Dodaj do ulubionych

prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie K...

IP: *.dip.t-dialin.net 16.10.04, 20:08
...kwasniewski na presskonf(TV)..."to spotkanie bylo przypadkowe..."
...kulczyk - "nie wie, kto to alganow..."

Herr president, przypadkowo, to spotykaja sie kundle na bulwarze szwedzkim w
gdyni...
Zwykle po takim mitingu ,po jakims czasie pojawiawia siê nowe generacje
subkundli z typoszeregu tzw. promenadenmischung...przeurocze.. nie kpij pan z
polakow... glupy ,bo glupy ale nie az tak gleboko.... casus kulcz-kwas
zalatuje fetorem..
czy jakiekolwiek specsluzby sprawdzily rzetelnie , powtarzam rzetelnie,
standing finansowy i pochodzenie finansowych zasobow osobnika o nazwisku
kulcz.. ?! ..faceta którego, "zaparcie" przekracza tupet arabskich ,
nadzianych w mamone idiotow..
Fakt czy bajka o milionowej schedzie po ojcu, jest jedna z najbardziej
naiwnych zaslon dymnych jakie spotkalem w moim zyciu na przeroznych
frontach.... stazysci mi6, mossadu, bnd i innych, po sluzbie saczac w kantynie
whiskacza, rycza wielkim homeryckim smiechem z polusow..
panie maciar, min.sweterek i inni nawiedzeni byli ministrowie, nigdy nie
likwiduje sie, nawet po przewrotach ,oficerow specsluzb, którzy sa
profesjonalami...to wy jestescie odpowiedzialni za stan dzisiejszej
agenturalnej amatorszczyzny, dzisiejszego bezprawia , korupcji, bezkarnosci i
arogancji dorobkiewiczow.... teraz macie swoje pokolenie agentow, kudy im do
profis z lat minionych ....padacie do nozek poslom arogantom, którym sloma z
cholewy wyziera...wszak wasz geniusz urodzil sie w metropolii popowo...gdzie
tzw. polskim akcentem sa stajnie .
jezeli w kraju ma panowac konstytucyjno-prawny porzadek, specsluzby musza w
ekstremalnych przypadkach dysponowac instrumentem pozakonstytucyjnym,(np.
inwigilacja przezydenta , czy poslow - choc w ich przypadku wystarczylby
nadzor psychiatry ale z legitymacja ABW lub UOP)...cywile niech zabawiaja siê
doczesnymi uciechami, a konstytucyjny porzadek zostawcie zawodowcom....alganow
zagral sobie z naszymi chlopakami jak z doopkami...zapytajcie hahaha
"legendarnego kuriera" jak operuje profesjonalny agent...i jak przez 7 lat
kpt.czechowicz monitorowal RWE... koncze, bo paroksyzm smiechu mnie
rozpiera...zapytajcie sweterka albo maciara czy wie w jakim kraju jest
Muenchen...i czy Muenchen to Monachium ... a moze Monachomachia ... chyba sie
zesr...
Obserwuj wątek
    • Gość: Prawa Reka K. Czechowicz IP: 63.227.76.* 16.10.04, 22:05
      Na temat Kulczyk-Kwasniewski nie mam opinii, poza jedna przeslanka - czego
      mozna oczekiwac po pijaku (Kwasniewskim)?
      Ale Czechowicz (jaki on "kapitan"? Na tytulek zapracowal tylkiem na ruskiej
      bramce) byl lacznikiem p.Troscianki. Nikt go nigdzie nie wysylal. Nawial
      studencina bo nie zaliczyl. zlamali go Ruskie Czerwoni i dali mu "zadanie".
      Robil w pory ale wykonal. Troscianko byl starym specem, jeszcze z dwojki
      przejetym przez komune - ta z KPP. Bardzo trudno bylo go namowic do pracy
      z rezymem sowieckim, bo go nienawidzi i nienawidzil. Czechowicz probowal.
      Co jakkis czas rypany przez lacznikow. Az wyszedl na Hero Komuszkow.
      Zalosnego jak Adolf H. i Wojtus J. - obaj zbrodniarze sad .
      • Gość: Prawa EReka K. ..i gAlganow IP: 63.227.76.* 16.10.04, 22:18
        Druga "wielka postac" tego dramaciku w zaklamanych polskojezycznych mediach
        tez jest ciekawa. Ten "pulkownik" i "businessman" ponad dwadziescia lat
        mieszkal w zatoce Czerwonych swin - najgorszej dzielnicy Warszawy, pelnej
        zbokow i bandziorow - przy ul.Belwedersiej, niemal vis`a`vis Ambasady ZSRR.
        Pil z nimi codzien, codzien sie spotykal. Razem "na rybki" z tymi z KC PZPR
        bandytami jezdzil. Staropolskie przyslowie: "..stara milosc nie rdzewieje.."
        po raz kolejny sie sprawdza. To jedna Czerwono-Brunatna Banda.
    • danek4 Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie 17.10.04, 08:42
      Gość portalu: canaris jr napisał(a):

> ...kwasniewski na presskonf(TV)..."to spotkanie bylo przypadkowe..."
      > ...kulczyk - "nie wie, kto to alganow..."
      >
      > Herr president, przypadkowo, to spotykaja sie kundle na bulwarze szwedzkim w
      > gdyni...

canaris
      wygląda na to, że juniorem w branży to nie jesteś smile))
      a jeśli nawet...to jedynie z racji rocznika smile))
      no ale...18 mieć lat to nie grzech smile))
      • Gość: bobby3 Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie IP: *.proxy.aol.com 17.10.04, 09:57
        Widac facet ma pojecie. Jezeli chodzi o kulczyka to on nie pierszy raz dziala
        na nie korzysc Polski.Robil interesy ze skarbem panstwa oszukujac go a wiec
        nas wszystkich podatnikkow. Mowiac w wywiadzie, ze nie wiedzial, ze spotyka sie
        z alganowem kpi z nas wszystkich.Mam nadzieje, ze nowy rzad w przyszlym roku
        dobierze mu sie do d...,
        • Gość: Polska II Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:01
          boby 3,
          może tak byś się skupił trochę i co nieco pomyślał ? co to dla ciebie za trudne
          ?
          No to kroczek, po kroczku :
          - co podał dr jako powód spotkania z rezydentem Ałganowem ?
          odp. on podał , ze chodziło o handel rosyjskim prądem !!!
          jak myślisz boby ,czego trzeba być dysponentem aby móc handlować rosyjskim
          prądem i sprzedawać go np. Niemcom ????? No trzeba mieć sieć przesyłową, tę
          która znajduje się na terytorium państwa polskiego , czyż nie mały boby ?
          Jak mi wiadomo ( nie wiem boby, czy tobie też?) sieć czyli PSE w Polsce póki co
          są jeszcze państwowym przedsiębiorstwem zatem podając taki powód swego
          spotkania z rezydentem albo Kulczyk już kupił tę sieć albo, ktoś mu obiecał ,
          że będzie ta sieć do jego dyspozycji !!!!!! Pytam się co na taką gadkę dr
          "nasze specsłuzby", tudzież "nasz prokurator generalny i jego zastępca niejaki
          Olejnik"
          Moim zdaniem, powód podany przez dr jest najzwyklejszym kłamstwem, co jednak
          wcale nie wyklucza aby się do niego dobrały polskie słuzby specjalne i polski
          prokrator z małym wyjatkiem bez słowa "nasz" !!!
          Jaki zatem był prawdziwy powód spotkania rezydenta z agentem dr ???
          Otóz nie tak dawno JOES rosyjski koncern energetyczny dał do zrozumienia swoim
          agentom w Polsce , że chciałby mieć w swojej stajni PAK ( zespół elektrowni
          Pątnów, Adamów Konin) !!!!!!!!!! Oczywiście przecież JOES nie miał zamiaru na
          tym interesie stracić, a wprost przeciwnie zarobić. Wobec tego pieski czytaj
          agenci rezydenta szybko wzieły się do roboty uchwalając ustawę, dzieki, ktorej
          polscy podatnicy mieli sprezentować z naszego budżetu nabywcy PAK coś koło 4
          mld złotych tytułem nie ujętych w bilansie PAK odszkodowań płaconych z budżetu
          czyli z naszych podatków z tytułu odstąpienia przez PSE od KDT. Tutaj szybkiemu
          ogłacaniu polskich podatników na rzecz Rosjan zapobiegła UE, hamując wypłaty
          przez budżet tych odszkodowań. Zapewne spotkanie agenta dr z rezydentem miało
          słuzyć ustaleniu sposóbów dalszego postepowania w tej sprawie z całym
          błogosławieństwem pono wszystkich Polaków, który to był oburzony na pytania go
          ponoć obrażające, a który wcale nie był oburzony jak w na pierwszym kanale
          rosyjskiej publicznej telewizji pluto w twarz Polski twierdząc , ze Polska
          miała tajny pakt z Hitlerem , który to był powodem tego , że Stalin dogadał się
          z Hitlerem !!
          Mam nadzieję, ze prędzej czy później Polacy odzyskają swoją wolność i rozliczą
          wszystkich agentów OLINÓW< KATÓW I MNIMÓW oraz osłaniających tych agentów
          pomniejszych agentów " z naszej prokuratury" z "naszej ABW" i z"naszych mediów"
          !
          • danek4 Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie 17.10.04, 15:18
            Gość portalu: Polska II napisał(a):

jeśli wiesz już tak dużo to...napisz jeszcze kim są ci "nasi"
            i jacy "nasi" bronią interesów wolności i bezpieczeństwa Polski
            to są ci sami "nasi"?
            • Gość: Polska II Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 15:26
              danku, odsyłam do dowodu z wybiórczej !
              • danek4 Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie 17.10.04, 16:04
                Gość portalu: Polska II napisał(a):

> danku, odsyłam do dowodu z wybiórczej !

eeetam
                po co mnie odsyłasz do gazety co do której nie wiem czy jest "nasza" czy "inna
                nasza" czy jeszcze prościej "nie nasza"
                a jak jest tyle tych do wyboru tej "nasza" przy jednej tylko gazecie, to skąd
                ja mam wiedzieć kiedy "nasza" to nasza, a kiedy "nasza" to już nie nasza
                a jak już "nie nasza" to czyja?
                noo
                GW to jeszcze jakoś dojdę, ale z tącałą resztą "nasza" czy nasza to już ...
                ciekawe kto się w tym orientuje bez pomyłki?
                • Gość: Dowód Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:06
                  danku,
                  ja rozumieć , ze ty taki nie pojety czytaj post "Dowód" z wybiórczej a nie
                  gazetkę wybiórczą !
                  • Gość: ciekawy Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie IP: *.internetdsl.tpnet.pl 17.10.04, 16:26
                    A co wspólnego ma z tym Epstaj ?
                  • danek4 Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie 17.10.04, 19:09
                    Gość portalu: Dowód napisał(a):

> danku,
                    > ja rozumieć , ze ty taki nie pojety

jak ty już rozumieć, że ja taki niepojęty danek jestem na czytanie, to tu także
                    powinieneś rozumieć, że tym bardziej na Dowód jestem niepojęty
                    • Gość: Niepojęte Re: prezydent i viceprezydent, czyli dwaj panowie IP: *.am.poznan.pl 18.10.04, 16:44
                      danku ty nie masz niczego pojmować , ty masz płacić grzecznie podatki na
                      utrzymanie tego kraju ,co by zyski z udostępniania terytorium tego kraju szła
                      do słowiańskich braci !
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka