prudernik 18.07.15, 22:48 to jedno nzwisko, jeden człowiek określa POLSKĘ LAT 1989 - 2015. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
polski_francuz Wyrazy wspolczucia 18.07.15, 23:33 jesli tak rzeczywiscie jest. Kaczynski jest politycznym warcholem. A przynajmniej byl, jak mial wplyw na wydarzenia. Moze sie zmienil ale watpie bo ludzie sie nie zmieniaja. Dosc podobna polska osobistoscia z innego pola, a mianowicie, tenisa, jest Jerzy Janowicz. Jak go widze jak gra i jak slysze co i jak po meczu mowi, to wpolczuje temu orzelkowi co go na koszulce nosi. PF Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 nic dodac, nic ujac 19.07.15, 06:12 polski_francuz napisał: > Wyrazy wspolczucia Gdy przeczytalem post Hasza to to samo jako pierwsze mi sie nasunelo. > Kaczynski jest politycznym warcholem. Sklonnosc do kradziezy ksiezyca ma we krwi. Na podstawie wlasnych doswiadczen doskonale potrafi opisywac przekrety przeciwnikow. Ja nigdy nie twierdzilem, ze jego przeciwnicy sa krysztalowi. Natomiast jego przeciwnicy nie gwarantuja monopolu i trwalosci zawlaszczenia przekretow. > A przynajmniej byl, jak mial wplyw na wydarzenia. To jest insynuacja leminga. Nie odzyskane sady maja czelnosc wydawac polityczne wyroki na przydupasow jarkacza. Od jesieni zelazna mietla idzie w ruch. No przynajmniej mam nadzieje. To mnie chyba zmusi na glosowanie na wieksze zlo, czyli PiS. Zmyje moja wine popierania mniejszego zla Stanu Wojennego. > Moze sie zmienil ale watpie bo ludzie sie nie zmieniaja. Na to licze. Po jego pelnej kadencji na miejscu kamieniokupy powinno byc nic. No moze z wyjatkiem granicy prusko-rosyjskiej z 1912 roku. Pare slupow z muzeow zajmie godne, nalezne miejsce. Epidiaskop zarzadzi do nich pielgrzymki na kolanach. > wpolczuje temu orzelkowi Orzel sam sobie winien. Jak sie wyklul to sral do swego gniazda, tak jak wszystkie oseski. Jako zygota niepoczeta powinien umiec fruwac jak mysl Hasza. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik wyrazy uZNaNIA...nigdy nie współczucia 19.07.15, 10:09 1* Kaczor jest OSIĄ TARGETU ATAKÓW wszystkich wewnętrznych (wszystkie one są sterowane z zewnątrz) jak i zewnętrznych (zarówno tych udających jak i nieudających przyjaciół Polski) od 1989 do dziś wrogów Polski!. Z jednakowo stałym najintensywniejszym jak tylko to możliwe natężeniem niszczącej siły. Nie przebierającej ani w słowach ani w środkach! 2* Kaczor stworzył wszystkich prezydentów oprócz SlepoWRONA i fana WSI. 3* Jeśli odnosić porównanie do tenisa: Kaczor to Wielka Isia podobnie jak On finezyjna, zaskakująca, jak On patriotka, niezwyciężona i nieustraszona i też zmieszana z błotem "polska k.u r.wo" przez Żydów. A Janowicz to symbol całej reszty nieudaczników bez charakteru, i męskiego honoru, takich maminsynków potrzebujących opiekunki z zewnątrz, i traktujących Polską jak dojna krowę. 4* Polacy i Polonia frcska., nmcka, ...w odróżnieniu od amerykańskiej (płd. też) nie znają sytuacji Polski i agentur, nie znają zamataczanych i zamazywanych, zamilczanych zasług Kaczora osiąganych w niezwykle niesprzyjającym otoczeniu politycznym Polski, ostrej i niebezpiecznej dla Niego i jego sprzymierzeńców i zwolenników walce o polską Polskę. (, katastrofy bez wyjaśnienia, grasujący samobójca, skandaliczne wyroki w kontraście do kasowania wyroków mafii i aferałów). 5*. KONIECZNE jest ODruszczenie, ODniemczenie i OSżydzenie mediów ukrywajacych prawdę i robiących wodę z mózgu zaprogramowanym na samolikwidację swej tożsamości Polakom. Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Haszu, haszu 19.07.15, 11:40 "ODruszczenie, ODniemczenie i OSżydzenie mediów ukrywajacych prawdę i robiących wodę z mózgu zaprogramowanym na samolikwidację swej tożsamości" Media to media. Jak ludzie maja olej w glowie, to im nie ulegaja. PF Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Haszu, haszu 19.07.15, 11:59 Matematyk zna krzywą rozkładu normalnego Gaussa odzwierciedlającą wpływ mediów na wybory polityczne. Kto z lemingów i zapracowanej tłuszczy wyborczej i olewajacej wybory zna choćby pobieżnie stan budżetu albo skalę likwidacji tożsamości polskiej? (lokalnych wyprzedanych w 100 % Niemcom - reszta żydowska - niszowa b. różna)) Taka smą odpowiedź dostałem z Min. Edukacji Wielkiej Brytanii na temat braku info o polskim wkładzie w Enigmę. Na rok przed przyjazdem ksiecia z egzemplarzem polskiej Enigmy (akcja ponad 1000 internautów patriotów odniosła skutek w postaci tego pojedynczego gestu o którym dziś już nikt nie słyszał...a w Cambridge monsieur student T. L. przekartkowała największą (czerwoną) monografię "ENIGMA" bez nazwisk Polaków. Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Haszu, haszu co ja jakaś baba jestem? 19.07.15, 12:00 przekartkował(a?).... Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 Re: Haszu, haszu 19.07.15, 12:07 prudernik napisał(a): > Matematyk zna krzywą rozkładu normalnego Gaussa odzwierciedlającą wpływ mediów > na wybory polityczne. Najlepszym przykladem jest 4 czerwca 1989 roku. > skalę likwidacji tożsamości polskiej? A co ze skala likwidacji tożsamości rumunskiej? Tych z Lazarei w szczegolnosci? > Taka smą odpowiedź dostałem z Min. Edukacji Wielkiej Brytanii na temat braku in > fo o polskim wkładzie w Enigmę. Jak ci przeslali mlotek do pukania sie w glowe to uzywaj. > monsieur student T. L. przekartkowała największą (czerwoną) monografię "ENIGMA" Monsignore zawsze jedynie w roli zenskiej? A jak lubi Genialny Strateg? Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 Re: wyrazy uZNaNIA...nigdy nie współczucia 19.07.15, 11:59 prudernik napisał(a): > 1* > Kaczor jest OSIĄ TARGETU ATAKÓW Bardzo mi sie ten twoj post podoba. Glowna osia jest niezlomnosc Genialnego Startega. Dlatego w nim pokladam nadzieje jak w Przenajswietszej Panience. Jego przewidywalnosc gwarantuje zwyciestwo banksterow. Najperw zerta w proch a potem jeszcze kaza zaplacic zalegle 64 miliardy USD. Za uslugi, za ktore Kazmirz Esterce nie zalacil. Plus procent skladany. > Z jednakowo stałym najintensywniejszym jak tylko to możliwe natężeniem niszcząc > ej siły. I zylka im nie pekla? > Kaczor to Wielka Isia podobnie jak On finezyjna, zaskakująca, jak > On patriotka, niezwyciężona i nieustraszona i też zmieszana z błotem "polska k > .u r.wo" przez Żydów. Powiesilem to sobie naprzeciwko klecznika i codziennie bede mantrowal. > Polacy i Polonia frcska., nmcka, ...w odróżnieniu od amerykańskiej (płd. też) n > ie znają sytuacji Polski i agentur, nie znają zamataczanych i zamazywanych, zam > ilczanych zasług Kaczora No tak niemiecka chytra sztuka nie znam zaslugi jarkacza nominowania mnie na Szatanow (konieczna liczba mnoga dla oddania szacunku dla zrodla slowianskich bogow, bozkow i demonow). > osiąganych w niezwykle niesprzyjającym otoczeniu politycznym Polski Sprzyjajace bylo w 1526 i 1612. Dalej juz tylko z gorki. > (, katastrofy bez wyjaśnienia Mgla i glupota nie dadza sie wyjasnic. > skandaliczne wyroki w kontraście do kasowania wyroków mafii i aferałów To moj ulubiony motyw. Prosze o jeszcze. No i mlot na sedziow. Lamanie kolem, stosy, ... > KONIECZNE jest ODruszczenie, ODniemczenie i OSżydzenie mediów ukrywajacych praw > dę i robiących wodę z mózgu zaprogramowanym na samolikwidację swej tożsamości P > olakom. Wasza Prawda nie przetrzyma zadnej konkurencji. Katechizacja od zlobka to za malo. A tak sie dobrze zarlo za Rodrigo Borgia. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: ______KACZOR_______ 19.07.15, 07:23 W tym przypadku zgadzam się z Haszem w stu procentach, ale to nie on pisze historię tylko Kościół Katolicki. Jestem przekonany, że prochy Jarosława Kaczyńskiego spoczną razem z jego bratem, nawet jeżeli oficjalnie to się nie odbędzie. Bo historię naszego państwa pisze kościół. Za lat tysiąc uczeni historycy będą się głowić dlaczego Lech Wałęsa nie spoczął na Wawelu, dlaczego historia świecka różni się od zapisanej przez Kościół. Ci dociekliwi będą kopać głębiej i odkryją, że powstanie Solidarności nie było w rzeczywistości aktem spontanicznym, a nasze elity wywodziły się z osób współpracujących ze służbami komunistycznymi. Kolejni prezydenci byli na ich usługach. Inni jak Radosław Sikorski, Donald Tusk, byli na usługach służb brytyjskich i niemieckich. I w ten sposób ujadanie, rozpacz i bezsilne złorzeczenia będą miały niewielki wpływ na bieg historii według scenariusza naszych wrogówi. Bozia rozwartymi ramionami czuwa nad naszym losem, dopóki sami nie zrezygnujemy z jej usług... Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: ______KACZOR_______ 19.07.15, 10:17 niezalezna.pl/83-sylwetka-bronislawa-komorowskiego Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: ______KACZOR_______ 26.07.15, 13:14 MUSISZ ZAPYTAC r7 dlaczego film rusza a system wywala Gugla na moim wygodnym Overmaxie Your cos tàm world Odpowiedz Link Zgłoś