oleg3 27.02.19, 21:40 twitter.com/TOPTVPINFO/status/1100512724436557826 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
dachs Re: Nowocześni 27.02.19, 22:38 A co masz do zarzucenia? Ja tylko to, że przyszła do tego zadufanego chama. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Nowocześni 27.02.19, 22:46 dachs napisał: > A co masz do zarzucenia? > Ja tylko to, że przyszła do tego zadufanego chama. 'Nawet jesli chcemy sie prokreowac to nie zawsze sie udaje'. Czyli jak grzecznie wybrnac z chama. tete Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Nowocześni 28.02.19, 13:46 > dachs napisał: > > A co masz do zarzucenia? > > Ja tylko to, że przyszła do tego zadufanego chama. t_ete napisała: > 'Nawet jesli chcemy sie prokreowac to nie zawsze sie udaje'. > Czyli jak grzecznie wybrnac z chama. Bohaterka nagrania jest radną stolicy. Spokojnie możemy przyjąć, że niewiele jej brakuje do bycia posłem. Występuje w ogólnopolskiej TV. Co ja jej zarzucam? Nierozumienie znaczenia słowa "prokreacja" ("płodzenie i rodzenie potomstwa"). Przypominam, że wedle legendy obóz postępu bije ciemnogród intelektualnie, a już szczególnie wykształceniem. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Nowocześni 28.02.19, 14:35 oleg3 napisał: > Co ja jej zarzucam? Nierozumienie znaczenia słowa "prokreacja" ("płodzenie i ro > dzenie potomstwa"). Przypominam, że wedle legendy obóz postępu bije ciemnogród > intelektualnie, a już szczególnie wykształceniem. A kim byla pani w czerwieni, ktora upierala sie, ze 'prokreacja to rodzicielstwo' ? A co z prowadzacym program, ktory 'podpowiadal' : - 'czym innym jest uprawianie seksu a czym innym prokreacja' - oraz - 'prokreacja to takie odbycie stosunku, zeby pojawily sie dzieci' Ja sie nie dziwie, ze pani radna troche sie 'zacukala' w programie TV o godz. 9.30 i szukala odpowiednich na sniadaniowa pore - slow. Ubiegl ja prowadzacy program oraz siedzaca obok pani w czerwieni (pani posel ?) - wrecz obsypujac swietnymi poradami tete Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Nowocześni 28.02.19, 15:07 "A co z prowadzacym program, ktory 'podpowiadal' : - 'czym innym jest uprawianie seksu a czym innym prokreacja' - oraz - 'prokreacja to takie odbycie stosunku, zeby pojawily sie dzieci' " A co w tych dwóch zdaniach jest nie tak? Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nowocześni 28.02.19, 17:42 Powinna zanucić (na melodię Niepewności, Grechuty): I ciągle mnie dręczy powszechna frustracja Czy to jest seks, czy też prokreacja? S. Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nowocześni 28.02.19, 17:48 oleg3 napisał: > Co ja jej zarzucam? Nierozumienie znaczenia słowa "prokreacja" ("płodzenie i ro > dzenie potomstwa"). Przypominam, że wedle legendy obóz postępu bije ciemnogród > intelektualnie, a już szczególnie wykształceniem. Różnica zapewne jest w rozumieniu słowa "seks". Jedni uważają, że seks to czynność mająca na celu poczęcie dziecka. Inni uważają, że seks to czynność mająca na celu danie i zaznanie przyjemności, której efektem ubocznym, często niepożądanym, jest poczęcie dziecka. S. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Nowocześni 28.02.19, 17:59 Różnica jest w postrzeganiu słowa, kreacja. Seks to rozrywka. Odpowiedz Link Zgłoś
t_ete Re: Nowocześni 28.02.19, 22:26 snajper55 napisał: > Różnica zapewne jest w rozumieniu słowa "seks". Jedni uważają, że seks to czynn > ość mająca na celu poczęcie dziecka. Inni uważają, że seks to czynność mająca n > a celu danie i zaznanie przyjemności, której efektem ubocznym, często niepożąda > nym, jest poczęcie dziecka. Czy seks jako 'czynnosc majaca na celu poczecie dziecka' nie jest przyjemny ? 'Poczecie dziecka' jako - zadanie ? Choc wlasciwie ... moze tak byc - gdy para przez lata 'probuje zajsc w ciaze', bardzo tego pragnie - i niestety bez upragnione skutku. To sa bardzo smutne historie. tete Odpowiedz Link Zgłoś
snajper55 Re: Nowocześni 28.02.19, 22:40 t_ete napisała: > Czy seks jako 'czynnosc majaca na celu poczecie dziecka' nie jest przyjemny ? > 'Poczecie dziecka' jako - zadanie ? > Choc wlasciwie ... moze tak byc - gdy para przez lata 'probuje zajsc w ciaze', > bardzo tego pragnie - i niestety bez upragnione skutku. > To sa bardzo smutne historie. To także para, która współżyje tylko wtedy, gdy chce począć potomka. To też smutna historia. S. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Nowocześni 28.02.19, 15:09 "zadufanego chama" No proszę. Skorygowanie błędu to "zadufane chamstwo". Czy to nie z Tobą Mła omawiał postępowanie wobec innej kobiety pewnych niezadufanych w sobie dżentelmenów? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Nowocześni 01.03.19, 13:34 xiazeluka napisała: > No proszę. Skorygowanie błędu to "zadufane chamstwo". Jesteś pewien, że "prokreacja" to rzeczywiście "...takie odbycie stosunku, żeby były dzieci"? To dobrze, bo nie jest. A sposób w jaki ten bufon tę bzdurę głosił, był chamski. > Czy to nie z Tobą Mła omawiał postępowanie wobec innej kobiety pewnych niezadufanych w > sobie dżentelmenów? Nie wiem o jakiej rozmowie mówisz, domyślam się, że pijesz do mnie. Jedyne co sobie przypominam to było wtedy, gdy o pani która podpisała się "zwykła suka" napisałem, że jest "suką niezwykłą". Ale chyba wtedy nie interweniowałeś. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Nowocześni 01.03.19, 16:04 Prokreacja to płodzenie i rodzenie potomstwa. Paniusia, którą redahtor korygował, nie miała o tym zielonego pojęcia. ...korygował w "sposób chamski". Chamski, bo reżimowo-linowski? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Nowocześni 01.03.19, 16:13 xiazeluka napisała: > Prokreacja to płodzenie i rodzenie potomstwa. No, i sam piszesz, że to coś więcej niż "...takie odbycie stosunku, żeby były dzieci" Paniusia, którą redahtor korygował, nie miała o tym zielonego pojęcia. Oboje nie mieli pojęcia. Na korzyść paniusi świadczy, że pytanie ją zaskoczyło, a pan redahtor sie przygotowywał. > > ...korygował w "sposób chamski". Chamski, bo reżimowo-linowski? Chamski, bo chamski. Co to ma wspólnego z reżimem? Najwyżej tyle, że reżim w osobie telewizji sobie tego akurat chama dobrał. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Nowocześni 01.03.19, 16:46 "Płodzenie" to coś odmiennego od "..takie odbycie stosunku, żeby były dzieci"? "Chamski, bo chamski." Mła by napisał, że radahtor był nastawiony nieprzychylnie lub wręcz wrogo, lecz gdzież Ty dostrzegasz chamstwo? Pisząc Twoją zaawansowaną prozą: pan redahtor korzystał jedynie z wolności słowa. Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Nowocześni 01.03.19, 16:57 xiazeluka napisała: > Mła by napisał, że radahtor był nastawiony nieprzychylnie lub wręcz wrogo, lecz > gdzież Ty dostrzegasz chamstwo? Może jestem przeczulony. Ale wrzeszczenie na gościa, nie należy do kanonów dobrego wychowania. > Pisząc Twoją zaawansowaną prozą: pan redahtor korzystał jedynie z wolności słowa. Pójdę dalej. Jako "antydemokratyczne gówno" powiem, że nie każdy zasługuje na wolność słowa. Odpowiedz Link Zgłoś