prudernik błąd { zamaist [ 22.07.15, 11:52 Wystarczy nacisnąć odp. CYTUJĄC aby ZOBACZYĆ TEKST Nie mogę powtórzyć postu! prudernik napisał(a): Wiadomość nie została wysłana, prosimy cytować tylko fragmenty wypowiedzi. > [color=blue][b]Jakie jest Panów zdanie na ten temat opisany poniżej w poscie do > Pana Wojciecha?? Odpowiedz Link Zgłoś
prudernik Re: Znowu tabletek nie wziąłeś? /bt 22.07.15, 12:23 skorzystałeś z odblokowania i nic nie zrozumiałeś? Palancie? Odpowiedz Link Zgłoś
jerycho666 geopolityka 22.07.15, 13:22 prudernik napisał(a): > Kto nas trzyma za nasze durne mordy? Odpowiedz jak w tytule. Jestesmy sredniej wielkosci panstwem na strategicznie umiejscowionym terytorium. Jak nie urok to przemarsz wojsk. > Czy "my" nie znamy nawet swego ukrytego wroga i ciemiężcę? Wy katole nie znacie. > Pociągającego za sznurki marionetek w rządzie? Urwales sie ze sznurka in-vitro? > zostawcie to w świętym spokoju. Wszystkie wasze pomysły są pomysłami idealistów, którzy nie rozumieją układu. Tak ma być”. Ja od lat tykam zaostrzonym kijkiem idealiste w czule punkty. Hasz ma same czule punkty. Ja jestem niemoralny bo nie jestem idealista, jestem realista. Po co mi idealizm z prawidlem spowiednika formujacym mi odbyt? Odpowiedz Link Zgłoś