia
      wyksztalcilo w nich potrzebe mowienia wciaz tego samego.
      • Gość: Adam Re: a Oszolomy instynktownie tworza i podbijaja w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:26
        blq ty zasymilowańczy,na Ukrainę precz.
        • Gość: Zasymilowany Re: a Oszolomy instynktownie tworza i podbijaja w IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:45
          blq to nie ja,a "internetsdi.pl." posługuje się spora grupka forumowiczów.
    • perli oczywiście 13.08.04, 12:03
      to reaktywacja.
      Animacja.
      W tłumie Mickiewiczów rozpoznałam Torpedę. Pustynną, puszystą, posłanniczkę z
      przepięknym pogrzebem.
    • Gość: Adam Re: Żydzi instynktownie rozpoznawają się w tłumie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.08.04, 12:55
      ,a w Polsce czują sie jak ryba w wodzie.Instynktownie wykorzystując niuanse
      niemiecko-polskie,ukraińsko-polskie wspieli sie na piedestały władzy.
      Grają polską polityką zagraniczną ze szkodą dla Polaków.
      Dzięki nim nigdy nie dojdzie do prawdziwego pojednania z sąsiadami.To zamorscy
      zausznicy USA na Europę.
      Skłu8cony ogłupiały Naród bierze za dobrą monetę wypowiedzi "cymbałów" typu
      Kaczyński lub Bartoszewski.
      • Gość: . Sugerujesz, ze Bartoszewski to Zyd, a nie Zegota? IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.08.04, 12:11
        Juz ci to nieuku na FS tlumaczylem.
      • zawacki.and.zawacki Re: Żydzi instynktownie rozpoznawają się w tłumie 18.08.04, 11:00
        Tak to prawda.Hough!
    • Gość: Latający spodek Re: Żydzi instynktownie rozpoznawają się w tłumie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.08.04, 11:57
    • Gość: . Tu jako "Adam", na FS jako "to-zero"; wszedzie ta IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.08.04, 12:09
      sama choroba psychiczna z tymi samymi objawami. I wszedzie ta sama NIE-POLSKA
      gramatyka "prawdziwego" Polaka. Hahahahaha!!!!
      • zawacki.and.zawacki Re: Tu jako "Adam", na FS jako "to-zero"; wszedzi 17.08.04, 12:18
        Gość portalu: . napisał(a):

> sama choroba psychiczna z tymi samymi objawami. I wszedzie ta sama NIE-POLSKA
        > gramatyka "prawdziwego" Polaka. Hahahahaha!!!!

Co Ci się niepodoba????????
        Forum się kręci,a tyo najważniejsze.
        • Gość: . Jak to co mi przeszkadza? To jego ZYDLACZENIE! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 17.08.04, 18:19
      • Gość: Adam Re: I co biedaku ?co jeszcze wymyślisz. IP: *.internetdsl.tpnet.pl 22.08.04, 11:36
        Jakie wyimaginowane świństwa i oszczerstwa,Żydzie wymyślisz.
    • Gość: Stanislaw S. Plakales na innym watku,ze to cwany narod to masz. IP: *.detroit-20rh16rt.mi.dial-access.att.net 17.08.04, 19:58
      • Gość: qqqqqq Re: Plakales na innym watku,ze to cwany narod to IP: *.internetdsl.tpnet.pl 19.08.04, 14:09
        ????????/
    • snajper55 Tak, ale tylko w tłumie nudystów. _______nt 19.08.04, 14:45
      Gość portalu: Adam napisał(a):

> To prawda i nikt mi nie powie ,że jest inaczej.
      > Kilka tysięcy lat diaspory wyostrzyło instynkty samozachowawcze oraz
      > wzajemnego rozpoznawanie swojej nacji.
      • Gość: patolog Re: wspolczesne media IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 22.08.04, 16:28
        W miescowym radiu polonijnym jedna niezwykle wyksztalcone pani ( 7 klas
        podstawowki?) w czasie "intelektualnej" dyskusji na temat MIlosza wopowiedziala
        sie, ze on Zyd, bo juz teraz Zydow rozpoznaje po glosie i nawet przez radio.
        Wyrazila rowniez opinie, ze prowadzacy audycja jest rowniez Zydem. Szanowny
        dziennikarz odpowiedzial, ze niepozwala rzucac na siebie takich epitetow i moze
        pokazac metryke, z ktorej wynika , ze jest czystej krwi Polakiem.
        Nie wiem czy to bedzie miarodajne dla tej prawdziwej Polki, jakoze w Polsce
        obowiazuje zdaje sie zasady bardziej wymagajace,niz prawa norymberskie.
        • Gość: Nowina-Konopczyna Re: Żydzi instynktownie rozpoznawają się w tłumie. IP: *.chello.pl 22.08.04, 19:36
          A zwłaszcza Żydówki. Ja od razu wiem - która ma w poprzek (tak jak ja).
          No i wystarczy tylko lekki ruch środkowym palcem lewej stopy i od razu idzie
          sygnał o tym, że się jest członkinią TSKŻ lub kelnerką w "SAMSONIE".
          • Gość: patolog Re: Żydzi instynktownie rozpoznawają się w tłumie IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 22.08.04, 23:29
            Albo nieslubna corka Pana Prezydenta
    • kropekuk Adasiu, jak ty strasznie zydlaczysz! Mow po polsku 22.08.04, 19:43
      • Gość: OSKAR Re: Adasiu, jak ty strasznie zydlaczysz! Mow po p IP: *.cablep.bezeqint.net 23.08.04, 00:57
        PORAZ PIERWSZY ZAGLADNELEM NA FORUM AKTUALNOSCI I CO JA WIDZE? - ZE ZYD JEST TU
        TAK SAMO AKTUALNY JAK NA FS. CO PCHA TYLU POLAKOW ZAJMOWAC SIE ZYDAMI GDZIE
        TYLKO SIE DA? PASJA NIE DO OPANOWANIA? DZIEDZICZNE GENY? ZAWSZE MODNY TEMAT?

RAZ SLYSZALEM TAKA PERELKE: "JAK JA ZAWSZE SLYSZE, ZE ZYD TO SK...SYN, MUSI W
        TYM COS BYC..." CZY P. ADAM TEZ COS TAKIEGO SLYSZAL I JEST JESZCZE POD WPLYWEM
        INERCJI?
        • kropekuk On tak wlasne kompleksy leczy. Typowe dla losers. 23.08.04, 03:31
    • Gość: Adam Re: Żydzi instynktownie rozpoznawają się w tłumie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 23.08.04, 02:09
      • Gość: patolog Jak rozpoznac Adama IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 23.08.04, 03:07
        Adama rozpoznaja wszyscy - smierdzi.
        • Gość: Ziuta Re: Jak rozpoznac Adama IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 23.08.04, 11:04
          Okropnie!!!!!!
    • dokowski Bezbłędnie z daleka od razu wyczuwają ich jak Adam 23.08.04, 13:27
      rozpoznaje swoich wrogów w białych kitlach, nawet jeśli dla niepoznaki ubrali
      się jak zwyczajni ludzie, aby zmylić i złapać Adama.
    • Gość: osobnik Re: Żydzi instynktownie rozpoznawają się w tłumie IP: 80.50.28.* 23.08.04, 20:39
      Niepotrzebny żadny instykt. Wystarczy, że dostrzeże w tłumie osobnika o długim nosie, odstających uszach i ewentualnie kręconych ciemnych włosach.Jak do tego będzie broda i brązowe oczy to już 1000 procent Zyd.
      • Gość: OSKAR Re: Żydzi instynktownie rozpoznawają się w tłumie IP: *.cablep.bezeqint.net 23.08.04, 22:05
        TEN TWOJ STEEROTYP ZYDA BYL TEZ STEEROTYPEM NIEMIECKICH NAZISTOW. W
        KARYKATURACH NOS BYL WIEKSZY OD TWARZY, USZY JAK U SLONIA I OCZY WYPUKLE JAK U
        ZABY. JAK UMISZ RYSOWAC - DO PRACY.
      • aleksander_krzeszowice CZY ISTNIEJE COŚ TAKIEGO JAK ... 23.08.04, 22:37
        1000% ?
        • Gość: patolog Re:" pachnacy "Adas IP: *.wbrmfd01.mi.comcast.net 23.08.04, 23:05
          Adasia , jak juz pisalem, mozna poznac na odleglosc - " won de pologne"

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka