Dodaj do ulubionych

dekomunizacja, defaszyzacja, demokracja

30.11.04, 19:21
nalezy przekuc te slowa w czyny i wowczas zadna komisja sledcza prosze
Panstwa nie bedzie potrzebna. wyeliminujmy z zycia spolecznego wrogow
demokracji, tych czlonkow partyjno-przestepczych koterii, pozbadzmy sie
zwolennikow dyktatury i zamordyzmu, pogonmy lewicowa nomenklature
zakorzeniona wciaz gleboko w poprzednim systemie. jaka korzysc mozemy odniesc
z pogadanek, awanturek prowadzonych publicznie miedzy niby-wrogami? jaki
sukces moze nam dac ten marnie odegrany spektakl? zadnego sukcesu. staczamy
sie jedynie w dol po rowni pochylej, pokonujemy trase od demokracji do
anarchii lub do dyktatury. szanse mamy tylko jedna, zawarta jest ona w trzech
slowach tytulu tego watku. czas otworzyc oczy.
Obserwuj wątek
    • gini Re: debilizm 30.11.04, 19:24
      dezynsekcja, dezynteria, deratyzacja, demagogia , demencja

prosze dopisywac dalej bo nie mam czasu
      • abstrakt2003 prosta kobieto 30.11.04, 19:34
        trzymaj nerwy na wodzy!
        • gini Re: krzywy mezczyzno 30.11.04, 19:37
          abstrakt2003 napisał:

> trzymaj nerwy na wodzy!
          >

alez ja sie nie denerwuje .

znalazlam cos jeszcze

degeneracja , dekapitacja, detoksykacja
          • abstrakt2003 prosta kobieto 30.11.04, 19:40
            twoje reakcje na posty demoktaty vel cs137 mają charakter alergiczny!
            To trzeba leczyć!
            • gini Re: krzywy mezczyzno 30.11.04, 19:42
              abstrakt2003 napisał:

> twoje reakcje na posty demoktaty vel cs137 mają charakter alergiczny!
              > To trzeba leczyć!
              >
              Ale gdzie tu widzisz alergie?.On sie zgrywa to i ja bo czemu nie?
              Przeciez nie pisze tych bzdur na powaznie .
              • abstrakt2003 prosta kobieto 30.11.04, 19:43
                Kto nie pisze? Ty czy on?
                • gini Re: krzywy mezczyzno 30.11.04, 19:51
                  abstrakt2003 napisał:

> Kto nie pisze? Ty czy on?
                  >
                  Z2daje sie, ze to jemu wytknales pisanie bzdur Ty i nie tylko Ty .
                  • abstrakt2003 Re: krzywy mezczyzno 30.11.04, 19:56
                    Ja mu zarzuciłem DEMAGOGIĘ! A nie pisanie bzdur!
                    • gini Re: krzywy mezczyzno 30.11.04, 20:01
                      abstrakt2003 napisał:

> Ja mu zarzuciłem DEMAGOGIĘ! A nie pisanie bzdur!
                      >
                      W innym watku, z reszta i w tym nic madrego nie pisze.
                      • abstrakt2003 prosta kobieto 30.11.04, 20:05
                        Mam dobrą pamięć ale krótką.
      • demokrata04 antysemityzm to slowo na 'a' pani Gini 30.11.04, 19:37
        a jest to wlasnie pani ulubione slowo, pani je uwielbia, wywoluje ono w pani
        dreszczyk emocji, rzeklbym nawet, ze jest to dreszczyk podniecenia. nic
        dziwnego, nalezy pani w koncu do milosniczek brunatnego koloru a ten kojarzy
        sie jednoznacznie. nie mowie oczywiscie, ze kiedy wyobrazam sobie pania, to
        widze zolnierza z trupia czaszka na czapce czy kappo w obozie Auschwitz-
        Birkenau, ale cos jest na rzeczy. mowiac o defaszyzacji polskiego spoleczenstwa
        mam na mysli rowniez niewinne pozornie mile panie, lubujace sie w tych wlasnie
        barwach, o ktorych powyzej byla mowa.
        • gini Re: antysemityzm to slowo na 'a' pani Gini 30.11.04, 19:49
          demokrata04 napisała:

> a jest to wlasnie pani ulubione slowo, pani je uwielbia, wywoluje ono w pani
          > dreszczyk emocji, rzeklbym nawet, ze jest to dreszczyk podniecenia. nic
          > dziwnego, nalezy pani w koncu do milosniczek brunatnego koloru a ten kojarzy
          > sie jednoznacznie. nie mowie oczywiscie, ze kiedy wyobrazam sobie pania, to
          > widze zolnierza z trupia czaszka na czapce czy kappo w obozie Auschwitz-
          > Birkenau, ale cos jest na rzeczy. mowiac o defaszyzacji polskiego
          spoleczenstwa
          >
          > mam na mysli rowniez niewinne pozornie mile panie, lubujace sie w tych
          wlasnie
          > barwach, o ktorych powyzej byla mowa.

Alez mily panie demokrato , ma pan bujna wyobraznie , niestety jakby troche
          zwichrowana polecem lekarza psychiatre .
          Nie wiem czy pan wie, ze podczas wojny gineli czlonkowie mojej rodziny zabijani
          wlasnie przez tych z trupimi czaszkami, nie wiem czy pan wie, ze podczas wojny
          zniszczono doszczetnie moje miasto , ze zniszczono moj kraj , zabito wielu
          moich rodakow.
          Widac to panu wojna i zolnierze z trupimi czaszkami kojarza sie tylko jako ci
          co gnebili jedna nacje, recze panu, ze w tej wojnie poza jedna nacjka ginelo w
          okropny sposob wiele innych nacji .
          Dla pana widac antysemita jest kazdy kto pamieta o tych innych nacjach i innych
          ofiarach , wspolczuje panu serdecznie.
      • Gość: Mariner Dedebilizacja IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 30.11.04, 22:22
        To jest chyba najważniejsze. No nie?!
        M.
    • abstrakt2003 Re: dekomunizacja, defaszyzacja, demokracja 30.11.04, 19:33
      Zaproponowana przez pana terapia nic nie da! Mało tego cały pański post zalatuje demagogią!
      PRAWO, PRAWO i jeszcze raz PRAWO
    • czyzunia Re: dekomunizacja, defaszyzacja, demokracja 30.11.04, 19:35
      D E S O L I D A R Y Z A C J A.
      D E K L E R Y K A L I Z A C J A.
      D E D E B I L I Z A C J A...
      • abstrakt2003 Re: dekomunizacja, defaszyzacja, demokracja 30.11.04, 19:38
        Zastanów się nad DEDEBILIZACJĄ!
        W twich ustach brzmi to tak jakby Leszek M. zaczął nawoływać do DEKOMUNIZACJI!
    • rycho7 Jestem za, byle szybko. 30.11.04, 20:00
      Jestem za, byle szybko.

Mieszkam za granica. Jedyny ratunek dla Polski widze w krwawej lazni. Nie sadze
      aby lepsi przegrali.
      • Gość: Upiór Cóż za miła niespodzianka! Rychu! IP: 195.187.51.* 30.11.04, 20:07
        Upiory się zlatują!...
        • rycho7 przyciaga je zapach krwi 30.11.04, 22:11
          Gość portalu: Upiór napisał(a):

> Upiory się zlatują!...

Czy nie widzisz w tym prawidlowosci?
      • Gość: # Re: Jestem za, byle szybko. IP: *.finemedia.pl 01.12.04, 09:26
        Monotonia Rychu utrwalona w czasie emigracją jak na kliszy.
        Krwawa łaźnią straszono ostatni raz w 1981.

Teraz nawet Ukraincy się jak widzisz jej nie obawiają.
        Jeśli paranoiczne działania, uratowanej brakiem dekomunizacji lewicy
        a właściwie skażonej - Cie jeszcze nie wywrwały z letargu, w jaki wpadłeś
        22 lata temu to trudno.
        Na prózno sie tylko nadyskutowalismy. Sama erudycja nie wystarcza.
        Pozdrawiam.
    • Gość: Upiór Abstrakt, tłumoku jeden, czytaj, co do Ciebie się IP: 195.187.51.* 30.11.04, 20:01
      pisze:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18125920
      A zresztą, może to i dobrze, że robisz ceesa z demokraty04? Z pewych względów to
      może nawet być korzystne... Róbta tak dalej, Kumie.
      • abstrakt2003 Cez 30.11.04, 20:04
        Nerwy ci puszczają smile
        Zacznij się logować jako cs137 to problem zniknie smile
        PS
        Cez kiedy wyzionołeś ducha? Czy jest gdzieś w sieci twój nagrobek? smile
        • Gość: Upiór Re: Cez: nagrobek w Transylwanii, oczywiście. IP: 195.187.51.* 30.11.04, 20:12
          Każdy szanujący się upiór lub wampir tam swój nagrobek musi mieć.
          • abstrakt2003 Re: Cez: nagrobek w Transylwanii, oczywiście. 30.11.04, 20:15
            Myślałem że coś w tym stylu stworzyłeś na groszkowych stronach smile
    • Gość: sas Dezynsekcja,deratyzacja,dekompresja,denuncjacja IP: *.pl / 80.51.255.* 30.11.04, 20:21
    • Gość: sas Deprecjacja,demencja,depilacja IP: *.pl / 80.51.255.* 30.11.04, 20:23
      • rycho7 depilacja 30.11.04, 22:14
        Zapewne w drugim wcieleniu obnosnie oferujesz srodek na porost wlosow w jelicie
        grubym.
      • Gość: sas delegalizacja,defloracja,delicja IP: *.pl / 80.51.255.* 30.11.04, 23:06
        • rycho7 defloracja 30.11.04, 23:10
          protest ekologow
          • Gość: sas :) IP: *.pl / 80.51.255.* 01.12.04, 10:31
      • rycho7 [...] 30.11.04, 23:19
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • Gość: . Defolksdojczyzacja IP: 195.187.51.* 01.12.04, 09:57
        • demokrata04 a to swiadczy o sile demokracji 01.12.04, 15:20
          prosze Panstwa. oto wspanialy dowod na to, ze duch demokratyczny w tym Narodzie
          nie zginal. chociaz elementarna dekomunizacja i defaszyzacja dokonuje sie na
          forum. zal tylko, ze tak maly jest zakres dzialalnosci tego wspanialego
          czlowieka, ktory usuwa w niebyt wypowiedzi antydemokratyczne.
    • Gość: piotrq Re: dedemokracja, dedekantacja, dedetoksykacja IP: *.238.117.107.adsl.inetia.pl 30.11.04, 21:54
      • Gość: Abi Dekretynizacja!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:03
        • demokrata04 ten Narod jeszcze zaplacze 30.11.04, 22:12
          jeszcze przyjdzie taki czas, ze Polacy srogo pozaluja zartow i drwin z
          demokracji. wydaje sie Panstwu, ze pelna anarchizacja zycia codziennego a takze
          mediow i internetu daje pelna wolnosc? nic bardziej zludnego. widac juz rece,
          ktore siegaja po wladze autorytarna. to rece wspolpracownikow dawnego systemu,
          to rowniez rece faszyzujacych narodowcow. czas jest niedlugi.
          • Gość: domix Re: ten Narod jeszcze zaplacze IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.11.04, 22:16
            Nie ma się co martwis na zapas, wszak ktoś kiedys powiedział coś o odcinaniu
            rąk sięgających po włądzę...
          • rycho7 prorocze slowa Towarzysza Lukaszenki 30.11.04, 22:19
            > jeszcze przyjdzie taki czas, ze Polacy srogo pozaluja zartow i drwin z
            > demokracji.
            • Gość: domix Re: prorocze slowa Towarzysza Lukaszenki IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.12.04, 08:50
              Prorocze słowa tow prezydenta dotyczyły demokracji a nie drwin i zartów z
              niej...
        • Gość: krytyk Re: Dekretynizacja = rozliczenie pezetperowcow IP: HTTP1.* / *.esc11.net 01.12.04, 22:11
          i innych bandytow typu tych z nsdapu. To to samo. Nie kryjmy zbrodni za jakimis
          tam firaneczkami nawet zoltymi. Nikt nie kazal do komunistow przystepowac.
          Uczciwi ludzie omijali ta pijacka bande przyglupow szerokim lukiem choc bylo to
          dla nich weyrokiem zycia w nedzy. Normalni Polacy szczali na komuchow z gory.
          Obrywali za to palami i wyrokami. Komuch byl pod ochrona. SDzis nie jest.
          Zdrajcy pchali sie do kom-partii lasi sowieckich "zaszczytow" talonow gorzaly
          i prozniactwa. Dzis czas to odpokutowac zlodziejscy towarzysze komu-nazisci.
          Nic dobrego dla Polski nie zrobiliscie - okradliscie ja tylko i przepiliscie.
          • Gość: krytyk Re: Dekretynizacja = rozliczenie pezetperowcow II IP: HTTP1.* / *.esc11.net 01.12.04, 22:18
            Dodam tylko ze nie oznacza to mego poparcia dla tych co w imie trucia szczurow
            i komuchow - deratyzacja - niszcza nowa Polske ta co z trudem odbudowywana
            przez uczciwych Polakow z kleczek powstaje. Przeraza mnie to co reakcja na gnoj
            komuny czyni z Polska. A moze naprawde nie zaslugujemy na niepodleglosc?
            Jak pisze tu Kolega slusznie - pytanie 'czyja bedzie Polska?" juz padlo.
            Zdradziecka noca odpowiiedzieli: bedzie wlasnoscia zlodziei, ich dziwek i
            bandytow.
            Uczciwi Polacy beda sluzba.
            • Gość: Abi Re: Dekretynizacja = rozliczenie pezetperowcow II IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 00:43
              No i czy nie miałem racji z tą dekretynizacją? Niejaki "krytyk" bardzo mi
              pomaga, dostarczając aż za dużo argumentów. Czy jest tu jakiś dyżurny
              psychiatra?
              • Gość: # Re: Dekretynizacja = rozliczenie pezetperowcow II IP: *.finemedia.pl 02.12.04, 09:55
                >"Niejaki "krytyk" bardzo mi pomaga, dostarczając aż za dużo argumentów."

No to gdzie te twoje kontrargumenty?
    • Gość: sas Deformacja,degradacja,depresja...dezercja IP: *.pl / 80.51.255.* 02.12.04, 10:46
      • Gość: # depresja...dezercja bo brak argumentów/nt IP: *.finemedia.pl 02.12.04, 10:52
    • Gość: kosmetyczka Re: depilacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 11:19
    • Gość: jacek#jw Dla FA najważniesza jest degiwizacja / NT IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 02.12.04, 11:29
      • demokrata04 co to jest 'degiwizacja'? chyba 'deginizacja'? 02.12.04, 21:07
        Pan popelnil blad literowy. ale wiadomo o co chodzi. degininizacja jest
        potrzebna, poniewaz jest to jedna z metod deantysemityzacji forum, oczyszczenia
        z ludzi wyrazajacych sie pogardliwie o innych nacjach.
        • Gość: piotrq Re: co to jest 'nacjach'? chyba 'naciach' IP: *.238.117.237.adsl.inetia.pl 02.12.04, 21:18
          > z ludzi wyrazajacych sie pogardliwie o innych nacjach.

Nie nacjach, lecz naciach. Pan popełnił błąd literowy, ale wiadomo o co chodzi.
          Chodzi o oczyszczenie z ludzi wyrażających się źle o naciach niejadalnych, np.
          o qrva naciach.
        • Gość: jacek#jw Degiwizacja, nie ma żadnego błędu, Dupokrato. IP: *.toya.net.pl 04.12.04, 13:51
          Giwi to dama, która w praktyce realizuje hasła dupokratów.

Pozdr / Jacek
          • demokrata04 wybaczam Panu brak kultury 04.12.04, 16:00
            norma jest jednak w Polsce uzywanie na codzien slow powszechnie uwazanych za
            wulgarne. pan cynicznie przetworzyl piekne slowo demokracja tworzac neologizm
            zbudowany na bazie takiego wlasnie wulgarnego wyrazu. coz, to jest wlasnie pana
            wybor. dzialalnosci pani Giwi musimy sie przyjrzec. nalezaloby sprawdzic z
            czyjego polecenia zostala ona uprawniona do prowadzenia czynnosci cenzorskich.
            po wykluczeniu zwiazkow tej pani z nomenklatura komunistyczna i srodowiskami
            antydemokratycznymi bedziemy mogli uznac jej dzialalnosc za mieszczaca sie w
            granicach prawa.
            • Gość: jacek#jw Re: wybaczam Panu brak kultury IP: *.toya.net.pl 04.12.04, 21:44
              Z pana jednak prawdziwy dupokrata. Proszę założyć wątek, dlaczego nazywają mnie
              tu dupokratą i co to oznacza. Nie widzę innego sposobu.

Pozdr / Jacek
    • Gość: piotrq Re: demokracja... IP: *.238.117.237.adsl.inetia.pl 02.12.04, 21:21
      ...czyli wytarcie wymkniętej spod kontroli cieczy (mokrości) szmatą przez Panią
      Sprzątaczkę.
      • Gość: Ergo Re: demokracja... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 22:56
        To ty jesteś ten Piotruś - cham z Krakowa???
        • Gość: piotrq Witam Panią, Markizo d'Ebille n/txt IP: *.238.117.104.adsl.inetia.pl 02.12.04, 23:02
          • Gość: Farsa Rzekoma demokracja Zydow IP: *.cust.telepacific.net 02.12.04, 23:24
            Kiedy wyrzucimy Zydow do ich "ojczyzny" w Palestynie?
    • Gość: debil deformacja, dewocja, dezynteria, denominacja IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 02.12.04, 23:31
      deszcz, dekiel, deska
      • Gość: Abi DEKRETYNIZACJA!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.12.04, 23:41
        Nie bój się krytyk! Ty jesteś za granicą, ciebie to nie obejmie. A szkoda!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka