Dodaj do ulubionych

Czego życzyć prezydentowi na 50. urodziny?

• Gość: aniabb ja też mam dzisiaj urodziny IP: 62.233.185.* 15.11.04, 15:13
      Ja też mam dzisiaj URODZINY (15 latek) , i przedewszystkim życze jemu i mi
      wszystkiego najlepszego. NO i zeby dobrze żądził naszym państwem i był w
      dobrych kontaktach z innymi prezydentami państw! big_grin
    • Gość: horpyna Re: Czego życzyć prezydentowi na 50. urodziny? IP: 212.122.214.* 15.11.04, 15:15
      Ja też mam dzisiaj urodziny i żadna opiniotwórcza gazeta nie pyta, czego mi
      życzyć ;P
    • Gość: PAPA WLASNEGO ZDANIA, IDEOWOSCI (JAKIEJS), IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.04, 15:16
      LEPSZEGO TOWARZYSTWA, UCZCIWOSCI, ZBIEZNOSCI HASEL Z PROWADZONA DZIALALNOSCIA I
      ELEMENTARNEJ PRZYZWOITOSCI. JESTEM NIESTETY JEDNYM Z TYCH, KTORZY NA PANA
      GLOSOWALI. LUDZILEM SIE, ZE KIERUJE PANEM ZDROWY ROZSADEK I WZGLAD NA DOBRO
      PANSTWA. NIESTETY MYLILEM SIE. NIE ZROBIL PAN NIC DLA MLODYCH (TAKICH JAK JA),
      KTORZY PANU WIERZYLI. PRZECIWNIE, OD LAT SKUTECZNIE UTWALA PAN SKOSTNIALE,
      PATOLOGICZNE STRUKTURY PANSTWA, KTORE ZMUSZAJA MLODYCH DO UCIECZKI Z TEGO
      PROWINCJONALNEGO PANSTEWKA. ZNAJDUJA W PANU OPARCIE KOLESIOWSKIE KORPORACJE
      ZAWODOWE (ZWLASZCZA PRAWNICZA), TZW. LUDZIE NAUKI (KTORZY Z NAUKA JUZ DAWNO NIE
      MAJA NIC WSPOLNEGO - WYLINIALY GRONOSTAJ NAUKOWCA NIE CZYNI). SZKODA, BOLI
      MNIE, ZE DALEM SIE NA TO WSZYSTKO NABRAC. POLSKA TO NIE JEST MOJ KRAJ, A PAN
      NIE JEST MOIM PREZYDENTEM. POLSKA TO KRAJ CWANIACTWA INSTYTUCJONALNEGO,
      NIESTETY ROWNIEZ DZIEKI PANU.
    • Gość: piotr Re: Czego życzyć prezydentowi na 50. urodziny? IP: *.nyc.gov 15.11.04, 15:17
      zeby ustapil przed terminem
    • Gość: p.d. Re: Polityk, jakich w Polsce niewielu IP: 80.50.170.* 15.11.04, 15:19
      Chciałbym życzyć panu prezydentowi wielu sukcesów tak w życiu prywatnym jak i
      publicznym. Nie przesadzałbym z tymi krytycznymi opiniami na jego temat, które
      pojawiają się na tym forum. Uważam, że zrobił wiele dobrych rzeczy dla naszego
      kraju. Życzę Polsce takiego prezydenta w przyszłości. Kto by pomyślał, że
      Polska będzie tak dobrze wyglądać po jego dwóch kadencjach? To prawdziwy
      europejczyk. Boję się, że długo takiego prezydenta możemy nie mieć. Prezydenta,
      który najpierw myśli, a potem mówi. A top u naszych polityków jest wręcz nie
      spotykane.
      • Gość: nova Re: Polityk, jakich w Polsce niewielu IP: *.master.pl / *.master.pl 15.11.04, 15:25
        Przyznaję Ci rację. Do tej pory prezydent był ceniony wysoko, dziwne, że pod
        koniec 2 kadencji nagle zrobił się zły. To wszystko przez kampanię wyborczą,
        ale i tak nie może Kwaśniewski kandydować, więc o co tyle krzyku. Jak łatwo
        pomówieniami zepsuć komuś opinię. Strach - co to będzie?????
        • Gość: b.zyczliwa Re: Polityk, jakich w Polsce niewielu - cwaniak zw IP: *.visp.energis.pl 15.11.04, 15:33
          Gość portalu: nova napisał(a):

> Przyznaję Ci rację. Do tej pory prezydent był ceniony wysoko, dziwne, że pod
          > koniec 2 kadencji nagle zrobił się zły. To wszystko przez kampanię wyborczą,
          > ale i tak nie może Kwaśniewski kandydować, więc o co tyle krzyku. Jak łatwo
          > pomówieniami zepsuć komuś opinię. Strach - co to będzie?????

Mial dobra prase, bo siedzial cicho. A teraz, jak odgrzebuja smrody, ktore w
          cichosci robil, strach mu w slepia zaglada.
          Po historii z alganowem jakakolwiek posada miedzynarodowa poszla sie ...
    • wargas Re: Czego życzyć prezydentowi na 50. urodziny? 15.11.04, 15:21
      Z deka mniej kilogramówsmile
    • Gość: gosc Re: Czego życzyć prezydentowi na 50. urodziny? IP: 198.138.227.* 15.11.04, 15:22
      aby odszedl w koncu, przestal korumpowac i okradac do spolki z mafia i
      postkomuna dalej nasz kraj...
    • Gość: polonus by skonczyl marnie , wydalic zdrajce z Polski!!! IP: *.179.117.54.Dial1.SanFrancisco1.Level3.net 15.11.04, 15:23
      • Gość: Box Czego życzyć? Niech mu gwaizdka pomyślności.... IP: *.crowley.pl 15.11.04, 15:29
        ... nigdy nie zabłyśnie wink
    • aniaczepiel happy birthday to you,President :) 15.11.04, 15:31
      Życzę prezydentowi aby udało mu się zdelegalizować wszystkie partie prawicowe i
      wpłynąć na Sejm aby premier Belka pozostał Przywódcą Narodu na dłuższy czas.
      • Gość: steward happy end IP: *.chello.pl 17.11.04, 23:29
        andziu - oby sie twoje slowa w gowno obrocily
    • Gość: lope Aby dostał następny obraz od Kulczyka. IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:34
    • Gość: Swiadek Wstyd!!! IP: *.in-addr.btopenworld.com 15.11.04, 15:34
      Aby dobrze zainwestowal pieniadze za ktore sprzedal Ojczyzne aby pamiec o tym
      nie dala mu spokoju przez kolejne 500 lat
      • Gość: Ania Re: Wstyd!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 15:46
        A ja chcialabym żeby ten kryminalista, który sprzedał Polske poszedł siedzieć,
        za korupcję za ignorowanie społeczeństwa, za to że był i jest komunistą. Tego
        życzę tej ścierce. A Gazeta Wyborcza włazi mu w tyłek, i jest to smutne. Ale
        każdy o tym wie z kim trzymacie. A ja Michnikowi tak wierzyłam 20 lat temu......
    • gratiti Wziecia udzialu w programie odchudzajacym 15.11.04, 15:45
      20 lat w celi o chlebie i wodzie.
    • Gość: Tytus Kwach symbol i katalizator gnilnego procesu IP: *.ipt.aol.com 15.11.04, 15:53
      w Polsce.
    • Gość: Borys_J Niech odejdzie... IP: 212.160.172.* 15.11.04, 15:56
      Niech odejdzie i zostawi ten kraj w spokoju...
      • Gość: K. Re:Zdrowia! I wiernych przyjaciół! IP: *.lubin.dialog.net.pl 15.11.04, 16:13
    • Gość: JKM 50 URODZINY IP: *.alpat.net / 212.191.172.* 15.11.04, 16:14
      Moje życzenia będą troszkę przewrotne.

Wbrew opinii większości "inteligentów" wypowiadających się poniżej zyczyłbym
      PAnu prezydentowi trzeciej kadencji.A jest to możliwe,jeśli tylko Pan prezydent
      zechciałby skierować zapytanie do Trybunału Konstytucyjnego czy mógłby ubiegać
      się o fotel prezydencki po raz kolejny.Na 90% wyrok brzmiałby,że
      tak.Uzasadnienie też byłoby proste.Na nową konstytucję prezydent zaprzysięgał
      swój urząd tylko raz w 2000 r.smile
      Drugim życzeniem jest jak najlepsze zdrowie.
      Trzecim i ostatnim jest życzenie,aby miał Pan w przyszłości bardziej
      wymagających i mądrzejszych przeciwników politycznych.Ci obecni są conajwyżej
      śmieszni i żałości.

ZDROWIA !!!
      • Gość: janik Re: 50 URODZINY IP: 80.50.19.* 15.11.04, 16:50
        to pisałem ja Krzysztof panie prezydencie wink)
    • Gość: wf Zrealizowania hasla Wladka Frasyniuka IP: *.crowley.pl 15.11.04, 16:18
      z programu "Forum":

"A na drzewach zamiast lisci wisiec winni komunisci".

P.S.
      Dwa miesiace pozniej Wladek nie zostal prezydentem Wroclawia, a tak przebieral
      nogami.
    • Gość: Menea Z calego serca zycze........ IP: *.dip0.t-ipconnect.de 15.11.04, 16:18
      100 LAT!........w kamieniolomach.
    • Gość: Maciej Panfil Definitywny koniec kariery IP: *.crowley.pl 15.11.04, 16:18
      to jedyne życzenia dla tego żałosnego reliktu PRl. Amnezję rodaków nieczułych
      na pijackie wybryki w Harkowie, kłamstwa o wyższym wykształceniu czy akcajch
      Polisy należących do szanownej małżonki, Aleksander K. zapewnił sobie już
      teraz. Nie trzeba mu więc życzyć amnezji rodaków na kolejne sprawki z ciemnymi
      interesami z Kulczykiem na czele.
    • Gość: kijk Strzała Olo ;))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:20
      no to cyk powiedział budzik do zegarka
      • Gość: Kagan Chazarewicz Aleksandrze Wielki- podaj Walesie noge! IP: *.access.uk.tiscali.com 15.11.04, 18:09
    • Gość: sysconfig Smierci! Im szybciej tym lepiej dla Polski IP: *.fzk.de / *.fzk.de 15.11.04, 16:21
      bo moze przez to bedzie o jednego "kolesia" mniej!
    • Gość: brovarek25 Re: Czego życzyć prezydentowi na 50. urodziny? IP: *.isko.net.pl / *.k1.isko.net.pl 15.11.04, 16:25
      Aby nie dał się pogiętym TYPOM pokroju Giertycha i innych diabłów (J.M.R.).
      Prosze trzymać się p.Prezydencie, a jak wybiorą Kaczyńskiego lub inną prawicową
      św...e, to zapraszam do wpólnej emigracji.Nawet do Czeczenii bo tam wtedy
      będzie więcej demokracji.
    • Gość: frikol Re: Czego życzyć prezydentowi na 50. urodziny? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:31
      zeby juz nie męczył społeczenstwa
    • Gość: lonestar1@o2.pl KAJDANEK LUB KAFTANA ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:34
      Leonidowi Aleksandrowiczowi zycze ...
    • Gość: boguś l. życzę Ci Czarnego Olka IP: 80.50.19.* 15.11.04, 16:36
      i zebyc panie kwasniewski prezydencie zrobil na Helu zajebistą impreze z
      komandosami
    • Gość: callafior Re: Czego życzyć prezydentowi na 50. urodziny? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 15.11.04, 16:37
      Kwaśny precz! Dokończyłeś tylko niszczenie Polski rozpoczęte przez wałęsę.
      Wstyd mi że jesteś prezydentem jakiegokolwiek kraju a tym bardziej Polski.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka