Dodaj do ulubionych

Milionerzy

01.10.23, 18:04
Milion demonstrantow w Warszawie no a teraz, odczekac, zastanowic sie i do urn. Nie lenic sie!!smile

PF
Obserwuj wątek
    • boomerang Re: Milionerzy 01.10.23, 19:33
      Policzyłeś ich?
      • polski_francuz Re: Milionerzy 01.10.23, 22:02
        boomerang napisał:

" Policzyłeś ich?"

Der Spiegel potwierdzil, ze milionsmile

PF
        • boomerang Re: Milionerzy 01.10.23, 22:45
          Der Spiegel jak zwykle zsumował to co się pojawiło w lusterkach.
    • boomerang Re: Milionerzy 01.10.23, 19:46
      Demonstrowali z odznakami wzorowego ucznia na piersiach, ale czy rzeczywiście było ich milion?
    • pikrat Re: Milionerzy 01.10.23, 20:38
      No coś Ty... Kaczyński ogłosił, że na marszu było...60 tysięcy smile
      • polski_francuz Re: Milionerzy 01.10.23, 22:05
        pikrat napisał:

" No coś Ty... Kaczyński ogłosił, że na marszu było...60 tysięcy smile"

Licza sie wybory. Tworzac ten watek myslalem o Slowacji, gdzie wyniki wyborow okazaly sie rozne od sondazy.

PF
        • boomerang Re: Milionerzy 01.10.23, 23:00
          Straszna tandeta ten marsz plastykowych serc.

• oleg3 To już tradycja 02.10.23, 09:17
      Dane organizatorów, Ratusza i policji drastycznie się rozjeżdżaj. Ot - matematyka polityczna. Liczba uczestników ma znaczenie, ale ważniejsze są skutki polityczne. A o nich dowiemy się za 2 tygodnie.
      • wykrywacz_klamcow tradycyjnie to pisiaki kłamią 02.10.23, 10:13
        oleg3 napisał:

> Dane organizatorów, Ratusza i policji drastycznie się rozjeżdżaj. Ot - matematy
        > ka polityczna. Liczba uczestników ma znaczenie, ale ważniejsze są skutki polity
        > czne. A o nich dowiemy się za 2 tygodnie.

milicja obwieściła jednoznacznie:
        Marczak pytany przez dziennikarzy o szacunki policji dotyczące liczby uczestników Marszu Miliona Serc podkreślił, że od kilku lat takie szacunki przez policję nie są podawane.

Naszym celem jest zabezpieczenie. Od kilku lat nie podajemy liczb. Nie widzę powodu żebyśmy te liczby podawali oficjalnie czy nieoficjalnie - powiedział.

pisiaki liczbę 60 tys. wyssali z ruskiego palucha
        • oleg3 Re: tradycyjnie to pisiaki kłamią 02.10.23, 10:32
          wykrywacz_klamcow napisał:

> pisiaki liczbę 60 tys. wyssali z ruskiego palucha

A posiaki dokładnie policzyli każdą głowę.
      • benek231 Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O) 02.10.23, 16:07
        oleg3 napisał:

> Dane organizatorów, Ratusza i policji drastycznie się rozjeżdżaj. Ot - matematy
        > ka polityczna. Liczba uczestników ma znaczenie, ale ważniejsze są skutki polity
        >
        **
        No geniusz, po prostu - Geniusz.

Oczywiscie, ze licza sie wybory, ty pisowska swinio, ale teraz mowa jest o Marszu Miliona Serc, w ktorym ponoc uczestniczylo milion Polakow. A ja nie widze powodow by nie wierzyc Ratuszowi, ktory poprzednio mowil prawde, podczas gdy wy, pisiory, rutynowo klamaliscie.

Ze zdjec i filmow mozna wywnioskowac, ze na ten marsz przyszlo zdecydowanie wiecej ludzi niz na Marsz 4go Czerwca, w ktorym ponoc uczestniczylo ponad pol miliona ludzi.
        Zrzedla ci mina ty obrzydliwcu oraz pokwasniales. Bo przy okazji okazalo sie, ze olal cie twoj wlasny Bog do ktorego pol Podlasia wznosilo modly o deszcz w Warszawie, 1go pazdziernika.

Organizatorzy maja nadzieje, ze ten marsz pomoze w zmobilizowaniu do wyborow wiekszej liczby zwolennikow opozycji. Ja takze na to licze, ty antydemokratyczne gowno, gdyz nie zycze swym krewnym i przyjaciolom by przyszlo im zyc w klero-faszystowskiej dyktaturze.
        • oleg3 Re: Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O 02.10.23, 16:27
          > No geniusz, po prostu - Geniusz.

Realista, Krzzyżfobie. Realista

W marszu wzięło udział 200-400 tys. Mnie nie uwierzysz. Zresztą nie liczyłem .

"Według naszych obliczeń 150-200 tysięcy ludzi było od samego początku. Nie chodzi o to, że ustalimy, czy było 100 tysięcy więcej czy 100 tysięcy mniej” - mówił szef Fundacji WOŚP w TVN24.
          • benek231 Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O) 02.10.23, 17:42
            oleg3 napisał:

> > No geniusz, po prostu - Geniusz.
            >
            > Realista, Krzzyżfobie. Realista
            **
            Nie o to chodzilo, pisowska swinko, lecz o to, ze palnales truizm. Lykajac zabe w postaci tego miliona uczestnikow. A ja dzwonilem do moich dwoch kolegow, ktorzy uczestniczyli w Marszu. Kazdy z nich zapewnil mnie, ze - porownujac z poprzednim marszem - tym razem stawilo sie okolo miliona Polakow. Ponadto wyborcza mowi prawde a wy klamiecie, wy klamliwe gowno Kaczynskiego. A was niech zalewa krew wy zawistne antydemokratyczne gowno.

Slychac wycie? Zakomicie. smile

--
            KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
            Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
          • benek231 Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O) 02.10.23, 17:42
            oleg3 napisał:

> > No geniusz, po prostu - Geniusz.
            >
            > Realista, Krzzyżfobie. Realista
            **
            Nie o to chodzilo, pisowska swinko, lecz o to, ze palnales truizm. Lykajac zabe w postaci tego miliona uczestnikow. A ja dzwonilem do moich dwoch kolegow, ktorzy uczestniczyli w Marszu. Kazdy z nich zapewnil mnie, ze - porownujac z poprzednim marszem - tym razem stawilo sie okolo miliona Polakow. Ponadto wyborcza mowi prawde a wy klamiecie, wy klamliwe gowno Kaczynskiego. A was niech zalewa krew wy zawistne antydemokratyczne gowno.

Slychac wycie? Zakomicie. smile

--
            KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Niemcow i Ukraincow, chodzącą kwintesencją zamordyzmu.
            Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze, z blogiem na Salonie24.
            • oleg3 Re: Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O 02.10.23, 17:51
              > A ja dzwonilem do moich dwoch kolegow, ktorzy uczestniczyli w Marszu. Kazdy z nich zapewnil mnie, ze - porownujac z poprzednim marszem - tym razem stawilo sie okolo miliona Polakow.

A ja czytałem w kronikach, że były bitwy po milionie uczestników po każdej ze stron. A wtedy nie było autokarów!
              • benek231 Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O) 02.10.23, 18:29
                Onet podaje, ze ich zdaniem bylo pomiedzy 600 tys. a 800 tys. uczestnikow Marszu. A to jest znacznie blizej miliona niz te 100tys. o ktorych mowi rezymowa policja, dy antydemokratyczne gowno Kaczynskiego.

oleg3 napisał:

--
                • oleg3 Re: Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O 02.10.23, 18:58
                  > Onet podaje, ze ich zdaniem bylo pomiedzy 600 tys. a 800 tys. uczestnikow

A ja zdroworozsądkowo podałem 200-400 tys. O co się mamy spierać?
                  • benek231 Re: Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O 02.10.23, 19:04
                    oleg3 napisał:

> > Onet podaje, ze ich zdaniem bylo pomiedzy 600 tys. a 800 tys. uczestnikow
                    >
                    > A ja zdroworozsądkowo podałem 200-400 tys. O co się mamy spierać?
                    **
                    No a teraz walnales jak chory w kubel. Ty i zdrowy rozsadek to zupelny rozdzwiek, ty antydemokratyczne gowno Kaczynskiego.

--
                    • oleg3 Re: Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O 02.10.23, 19:09
                      Krzyżfobie. To był ten m i l i o n?
                      • benek231 Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O) 02.10.23, 22:26
                        oleg3 napisał:

> Krzyżfobie. To był ten m i l i o n?
                        **
                        Powiedzialem, ze okolo miliona, ty antydemokratyczne gowno Kaczynskiego. Moi koledzy takze tak to ocenili - okolo miliona. Na oko bo przeciez nie liczyli, jak Onet, ty pisowska swinio.
                        Ponoc byla to najwieksza demonstracja jaka widziala Warszawa. Mozna byc tylko dumnym. A wstydzic powinniscie sie wy, gdybyscie tylko nie byli bezwstydni.
                        Roznica pomiedzy twoimi 400tys. a Onetowymi 800tys. jest jednak dotkliwa co?- ty podlaska fujaro.

--
      • benek231 Trzaskowski mowi prawde a Kaczynski klamie :O) 02.10.23, 16:07
        oleg3 napisał:

>
        **
        No geniusz, po prostu - Geniusz.

Oczywiscie, ze licza sie wybory, ty pisowska swinio, ale teraz mowa jest o Marszu Miliona Serc, w ktorym ponoc uczestniczylo milion Polakow. A ja nie widze powodow by nie wierzyc Ratuszowi, ktory poprzednio mowil prawde, podczas gdy wy, pisiory, rutynowo klamaliscie.

Ze zdjec i filmow mozna wywnioskowac, ze na ten marsz przyszlo zdecydowanie wiecej ludzi niz na Marsz 4go Czerwca, w ktorym ponoc uczestniczylo ponad pol miliona ludzi.
        Zrzedla ci mina ty obrzydliwcu oraz pokwasniales. Bo przy okazji okazalo sie, ze olal cie twoj wlasny Bog do ktorego pol Podlasia wznosilo modly o deszcz w Warszawie, 1go pazdziernika.

Organizatorzy maja nadzieje, ze ten marsz pomoze w zmobilizowaniu do wyborow wiekszej liczby zwolennikow opozycji. Ja takze na to licze, ty antydemokratyczne gowno, gdyz nie zycze swym krewnym i przyjaciolom by przyszlo im zyc w klero-faszystowskiej dyktaturze.
    • polski_francuz Joanna 02.10.23, 10:39
      sz0k napisał:

"... ale pośród nich nie udało mi się doliczyć Pani Joanny, która o ile dobrze pamiętam, była głównym powodem organizacji wzmiankowane go marszu."

Joanna trenowala na koniu. Sa dowody!

PF

• sz0k Re: Joanna 02.10.23, 11:38
        polski_francuz napisał:

> sz0k napisał:
        >
        > "... ale pośród nich nie udało mi się doliczyć Pani Joanny, która o ile dobr
        > ze pamiętam, była głównym powodem organizacji wzmiankowane go marszu."

>
        > Joanna trenowala na koniu. Sa dowody!

A wiadomo na czyim koniu? Bo chodziły słuchy, że to miało być na białym koniu Tuska.
        • oleg3 Re: Joanna 02.10.23, 11:55
          sz0k napisał:

>... ale pośród nich nie udało mi się doliczyć Pani Joanny, która o ile dobrze pamiętam, była głównym powodem organizacji wzmiankowane go marszu.

Ależ ty masz pamięć! Już nawet Krzyżfob z AndrzejemG nie pamiętają męczeństwa NieMatki Joanny.
          Pamięć leminga kończy się wraz ze zmianą narracji w TVN/GW i okolicach.

Najważniejsze jest odsunięcie PiS od władzy! Jak to zrobić? Proste: wyciąć wszystkich symetrystów i utopić 3D pod progiem. To niezgodne z prostą arytmetyką wyborczą? Wybory były - o czym już wiemy - nieuczciwe.

Bóg im odebrał rozum.
          • sz0k Re: Joanna 02.10.23, 12:01
            oleg3 napisał:

> sz0k napisał:
            >
            > >... ale pośród nich nie udało mi się doliczyć Pani Joanny, która o ile dob
            > rze pamiętam, była głównym powodem organizacji wzmiankowane go marszu.
            >
            > Ależ ty masz pamięć! Już nawet Krzyżfob z AndrzejemG nie pamiętają męczeństwa N
            > ieMatki Joanny.
            > Pamięć leminga kończy się wraz ze zmianą narracji w TVN/GW i okolicach.
            >
            > Najważniejsze jest odsunięcie PiS od władzy! Jak to zrobić? Proste: wyciąć wszy
            > stkich symetrystów i utopić 3D pod progiem. To niezgodne z prostą arytmetyką wy
            > borczą? Wybory były - o czym już wiemy - nieuczciwe.
            >
            > Bóg im odebrał rozum.

Szczecińskie ORMO zareagowało byskawicznie i usunęło mój post. Obecna narracja nie przewiduje istnienia Pani Joanny. Okazała się za bardzo szurnięta nawet jak na szurię KaOwską.
            • oleg3 Re: Joanna 02.10.23, 12:10
              > Szczecińskie ORMO zareagowało byskawicznie i usunęło mój post.
              I tu brawa dla PF, który przechował treść posta.
              • polski_francuz Brawa? 02.10.23, 12:31
                oleg3 napisał:

" I tu brawa dla PF, który przechował treść posta."

Brawa nie wystarcza, my czytelnicy Spiegla lecimy za gotowka!!smile

PF
                • oleg3 Re: Brawa? 02.10.23, 12:54
                  I za zaszczyty smile

polski_francuz napisał:

> oleg3 napisał:
                  >
                  >
                  > " I tu brawa dla PF, który przechował treść posta."
                  >
                  > Brawa nie wystarcza, my czytelnicy Spiegla lecimy za gotowka!!smile
                  >
                  > PF
                  • polski_francuz Szczyty 02.10.23, 12:59
                    oleg3 napisał:

" I za za...szczyty..."

Ja pewnie ciut wiecej niz zgrubsza poltotrakilometrowa Sniezka. Ale moja corka sie przymierza do 4-5 km zanim pojdzie w Himalajesmile

PF
                    • oleg3 Re: Szczyty 02.10.23, 13:18
                      polski_francuz napisał:

> Ja pewnie ciut wiecej niz zgrubsza poltotrakilometrowa Sniezka. Ale moja corka
                      > sie przymierza do 4-5 km zanim pojdzie w Himalajesmile
                      Też mam córkę wędrowniczkę.
      • boomerang Re: Joanna 02.10.23, 23:06
        > Joanna trenowala na koniu.

Putin też trenował na koniu. Może nawet trenowali na tym samym.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nie pamiętasz hasła lub ?

Nakarm Pajacyka