andrzejg 30.03.15, 20:02 patriotyczne serduszka biją Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
prudernik Re: Patriotyczne serduszka nie myślą 30.03.15, 20:04 forum.gazeta.pl/forum/w,13,157141465,157143325,Wysokie_IQ_przyprawia_mnie_o_mdlosci_.html?v=2#p157143325 Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik NIE-Patriotyczne sumienia nie drżą - kamienieją 30.03.15, 20:06 jak ta kupa wnuczko-sienkiewiczowska, jak słój i zupa. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik a Ty tutaj pomyślałeś? 30.03.15, 20:08 forum.gazeta.pl/forum/w,13,157138011,157142293,no_i_co_te_zdjecia_udowadniaja_Nic.html - "naprawdę NIC?" Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: a Ty tutaj pomyślałeś? 30.03.15, 20:10 Nic Tak jak Twoje zdjęcie z dziewczynką (wnuczka?) z Twoim jezorkiem w uchu Widziałem je i tak je pamietam. Mozesz mnie ukrzyzowac A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg a wiesz dlaczego nic? 30.03.15, 20:13 bo to jest mament utrwalony na papierze i cięzko coskolwiek powiedziec o uczuciach Twoje zdjęcia to udawadniaja. Tusk w różnych sytuacjach ma podaobna gestykulacje i mimike. Widocznie przez te wilecze oczy ma ograniczony asortyment mimiki i przy tryumfie wychodzi mu to samo , co przy tragedii. A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg errata - kamieniują/ nt 30.03.15, 20:08 prudernik napisał(a): > jak ta kupa wnuczko-sienkiewiczowska, jak słój i zupa. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik flekują zarzutami ad personam bez racji 30.03.15, 20:18 > i PO całe głosowało PRZECIWKO KNF w 2008. skreślam 2006( a może 2006?) > Przepraszam Cię Tadek, ale kompromitujesz się na całego. Pewnie udasz głupiego. Twój problem A. Pewnie nie udam głupiego bo podaję fakty a nie wymysły jak media rządowe będące w istocie KOMITETEM WYBORCZYM PO. www.wykop.pl/ramka/2468083/dlaczego-po-nie-pamieta-ze-glosowala-za-odrzuceniem-nadzoru-nad-skok-ami/ Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik w 2008 w Sejmie a powołał w 2006 30.03.15, 20:20 zespól ds.. Stąd moja niepewność. Ale skąd Twoja "pewność"? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: flekują zarzutami ad personam bez racji 30.03.15, 20:37 prudernik napisał(a): > > Przepraszam Cię Tadek, ale kompromitujesz się na całego. > Pewnie udasz głupiego. Twój problem > A. > Pewnie nie udam głupiego bo podaję fakty a nie wymysły jak media rządowe będ > ące w istocie > KOMITETEM WYBORCZYM PO. > Przeczytaj jeszcze raz wątek z linkami Dachsa. Masz racje. Całe PO było przeciw. Ale dlaczego? To juz bylło wyjasnione, a Ty dalej udajesz że nic nie wiesz. Twój problem Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Dachs jest prawnikiem?Jak dr Duda lub prof.Lech K. 30.03.15, 20:51 Zacytował Ci wyimek a Ty hurra ...Z twoich wynurzeń ad personam wynika, ze nie znasz kompletnie sprawy i wierzysz w TVN, GW i Dachsa pod którym napisałem obszerne wyjasnienie że niw ma racji z dłuzszym wyczerpujacym uzasadnieniem. Ty wolisz to zamilczeć...METODĄ MEDIÓW RZ., PO I BULA. Po kolei. Krótko: Nadzór nad bankami był przedtem podzielony i z lukami. Poczytaj...........jesli nie wierzysz ale nie swoich jedynie. Po drugie SKOKi miały swój nadzór i swoj sposób gwarancji lokat. A banki nie miały i PO ich broniło przed nadzorem Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Po czym poznać, że prawnik kłamie? 30.03.15, 22:36 Po tym, że otwiera usta. Nie jestem prawnikiem i nie przytoczyłem wyimków. Przytoczyłem link do całego sprawozdania z debaty nad poprawkami, a do tego zwróciłem uwagę na najistotniejsze punkty. Kto ma oczy do patrzenia, niech patrzy. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Po czym poznać przez kogo okradani są Polacy? 31.03.15, 10:52 napohybel.live 19 dni temu Oceniono 6 razy 4 Tel Aviv 07.10.2007 Ja, Meir Bar (Brandwain) urodzony 17 października 1951 w Polsce w Warszawie zamieszkały w Izraelu w Kiryat Krinicy, legitymujący się izraelskim dowodem tożsamości Nr 068452325, jako były wspólnik firmy Art-B oświadczam pod pełną odpowiedzialnością co następuje: W czasie działalności firmy Art-B w Polsce finansowaliśmy partię polityczną Porozumienie Centrum (PC) założoną przez braci Jarosława i Leszka Kaczyńskiego, której byli przywódcami. Obydwaj bracia Kaczyńscy w sposób wyczerpujący byli oficjalnie informowani na bieżąco o faktach finansowania ich oraz ich partii politycznej ze środków pochodzących z Art-B z operacji finansowej "Oscylator". Jednym z dowodów na to jest sprawozdanie złożone dnia 19 stycznia 1993 na ręce Marszałka Sejmu R.P., pana Wiesława Chrzanowskiego przez Macieja Zalewskiego, ówczesnego Sekretarza Stanu Kancelarii Prezydenta R.P, oraz Posła na Sejm R.P. W czerwcu 1991 roku na żądanie braci Kaczyńskich środki z "Oscylatora" w wysokości 17 mld PLZ (ówcześnie równowartość 1,7 mill USD) zostały przekazane bezpośrednio Maciejowi Zalewskiemu w gotówce na zakup akcji spółki Telegraf przez Art-B. Jednocześnie na konto firmy "Telegraf" dokonano przelew w wysokości 40 mld PLZ (równowartość $4,2 mill) na pokrycie niespłaconego kredytu udzielonego tej firmie przez bank BPH w Krakowie- Założona we wrześniu 1990 r. spółka "Telegraf" finansowała działalność patii PC kierowanej przez braci Kaczyńskich. Prezesem spółki był Maciej Zalewski. W akcie oskarżenia przeciwko Bogusławowi Bagsikowi, Andrzejowi Gąsiorowskiemu i mnie cynicznie wliczono tę kwotę jako nierozliczone środki nielegalnie zagarnięte z systemu bankowego !!! Oświadczam z pełną odpowiedzialnością, że firma Art-B została oszukana przez braci Lecha i Jarosława Kaczyńskich. Po braku akceptacji z naszej strony do dalszej współpracy z braćmi Kaczyńskimi oraz dalszego wykorzystywania nas do finansowania ich poczynań, nasza działalność została przez nich nagle uznana za kryminalną i niebezpieczną dla systemu działania państwa polskiego. Dodatkowo, po otrzymaniu informacji o finansowaniu przez nas bankrutującej fabryki ciągników "Ursus" w okresie tuż przed zbliżającymi się wyborami do Sejmu i Parlamentu R.P. w 1991 roku, bracia Kaczyńscy wpadli w panikę twierdząc że na skutek naszej działalności "zostaną załatwieni od strony chłopów" oraz że w ten sposób Art-B przeciągnie tych wyborców do konkurencyjnej partii politycznej - Unii Demokratycznej, że Unia wtedy zdobędzie dodatkowo 25% głosów więcej, co w mniemaniu braci Kaczyńskich zaburzy istniejącą równowagę polityczną w Polsce, czyli powodując sytuację utraty przez nich absolutnej władzy którą wtedy posiadali. Konsekwentnie na skutek działań braci Jarosława i Lecha Kaczyńskiego zmuszeni zostaliśmy do opuszczenia Polski. www.tokfm.pl/Tokfm/1,103087,17558534,_Kto_blokowal_poddanie_SKOK_ow_nadzorowi_KNF__PiS.html?v=1&obxx=17558534&offset=19#opinions Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Po czym poznać przez kogo okradani są Polacy? 31.03.15, 10:54 Konsekwentnie na skutek działań braci Jarosława i Lecha Kaczyńskiego zmuszeni zostaliśmy do opuszczenia Polski. Pamiętasz ILU i KONKRETNIE KTO OPUŚCIŁ IVRP? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Po czym poznać przez kogo okradani są Polacy? 31.03.15, 11:11 prudernik napisał(a): > Pamiętasz ILU i KONKRETNIE KTO OPUŚCIŁ IVRP? A co mnie to obchodzi? Chyba, że to Bagsik zablokował ustawę i uciekł Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik _Przejrzyj na oczy Dachsu!_Po jasnej stronie mocy 31.03.15, 12:59 stań na koniec. forum.gazeta.pl/forum/w,13,157112474,157150761,przyjrzyj_sie_AG_manipulacjom_Dachsa.html + kolejny wpis Odpowiedz Link Zgłoś