Dodaj do ulubionych

Slub w Poznaniu

05.08.03, 19:16
W przyszlym roku biore slub w Poznaniu, chcialabym urzadzic raczej skromne wesele, chociaz na dosc duza ilosc osob. Ale chodzi o to, ze nie musi byc nie wiadomo ile jedzenia, alkoholu itd. Takie skromniejsze przyjecie, np. do godziny 2.00. Czy nie znacie ladnego lokalu, w ktorym ktos zgodzilby sie zrobic takie wesele na ok. 70-80 osob, np. za 70 zl od osoby? Ceny w Poznaniu sa przerazajace. Siostra lubego robi takie wlasnie wesele (moze nawet mniej skromne) w Leborku, w pieknej sali za 40 zl od osoby. Wiem, ze w Poznaniu nie ma szans na cos takiego, ale moze chociaz za 70? A poza tym nie znacie dobrego fotografa, kamerzysty, fryzjera, ktory ladnie uczesze, czy tez miejsc, gdzie mozna kupic tanio suknie slubna? Moze byc tez pod Poznaniem.
Obserwuj wątek
    • iwona_ar Re: Slub w Poznaniu 06.08.03, 00:07
      przemyśl dobrze to skromne wesele z małą iloscia jedzenia. Byłam na takim 50-
      cioosobowym. Skromnym do tego stopnia, ze goscie zrywali sie szybko, żeby
      zdążyć do pizzerii coś zjesć.
    • Gość: nela Re: Slub w Poznaniu IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 10.08.03, 13:08
      Ja mialam w Hotelu Meridian, to bylo przyjecie tylko dla najblizszej rodziny,
      bylo naprawde super. Polecam
    • magda010 Re: Slub w Poznaniu 11.08.03, 16:19
      Nie ma byc tak skromne, ze nie bedzie co jesc, ale nasi znajomi robili taki
      wypas, ze az zal bylo patrzec, jak niesamowite smakolyki przez cala noc po
      prostu wnoszono i wynoszono nietkniete, bo nikt nie mogl tego zjesc. Chetnie
      zrobilabym wspaniale weselicho na cala noc, dla wszystkich, ktorych chcialabym
      zaprosic itd, ale nie mamy tyle pieniedzy. Ile kosztowalo wesele w Meridianie
      na osobe? Menu to powinien byc porzadny dwudaniowy obiad, zimne przekaski
      donoszone kilka razy w nocy, deser moze 2 razy, ciasta (wlasne), alkohol
      wlasny. Wiecej nie potrzeba. Jeszcze raz prosze o odpowiedz - ile w Meridianie,
      czy mozna negocjowac?
      • Gość: kasia65 Re: Slub w Poznaniu IP: 62.233.156.* 12.08.03, 10:53
        My robimy w restauracji La Scala za 80 zł/os - to bardzo romantyczna
        restauracja na starym rynku ul. Zamkowa - polecam
      • Gość: Dzidka Re: Slub w Poznaniu IP: 193.128.25.* 12.08.03, 12:20
        Knajpę La Scala odradzam z całej duszy - na forum Poznań napisałam, dlaczego.
        Dno!
        Co do taniego wesela... Jest taki lokal na ul. Garncarskiej. Własnie na
        specjalne okazje. Nie wiem, na ile Ci zależy na atrakcyjności lokalowej
        (uliczka jest raczej mało reprezentacyjna), ale co Ci szkodzi, możesz w końcu
        przejść się i popatrzeć. :-)
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka