Dodaj do ulubionych

PiS to partia idiotów i bęcwałów

27.11.14, 19:14
Zanim sumienie tego forum, wzór obiektywizmu i logiki posądzi mnie o spełnianie roli tuby, spieszę wyjaśnić że to jest cytat. Tak twierdzi Urban którego przedstawiać chyba nie trzeba.

www.tvn24.pl/tak-jest,39,m/czy-wybory-zostaly-sfalszowane,492724.html
Obserwuj wątek
    • lumpior Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 27.11.14, 19:55
      A co można się spodziewać po moherach i to sfilcowanych.
      • wikul Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 27.11.14, 20:13
        lumpior napisał:

> A co można się spodziewać po moherach i to sfilcowanych.

Można spodziewać się pochodu ku czci 13.grudnia (!!!). Przy tej okazji warto zacytować wierszyk Tuwima.

Śmierdziel
        Przyszedł śmierdziel do ogrodu
        I stwierdził,
        Że się ktoś dopuścił smrodu,
        Bo śmierdzi.
        Stanął śmierdziel, żeby fakt ten
        Ustalić
        I cos w związku z tym nietaktem
        Uchwalić.
        Więc się śmierdziel zebrał licznie
        W drzew cieniu,
        Protestując energicznie
        W imieniu.
        Potem ruszył po ogrodzie
        Pochodem,
        Krzycząc: "Hańba! Precz, narodzie,
        Ze smrodem!"
        Krzyczał, ryczał, ducha sławił
        (Nie ciało),
        Ale gdzie się tylko zjawił -
        Śmierdziało.
        Z tego morał się wywodzi
        Dla wielu:
        Nie protestuj, gdy sam smrodzisz,
        Śmierdzielu.
    • oleg3 Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 12:35
      wikul napisał:

> Zanim sumienie tego forum, wzór obiektywizmu i logiki posądzi mnie o spełnianie
      > roli tuby, spieszę wyjaśnić że to jest cytat. Tak twierdzi Urban którego przed
      > stawiać chyba nie trzeba.

Tak się głośno zastanawiam czy twoja głupota jest wrodzona czy nabyta w drodze żmudnego treningu. Zanim mi nabluzgasz "spieszę wyjaśnić że" bycie tubą propagandową polega właśnie na powielaniu i odtwarzaniu propagandowych frazesów.
      • wikul Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 16:13
        oleg3 napisał:

> Tak się głośno zastanawiam czy twoja głupota jest wrodzona czy nabyta w drodze
        > żmudnego treningu. Zanim mi nabluzgasz "spieszę wyjaśnić że" bycie tubą propaga
        > ndową polega właśnie na powielaniu i odtwarzaniu propagandowych frazesów.

I dlatego stwierdzenie Urbana (w jakiś sensie wielokrotnie potwierdzane przez pisofilkę Staniszkis) tak bardzo cię denerwuje. Odczuwasz to jako osobistą zniewagę. Pisowski Landknecht nigdy nie da złego słowa powiedzieć na swoja ukochaną partię, choćby nie wiem co. Mało tego pisowski Landknecht znów próbuje zamykać usta innym w charakterystyczny dla siebie sposób: "jesteś głupi, bo jesteś głupi".
        P.S. A tak w ogóle to zastanów się nad swoim pisowskim bencwalstwem.
        Kolejny raz dajesz się złapać w zastawioną pułapkę.Twoje wyznanie: Nie jestem wyrocznią, tylko człekiem omylnym. Zdarza się, że pisuję głupio. potwierdza się kolejny (który to już) raz.
        • mark_ot Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 20:06
          Żenada, w zestawieniu z takim bełkotem nawet słynny "wiersz idioty, odbity na P0-wielaczu" to prawdziwe arcydzieło. Ta żydłacka dupa z uszami, protekcjonalnie kiedyś nazwana goebbelsem stanu wojennego, chlejąca z równie ob-żyD-liwym jąkałą z Czerskiej, za P0-przedniej komuny "P0 przeciwnej stronie" nieustraszonym bojownikiem "walki o P0-kój z kuchnią" (z własną maszyną do pisania na tzw. "dołku") i z ubeckim ku...ątkiem - tw "stokrotka" od kilkudziesięciu lat równie s-P0-kojnie sobie mieszkają w W-wie przez nikogo nie nękane, stanowiąc (P0-dobnie jak i "kalkstein") jawny dowód "straszliwego antysemityzmu", który P0-dobno "wysysamy z mlekiem naszych matek". Wierszyk Tuwima, P0-dobnie jak ten "P0-chód 13 grudnia" też pasuje do tematu "głu-P0-ta PiS-u" jak wół do karety, ale dla P0-sranych lemingów to prawda objawiona, skoro cały michtrixowy ubekistan od lat wciąż minetuje P0-lszewię, głosuje na nią, a P0-tem jeszcze "liczy" nasze głosy metodą stalina. Jeżeli można by tu (na waszym miejscu) ws-P0-mnieć o jakiejś "głupocie PiS-u", to wyłącznie w konstatacji zdziwienia, że do tej P0-ry w tak "kato-faszystowskim kraju" całe to żydłackie tatałajstwo nie zadyndało jeszcze na latarniach. smile)
          • wikul Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 20:49
            mark_ot napisał(a):

> Żenada, w zestawieniu z takim bełkotem nawet słynny "wiersz idioty ...

Nie wiem co ty uważasz za bełkot. Wywiad to wywiad. Natomiast bełkotem trzeba nazwać twoje wypociny pełne plugawych epitetów, nienawistnych porównań i kłamliwych stwierdzeń.
            Wstydzisz się czy boisz pisać tego pod własnym nickiem ? Dlaczego piszesz pod nickiem utworzonym ad hoc ?
            • mark_ot Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 22:24
              > Nie wiem co ty uważasz za bełkot. (...) Wstydzisz się czy boisz pisać tego pod własnym nickiem ?

Aj, waj, dosłownie P0-raziła mnie merytoryczna "celność" tej ri-P0-sty. smile)
              Twoje wy-P0-ciny to właśnie ten BEŁKOT, do którego tak "nietrafnie" się odniosłem.
              BTW. I znowu: przyganiał P0-cioł garnkowi. Czy wikul to twoje imię i nazwisko?
              Bo mark_ot jest właśnie moim nickiem, którego używam od lat, a choć na koszernej dość s-P0-radycznie, to też go tu nie zmieniałem.
              • wikul Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 22:36
                mark_ot napisał(a):

> Bo mark_ot jest właśnie moim nickiem, którego używam od lat, a choć na koszern
                > ej dość s-P0-radycznie, to też go tu nie zmieniałem.

Nie bujaj, w ogóle cię tutaj nie było.
                • mark_ot Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 23:00
                  A jak sądzisz, geniuszu z Palestyny, gdzie zwykły lądować (jeśli w ogóle się tu ukazują) równie P0-litycznie nie-P0-prawne komentarze? A może, chcesz P0-wiedzieć, że zarządzasz tym P0-rtalem i już zdążyłeś mnie sprawdzić smile
                  • wikul Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 23:17
                    mark_ot napisał(a):

> A jak sądzisz, geniuszu z Palestyny, gdzie zwykły lądować (jeśli w ogóle się tu
                    > ukazują) równie P0-litycznie nie-P0-prawne komentarze? A może, chcesz P0-wiedz
                    > ieć, że zarządzasz tym P0-rtalem i już zdążyłeś mnie sprawdzić

Przestań nudzić i spadaj.
                    • mark_ot Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 23:33
                      Kolejna, P0-walająca swą "głębią i celnością" od-P0-wiedź pryszczatego parchatka. smile
                      Żenada...
        • oleg3 Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 29.11.14, 10:01
          wikul napisał:

> I dlatego stwierdzenie Urbana (w jakiś sensie wielokrotnie potwierdzane przez p
          > isofilkę Staniszkis) tak bardzo cię denerwuje. Odczuwasz to jako osobistą zniew
          > agę.

Zwisa mi to i powiewa. Na czym opierasz tę opinię?

> Pisowski Landknecht nigdy nie da złego słowa powiedzieć na swoja ukochaną
          > partię, choćby nie wiem co.
          Zieeew

> Mało tego pisowski Landknecht znów próbuje zamykać
          > usta innym w charakterystyczny dla siebie sposób: "jesteś głupi, bo jesteś głupi".

Wezwałeś mnie do tablicy, to skomentowałem. Podałem uzasadnienie swojej opinii. Nigdy nie używam argumentu "głupi" (i podobnych) bez uzasadnienia.

> P.S. A tak w ogóle to zastanów się nad swoim pisowskim bencwalstwem.
          > Kolejny raz dajesz się złapać w zastawioną pułapkę.Twoje wyznanie: Nie jeste
          > m wyrocznią, tylko człekiem omylnym. Zdarza się, że pisuję głupio.
          potwierd
          > za się kolejny (który to już) raz.

Montuj sobie te pułapki. Sam w nie wpadasz.
    • qwardian Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 28.11.14, 20:17
      Hitler odwalił nam niezły dowcip, słyszę śmiech zza grobu...
    • piq piękny autorytet, wikul,... 28.11.14, 21:28
      ...myślałem, żeś za stary na powoływanie się na tego gnojka. Ale jak widać zaćmienie umysłowe nie zna przyzwoitości ni rozumu.
      • wikul Autorytetem to on dla mnie nie jest 28.11.14, 22:45
        piq napisał:

> ...myślałem, żeś za stary na powoływanie się na tego gnojka. Ale jak widać zaćm
        > ienie umysłowe nie zna przyzwoitości ni rozumu.

Autorytetem to on dla mnie nie jest. Bardzo surowo oceniałem zawsze to co robił będąc rzecznikiem rządu ale gdy niektórzy za autorytet uznają Kaczyńskiego i Millera (i nikomu to nie przeszkadza) to zdecydowałem się zacytować jego opinie właśnie o Kaczyńskim i Millerze.
        Wybór między dżumą a cholerą.Tylko tyle.
      • mark_ot Re: piękny autorytet, wikul,... 28.11.14, 22:50
        Jak to P0-wiadają: swój do swego...
        A ty-P0-we żydłactwo jest równie "przyzwoite" co i "rozumne".
        Dupa z uszami na tyle przerasta inne parchy swoim Ente-lektem, że stąd P0-chodzą te skowyty, taki rejwach i P0-klask dla byle jej pierdnięcia...
        • wikul Re: piękny autorytet, wikul,... 28.11.14, 22:54
          mark_ot napisał(a):

> Jak to P0-wiadają: swój do swego...
          > A ty-P0-we żydłactwo jest równie "przyzwoite" co i "rozumne".
          > Dupa z uszami na tyle przerasta inne parchy swoim Ente-lektem, że stąd P0-chod
          > zą te skowyty, taki rejwach i P0-klask dla byle jej pierdnięcia...

Napraw sobie klawiaturę, pisowski trollu, bo cię jeszcze ktoś po tym rozpozna i nawali po mordzie.
          • mark_ot Re: piękny autorytet, wikul,... 28.11.14, 23:01
            Nie strasz, nie strasz, bo się P0-srasz, żydlackicw...u...
            • wikul Spadaj pisiacki trollu. 28.11.14, 23:20
              mark_ot napisał(a):

> Nie strasz, nie strasz, bo się P0-srasz, żydlackicw...u...

Nie chce mi się z tobą gadać. Nie rozumiesz ? Won !
              • mark_ot Re: Spadaj pisiacki trollu. 28.11.14, 23:30
                To P0 kiego chu-ja te durne zaczepki, P0-srany parchu?
                I nie za-P0-minaj, że prawda boli, ale cię wyzwoli...
                • wikul Re: Spadaj pisiacki trollu. 29.11.14, 21:11
                  mark_ot napisał(a):

> To P0 kiego chu-ja te durne zaczepki, P0-srany parchu?
                  > I nie za-P0-minaj, że prawda boli, ale cię wyzwoli...

Won śmieciu !
                  • mark_ot Re: Spadaj pisiacki trollu. 29.11.14, 21:19
                    Żydlacki cw-elusiu, P0 stokroć w ryja wyjebany, nazwij mnie "śmieciem" osobiście i przy świadkach...
                    • wikul Re: Spadaj pisiacki trollu. 29.11.14, 22:46
                      mark_ot napisał(a):

> Żydlacki cw-elusiu, P0 stokroć w ryja wyjebany, nazwij mnie "śmieciem" osobiści
                      > e i przy świadkach...

Won śmieciu! Chyba że chcesz podbijać ten watek, to możesz, śmieciu, zostać.
                      • mark_ot Re: Spadaj pisiacki trollu. 29.11.14, 22:59
                        Twoje nędzne P0-szczekiwania, durny P0-jebusie, godne są kundla za płotem. I równie "merytoryczne". Bo, tak samo jak ów kundel wciąż nadużywasz obecność tego "płotu". Ale gdy ci go nagle zabraknie, natychmiast zaczniesz spier-dalać - i to w P0-dskokach smile)
                        • wikul Re: Spadaj pisiacki trollu. 29.11.14, 23:04
                          mark_ot napisał(a):

> Twoje nędzne P0-szczekiwania, durny P0-jebusie, godne są kundla za płotem. I ró
                          > wnie "merytoryczne". Bo, tak samo jak ów kundel wciąż nadużywasz obecność tego
                          > "płotu". Ale gdy ci go nagle zabraknie, natychmiast zaczniesz spier-dalać - i
                          > to w P0-dskokach

Won śmieciu !
                          • mark_ot Re: Spadaj pisiacki trollu. 29.11.14, 23:28
                            Pierdol się, żydłacka cw-elu smile)
                            • wikul Re: Spadaj pisiacki trollu. 29.11.14, 23:36
                              mark_ot napisał(a):

> Pierdol się, żydłacka cw-e

Won śmieciu !
                              • mark_ot Re: Spadaj pisiacki trollu. 29.11.14, 23:52
                                I co? P0 raz kolejny szczekniesz sobie, obrzezany kundelku?
    • mrs.courvoisier PZPR wroc 29.11.14, 21:20
      Byla taka partia jednoczaca narod wokol list wyborczych FJN. Partia robotnicza dowodzona przez inteligencje pracujaca, z magistrami i doktorami WUML na czele. To niedoscigly przyklad dla wspolczesnych partii, bo nawet polaczenie ich w POPiS padnie daleko od idealu.
      • mark_ot ORMO czuwa - Re: PZPR... 01.12.14, 00:35
        Właśnie dostałem ostrzeżenie, że "coś za często KASUEMY TWOJE KOMENTARZE".
        Nie dziwiłoby mnie, gdyby chodziło np. o wymianę bluzgów, do jakiej doszło tu z kretynem o ksywce WIKUL. Jednak w/w ingerencja koszernej cenzury dotyczy mojego czysto ironicznego komentarza w wątku dot. z Jacka Kurskiiego. Trzymajcie tak dalej, drodzy towarzysze; jak widzę ORMO czuwa... smile)
    • superspec To się do niej zapisz.:))n/t 30.11.14, 11:04

• amityr Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 30.11.14, 12:09
      wikul napisał:

> Zanim sumienie tego forum, wzór obiektywizmu i logiki posądzi mnie o spełnianie
      > roli tuby, spieszę wyjaśnić że to jest cytat. Tak twierdzi Urban którego przed
      > stawiać chyba nie trzeba.
      >
      W sumie to inteligentny facet, czego nie można powiedzieć o obecnych rzecznikach ani ich zwierzchnikach. I tyle! Buhaha
      • mrs.courvoisier Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 30.11.14, 20:28
        tylko dlaczego ma glowe tam gdzie ja d...?
        • amityr Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 30.11.14, 21:06
          Weź pod uwagę, że może to ty masz odwrotnie? Ale się porobiło. Hehehe
    • 99venus Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 02.12.14, 14:33
      nie da się ukryć:i tym razem Urban znowu miał rację.ja bym dodał jeszcze:chamy i prostaki.
      • jaceq Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 02.12.14, 21:03
        Urban w ostatnich latach żywota swojego amen bardzo rzadko racji nie miewa.

media2.pl/media/104087-Naczelny-NIE-oskarzony-o-obraze-uczuc-religijnych.-Szczyt-idiotyzmu.html
        • wikul Ten dureń, bałwan i szkodnik zabija ... 09.12.14, 23:03
          ... wszystkie ważne daty w Polsce. - powiedział w TVN24 Władysław Frasyniuk, opozycjonista z czasów PRL i b. parlamentarzysta

wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,114871,17105245,Frasyniuk_o_Kaczynskim__Ten_duren__balwan_i_szkodnik.html#BoxSlotI3img
          • bezloginu7 Re: Ten dureń, bałwan i szkodnik zabija ... 10.12.14, 21:38
            Frasyniuk powiedział to, co duża część narodu myśli, powiedział prawdę o prezesiePanu.
            Oby w sobotę lał deszcz i natychmiast zamarzał, to towarzystwo kaczystowskie będzie miało program rozrywkowy w wykonaniu przechodzonego satyryka Jana Pietrzaka i ślizgawkę jednocześnie, a na zakończenie będą mogły być odprawione egzorcyzmy, egzorcysta też ma brać udział w tej żałosnej imprezie. Egzorcyzmy przydadzą się wielu biorącym udział w tym spędzie pisiołów.
            • mark_ot Re: Ten dureń, bałwan i szkodnik zabija ... 11.12.14, 04:30
              Masz absolutna rację, duża część waszego narodu "wybranego" tak właśnie myśli i ma identyczne P0-bożne życzenia odnośnie sobotniego marszu, co i tow. Rotenschwanz z mumiicw...-ności smile)
              Ale, druga jego część myśli całkowicie odmiennie i nawet zdarza się, że nie ukrywa swego pochodzenia pod zmienionymi nazwiskami, towarzyszu szechter...
              • bezloginu7 Re: Ten dureń, bałwan i szkodnik zabija ... 11.12.14, 22:51
                mark_ot napisał(a):

> Masz absolutna rację, duża część waszego narodu "wybranego" tak właśnie myśli i
                > ma identyczne P0-bożne życzenia odnośnie sobotniego marszu, co i tow. Rotensch
                > wanz z mumiicw...-ności smile)
                > Ale, druga jego część myśli całkowicie odmiennie i nawet zdarza się, że nie ukr
                > ywa swego pochodzenia pod zmienionymi nazwiskami, towarzyszu szechter...

A Ty zawsze czujny, zwarty i gotowy, jak widzę.
                Kacza część narodu liczy zaledwie 30 %. i ani rusz więcej.
                Pogoda 13.12 ma być podła.
                Biskup Depo wycofał się z poparcia dla tej rozróby, czy też zmienił nazwisko ?

• mark_ot Re: Ten dureń, bałwan i szkodnik zabija ... 23.02.15, 02:11
                  A może tylko P0-kazaliście mu ubeckie kwity na niego?
          • sz0k POwski "język miłości" w pełnej krasie n/txt 11.12.14, 18:09

• andrzejg się modlą niektórzy 11.12.14, 12:32
      o deszcz i szybki mróz na sobotę...Jarkacz musi zaopatrzyć się w łyzwy

Zaczynam wierzyć w siłę sprawczą modłów
    • hymenos Re: PiS to partia idiotów i bęcwałów 12.12.14, 16:39
      Pewnie to jest partia idiotów i bęcwałów, co nawiasem pisząc nie wyróżnia jej w żaden sposób od innych partii. To Urban był potrzebny, by do tego dojść?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka