calamity.miriam 11.09.20, 22:29 Słowa napisałam o Perle były niegodne Jego i mnie. Wszystko, co pisałam o nim, Rodzicach, wycofuję, przepraszam. Popełniłam błąd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
calamity.miriam Re: Perla jest 11.09.20, 22:31 ps. Czuję zażenowanie, że tak sie stało. Perla uwierz. Ogromne przepraszam! Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Perla jest 13.09.20, 10:10 boomerang napisał: Mówią że kobieta zmienną jest. Aż tak ? To żenujące. Przeprosić należy forumowiczów którzy uwierzyli treści tych obciążających wpisów. W tym gronie jestem ja ,,,, z Roztocza. I jak teraz wyglądam ? Jak mogę (po moim wpisie uznającym wpisy kobiet za prawdziwe ) spotkać z przedsiębiorcą w realu ? Póki co..... przepraszam za poparcie niemądrej kobiety. Odpowiedz Link Zgłoś
calamity.miriam Re: Perla jest 13.09.20, 20:33 Nie przepraszam za treść TYLKO za formę pisania. Nie pisałam nieprawdy. Wszystko, co napisałam - było prawdą. Tylko forma była taka, że określam "żenująca". I Rodzice nie są niczemu winni. Tyle w temacie. Odpowiedz Link Zgłoś