Forum Kobieta Moda
ZMIEŃ
    Dodaj do ulubionych

ile miejsca zajmuje wasza garderoba ?

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:04
    tzn. ile wasze ubrania zajmują miejsca? szafa 2-3 drzwiowa czy kilka szaf? ja
    ile bym szaf nie miała w domu, ciągle ciasno...............a największą szafę
    4 drzwiową zajmuje mój maż, oprócz kurtek i płaszczy, bo te wiszą w innych
    szafach i na strychu !! i tak sobie myślę, ze może to jakiś obłęd i normalny
    człowiek powinien zmiescić się w jednej, no powiedzmy 3 drzwiowej szafie -
    chodzi mi o jeden sezon, bo letnie ubrania chowam na zimę......................

u nas rodzina 2+1 i szaf mamy 4 i mało, na szczęście w planach są jeszcze 2
    duże szafy, a w dalszej przyszłości jeszcze jedna duża dla córki, tylko czy to
    nie jakaś paranoja ? no, ale w szafach przecież nie tylko ubrania się trzyma,
    bo i ręczniki, pościel, firanki, obrusy, koce, a to u mnie też sporo miejsca
    zajmuje
    Obserwuj wątek
      • Gość: A. Re: ile miejsca zajmuje wasza garderoba ? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.01.05, 18:31
        W moim własnie budującym się domku jest garderoba koło sypialni i nareszcie się
        pomieszcze:)Nawet nie wiesz jak się ciesze:))))))))
      • daino Re: ile miejsca zajmuje wasza garderoba ? 31.01.05, 18:26
        Moge to sobie wyobrazic - moja kolezanka nie moze wsadzic palca pomiedzy
        wieszaki. Dodatkowo ma rozne wrazliwe kiecki po ktore przedziera sie w glab
        pomieszczenia niemal kucajac, tyle ciuchow u nikogo innego nie widzialam.
        Moje mieszcza sie w 1 szafie (na szczescie, bo lubie miec wglad na calosc,
        niestety czesc jest w innym miescie) jest to tzw "walk in" – dosc duze
        pomieszczenie - moje terytorium, przeznaczone jedynie na ubrania. Posrodku ma
        kanciaste "bufki" twarde niestety, zestawione w rzadek, mozna sie polozyc i
        zastanawiac - tylko nie wiem nad czym – bo ilosc ubran stosunkowo niewielka i
        niemal jednakowa. Wszystko mam poukladane w pedantycznym ladzie, koszule,
        spodnie, plaszcze – pogrupowane. Takze kolorami - glownie 1 barwa i skromniej -
        ze 3 kolory ulozone w malych segmentach.
      • aniabe13 Re: ile miejsca zajmuje wasza garderoba ? 31.01.05, 18:34
        Ciężko to zmierzyć na szafy, mam garderobę dość dużą, a i ciuchów ilość
        rozsądną. No i teraz się okaże, że jestem snobka bo porządny człowiek dobytek w
        walzce pod łóżkiem mieści (patrz wątek "snobki").
        • daino Re: ile miejsca zajmuje wasza garderoba ? 31.01.05, 18:35
          aniabe ja sie staram tym postem jak moge by powrocic do tematu mody.
          • aniabe13 Re: ile miejsca zajmuje wasza garderoba ? 31.01.05, 20:12
            Ok. Tak mnie poniosło, już nie będę.
            • daino Re: ile miejsca zajmuje wasza garderoba ? 01.02.05, 03:54
              nie ma sprawy, w sumie przyklad z walizka rozsmieszyl.(ale chyba zamiar byl
              inny)
      • Gość: ekler Re: ile miejsca zajmuje wasza garderoba ? IP: *.kim.pl / 195.150.102.* 31.01.05, 21:52
        mam mala szafe,a w niej miejsce na to,co potrzebuje wieszakow.reszta jest w
        sredniej komodzie,a ciuchy letnie w tej chwili,a zimowe w lecie,leza sobie na
        pawlaczu:)
      • zettrzy Re: ile miejsca zajmuje wasza garderoba ? 01.02.05, 02:59
        sama nie wiem... chyba kilometr szescienny lub wiecej
        • Gość: mira Re: ile miejsca zajmuje wasza garderoba ? IP: *.woh.rr.com 01.02.05, 16:15
          a ja jakis pol roku temu musialam opuscic nasz kraj mlekiem i miodem plynacy i spakowac sie w 2 (slownie dwie) walizki na rok wliczajac w to zime (Kozaki palto)Przypuszczam ze teraz zmieszcze wszystkie ciuchy w conajwyzej 3 walizki :]

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka