2paco 30.11.04, 13:56 i bardzo dobrze - pokazali jak są przygotowani od strony prwanej do prowadzenia przesłuchań. dopiero dali wody na młyn swoim krytykom!!! DD buhahahahahahahahahahahahaha! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vivid_pl DO PANA: Gość: & #35; IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 14:23 Nie wiem o co chodzi ale chyba oceniasz ludzi wedle swojego postępowania. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: vivid_pl pisz w jednym watku 30.11.04, 14:29 vivid_pl to nie ja, więc weź się odczep - po prostu obydwaj założylismy wątki i chyba prawie równocześnie nawet, więc się odwal. Odpowiedz Link Zgłoś
vivid_pl DO 2paco ~!!!!! 30.11.04, 14:39 Stary wyluzuj, i czytaj dokładniej. Dlaczego mam sie od ciebie odwalic jak nie do ciebie piszę tylko do tego cymbała, który uznał że ja i ty to jedna odoba !!! Więc wiesz... nie do mnie ale tylko dotego pajaca co nas myli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Minius Istna "Święta Inkwizycja" "Świętych Krów"! IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.04, 14:20 Całe te cyrki z Komisjami Śledczymi to wielki cyrk i show telewizyjny. Ci ludzie nie tylko nie znają się na prawie, ale nawet jeśli niektórzy się znają to i tak go nie przestrzegają, bo bardziej im zależy na wizerunkach telewizyjnych SHOW Manów niźli nad dociekaniem prawdy i wyjaśnianiem spraw. Istna "Święta Inkwizycja" "Świętych Krów"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tak Re: KOM-PRO-MI-TAC-JA KOMISJI ŚLEDCZEJ!!!!!!! IP: *.am.poznan.pl 30.11.04, 14:25 KULCZYK SIĘ SKOMPROMITOWAŁ ON NIE CHCE ODPOWIADAĆ NA PYTANIA WIDAĆ MA COŚ DO UKRYCIA PRZED OPINIĄ PUBLICZNĄ !! PYTANIE CO ON CHCE UKRYĆ PRZED OPINIĄ PUBLICZNĄ JEŚLI TAKI NIEWINNY JEST ? Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: KOM-PRO-MI-TAC-JA KOMISJI ŚLEDCZEJ!!!!!!! 30.11.04, 14:33 masz w ogóle pojęcie, po co ludzie powołują pełnomocników? jak chcesz gdzieś polecieć, to sam siadasz za sterami, czy w kabinie dla pasażerów i zdajesz się na umiejętności pilota, hę? nie obchodzi mnie, czy rozumiesz istotę istnienia instytucji pełnomocnika, ale na przyszłośc - nie wypowiadaj się jak o czymś nie masz pojęcia. Odpowiedz Link Zgłoś
pejs.w.zupie.cebulowej szanowni panstwo, patrzcie jak te czerwone pajaki 30.11.04, 14:51 oblazly to forum! czyzby czuly, ze ich koniec jest bliski? Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 pejs.w.Dupie.cebulowej też się zorientował co jego 30.11.04, 14:54 kolesie narobili )))))))) WSTYD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # niuanse prawne i dochodzenie prawdy IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 15:20 Prawo polskie charakteryzuje się takim zagmatwaniem, aby obywatel musiał zwracać się o interpretację do papugi. Z kolei papugi nawet w najwyższych komisjach eksperckich "służacych" Komisji Sledczej nie są jednomyślne, co mogłes zaobserwować w transmisji. Więc nie odgrywaj tu experta. KS ma sprawdzać a nie powielać prace prokuratury i sądów. Jako obywatel nie wyznaczam sędziów ani adwokatów ale w odróznieniu od ciebie chcę ich kontrolować gdy służą swą fachową wiedzą mafii!!!! Ty widzisz ślepcze prawny tylko paragrafy choćżeś prawnik. Nie wolno pozostawiać prawa w rękach samych prawników ani zdrowia w rękach samych lekarzy. Proste? Nie potrafili zrozumiec pytania przewodniczącego Gruszki a zarzut dotyczył konkretnego Widackiego, zamieszanego w sprawe Orlenu. Twój smiech z obywatela, który widzi, ze prawo można wykorzystać przeciw ustaleniu prawdy jest nie na miejscu. Jesli jesteś prawnikiem i nie wiesz czemu prawo ma służyc tym gorzej dla obywatela i przyszłości "tego" kraju. Więc nie pouczaj mędrku zwykłych ludzi, którym prawo ma służyć - boś wąsko kształcony specjalista od matactw i to wyzuty z wyczucia sensu prawa. Pewnie konczyłeś już po zlikwidowaniu przez komuchów prawa rzymskiego. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: niuanse prawne i dochodzenie prawdy 30.11.04, 15:24 Rozumiem ze komisja może ŁAMAĆ PRAWO?? bo PRAWO ZOSTAŁO PRZEZ KOMISJĘ ZŁAMANE - obserwuj debaty w telewizji przez najbliższy tydzień. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Buhahahahahahahahaha!!! 30.11.04, 14:59 ja mam 23 lata i tyle wspólnego z komuną, co ty z logicznym rozumowaniem i obiektywnymi ocenami. Odpowiedz Link Zgłoś
pejs.w.zupie.cebulowej panie 2paco vel vivid vel skynet vel czerwony 30.11.04, 15:08 kundelek, panskie nieproporcjonalnie niskie czolko swiadczy o tym kto pan jest. Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Pejs w Dupie nawet nie wie co to komuna i ..... 30.11.04, 15:16 jeszcze na domiar złego udaje jasnowidza co tylko potwierdza jego PIS`owskie nastawienie anty ludzkie Burak i tyle co mam do powiedzenia na jego temat. Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Chowany na zupie cebulowej jest pewnie..... 30.11.04, 15:16 niedorozwinięty )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
pejs.w.zupie.cebulowej prosze pana, prosze sie juz nie kompromitowac 30.11.04, 15:20 pan juz nawet nad swoimi pacynami nie panujesz. po co tak sie osmieszac, kundelku sojuszu bolszewii? Odpowiedz Link Zgłoś
skynet_00 Re: prosze pana, prosze sie juz nie kompromitowac 30.11.04, 15:27 pejs.w.zupie.cebulowej napisał: > pan juz nawet nad swoimi pacynami nie panujesz. po co tak sie osmieszac, > kundelku sojuszu bolszewii? A KTO CI KOLEŚ POWIEDZIAŁ ŻE JA JESTEM ZA SLD PACYNIE CHORY Z UROJENIA, JESTEŚ TAK SAMO ŚLEPY JA RESZTA PRAWICY TZ. PRAWDA NIE WAŻNA BYLE DO PRZODU. A PEWNIE NAWET NIE WIESZ KTO TO BYLI BOLSZEWICY SKORO UŻYWASZ TAKICH TEKSTÓW. NAJPIERW MARSZ DO SZKOŁY UCZYĆ SIE HISTORII A POTEM NA FORUM DYSKUSYJNE. PACYNIE JAK TO ZWIESZ. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Zobaczymy za tydzień, kto miał rację... 30.11.04, 15:27 ...jak juz się dziesiątki autorytetów prawnych wypowiedzą na temat złamania przez komisję prawa. zresztą, co będę z toba dyskutował, jak pewnie sam jestes moim rówieśnikiem a jedziesz z takimi argumentami, jakbyś był w ZBOWiD'zie Odpowiedz Link Zgłoś
pejs.w.zupie.cebulowej panie szanowny, pan kompletnie nie rozumiesz o co 30.11.04, 15:41 ta gra. pan jestes zbyt mlody aby dostrzec oczywisty fakt, ze my wciaz zyjemy w panstwie urzadzonym na wzor komunistyczny. panu widocznie te nieistotne dobudowki demokracji jakie mamy przeslaniaja prawdziwy obraz. a komisja, o ktorej tu mowa to kolejny (ale za to bardzo wazny) przystanek do odwrocenia tych proporcji. z tego wzgledu kazda proba sabotowania jej prac jest w sprzecznosci z polska racja stanu. kiedy pan to w koncu pojmie? Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: panie szanowny, pan kompletnie nie rozumiesz 30.11.04, 15:48 widzisz pejsiku, ja doskonale rozumiem po co jest ta komisja, i co ma zbadać (nie sądze, żeby przy takiej subiektywności jej się to udało), ty zaś nie rozumiesz kompletnie tego, ze mi chodzi o ZŁAMANIE PRAWA przez komisję. i to wszystko o co mi chodzi, nie wnikam, kto za kim stał i ile się na tym dorobił, chodzi mi o przestrzeganie prawa. ale jakież to jest polskie - nieważne że prawo zostało złamane, ważne że możemy z tego mieć korzyść. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: prosze pana, prosze sie juz nie kompromitowac IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 15:28 ęęłęóPrawo polskie charakteryzuje się takim zagmatwaniem, aby obywatel musiał zwracać się o interpretację do papugi. Z kolei papugi nawet w najwyższych komisjach eksperckich "służacych" Komisji Sledczej nie są jednomyślne, co mogłes zaobserwować w transmisji. Więc nie odgrywaj tu experta. KS ma sprawdzać a nie powielać prace prokuratury i sądów. Jako obywatel nie wyznaczam sędziów ani adwokatów ale w odróznieniu od ciebie chcę ich kontrolować gdy służą swą fachową wiedzą mafii!!!! Ty widzisz ślepcze prawny tylko paragrafy choćżeś prawnik. Nie wolno pozostawiać prawa w rękach samych prawników ani zdrowia w rękach samych lekarzy. Proste? Nie potrafili zrozumiec pytania przewodniczącego Gruszki a zarzut dotyczył konkretnego Widackiego, zamieszanego w sprawe Orlenu. Twój smiech z obywatela, który widzi, ze prawo można wykorzystać przeciw ustaleniu prawdy jest nie na miejscu. Jesli jesteś prawnikiem i nie wiesz czemu prawo ma służyc tym gorzej dla obywatela i przyszłości "tego" kraju. Więc nie pouczaj mędrku zwykłych ludzi, którym prawo ma służyć - boś wąsko kształcony specjalista od matactw i to wyzuty z wyczucia sensu prawa. Pewnie konczyłeś już po zlikwidowaniu przez komuchów prawa rzymskiego, dziś prawnicy nie moga pojąć prawa unijnego, bo nauczeni są bezmyślnie korzystać z mętnych i zagmatwanych wielokrotnie postkomusnistycznych przepisów zadających gwałt logice. P.S Czytam głąbie, że masz 23 lata!!!!!!Więc nie skończyłes nic. W tym wieku byłem też mądrzejszy od starszych - przejdzie ci to jesli dojrzejesz. Ja 60 i nie jestem prawnikiem i mam parę pytań, ile razy wzyciu starłęś się w powaznych sprawach ponad milion $ z prokuratorami i sądami? I to tak by waygrać z komuszkami, paco podwójny ? Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: prosze pana, prosze sie juz nie kompromitowac 30.11.04, 15:34 mam 23 lata i na pewno cechuje mnie dużo większy obiektywizm niż ciebie, głąbie. jeśli masz 60 lat, to tym gorzej dla ciebie, bo nie masz już szans na nauczenie się co to takiego ten obiektywizm jest. Mądryś taki, to przytocz paragraf, na podstawie którego komisja śledcza może zabronić Kulczykowi lub komukolwiek innemu zabronić posiadania TEGO KONKRETNEGO PEŁNOMOCNIKA. nie rozumiesz jednej sprawy, głąbie - ja piszę o złamaniu prawa, a ty o całym źle tego świata i nie potrafisz oddzielic swoich emocji od faktów, vide: nie jesteś obiektywny i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
vivid_pl 2paco - popieram ehehehhehe 30.11.04, 15:40 aleś baranowi dogadał ;D, w tym wieku gosć sie już na pewno nie zresocjalizuje ;D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: 2paco - popieram ehehehhehe IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 15:42 Vvivid_pl napisała: > aleś baranowi dogadał ;D, w tym wieku gosć sie już na pewno nie > zresocjalizuje ;D Od tatusia zasłyszałes takie sformułowanie dzwoneczku? Poszukaj w szafach starej legitymacji... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: 2paco - popieram ehehehhehe 30.11.04, 15:52 a teraz popatrz, jaką masz ciasną głowę: po pierwsze, gdybys uwazniej czytał wpisy vivid to bys wykumał, że jest kobietą, a tymczasem zwracasz się do niej w rodzaju męskim; po drugie, nie masz zielonego pojęcia do kogo jest ta sygnaturka, ale jest ci wygodniej, więc przypinasz ją do vivid (chociaż po jej wpisach spokojnie mógłbym do niej również tego cmoka skierować ). i co ty na to? ciasna główka, prawda? kali ukraśc krowa, to jest bardzo ok Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizmu? IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 15:41 Piszesz o obiektywizmie w ocenie meritum sprawy a jednoczesnie wskazujesz na paragraf którego nie znasz. Przypominasz kolege który jesli czegoś nie wiedział to twierdził, ze tego nie ma. Myslisz, ze jak ty bedziesz miał 60 to bedziesz głupszy od 23latka. Media ostatnie 10 lat wmawiają Wam, że jesteście madrzejsi wszechstronniej wykształceni i naj naj. Za wczesnie w to uwierzyłes w swą nieomylnośc prawniczą, dzwoneczku.... Pardon z Twoja kulturą - głąbie.. Uśmiał bym się gdybys nie miał racji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ### Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 15:47 Spadaj przefarbowany ubeku. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm 30.11.04, 15:57 przefarbowany ubek, powiadasz?? to mi humor poprawiłęś. po raz kolejny spawdza się zasada, że jak nie wies co powiedzieć, to wygarnij od bolszewików i ubeków. bez komentarza, przegrańcze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # a nie ## Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 16:02 NEOPLUS>PL Zarzucasz mi ze nied omysliłem sie płci. Pisałem raz pan(i) więc nieprawda bo na FA nie takie się ... A sama nie widzisz adresu i podwojonego ##? Przyganiał kociołek? Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm 30.11.04, 16:04 nie patrzę na ip, a w odpowiedzi do której się odnosiłem było do vivid napisane w rodzaju męskim. jeśli to nie byłeś ty, to skuzi. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm 30.11.04, 15:55 buhahahahahaha, połozyłes mnie teraz dzwoneczku (jesli już tak mamy się do siebie zwracać). boli cię, że ktoś jest młodszy i ma lepsze perspektywy niż ty na normalniejsze życie. nie ja ci ustalałem poziom emerytury ani nie zabraniałem kupowania paliwa w ilościach większych niż na kartkach, więc wara z pretensjami do mnie o swoje stracone życie (bo niestety twoje pokolenie przegrało swoję życie nie ze swojej winy). Krzysztof Pisaecki w jednym skeczu fajnie powiedział, zgrywając starego tetryka: wkurza mnie, że w ogóle ktoś jest młodszy! wszyscy powinni być w tym samym wieku! ...czyżby czytał twoje posty?! Odpowiedz Link Zgłoś
pejs.w.zupie.cebulowej dodam jeszcze zes pan po prostu pospolitym chamem 30.11.04, 15:46 jest. gdzies sie pan nauczyl takiego stylu dyskusji? w sojuszu mlodej bolszewii? Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: dodam jeszcze zes pan po prostu pospolitym ch 30.11.04, 15:58 wybacz, że głąba nie umiesciłem w " ", bowiem pierwszy przeczytałem, że takowym jestem, a już dawno się wyleczyłem z myśli, że kulturą chamstwo zwalczę. Odpowiedz Link Zgłoś
pejs.w.zupie.cebulowej panie chamie, pan smiesz swe impertynencje, 30.11.04, 16:09 bezczelnosc, brak obycia i jakiegokolwiek szacunku do adwersarza "kultura" nazywac? podstaw savoir vivre'u biegnij sie pan uczyc, a dopiero potem paszczeke rozwieraj, baranie. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: panie chamie, pan smiesz swe impertynencje, 30.11.04, 20:00 ty nawet nie zrozumiałes mojego wpisu, więc przestań się czepiać - ale jeszcze spróbuję ci wytłumaczyc jak dziecku: kulturą chamstwa nie zwalczyc, toteż sam się wziąłem za chamskie odzywki. no ale żeby taki post zrozumieć, to trzeba umieć rozumować. tobie jednak od samego początku tej dyskusji przyświecała myśl, że wszystko, co przeciwne tej komisji, to czerwone pająki, komuchy i co tam jeszcze w twojej głowiźnie się kołacze. Odpowiedz Link Zgłoś
vivid_pl DO TEGO PANA PO 60-tce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 30.11.04, 16:10 Czy ty naprawdę uważasz że masz prawo dyktować młodemu pokoleniu jak ma żyć, my mamy serio gdzieś twoje wywody na temat legitymacji partyjnych (obraziłeś przy okazji mojego zmarłego Ojca za co już w tej chwili uważam cię za pospolite podstarzałe dno), nie bedziesz nam mówił co kto osiągnął a co nie. Nie znasz nas a my ciebie - zresztą nawet nie zadaję sie z takimi ludźmi. Pilnuj lepiej swojego nosa skoro nawet nie wiesz że rozmawiasz z kobietą dziadku. POZDRWIENIE SERDECZNE DLA 2PACO Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # DO TEJ PANI PO 23 IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 16:20 Nie nauczył Cie jednak szacunku do starszych - kpiłas z jego byc może róniesnika. Ja Cię nie obrażałem i każdy kto jest na FA od lat to wie smarkulo! Daty postów o tym swiadczą a nie mataczanie post faktum. O enigmatyczna legitymację nic więcej nie pisałem ( podwojny ## to pisał- nie zauważyłaś wyśmiewając że ja nie zauważyłem płci w internecie?) sie obraziłaś !!!!!!!!! A to był żart na Twą "resocjalizację" Legitymacja Ci się kojarzy z Ubekiem (czytaj czy ja napisałem takie słowa?) a resocjalizacja jest cacy czy kojarzy sie z pzrestepcą....? Więc kto KOGO OBRAZIŁ smarkulo? Więc uwazny czytelnik sam sprawdzi kto jest adresatem Twoich inwektyw za to co piszesz do starszych nieobrażających Cię osób. Więcej pokory wobec innych zyczę. ...za co już w tej chwili uważam cię za pospolite > podstarzałe dno), nie bedziesz nam mówił co kto osiągnął a co nie. Nie znasz > nas a my ciebie - zresztą nawet nie zadaję sie z takimi ludźmi. Pilnuj lepiej > swojego nosa skoro nawet nie wiesz że rozmawiasz z kobietą dziadku. POZDRWIENIE Odpowiedz Link Zgłoś
vivid_pl Re: DO TEJ PANI PO 23 30.11.04, 16:32 ...za co już w tej chwili uważam cię za pospolite ... A DLACZEGO NIE WKLEIŁEŚ TEGO CO BYŁO NAPISANE WCZEŚNIEJ - ŻE OBRAZIŁES MOJEGO ZMARŁEGO OJCA !!!!!! DLATEGO TAK NAPISAŁAM. TY NAWET NIE PAMIETASZ I NIE WIESZ Z KIM ROZMAWIASZ. JA JESTEM KOBIETĄ I MAM 36 LAT A 23 LATA MA KTOŚ INNY ALE TEGO JUZ NIE PAMIETAMY CO ?? WIDZISZ WŁASNIEPOKAZAŁEŚ JAKI JESTES OBIEKTYWNY, JAK ZACIERASZ SWOJĄ WINĘ Z TYM ......... ZA CO W TEJ CHWILI..... NIE PISZĄC TEGO ZDANIA CO BYŁO PRZED TYM CYTATEM. NIE CHCĘ JUŻ DŁUŻEJ Z TOBA POLEMIZOWAĆ JESTEŚ OBŁUDNY I BEZCZELNY. ŻEGNAM !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # P. PO 23 naucz się czytać i nie obrażaj smarkulo! IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 18:01 vivid_pl 30.11.2004 15:40 + odpowiedz aleś baranowi dogadał ;D, w tym wieku gosć sie już na pewno nie zresocjalizuje ;D • Re: 2paco - popieram ehehehhehe IP: *.finemedia.pl Gość: # 30.11.2004 15:42 + odpowiedz Vvivid_pl napisała: > aleś baranowi dogadał ;D, w tym wieku gosć sie już na pewno nie > zresocjalizuje ;D Od tatusia zasłyszałes takie sformułowanie dzwoneczku? Poszukaj w szafach starej legitymacji... • Re: 2paco - popieram ehehehhehe 2paco 30.11.2004 15:52 + odpowiedz a teraz popatrz, jaką masz ciasną głowę: po pierwsze, gdybys uwazniej czytał wpisy vivid to bys wykumał, że jest kobietą, a tymczasem zwracasz się do niej w rodzaju męskim; po drugie, nie masz zielonego pojęcia do kogo jest ta sygnaturka, ale jest ci wygodniej, więc przypinasz ją do vivid (chociaż po jej wpisach spokojnie mógłbym do niej również tego cmoka skierować ). i co ty na to? ciasna główka, prawda? kali ukraśc krowa, to jest bardzo ok Dzwoneczku mój przecudny - CMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOK!!!!!! • Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizmu? IP: *.finemedia.pl Gość: # 30.11.2004 15:41 + odpowiedz Piszesz o obiektywizmie w ocenie meritum sprawy a jednoczesnie wskazujesz na paragraf którego nie znasz. Przypominasz kolege który jesli czegoś nie wiedział to twierdził, ze tego nie ma. Myslisz, ze jak ty bedziesz miał 60 to bedziesz głupszy od 23latka. Media ostatnie 10 lat wmawiają Wam, że jesteście madrzejsi wszechstronniej wykształceni i naj naj. Za wczesnie w to uwierzyłes w swą nieomylnośc prawniczą, dzwoneczku.... Pardon z Twoja kulturą - głąbie.. Uśmiał bym się gdybys nie miał racji! ########################################################################### • Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl <-----INNY ADRES I INNY NICK#########################!! Gość: ### 30.11.2004 15:47 + odpowiedz Spadaj przefarbowany ubeku. ############################################################################ • Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm 2paco 30.11.2004 15:57 + odpowiedz przefarbowany ubek, powiadasz?? to mi humor poprawiłęś. po raz kolejny spawdza się zasada, że jak nie wies co powiedzieć, to wygarnij od bolszewików i ubeków. bez komentarza, przegrańcze. Dzwoneczku mój przecudny - CMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOK!!!!!! ############################################################################### • Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm IP: *.finemedia.pl Gość: # a nie ## 30.11.2004 16:02 + odpowiedz NEOPLUS>PL <------------------------WIDZISZ TU COŚ smarkulo???!!!! Zarzucasz mi ze nie domysliłem sie płci. Pisałem raz pan(i) więc nieprawda bo na FA nie takie się ... A sama nie widzisz adresu i podwojonego ##? Przyganiał kociołek? ############################################################################# • Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm 2paco 30.11.2004 16:04 + odpowiedz nie patrzę na ip, a w odpowiedzi do której się odnosiłem było do vivid napisane w rodzaju męskim. jeśli to nie byłeś ty, to skuzi. Dzwoneczku mój przecudny - CMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOK!!!!!! • Re: Sam jesteś sędzią w sprawei swego obiektywizm 2paco 30.11.2004 15:55 + odpowiedz buhahahahahaha, połozyłes mnie teraz dzwoneczku (jesli już tak mamy się do siebie zwracać). boli cię, że ktoś jest młodszy i ma lepsze perspektywy niż ty na normalniejsze życie. nie ja ci ustalałem poziom emerytury ani nie zabraniałem kupowania paliwa w ilościach większych niż na kartkach, więc wara z pretensjami do mnie o swoje stracone życie (bo niestety twoje pokolenie przegrało swoję życie nie ze swojej winy). Krzysztof Pisaecki w jednym skeczu fajnie powiedział, zgrywając starego tetryka: wkurza mnie, że w ogóle ktoś jest młodszy! wszyscy powinni być w tym samym wieku! ...czyżby czytał twoje posty?! Dzwoneczku mój przecudny - CMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOK!!!!!! • dodam jeszcze zes pan po prostu pospolitym chamem pejs.w.zupie.cebulowej 30.11.2004 15:46 + odpowiedz jest. gdzies sie pan nauczyl takiego stylu dyskusji? w sojuszu mlodej bolszewii? • Re: dodam jeszcze zes pan po prostu pospolitym ch 2paco 30.11.2004 15:58 + odpowiedz wybacz, że głąba nie umiesciłem w " ", bowiem pierwszy przeczytałem, że takowym jestem, a już dawno się wyleczyłem z myśli, że kulturą chamstwo zwalczę. Dzwoneczku mój przecudny - CMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMOK!!!!!! • panie chamie, pan smiesz swe impertynencje, pejs.w.zupie.cebulowej 30.11.2004 16:09 + odpowiedz bezczelnosc, brak obycia i jakiegokolwiek szacunku do adwersarza "kultura" nazywac? podstaw savoir vivre'u biegnij sie pan uczyc, a dopiero potem paszczeke rozwieraj, baranie. • DO TEGO PANA PO 60-tce!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ---------------------------------- i tu już mnie zaczynasz obrażać!!!!!!!!!!!!!!!!!!!smarkulo!!!!! ----------------------------------- vivid_pl 30.11.2004 16:10 + odpowiedz Czy ty naprawdę uważasz że masz prawo dyktować młodemu pokoleniu jak ma żyć, my mamy serio gdzieś twoje wywody na temat legitymacji partyjnych (obraziłeś przy okazji mojego zmarłego Ojca za co już w tej chwili uważam cię za pospolite podstarzałe dno), nie bedziesz nam mówił co kto osiągnął a co nie. Nie znasz nas a my ciebie - zresztą nawet nie zadaję sie z takimi ludźmi. Pilnuj lepiej swojego nosa skoro nawet nie wiesz że rozmawiasz z kobietą dziadku. POZDRWIENIE SERDECZNE DLA 2PACO • DO TEJ PANI PO 23 IP: *.finemedia.pl Gość: # 30.11.2004 16:20 + odpowiedz Nie nauczył Cie jednak szacunku do starszych - kpiłas z jego byc może róniesnika. Ja Cię nie obrażałem i każdy kto jest na FA od lat to wie smarkulo! Daty postów o tym swiadczą a nie mataczanie post faktum. O enigmatyczna legitymację nic więcej nie pisałem ( podwojny ## to pisał- nie zauważyłaś wyśmiewając że ja nie zauważyłem płci w internecie?) sie obraziłaś !!!!!!!!! A to był żart na Twą "resocjalizację" Legitymacja Ci się kojarzy z Ubekiem (czytaj czy ja napisałem takie słowa?) a resocjalizacja jest cacy czy kojarzy sie z pzrestepcą....? Więc kto KOGO OBRAZIŁ smarkulo? Więc uwazny czytelnik sam sprawdzi kto jest adresatem Twoich inwektyw za to co piszesz do starszych nieobrażających Cię osób. Więcej pokory wobec innych zyczę. JUZ PRZESLEDZIŁAS KTO KOGO OBRAZA?smarkulo 36-letnia? jednak TY! A JA ANI RAZU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Więc inwektywwy pod swoim adresem albo ## spod *.neoplus.adsl.tpnet.pl!!! I więcej kultury dla starszych, taktownych i uwazniejszych... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Nie rozumiesz tekstów i kontekstów ani chronologii IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 16:10 Odpisałem Ci o legitymacji rodzica po słówku "resocjalizacja" a głąbem nie ja poczestowałem. To tylko zwrot pod właściwy adres... Masz ty teksty Podwójny ## to nie ja głąbie kulturalny. To co założymy się? aleś baranowi dogadał ;D, w tym wieku gosć sie już na pewno nie zresocjalizuje ;D • Re: 2paco - popieram ehehehhehe IP: *.finemedia.pl Gość: # 30.11.2004 15:42 + odpowiedz Vvivid_pl napisała: > aleś baranowi dogadał ;D, w tym wieku gosć sie już na pewno nie > zresocjalizuje ;D Od tatusia zasłyszałes takie sformułowanie dzwoneczku? Poszukaj w szafach starej legitymacji... Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Nie rozumiesz tekstów i kontekstów ani chrono 30.11.04, 20:03 Re: prosze pana, prosze sie juz nie kompromitowac IP: *.finemedia.pl Gość: # 30.11.2004 15:28 + odpowiedz ęęłęóPrawo polskie charakteryzuje się takim zagmatwaniem, aby obywatel musiał zwracać się o interpretację do papugi. Z kolei papugi nawet w najwyższych komisjach eksperckich "służacych" Komisji Sledczej nie są jednomyślne, co mogłes zaobserwować w transmisji. Więc nie odgrywaj tu experta. KS ma sprawdzać a nie powielać prace prokuratury i sądów. Jako obywatel nie wyznaczam sędziów ani adwokatów ale w odróznieniu od ciebie chcę ich kontrolować gdy służą swą fachową wiedzą mafii!!!! Ty widzisz ślepcze prawny tylko paragrafy choćżeś prawnik. Nie wolno pozostawiać prawa w rękach samych prawników ani zdrowia w rękach samych lekarzy. Proste? Nie potrafili zrozumiec pytania przewodniczącego Gruszki a zarzut dotyczył konkretnego Widackiego, zamieszanego w sprawe Orlenu. Twój smiech z obywatela, który widzi, ze prawo można wykorzystać przeciw ustaleniu prawdy jest nie na miejscu. Jesli jesteś prawnikiem i nie wiesz czemu prawo ma służyc tym gorzej dla obywatela i przyszłości "tego" kraju. Więc nie pouczaj mędrku zwykłych ludzi, którym prawo ma służyć - boś wąsko kształcony specjalista od matactw i to wyzuty z wyczucia sensu prawa. Pewnie konczyłeś już po zlikwidowaniu przez komuchów prawa rzymskiego, dziś prawnicy nie moga pojąć prawa unijnego, bo nauczeni są bezmyślnie korzystać z mętnych i zagmatwanych wielokrotnie postkomusnistycznych przepisów zadających gwałt logice. P.S Czytam głąbie, że masz 23 lata!!!!!!Więc nie skończyłes nic. W tym wieku byłem też mądrzejszy od starszych - przejdzie ci to jesli dojrzejesz. Ja 60 i nie jestem prawnikiem i mam parę pytań, ile razy wzyciu starłęś się w powaznych sprawach ponad milion $ z prokuratorami i sądami? I to tak by waygrać z komuszkami, paco podwójny ? a ten post to może nie ty napisałeś, co??? poszukaj sobie przed nim gdzieś głaba w tym watku - założymy się, że nie znajdziesz??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Znalazłem głąba ale tylko1-go!A co wolnowojewodzie IP: *.finemedia.pl 30.11.04, 20:23 to nie tobie ślimoku jeden! Orientuj się w czasie, wątkach, ip-ach, nickach, kontekstach, koneksjach i konwenansach młokosie, bo jakbyś mi pod rękę się nawinął to nauczyłbym Cię co to mores, szacunek, umiar ale...i radość zycia w każdym wieku i okolicznościach. Kartki na benzynę - sie brało blankiet z pieczatka Komunikacji - leżały całymi plikami na poczcie - kserowało pocztową kartke i pyłek grafitowy wycierało watką zastawiając datę. Rozumiesz coś z tego? Lituj się nad sobą. Choćbyś się z...ł nie przetańczysz zycia dzień w dzień tak jak #. Nie mam Ci czego zazdrościć megalomanie...weselej to już było! Odpowiedz Link Zgłoś
terenia.nasweter Re: Znalazłem głąba ale tylko1-go!A co wolnowojew 30.11.04, 20:25 Gość portalu: # napisał(a): > to nie tobie ślimoku jeden! > > Orientuj się w czasie, wątkach, ip-ach, nickach, kontekstach, koneksjach > i konwenansach młokosie, bo jakbyś mi pod rękę się nawinął > to nauczyłbym Cię co to mores, szacunek, umiar ale...i radość zycia w każdym > wieku i okolicznościach. > > Kartki na benzynę - sie brało blankiet z pieczatka Komunikacji - leżały całymi > plikami na poczcie - kserowało pocztową kartke i pyłek grafitowy wycierało > watką zastawiając datę. Rozumiesz coś z tego? Lituj się nad sobą. > Choćbyś się z...ł nie przetańczysz zycia dzień w dzień tak jak #. > Nie mam Ci czego zazdrościć megalomanie...weselej to już było! > > > > Oby nasi politycy i parlamentarzyści zrozumieli, że niszcząc rodzinę przez propagowanie barbarzyńskich "praw" ONZ, niszczą Naród i jego kulturę, stając się przez to prawdziwymi zdrajcami Ojczyzny - pisze ks. prof. Jerzy Bajda. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Re: Znalazłem głąba ale tylko1-go!A co wolnowojew 30.11.04, 20:51 tobie zaś tetryku proponuję pisać ze swojego konta (nie masz, załóż sobie). nie mam zamiaru za kazdym razem patrzeć po ip, czy dany gość to ten sam co kilka postów wcześniej (patrzę jak się podpisał). Ani vivid, ani mi nikt się nie wetnie pod nicka i w naszym imieniu niczego nie napisze. pierwszy mnie wyzwałeś od głąba i temu nie zaprzeczaj, bo się tylko kompromitujesz. mogę tylko pogratulować wysportowanej sylwetki w tym wieku, ale rozumu już nie mogę. samym wiekiem człowiek jeszcze sobie nie zasługuje na szacunek - musi poza tym coś więcej sobą reprezentować. Ale jakież to polskie - niewżne że bezpodstawnie, ważne by młodemu przywalić, bo to młodzi są za całe zło tego świata odpowiedzialni. a tym tekstem o wpajaniu nam przez media naszej "wyższości" tylko ujawniłeś swoją frustrację i zawiśc o czyjąś młodość. Odpowiedz Link Zgłoś
2paco Nawet to ci nie pasowało, więc daruj sobie... 30.11.04, 20:52 vivid_pl pisz w jednym watku Autor: Gość: # IP: *.finemedia.pl Data: 30.11.2004 14:16 Odpowiedz Link Zgłoś