Dodaj do ulubionych

Pederasta plus

07.06.19, 16:13
Dostałem od GW takiego maila:
"Drogie Czytelniczki, drodzy Czytelnicy,
Już jutro Parada Równości w Warszawie. Z tej okazji od 5 do 9 czerwca wysyłamy codzienny newsletter News LGBT+. Jeśli do niedzieli zapiszecie się na ten newsletter, otrzymacie specjalny kod na 2 miesiące darmowego dostępu do prenumeraty.
W sobotę śledźcie informacje wokół Parady Równości w Warszawie. Będziemy opisywać dla Was wszystkie najważniejsze wydarzenia."

Kod dostępu rzecz dobra, a newslettera nie musi się czytać.
Miło, że i mnie chce wreszcie ktoś przekupić.
Obserwuj wątek
    • piq o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową,... 08.06.19, 00:24
      ...niesamowite. Nazwa "Gejzeta" powinna zagościć na stałe na stronie tytułowej.
      • snajper55 Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 08.06.19, 10:42
        piq napisał:

> ...niesamowite. Nazwa "Gejzeta" powinna zagościć na stałe na stronie tytułowej.

To charakterystyczne, że męscy homożercy tak skupiają się na gejach nic nie mówiąc o lesbijkach. Głodnemu chleb na myśli?

S.
        • piq homożercą to ty jesteś, snajper,... 08.06.19, 12:45
          ...czyli homokapłanem. Jako zdeseksualizowany półchłopek nie rozumiesz męskiego sposobu myślenia: lesbijki możemy z czułością przygarnąć i nawracać, a praktyk seksualnych tzw. "gejów" się po prostu brzydzimy, budzą w nas odruchy wymiotne.

• xiazeluka Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 08.06.19, 12:59
          Towarzyszu S55, jakie przychodzą Wam na myśl odczucia, gdybyście sobie wyobrazili, że tow. Biedroń wpycha Wam w odbyt swojego fallusa?
            • gini Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 08.06.19, 19:44
              To mam farta, po latach, zrezygnowalam z gazetowej poczty bo przychodzil tylko spam .Ta homopropaganda jest tak nachalna, i tak glupia, ze zaczynam sie zastanawiac, czy rodakom nie zaszkodzilo cos, moze ten smok czy cos?
          • gini Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 08.06.19, 19:45
            Luka

Towarzyszu S55, jakie przychodzą Wam na myśl odczucia, gdybyście sobie wyobrazili, że tow. Biedroń wpycha Wam w odbyt swojego fallusa?

Moze lubi snajperka 55
          • snajper55 Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 08.06.19, 22:23
            xiazeluka napisała:

> Towarzyszu S55, jakie przychodzą Wam na myśl odczucia, gdybyście sobie wyobraz
            > ili, że tow. Biedroń wpycha Wam w odbyt swojego fallusa?

I to jest ta różnica między nami. Ja sobie takich scen nie wyobrażam.

S.
            • boomerang Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 08.06.19, 23:06
              jesteście snajperze erotycznie niewyrobionym
              • snajper55 Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 09.06.19, 04:32
                boomerang napisał:

> jesteście snajperze erotycznie niewyrobionym

Jestem po prostu heteroseksualistą i mojej wyobraźni nie zajmują sceny seksu mesko-męskiego. A ty wyobrażasz sobie jak posuwasz owcę czy jesteś erotyczne niewyrobiony?

S.
                • boomerang Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 09.06.19, 09:32
                  twój brak tolerancji snajperze nie licuje ze sprawowaną przez ciebie funkcją w gazecie
                  • snajper55 Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 09.06.19, 12:42
                    boomerang napisał:

> twój brak tolerancji snajperze nie licuje ze sprawowaną przez ciebie funkcją w
                    > gazecie

No fakt, nie jestem zbyt tolerancyjny wobec pedofilów, homfobów czy nazistów. Będziesz musiał z tym żyć.

S.
                    • boomerang Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 10.06.19, 02:20
                      nie wiesz też co to ironia, czyżbyś był Chińczykiem?
            • xiazeluka Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 09.06.19, 13:06
              Po co te wykręty? Wszyscy dobrze wiemy, jaka byłaby Wasza odpowiedź, gdybyście zechcieli choć raz być szczerzy.
          • boomerang Re: o, kurcze, chyba aż zajrzę na pocztę gazetową 08.06.19, 23:17
            Biedroń jest od brania, a nie od dawania.
    • messiahstradivarius Re: Pederasta plus 08.06.19, 00:40
      O nie. Żadnych parad, równości i LGBT !
    • boomerang Re: Pederasta plus 08.06.19, 08:17
      ograniczanie się do seksu tylko z płcią przeciwną zubaża człowieka
    • sz0k oho 08.06.19, 10:13
      dachs napisał:

> Dostałem od GW takiego maila:
      > "Drogie Czytelniczki, drodzy Czytelnicy,
      > Już jutro Parada Równości w Warszawie. Z tej okazji od 5 do 9 czerwca wysyłamy
      > codzienny newsletter News LGBT+. Jeśli do niedzieli zapiszecie się na ten ne
      > wsletter, otrzymacie specjalny kod na 2 miesiące darmowego dostępu do prenumera
      > ty.

> W sobotę śledźcie informacje wokół Parady Równości w Warszawie. Będziemy opisyw
      > ać dla Was wszystkie najważniejsze wydarzenia."

>
      > Kod dostępu rzecz dobra, a newslettera nie musi się czytać.
      > Miło, że i mnie chce wreszcie ktoś przekupić.

A za zdjęcie gaci i wypięcie tyłka nie ma tam chociaż z tygodnia bonusowego dostępu do tej Gazecianej "krynicy mądrości"?
      • babaobaba Re: oho 09.06.19, 07:21
        sz0k napisał:

> dachs napisał:
        >
        > > Dostałem od GW takiego maila:
        > > "Drogie Czytelniczki, drodzy Czytelnicy,
        > > Już jutro Parada Równości w Warszawie. Z tej okazji od 5 do 9 czerwca wys
        > yłamy
        > > codzienny newsletter News LGBT+. Jeśli do niedzieli zapiszecie się na
        > ten ne
        > > wsletter, otrzymacie specjalny kod na 2 miesiące darmowego dostępu do pre
        > numera
        > > ty.

> > W sobotę śledźcie informacje wokół Parady Równości w Warszawie. Będziemy
        > opisyw
        > > ać dla Was wszystkie najważniejsze wydarzenia."

> >
        > > Kod dostępu rzecz dobra, a newslettera nie musi się czytać.
        > > Miło, że i mnie chce wreszcie ktoś przekupić.
        >
        > A za zdjęcie gaci i wypięcie tyłka nie ma tam chociaż z tygodnia bonusowego dos
        > tępu do tej Gazecianej "krynicy mądrości"?
        >
        =================
        To zależy komu tyłek wystawisz. Np za wystawienie Paetzowi możesz dostać 300 dni odpustu a nie goowniany dostęp do jakiegoś artykułu.😎
    • institoris2 szansa dla Wikula, ryzyko dla GW 08.06.19, 17:44
      dwa miesiace prenumeraty to 40pln, a rezygnacja z prenumeraty moze nastapic w dowolnym momencie.
      prenumerata.wyborcza.pl/lp/0,170334,24837224.html?cta=1sqbl-3an-5pokolenia?actionId=5ada57a6-c0e0-46b7-9850-651e4b184118&campaignId=62d8181b-596a-46c2-afb3-2b6a92532b98
      Po dwoch miesiacach mozna sobie prenumerate znowu wykupic, a kto wie, czy dla darmowych zwolennikow dewiantow nie pojawia sie ze strony wborczej atrakcyjne oferty.
      Kserokopiarko do dziela!
    • boomerang Re: Pederasta plus 09.06.19, 10:04
      udział w paradzie równości obowiązkiem każdego nowoczesnego polaka i szansą na inicjację, każdy chłopak powinien spróbować co najmniej przytulić się do drugiego chłopaka

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka