pro100 20.10.04, 10:10 Masz tu krówki i więcej nie mucz na forum: dingo.care-mail.com/cards/flash/5390/cowgirls.swf pozdr anty ) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
danek4 Re: Danka! 20.10.04, 10:49 pro100 napisał: > Masz tu krówki i więcej nie mucz na forum: > )))))))))))) a anty-krówki też mi przeslesz? tylko nie żeby nie wyszło na 0 bo to wbrew zasadom wahadła Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Danka! 20.10.04, 11:12 danek4 napisała: > pro100 napisał: > > > Masz tu krówki i więcej nie mucz na forum: > > > > )))))))))))) > a anty-krówki też mi przeslesz? > tylko nie żeby nie wyszło na 0 > bo to wbrew zasadom wahadła gra o sumie niezerowej - obie mogą zyskać - albo się wzajem paćkać, mućkać. Wybór należy sobie wybrać pozdr anty - skubiąc ostatnie maliny tegoroczne, no może przedostatnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Danka! Antyprosto ale w maliny? Pzdr/nt IP: *.finemedia.pl 20.10.04, 11:20 Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Danka! Antyprosto ale w maliny? 20.10.04, 11:25 ))))))))) nie ze mną te numery ))))))) a Danka na drzewie Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Danka! 20.10.04, 11:23 pro100 napisał: > gra o sumie niezerowej - obie mogą zyskać - albo się wzajem paćkać, mućkać. > Wybór należy sobie wybrać ja wybieram trzeci wariant, o którym nie wspomniałeś pewnie go nie znasz ??? > > pozdr anty - skubiąc ostatnie maliny tegoroczne, no może przedostatnie przedostatnich malin też nie jadam zbyt "wysuszone" jak dla mnie a na nowe lato? pierwsze śliwki to robaczywki-sprzed czasów globalnej chemii Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Danka! Jak te pacyny i pacanów nauczyć IP: *.finemedia.pl 20.10.04, 11:33 szacunku do innych i przyzwoitości? By można tu było kurturalnie pogadać albo powykłócać sie o byle co bez exinwektyw i personalnych podcieczek? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Niedanka - Jak te pacyny i pacanów nauczyć 20.10.04, 11:47 Gość portalu: # napisał(a): > szacunku do innych i przyzwoitości? > > By można tu było kurturalnie pogadać albo powykłócać sie o byle co > bez exinwektyw i personalnych podcieczek? Kiedyś próbowałem tekstów typu "wielce szanowny i dostojny głupcze" Na część pomagało - jak sie upierasz tu pisac to wypróbuj i to Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Drogi anty i Pro100! IP: *.finemedia.pl 20.10.04, 12:09 Próbowalem! Nie upieram się tu pisać. Ale myślę, że gdybyśmy to forum zostawili politpoprawnym, apologetom swietlanej zreformowanej wizji komisarzy, do czego dążą pacynami i oszczerstwami, brąż tak pokryłby ich sztywne poglądy, ze młodzi mieli by trudności z odkryciem Antydotum Pro100 na brąz. Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Drogi anty i Pro100! 20.10.04, 12:12 Gość portalu: # napisał(a): > Próbowalem! > Nie upieram się tu pisać. > Ale myślę, że gdybyśmy to forum zostawili politpoprawnym, apologetom > swietlanej zreformowanej wizji komisarzy, do czego dążą pacynami i > oszczerstwami, brąż tak pokryłby ich sztywne poglądy, ze młodzi mieli by > trudności z odkryciem Antydotum Pro100 na brąz. #-ku Święta Prawda nie pozostaje więc nam nic innego jak...robić swoje nadal Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Danka! Jak te pacyny i pacanów nauczyć 20.10.04, 12:00 Gość portalu: # napisał(a): > szacunku do innych i przyzwoitości? > > By można tu było kurturalnie pogadać albo powykłócać sie o byle co > bez exinwektyw i personalnych podcieczek? to jest możliwe... ja musiałabym być administratorem forum ale nie chcę może znajdzie się ktoś podobny? mógłby być i facet Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Danka! 20.10.04, 11:41 danek4 napisała: > ja wybieram trzeci wariant, o którym nie wspomniałeś > pewnie go nie znasz > ??? socjalizm z ludzką twarzą??? > > przedostatnich malin też nie jadam > zbyt "wysuszone" jak dla mnie > a na nowe lato? > pierwsze śliwki to robaczywki-sprzed czasów globalnej chemii gumowce, sztormiaczek i w maliniak. Polany jeszcze owocują, byle trochę słońca było i nie zmroziło to jeszcze z tydzień, dwa. Aromatu i słodyczy letnich nie mają ale zawszeć coś własnego można (no można jeszcze słonecznik) przed telewizorem poskubac. Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Danka! 20.10.04, 12:04 pro100 napisał: > danek4 napisała: > > > ja wybieram trzeci wariant, o którym nie wspomniałeś > > pewnie go nie znasz > > ??? > > socjalizm z ludzką twarzą??? > > > > > przedostatnich malin też nie jadam > > zbyt "wysuszone" jak dla mnie > > a na nowe lato? > > pierwsze śliwki to robaczywki-sprzed czasów globalnej chemii > > gumowce, sztormiaczek i w maliniak. Polany jeszcze owocują, byle trochę słońca > było i nie zmroziło to jeszcze z tydzień, dwa. Aromatu i słodyczy letnich nie > mają ale zawszeć coś własnego można (no można jeszcze słonecznik) przed > telewizorem poskubac. nic z tych rzeczy już za późno nawet na skubanie słoneczników-nie mam do tego cierpliwości nawet w zimowe wieczory a ludzka trarz? w systemach polityczno-gospodarczych ich nie szukam już od dawna wiem czym jest ludzka twarz a ty jeszcze nie? ile masz latak, że jeszcze nie wiesz gdzie szukać ludzkich twarzy? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: Danka! 20.10.04, 12:24 danek4 napisała: > wiem czym jest ludzka twarz > a ty jeszcze nie? > ile masz latak, że jeszcze nie wiesz gdzie szukać ludzkich twarzy? umiem liczyć i liczę na siebie - tyle mam lat - no i ograniczone zaufanie także na FA - Ty też pod to podlegasz. Forumowców to bym podzielił z grubsza na dwie kategorie: 1. Manipulanci - chcą kogoś przekonac do swoich poglądów np # 2. Niedowartościowani - chcą się dowartościować przechwałkami sadzeniem sie - vide cesiak, bądź szukając aprobaty, głasków - np taka jedna Danusia, bądź plując do zupy "rozp. to forum" - RIP śLimak, albo na innych forumowiczów HZ a reszta to zgryzliwi wątrobowcy 7? siebie bym zaliczył do manipulantów- najtrudniejsze zrozumienie między 1 a 2 Najtrudniejsza jest komunikacja Odpowiedz Link Zgłoś
niezlomny.prawicowiec Re: Danka! 20.10.04, 12:30 Liga Małżeństwo Małżeństwu serdecznie zaprasza narzeczonych i małżonków na kursy z zakresu metod rozpoznawania płodności (NPR - metoda objawowo-termiczna) Pierwsze spotkania odbędą się: - Warszawa Ursynów, 23.10.2004 r. (sobota), tel. (22) 855 41 18, e-mail: porady@lmm.pl, Paweł i Katarzyna Wszołowie, - Kraków, 23.10.2004 r. (sobota), tel. (14) 610 91 22 (wieczorem), e-mail: tabor@lmm.pl, Maciej i Bożena Taborowie, - Lublin, 22.10.2004 r. (piątek), tel. (81) 740 16 38, e-mail: aniaijacek@buziaczek.pl, Jacek i Anna Środowie. Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Danka! 20.10.04, 12:32 pro100 napisał: > > umiem liczyć i liczę na siebie - tyle mam lat - no i ograniczone zaufanie także > > na FA - Ty też pod to podlegasz. Forumowców to bym podzielił z grubsza na dwie > kategorie: > 1. Manipulanci - chcą kogoś przekonac do swoich poglądów np # > 2. Niedowartościowani - chcą się dowartościować przechwałkami sadzeniem sie - > vide cesiak, bądź szukając aprobaty, głasków - np taka jedna Danusia, bądź > plując do zupy "rozp. to forum" - RIP śLimak, albo na innych forumowiczów HZ > a reszta to zgryzliwi wątrobowcy 7? > > siebie bym zaliczył do manipulantów- najtrudniejsze zrozumienie między 1 a 2 > > Najtrudniejsza jest komunikacja i znowu ...nie wspomniałeś o trzeciej opcji i tym sposobem "zaszufladkowałeś" mnie w/g kryteriów jakie ty znasz z twoimi kryteriami(zbyt ubogimi dla mnie) nie dyskutuję dalsza komunikacja w tym temacie jest więc już niemożliwa, chyba że będziesz skłonny przyjąć także do wiadomości inne niż tobie znane kryteria no ale jak sam twój nich mówi jesteś albo pro albo anty-czyli tylko dwubiegunowy Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Mata Hari 20.10.04, 12:55 danek4 napisała: > > i znowu ...nie wspomniałeś o trzeciej opcji > i tym sposobem "zaszufladkowałeś" mnie w/g kryteriów jakie ty znasz > z twoimi kryteriami(zbyt ubogimi dla mnie) nie dyskutuję > > dalsza komunikacja w tym temacie jest więc już niemożliwa, chyba że będziesz > skłonny przyjąć także do wiadomości inne niż tobie znane kryteria > > no > ale jak sam twój nich mówi > jesteś albo pro albo anty-czyli > tylko dwubiegunowy wykrztuś w końcu tą trzecią opcję, bo z ciekawości się rozpuknę (dla porządku trzecią opcję też dałem - zgryźliwi wątrobowcy). A dwa bieguny pomiędzy mają WSZYSTKO - nie wykluczam pośrednich stanów. A dla przybliżenia jedni piszą bo chodzi o coś(czyli większą grupę osób), inni piszą bo chodzi im o własną osobę. To skrajnie na jednej osi odmierzone. I wszystko co pomiędzy. Jak Ty to widzisz, jak uznam że lepiej mogę sobie choć trochę zawłaszczyć??? Albo choć pożyczyć??? I pisz prosto, chłop to w końcu proste urządzenie jednodźwigniowe i trzeba mu kawę na ławę, jak Kacper krowie na rowie itd. pozdr anty - uśmiechnij sie, to rozmowa a nie pojedynek do krwi ostatniej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # po prostu prosto IP: *.finemedia.pl 20.10.04, 13:25 Manipulacja - przekonywanie do własnych poglądów. A ja tu od lat walczę o nie podmienianie pierwotnych znaczeń słow. Jak zburzyć tę wieżę Babel, do której włożyłeś nowa cegłę??? Czyzbym kiedykolweik cos twierdził nie używajac lepszych czy gorszych argumentów logicznych? Podejrzewas, ze wierzę iż mozna przekonać Snajpera do nieuzywania argumentu "Kłamiesz komuszku i ubeku"? Czyzbyym kierował kimś bez jego wiedzy na FA? Posługiwał się kimś lub czymś dla osiągnięcia korzysci? Nieuczciwie posługiwał się językiem polskim w celu wywarcia wpływu na forumowiczów, np. przez świadome używanie wyrażeń niejasnych lub niejednoznacznych? Czuję sie zmanipulowany! H_Z czy Snajper Cie przewerbował? Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 Re: po prostu prosto 20.10.04, 13:42 Gość portalu: # napisał(a): > Manipulacja - przekonywanie do własnych poglądów. > > A ja tu od lat walczę o nie podmienianie pierwotnych znaczeń słow. > Jak zburzyć tę wieżę Babel, do której włożyłeś nowa cegłę??? > > Czyzbym kiedykolweik cos twierdził nie używajac lepszych czy gorszych > argumentów logicznych? Podejrzewas, ze wierzę iż mozna przekonać > Snajpera do nieuzywania argumentu "Kłamiesz komuszku i ubeku"? > Czyzbyym kierował kimś bez jego wiedzy na FA? > Posługiwał się kimś lub czymś dla osiągnięcia korzysci? > > Nieuczciwie posługiwał się językiem polskim w celu wywarcia wpływu na > forumowiczów, np. przez świadome używanie wyrażeń niejasnych lub > niejednoznacznych? > > Czuję sie zmanipulowany! H_Z czy Snajper Cie przewerbował? Pierwsze primo siebie też określam jako manipulanta - tego który usiłuje przekonywać do SPRAWY słusznej (w moim mniemaniu). Termin może nieszczęsnie użyty operator? manipulator? w sensie szerszym - np załóżmy: uważam że powinno być więcej schronisk dla zwierząt (albo mniej) mam argumenty i usiłuje do swego zdania przekonać (i NIE chodzi mi przy tej okazji o promocję własnej osoby). no dobra termin opisowy "Dyskutant ad rem" - w odróżnieniu od ad personam niech będzie albo sam coś zaproponuj. Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: po prostu prosto 20.10.04, 16:36 pro100 napisał: >w sensie szerszym - np załóżmy: uważam że powinno > być więcej schronisk dla zwierząt (albo mniej) mam argumenty i usiłuje do swego > > zdania przekonać (i NIE chodzi mi przy tej okazji o promocję własnej osoby). jesteś pewien? to dlaczego nie DODASZ trzeciej opcji i pytania-twierdzenia -założenia do dalszych rozwazań DLACZEGO POTRZEBNE SĄ SCHRONISKA DLA ZWIERZĄT a może..... i zobacz jaki panel nowych możliwości ci się otwiera zamiast "wykłucać się" o ilość schronisk (dla zwierząt np.) no > > dobra termin opisowy "Dyskutant ad rem" - w odróżnieniu od ad personam niech > będzie albo sam coś zaproponuj. ja? cały czas proponuję tylko po co to nazywać? przeciez TO ma już swoją nazwę KULTURA Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: Mata Hari 20.10.04, 16:24 pro100 napisał: >A dwa bieguny pomiędzy mają > WSZYSTKO - nie wykluczam pośrednich stanów. a teraz... hop robimy obrót i ... wskakujemy do środka )) i co widzisz? dalej dwa bieguny? > I pisz prosto, chłop to w końcu proste urządzenie > jednodźwigniowe i trzeba mu kawę na ławę, jak Kacper krowie na rowie itd. > no widzisz chłopa na dźwigu to niejednego widziałam )) dalej nie piszę, bo...Gini już czuwa z radarem )) namierzyła!!! > pozdr anty - uśmiechnij sie, to rozmowa a nie pojedynek do krwi ostatniej )) skromnie tym razem "krew ostatnia" noooo niech zajrzę do kalendarzyka kiedy to było ostatnio? czy ostatniej? )) Odpowiedz Link Zgłoś
pro100 i masz babo placek! 22.10.04, 08:02 danek4 napisała: > a teraz... > hop > robimy obrót i ... > wskakujemy do środka )) > i co widzisz? > dalej dwa bieguny? > tak ładnie posegregowałem a ta hop siup i w środek. Teraz konstrukcyę sznurkiem trzeba będzie podwiązać. A miało być tak: www.canna.pl/ żółte po lewo czerwone po prawo środkiem ścieżka wygracowana. A teraz to tylko ying-yang pozostaje i sznurek. pozdr anty Odpowiedz Link Zgłoś
danek4 Re: i masz bracie rabatkę :)))) 22.10.04, 08:06 pro100 napisał: > tak ładnie posegregowałem a ta hop siup i w środek. Teraz konstrukcyę sznurkiem > > trzeba będzie podwiązać. A miało być tak: > > żółte po lewo czerwone po prawo środkiem ścieżka wygracowana. A teraz to tylko > ying-yang pozostaje i sznurek. > > pozdr anty a koło rabatki to trzeba trochę pochodzić, no nie? samymi siłami natury to ...jeden sezon i.... a przecież ona taka sliczna!!!! praca więc nie poszła na...marne ))) Odpowiedz Link Zgłoś