Dodaj do ulubionych

Benek prekursorem!

23.01.23, 10:15
Gów.no - ulubiona retoryka Benka - trafiło na salony.

Były redaktor naczelny Newsweeka w swoich wpisach na Twitterze zaatakował Szymona Hołownię, w jednym z nich celowo przekręcając jego nazwisko, pisząc Kałownia 2023. Powodem zachowania Lisa była szydercza odpowiedź lidera Polski 2050 na ultimatum Donalda Tuska w sprawie jednej listy wyborczej opozycji.
Obserwuj wątek
    • arcello Re: Benek prekursorem! 23.01.23, 10:27
      To ten co chciał gotówkę wycofać, czytaj polskiego złotego? Moim zdaniem trafnie przekręcił nazwisko tego wilka w owczej skórze.
    • sz0k Re: Benek prekursorem! 23.01.23, 10:31
      Krzyś nie może być prekursorem czegokolwiek bo to puste pudło, które może co najwyżej tylko rezonować.
    • qwardian Re: Benek prekursorem! 23.01.23, 10:59
      A ja widzę rysującą się koalicję (nie kałownię) w przyszłym sejmie, Ziobrystów, Piątki Konfederacji i Hołowni.
    • perla_z_roztocza Re: Benek prekursorem! 23.01.23, 15:47
      Lis to świnia jest, niemniej są okoliczności łagodzące.
      Facet jest po x do potęgi wylewach.
      Poza tym wziął sobie teraz nową dupę i styluje się na młodzieżowca językowego.
      Starszym gościom odwala gdy mają coś nowego do ruchania. Z tym, że szybko im przechodzi i pani jest wystawiana za drzwi.
      Nówka powinna się szybko zakręcić i zrobić umyślne zagranie ze ślubem. Wtedy pół forsy będzie jej.
      Natomiast co do Kretyna52 jest.
      Kretyn52 nie ma okoliczności łagodzących.
      Cały czas współżyje z tym samym Murzynem i te pierwsze uniesienia już mu dawno minęły właśnie.
      • qwardian Re: Benek prekursorem! 23.01.23, 16:56
        Zupełnie jakbym czytał Newsweek, nie ma większej katastrofy od tej, kiedy mężczyzna ma kobietę w domu. Krzyś nie jest całkowicie z mojej bajki, ale wypłaci mi 5 milionów dolarów, stąd wypad i chrzań się, albo pieprz..
        • perla_z_roztocza Re: Benek prekursorem! 23.01.23, 18:00
          qwardian napisał:

> Krzyś nie jest całkowicie z mojej bajki, ale wypłaci mi
          > 5 milionów dolarów, stąd wypad i chrzań się, albo pieprz..

jesteś naiwny Przymusowy Robotniku.
          Krętyn52 ma węża w kieszeni.
          Mnie od dawna wisi kasę. Uparł się cham i oddać nie chce.
          A poza tym, Murzyn by mu mordę obił gdyby wydał choć centa ponad plan właśnie.
          • perla_z_roztocza Re: Benek prekursorem! 23.01.23, 21:06
            a tak przy okazji Przymusowy Robotniku, jeżeli chcesz wyłuskać pieniądze od Kretyna52 to musisz nasłać na niego tą babcię właśnie:

www.youtube.com/watch?v=6P9pNMzU43E
            • qwardian Re: Benek prekursorem! 24.01.23, 08:48
              Krzyś był solidarnościowym więźniem PRL-owskiego obozu koncentracyjnego i jeżeli potrafi drobiazgowo przedstawić mechanizm działania tam komór gazowych to dostanie odszkodowanie wyższe od mojego, a ja otrzymam należne 5 milionów. Ja już tutaj wszystko starannie przemyślałem.
              • perla_z_roztocza Re: Benek prekursorem! 24.01.23, 11:37
                Kretyn52 to ciężki frajer, który dał się zapuszkować jak ostatni jeleń.
                Cóż to za bohaterstwo siedzieć w puszce?
                Na dodatek umieścili go we więzieniu na Lubelszczyźnie czym zbrukał naszą świętą ziemię.
                Poza tym, patrząc na 20 lat dokonań Kretyna52 na forum tym, wychodzi, że komuniści zamknęli skrajnego dewianta komunistycznego właśnie.

Nie pamiętasz hasła

lub ?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka