Dodaj do ulubionych

Polska Mistrzem Swiata

IP: *.client.comcast.net 17.08.04, 03:04
Wedlog zalozen budowniczych autostrady (odlegosci plus lata budowy) obliczam
ze dziennie zostanie wybudowanej 10 metrow autostrady. To jest szczyt
budowlany Swiata. ( W USA 3,5 km dziennie)
Obserwuj wątek
    • Gość: ember Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 17.08.04, 03:19
      Tutaj chyle czolo i jako Polak przyznam szczerze, ze jest to nie tylko do
      smiechu, ale i do placzu.50 lat komunizmu caly czas poteguje. Jednak
      jednoczesnie zastanawiam sie ile procent Amerykanow w porownaniu do Polakow
      potrafii porozmawiac o np. geografii, historii czy nawet polityce innej niz
      wlasnego kraju?- kolego Stive z USA- podobnie jak ja postaraj sie byc obiektywny
      • Gość: dziki Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 03:33
        A co Polakowi z tej rozmowy o historii, geografii czy polityce kiedy do garka
        nie ma co wlozyc. Zycie jest za krotkie zeby nauke tak jak Polacy zdobywac a
        potem ja marnowac. Lepiej sie uczyc jak amerykanie w celu poprawienia sobie
        zycia. Z gadania nic nie masad

• Gość: Krzys Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.qc.sympatico.ca 17.08.04, 03:31
      Poza tym autostrady to watpliwe osiagniecie , zniszczona przyroda , przerwany
      lancuch ekologiczny na danym obszarze .Zyski sa oczywiscie w kieszeni tzw.
      deweloperow , korporacji itd. W dluzszszej perspektywie autostrady niszcza nie
      tylko lokalne srodowiska ale caly glob , co udowadniaja badania zjawiska
      globalnego ocieplenia klimatu (Global Worming z ang.) . I czym sie tu chwalic
      wyksztalcony amerykaninie po studiach CNN .
      • Gość: dziki Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 03:39
        "Poza tym autostrady to watpliwe osiagniecie , zniszczona przyroda , przerwany
        lancuch ekologiczny na danym obszarze .Zyski sa oczywiscie w kieszeni tzw.
        deweloperow , korporacji itd."

Ale bzdury!
        Zyski sa oczywiscie obywateli ktorzy autostrade uzywaja. Obywateli ktorzy sa w
        stanie przejechac bezpiecznie z punktu a do b w jak najszybszym czasie.
        Popatrz sie na makabryczne, mordujace Polakow drogi, a potem jeszcze raz
        przeczytaj swoj post.
      • Gość: ember Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 17.08.04, 03:42
        Ale widzisz- on podal temat chcac najwyrazniej nas osmieszyc lecz jak widze oni
        nie tylko nie maja pojecia na w/w tematy, ale i nie potrafia dyskutowac gdy
        ktos im nie przytakuje.
        • Gość: dziki Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.dyn.optonline.net 17.08.04, 03:47
          Nie wiem czy zauwazylas ze on tez, tak jak ja i ty po Polsku pisze. Nie wydaje
          mi sie ze celem jego postu bylo osmieszenie ciebie mnie czy siebie samego.
          Takie rzeczy trzeba publikowac bo bez tego nie ma szansy na zmiane.
          • Gość: ember Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.derbynet.pl / 217.153.187.* 17.08.04, 03:54
            Nie wiem, czy czytales moj pierwszy post? Wiec powtarzam- wiele rzeczy w Polsce
            dla mnie jest delikatnie mowiac denerwujace i wymaga zmiany lecz gdy ktos
            pisze po polsku nie oznacza wcale, ze jest Polakiem i ze robi to w
            przyjacielskich intencjach.
            • Gość: Stive z USA Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.client.comcast.net 17.08.04, 06:56
              Nie chodzilo mi o osmieszanie kogokolwiek z Polakow. Takie zeczy powinno sie
              wytykac i krytykowac na wszystkich lamach czasopism. Po to by w koncu ktos
              powiedzial
      • cs137 Krzysiu! Global Worming =Globalne Zarobaczywienie 17.08.04, 07:06
        Ocieplenie sie pisze Łorming smile))))
      • Gość: domix Re: Polska Mistrzem Swiata IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.08.04, 10:26
        Zapomniałeś jeszcze dodać, że w Ameryce biją murzynów...
    • Gość: Stive nie z USA Test.... n/t IP: *.client.comcast.net 17.08.04, 07:18
    • Gość: Nie Stive Stive, loguj sie, bracie! IP: *.client.comcast.net 17.08.04, 07:22
      Patrz jak latwo cie podrobic. Jakbym uzyl tego samego nicku to nikt by nie
      zobaczyl podszywki bo IP jest to samo. Bardzo duzo ludzi ma cable service z
      Comcast i IP zawsze wtedy tak samo wyglada.

Tak wiec namawiam do logowania sie. Zalozenie konta trwa 3 minuty. I nikt Cie
      juz nie podrobi wtedy.

Cheers!!!

Tez client Comcast-a
    • dokowski Ale nie w budowaniu, tylko w sabotażu 17.08.04, 09:55
      Gość portalu: Stive z USA napisał(a):

> To jest szczyt budowlany Swiata. ( W USA 3,5 km dziennie)

Lewicowe władze tak wszystko celowo organizują, żeby nie było autostrad, żeby
      opóźniać i robić bałagan, żeby to wszystko jak najwolniej szło. Dla lewicy
      rozwój cywilizacyjny jest niekorzystny, gdyż lewicowcy lepiej się czują w kraju
      gdzie panuje bałagan i złodziejstwo
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka