Dodaj do ulubionych

dedfinitywnie jestem mężem stanu

22.02.19, 14:28
nigdy, ale to nigdy nie myślałem, by kupić sobie jacht.
A taki Putin, nie jest, bo sobuie kupił.
Rzecznik partii Gowina: Jarosław Kaczyński to mąż stanu. Nie myśli o tym, aby kupić sobie jacht
Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24481862,krzysztof-brejza-i-kamil-bortniczuk-w-gazeta-pl-panstwo-pis.html#BoxWOpImg1

Czy istnieje granica idiotyzmu, której polityk nie jest w stanie złamać?
Obserwuj wątek
    • oleg3 Re: dedfinitywnie jestem mężem stanu 22.02.19, 15:00
      A ja sądzę Borsuku, że AntyPiS zjada własny ogon. Przez 10-15 (?) lat czarny pijar przekonywał, że Jaro nawet butów sobie nie potrafi zawiązać, nie wie co to jest konto bankowe i właściwie jest niepełnosprawny życiowo. W narrację, że Jaro to miliarder skuteczniejszy od nieboszczyka Kulczyka nie da się uwierzyć.
      • dachs Re: dedfinitywnie jestem mężem stanu 22.02.19, 16:14
        oleg3 napisał:

> A ja sądzę Borsuku, że AntyPiS zjada własny ogon.

Rzecznik Gowina to antypis?
        • andrzejg Re: dedfinitywnie jestem mężem stanu 22.02.19, 18:28
          Oleg jest tak zafiksowany Kaczyńskim, że wszystko mu się jednoznacznie kojarzy
          • dachs Re: dedfinitywnie jestem mężem stanu 22.02.19, 21:47
            andrzejg napisał:

> Oleg jest tak zafiksowany Kaczyńskim, że wszystko mu się jednoznacznie kojarzy

Mnie też, ale Oleg się martwi, że opozycja nie wykorzysta materiału jaki jej właśnie historia dostarcza.
            Ja jestem optymistą i wierzę, ze nawet te gamonie nie będą w stanie tego spieprzyć.
      • snajper55 Re: dedfinitywnie jestem mężem stanu 22.02.19, 22:14
        oleg3 napisał:

> A ja sądzę Borsuku, że AntyPiS zjada własny ogon. Przez 10-15 (?) lat czarny p
        > ijar przekonywał, że Jaro nawet butów sobie nie potrafi zawiązać, nie wie co to
        > jest konto bankowe i właściwie jest niepełnosprawny życiowo. W narrację, że J
        > aro to miliarder skuteczniejszy od nieboszczyka Kulczyka nie da się uwierzyć.

To nie był czarny PR, tylko obraz jaki tworzył Kaczyński. To był obraz abnegata pracującego, poświęcającego się dla idei. Człowieka w butach sznurowanych sznurkiem jak u bezdomnego lumpa, człowieka obsypanego łupieżem, człowieka o resztkach zębów, z których wysysa resztki ostatniego posiłku. Człowieka niepotrafiącego zrobić zakupów w sklepie, niemającego prawa jazdy ani konta w banku. Co z tego wszystkiego było autentyczne a co było umyślną pozą Kaczyńskiego - nie mnie dociekać. Ale nie był to żaden czarny PR.

S.
    • cullinan1 mąż stanu to jeździ na hulajnodze 22.02.19, 15:16
      www.youtube.com/watch?v=EJwnJHBheXU

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
      Czy istnieje granica idiotyzmu, której Tusk nie jest w stanie złamać właśnie?
      • wikul Re: mąż stanu to jeździ na hulajnodze 22.02.19, 16:44
        cullinan1 napisał(a):

> Czy istnieje granica idiotyzmu, której Tusk nie jest w stanie zł

Nie jesteś na bieżąco, to są hulajnogi elektryczne wypożyczane w miastach na całym cywilizowanym świecie do szybkiej komunikacji. Sam bym chętnie na tym pojeździł. Może jak Duda zacznie jeździć na hulajnodze to zmienisz zdanie. Kiedyś śmiali się z Tuska że jeździ na narty, gdy nastał miłośnik nart Duda przestali.
        Ale jeden woli tak inny tak. Ja wolę gdy przywódcy na co dzień są z ludem ale wg ciebie "prawdziwemu mężowi stanu" to nie wypada. Musi tak jak na wideo.

www.tokfm.pl/Tokfm/7,103085,24470353,zdm-usuwa-z-ulic-porzucone-hulajnogi-lime-firma-nie-moze-ich.html
        • babaobaba Re: mąż stanu to jeździ na hulajnodze 22.02.19, 20:50
          A skąd ten lubelski przedstawiciel zaścianka miałby o tym wiedzieć? Przecież "charatanie w gałe" to był dopiero dobry powód by czepiać się Tuska. Oj kuje w oczy pisowską ciemnotę ten autentyczny mąż stanu, nowoczesny Europejczyk. Gdzie tym klęczonom do niego. Oni wolą popierać pedofila i oburzać się, że obalono go z pomnika właśnie.smile
        • cullinan1 znakiem tego Tusk wróci do Polaki na hulajnodze 23.02.19, 10:31
          a miał ten uciekinier wrócić na białym Timmermansie właśnie.
    • kalllka Re: dedfinitywnie jestem mężem stanu 23.02.19, 12:05
      Jakaż to żona może nosić imię zaczynające się na,., Stanisława?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka