Dodaj do ulubionych

___Sracie tu samymi kłamstwami ale niedługo

14.04.15, 09:53
nawet Perła się zesrał podwójnie:

Jak Kuroń założył KOR to się skrżył,
Oczywiście, jest ten matoł Antek

To sranie przez które jakoś przebrnąłem w wysokich gumiakach od kilku tygodni już się na szczęście wkrótce zakończy....tylko matołki na Aquie tego nie widzą i nie czują...
przecież ten polski naród zblatowany i udupiony jest jednak jak ta lawa...

Wczorajszy wieczór telewizyjny to jak tąpnięcie tektoniczne w TVP.

To sranie na forach..te śmierdzące sraczki słowne bez treści...te załgane i co najgorsze bezczelne tupeciarskie i butne kłamstwa....się wreszcie skończą prędzej niż myślicie i będzie można wkrótce wciągnąć ożywczą pełną piersią atmosferę medialną polskości jako normalności

Chciałbym postępakom, którym zawdzięczam 8 lat rządów BUTNYCH I CHAMSKICH MATOŁÓW
AFERALNYCH POZBAWIONYCH WSZELKICH SKRUPUŁÓW
zapodać, ze wczoraj wieczorem zdumiony nie mogłem pojąć:
_____________ jak to?_____film kryminalno-polityczny jakby o III RP zamiast goeblesowsko-bolszewickiej beczelnie chamskiej propagandy pupilka Tuska?

Zmienia sie kurs panowie EWAKUOWAĆ SIĘ STRONĘ Hasza....ale powoli nie pchac się do wpisów na temat IQ....wszyscy zdążą!_Pierwszeństwo dla Olega3

Od dawna Go szanowałem i podziwiałem ...co prawda nigdy nie nauczyłem się od Niego ostrożności w kłębowisku żmij i skorpionów...ale powtórzę z cała mocą...to jego "SP...AJ"
potraktowałem jedynie jako uwielbienie dla piqa i próbę zabezpieczenia tyłka przed tym co mnie od piqa spotyka.

eska.salon24.pl/641672,skad-te-pieniadze-panie-prezydencie
wypisy z życiorysów wg Wiki:
Maciej Stanisław Rayzacher (ur. 10 stycznia 1940 w Warszawie) – polski aktor teatralny i filmowy, lektor, scenarzysta, działacz opozycji demokratycznej w okresie PRL. Od 1976 zaangażowany we współpracę z Komitetem Obrony Robotników i następnie Komitetem Samoobrony Społecznej KOR. Współtworzył wydawnictwo drugoobiegowe "Wolna Taśma". Działał w lokalnym Komitecie Samoobrony Chłopskiej. W konsekwencji w 1980 został objęty licznymi ograniczeniami zawodowymi, występował do 1989 głównie w kościołach. Po wprowadzeniu stanu wojennego internowany na okres od 13 grudnia 1981 do 20 marca 1982. Po zwolnieniu organizował pomoc dla represjonowanych i ich rodzin, brał udział w tzw. Mszach za Ojczyznę. Pod koniec lat 80. zatrudniony w Polskim Związku Niewidomych jako instruktor, następnie jako instruktor w Stowarzyszeniu "Wspólnota Polska". W latach 1990–1998 był radnym dzielnicowym w Ochocie. Pełnił różne funkcje w lokalnym samorządzie (m.in. przez rok wiceburmistrza i dyrektora departamentu), a także doradcy wojewody.

Bronisław Maria Komorowski (ur. 4 czerwca 1952 w Obornikach Śląskich) – [.....] W 1980 wstąpił do NSZZ „Solidarność”, organizował struktury związku w Regionie Mazowsze, pracował w Ośrodku Badań Społecznych NSZZ „Solidarność”. W 1981 był jednym z sygnatariuszy deklaracji założycielskiej Klubów Służby Niepodległości. W czasie stanu wojennego był internowany od grudnia 1981 do czerwca 1982 w Jaworzu; po zwolnieniu pracował jako nauczyciel w Niższym Seminarium Duchownym w Niepokalanowie, kontynuował działalność opozycyjną, m.in. był jednym z założycieli podziemnego pisma „ABC. Adriatyk, Bałtyk, Morze Czarne”

To ja się pytam, skąd i jakim cudem bezrobotny, prześladowany aktor i biedny nauczyciel z pięciorgiem dzieci i niepracującą żoną na głowie nazbierali razem taką kasę?
No sorry, największa ponoć afera FOZZ, „matka wszystkich afer”, to było wówczas „zniknięte” w tajemniczych transakcjach 1,7 mld dolarów z państwowej kasy. Nie pamiętam, po ile chodziły marki w tamtym czasie, ale myślę że te 260 tys. marek to było około 150/170 tys. dolarów, ot pestka, zaledwie tysięczny ułamek kwoty wyłudzonej na FOZZ.
Obserwuj wątek
    • prudernik To matołek Antek a nie Kuroń KOR założył 14.04.15, 09:54
      perełko mądrości talmudycznej
    • prudernik _____Lisia sraczka 14.04.15, 10:08
      ....czyński jedzie bez trzymanki, co chwilę coś gada, obraża logikę i rozum; bredzi i szokuje; poparcie dla Kaczyńskiego rośnie, szaleństwo jest usankcjonowane i nagłośnione. Nie nagłaśniać, nie cytować, niech margines pozostanie marginesem; ten margines jest liderem największego ugrupowania opozycyjnego. Wyobrażam więc sobie całkowite zignorowanie Kaczyńskiego, wypowiadanych przez niego kompletnych bredni i z jego pomysłów, chce maszerować, niech maszeruje, trochę świeżego powietrza mu nie zaszkodzi; kaczyńska wolność słowa to triumf wicebliźniaków Karnowskich, Sakiewiczów, Ziemkiewiczów i innych niepokornych wobec wszystkiego oprócz PIS-u i SKOK-ów; portalik wpolityce.pl, co to portalem Jarkowym; pan Zaremba, ten wiceKarnowski; na tym samym PISkokowym portalu naczelnego „Uważam rze”; dziennikarze PiS-u, czyli PiS-maki; proPiSowscy agitatorzy; pałkarz z brukowca, mentalny żul i bęcwał wystawia cenzurki dziennikarzom; zostając w Polsacie legalizowałbym… ku...two
      Ktoś kto mówi o zamachu ma „problemy psychiczne”. Dziękuję profesorowi Brzezińskiemu za to zdanie; smoleńsko - zamachowa kanonada czyni postępy, że ogłupia ludzi, degraduje życie publiczne w Polsce i jest na rękę wrogom Polski; Zamachoszaleńcy; zamachowe brednie; Powtarzanie tych bredni służy wyłącznie rozniecaniu emocji; PiSprawda; mamy do czynienia z serią niby – samobójstw; proPISowscy dziennikarze oraz publicyści ; Mesjanizm naprawdę może iść ręka w rękę z paranoją; Część z nich w jakimś niezrozumiałym amoku rzeczywiście uważa, że zamach był; religii smoleńskiej i nie tylko jej wyznawcom, ale przede wszystkim jej kapłanom, zamach jest po prostu potrzebny; Oni wszyscy, cynicy i szaleńcy, polityczni pieczeniarze i oszołomy, teorii zamachu nie pogrzebią nigdy. Bo ten pogrzeb byłby też pogrzebem ich rojeń i ambicji; zamach i cała ta teoria nie są wyłącznie dziećmi szaleństwa
      No to mamy kolejny odcinek ukochanego show naszej prawicy: „Taniec z trupami”; czołowi przedstawiciele PIS-owskiego frontu ideologicznego; W internecie roi się od bredni o „seryjnym samobójcy”; samobójstwa tworzą serię (seria pewnie była z kałasza). Lot nad kukułczym gniazdem? Oddział zamknięty? Dni świrów?; nadtrumienny odrażający spektakl; propagandyści maszerują równym krokiem, prawą marsz, na komendę; Lawina kłamstw, oskarżeń, insynuacji, brutalnych ataków; ktoś chcę, to niech się do Polskęzbawa modli; Budziki od dyrektora będą zapewne znowu skandować. „Nie oddamy wam, Telewizji Trwam”;
      Defetyści i opluwacze są w ewidentnym odwrocie; uśmiechnięci Polacy to coś, czego „prawdziwi patrioci” znieść nie mogą; „solidarni z szaleństwem” próbują wzniecić jakąś rozróbę; chcą zarazić Polaków swoimi fobiami i kompleksami;
      nie możemy mówić poważnie, bo poważnie to znaczy nudno, a nudno to te barany wezmą pilota i przełączą.
    • hymen Grozisz, jak nie przymierzając komuch, 14.04.15, 10:44
      któremu się wydaje, że lada moment wrócą czasy, w których za wypowiadanie niesłusznych zdań, będzie wsadzało się ludzi do specjalnie przeznaczonych do tego celu obozów.
      • prudernik :-)już widzę jak srasz w gacie ze strachu przed#em 14.04.15, 11:04
        jakoś nie osądzałeś ani w 1% tak samo ani piqa jak terroryzował mi rodzinę szantażem, jak poniewierali z R7 moich zmarłych i żyjących najbliższych oszczerstwami wyssanymi z nazistowskiego, rasistowskeigo i bolszewickiego palca - jak anonimy pisały donosy do pracy do Dyrekcji w W. w K. do nadrzędnej Dyrekcji i do Wa-wy jednocześnie.

Śmieszny się stajesz z taką "symetrią" bezstronności Kalego.
        Musiałeś chyba głosować na Tuska od 2005 roku z taką swoistą percepcją i etyką?
        • hymen NIe konfabuluj, 14.04.15, 11:08
          tylko zgłoś do sądu szantaż i terroryzm, bo marzenie o powrocie czasów, w których wszyscy się będą bali Tadzia pozostaną na zawsze w sferze marzeń.
          • prudernik JA Ci podaję do wiadomości z Archiwum Aqu byś 14.04.15, 11:22
            nie musiał tłumaczyć się sklerozą, i ześ nie wiedział, gdzie można znaleźć potwierdzenie
            tych faktów.
            Dodam, że aby to zamilczeć BOLSZEWICY-POSTĘPACY przemalowani, RASISCI-NAZISCI-FASZYŚCI pod osłoną parawanu z napisem "europejczycy" zastosowali na wiele lat metody jakie metodą PO przypisujesz pokrzywdzonemu i prześladowanemu przez dyżurnych cenzorów Aquanetu. Gdy próbowałem ujawniać mechanizmy manipulacji i obnażyć oszczerstwa ZABLKOWANO mi po kolei ze 100 kreowanych nicków...są świadkowie pojawiających się i znikających nowych nicków w których nie ukrywałem tożsamości.

Dlaczego tak na opak wciąż zakłamujesz fakty?

Czyżbyś się naprawdę bał rządów prawa i sprawiedliwości po wygranej PiSu?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka