Dodaj do ulubionych

historia miłosna

25.05.17, 11:52
niezlomni.com/teraz-cala-we-lzach-ucieka-do-znienawidzonej-ameryki-ariana-grande-bezlitosnie-wypunktowana-za-jej-wypowiedzi-o-milosci-do-islamu-wideo/

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
wzruszyłem się nad zawodem miłosnym tego pustaka właśnie.
Obserwuj wątek
    • institoris2 Re: historia miłosna 25.05.17, 12:42
      wyglada na to, ze chlopaki i dziewczyny spod znaku zakrwawionego polksiezyca maja kompletnie w dupie, czy sie ich kocha, toleruje, rozumie, albo, ze chce sie z nimi pokojowego wspolzycia. Kryterium jest tylko jedno: wyznawca- ok., niewyznawca- zabic, a z tego wynika prosty wniosek, ze wyjscia sa tylko dwa: przejsc na islam albo wytluc ich wczesniej, niz oni wytluka nas (wersja lagodniejsza- wywalic i dopilnowac, zeby nie mieli jakiegokolwiek dostepu do naszego swiata).
      Wszystko inne, to zwykle mzonki.
      • blueelvic2 Ks. Wyjścia 21:24 ... 25.05.17, 14:37
        Oko za oko, zab za zab, reka za reke, noga za noge.
      • qwardian Re: historia miłosna 25.05.17, 15:35
        Wersja i strategia tych, którzy chcą nas wytłuc, jest ich tutaj wpuścić. Słyszę to systematycznie na terrorystycznym radio TOK Fm z ulicy Czerskiej. Przecież same bramy UE się nie otworzyły, ktoś to celowo zrobił...
      • gini Re: historia miłosna 27.05.17, 10:23
        Ja jestem za wersja, wywalac co sie da, nie przyjmowac przede wszystkim a reszte wytluc.
    • blueelvic2 Ariana Grande, to jedna z wielu... 25.05.17, 14:33
      amerykanskich celebrytyk, przyglupawych ale bogatych, ktore wpisaly sie w antytrumpowy kociokwik.

Przyglup, ktory pluje na swoj wlasny kraj i nie ma bladego pojecia jak wygladaja realia dzisiejszego swiata.

Takich pustakow jest, niestety, jeszcze wielu ... z De Niro i Meryl Streep na czele.
    • piq nie da się zabić wszystkich islamskich terrorystów 27.05.17, 22:01
      ...napisał jeden mędrek. – Ale trzeba ze wszystkich sił próbować – mądry Pan piq na to.
      • institoris2 cala ta sytuacja, to jeden wielki paradoks 27.05.17, 23:43
        prawdziwe zagrozenie z ktorym mamy do czynienia, to nie terroryzm islamski, tylko islam sam w sobie. Doprowadzilismy sie do takiej sytuacji (przyczyn jest bez liku i nie mysle tutaj o nich pisac), ze bez koniecznej radykalizacji nie bedziemy w stanie sie przed islamem obronic, bo nawet nie mamy swiadomosci, ze obrona jest konieczna.
        Paradoks polega na tym, ze nasilajacy sie terroryzm moze, choc nie musi, doprowadzic do upowszechnienia sie przekonania, ze trzeba sie bronic, czyli, ze na tym etapie na jakim jestesmy, terroryzm islamski, to wlasciwie nasz sprzymierzeniec.
        Mamy wystarczajace srodki, by sie obronic, problem jest taki, ze na razie nie wiemy, ze chcemy to zrobic (tzn. obronic sie).
        Jesli idzie o islam, to jestem przekonany, ze tak dlugo, jak istnieje zewnetrzny wrog (my), tak dlugo odlamy radykalne beda dominowac.
        Jak bedzie potem nie mam zamiaru sie przekonywac..
        W zwiazku z powyzszym zgadzam sie z Toba, ze brak profesjonalizmu ze strony PIS w kwestii przyjmowania uchodzcow, to duzy blad, ale blad na poziomie taktycznym.
        Chcialbym wierzyc, ze byla to strategia, a w tym przypadku, bylaby ona sluszna.
        (zdaje sie, ze polaczylem w tym momencie dwa watki).
        Oczywiscie, ze terrorystow nalezy probowac wybic do nogi.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka