Gość: Stive z USA IP: *.client.comcast.net 17.08.04, 03:04 Wedlog zalozen budowniczych autostrady (odlegosci plus lata budowy) obliczam ze dziennie zostanie wybudowanej 10 metrow autostrady. To jest szczyt budowlany Swiata. ( W USA 3,5 km dziennie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ember Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 17.08.04, 03:19 Tutaj chyle czolo i jako Polak przyznam szczerze, ze jest to nie tylko do smiechu, ale i do placzu.50 lat komunizmu caly czas poteguje. Jednak jednoczesnie zastanawiam sie ile procent Amerykanow w porownaniu do Polakow potrafii porozmawiac o np. geografii, historii czy nawet polityce innej niz wlasnego kraju?- kolego Stive z USA- podobnie jak ja postaraj sie byc obiektywny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 03:33 A co Polakowi z tej rozmowy o historii, geografii czy polityce kiedy do garka nie ma co wlozyc. Zycie jest za krotkie zeby nauke tak jak Polacy zdobywac a potem ja marnowac. Lepiej sie uczyc jak amerykanie w celu poprawienia sobie zycia. Z gadania nic nie ma Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Krzys Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.qc.sympatico.ca 17.08.04, 03:31 Poza tym autostrady to watpliwe osiagniecie , zniszczona przyroda , przerwany lancuch ekologiczny na danym obszarze .Zyski sa oczywiscie w kieszeni tzw. deweloperow , korporacji itd. W dluzszszej perspektywie autostrady niszcza nie tylko lokalne srodowiska ale caly glob , co udowadniaja badania zjawiska globalnego ocieplenia klimatu (Global Worming z ang.) . I czym sie tu chwalic wyksztalcony amerykaninie po studiach CNN . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 03:39 "Poza tym autostrady to watpliwe osiagniecie , zniszczona przyroda , przerwany lancuch ekologiczny na danym obszarze .Zyski sa oczywiscie w kieszeni tzw. deweloperow , korporacji itd." Ale bzdury! Zyski sa oczywiscie obywateli ktorzy autostrade uzywaja. Obywateli ktorzy sa w stanie przejechac bezpiecznie z punktu a do b w jak najszybszym czasie. Popatrz sie na makabryczne, mordujace Polakow drogi, a potem jeszcze raz przeczytaj swoj post. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ember Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 17.08.04, 03:42 Ale widzisz- on podal temat chcac najwyrazniej nas osmieszyc lecz jak widze oni nie tylko nie maja pojecia na w/w tematy, ale i nie potrafia dyskutowac gdy ktos im nie przytakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziki Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 03:47 Nie wiem czy zauwazylas ze on tez, tak jak ja i ty po Polsku pisze. Nie wydaje mi sie ze celem jego postu bylo osmieszenie ciebie mnie czy siebie samego. Takie rzeczy trzeba publikowac bo bez tego nie ma szansy na zmiane. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ember Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 17.08.04, 03:54 Nie wiem, czy czytales moj pierwszy post? Wiec powtarzam- wiele rzeczy w Polsce dla mnie jest delikatnie mowiac denerwujace i wymaga zmiany lecz gdy ktos pisze po polsku nie oznacza wcale, ze jest Polakiem i ze robi to w przyjacielskich intencjach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stive z USA Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.client.comcast.net 17.08.04, 06:56 Nie chodzilo mi o osmieszanie kogokolwiek z Polakow. Takie zeczy powinno sie wytykac i krytykowac na wszystkich lamach czasopism. Po to by w koncu ktos powiedzial Odpowiedz Link Zgłoś
cs137 Krzysiu! Global Worming =Globalne Zarobaczywienie 17.08.04, 07:06 Ocieplenie sie pisze Łorming )))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: domix Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:26 Zapomniałeś jeszcze dodać, że w Ameryce biją murzynów... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nie Stive Stive, loguj sie, bracie! IP: *.client.comcast.net 17.08.04, 07:22 Patrz jak latwo cie podrobic. Jakbym uzyl tego samego nicku to nikt by nie zobaczyl podszywki bo IP jest to samo. Bardzo duzo ludzi ma cable service z Comcast i IP zawsze wtedy tak samo wyglada. Tak wiec namawiam do logowania sie. Zalozenie konta trwa 3 minuty. I nikt Cie juz nie podrobi wtedy. Cheers!!! Tez client Comcast-a Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Ale nie w budowaniu, tylko w sabotażu 17.08.04, 09:55 Gość portalu: Stive z USA napisał(a): > To jest szczyt budowlany Swiata. ( W USA 3,5 km dziennie) Lewicowe władze tak wszystko celowo organizują, żeby nie było autostrad, żeby opóźniać i robić bałagan, żeby to wszystko jak najwolniej szło. Dla lewicy rozwój cywilizacyjny jest niekorzystny, gdyż lewicowcy lepiej się czują w kraju gdzie panuje bałagan i złodziejstwo Odpowiedz Link Zgłoś