Dodaj do ulubionych

Piszą o nas...

IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 09:35
www.nie.com.pl/main.php?dzial=forum&id_p=2300&id_m=34

Wiem, że w "niesłusznej" prasie. Jednak...

Janusz
Obserwuj wątek
    • wild " bezkarnosc na forum GW " i fani cenzury z "NIE"? 14.05.02, 09:58
      Ride over Moscow Mr. U?

Gość portalu: Janusz napisał(a):

> <a href="www.nie.com.pl/main.php?dzial=forum&id_p=2300&id_m=34"target="_
      > blank">www.nie.com.pl/main.php?dzial=forum&id_p=2300&id_m=34</a>
      >
      > Wiem, że w "niesłusznej" prasie. Jednak...
      >
      > Janusz

ale cóż oczekiwać po zwolennikach I cenzora PRL Jerzego Urbana? smile
      który tłumaczył potrzebe istnienie cenzury tym że to "artysci" potrzebują ten
      totalitarny "inkwizycyjny" urząd... a jeżeli potrzebują? więc tym śmieszniejszy z
      niego gremlin...

fizyczne karanie za myśli to program fanatyków totalitarnych "organizmów"
      np. PRL lub SPD lub UW ... itd...
    • Gość: Dejniu Re: Piszą o nas... IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 10:10
      "Cieszcie się, że tutaj jest bardziej kameralnie i wymiana zdań jest kulturalna" -
      to fragment z forum szmaty Urbana. Wzruszyłem się... "NIE" to taka gazeta, w
      której "wymiana zdań jest kulturalna". I pan Jerzy to taki kulturalny starszy pan.
    • Gość: XXL Re: Piszą o nas... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 14.05.02, 10:17
      Przypomniał mi się dowcip Mleczki.
      Mówi syn do ojca :
      - tato weź mnie krótko za pysk !

Jak widać nie odbiegał ten kawał
      daleko od rzeczywistości..........
      • Gość: siedem a w XX wieku IP: *.tgory.pik-net.pl 14.05.02, 10:28
        Michnik i Urban to starzy dobrzy. Grają w grę pt "zły i dobry" policjant. zły
        tłucze przesłuchiwanego i grozi mu śmiercią dobry wkracza zaraz po złym i
        czestuje pobitego papierosem, przytula, otula w GW, chucha dmucha.

czasami sie rolami zamienią

ech...
        7,19
        • Gość: Janusz Re: a w XX wieku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 11:13
          Totalne nieporozumienie. Forum jak kazde inne. Nota bene w nim nie pisuję.
          Chciałem tylko pokazać "naszym" forumowiczom, ze gdzieś tam itd.
          Poprzeglądałem sobie i nie znalazłem nigdzie wypowiedzi samego Urbana. Zarzuty
          kolegów są niesłuszne. Na tej zasadzie można by odpowiedzialność za treść
          naszych tu wypowiedzi przypisać...Michnikowi. Nie kochanemu przez niektórych a
          mimo to obecnych.

Janusz
          • Gość: Dejniu Jeszcze o szmacie IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 11:41
            Zgodzisz się, że normalnych ludzi nie powinno interesować, co jest napisane w
            szmacie "NIE" czy też w forum teuj gazeciny. Jeżeli - dajmy na to - w "Peep
            Show" zamieszczono by opinię o forumowiczach "GW", to również nie powinno to
            nikogo obchodzić.
          • Gość: siedem Re: a w XX wieku IP: *.tgory.pik-net.pl 14.05.02, 14:34
            Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Totalne nieporozumienie. Forum jak kazde inne. Nota bene w nim nie pisuję.
            > Chciałem tylko pokazać "naszym" forumowiczom, ze gdzieś tam itd.
            > Poprzeglądałem sobie i nie znalazłem nigdzie wypowiedzi samego Urbana. Zarzuty
            > kolegów są niesłuszne. Na tej zasadzie można by odpowiedzialność za treść
            > naszych tu wypowiedzi przypisać...Michnikowi. Nie kochanemu przez niektórych a
            > mimo to obecnych.
            >
            > Janusz

poczyniłem dygresję do wypocin szmatowiczów z "nie" pomawiających michnika
            o "prawicowość".[dla nich Mao i Włodzimiesz sa centroprawicowi]
            a dlatemu ta dygresje poczyniłem bo nas czytaja jak twierdzisz

a ja twierdze wiecej:
            czytaja i pisują tutaj

7,30
            • Gość: Janusz Re: a w XX wieku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 19:26
              Gość portalu: siedem napisał(a):

> Gość portalu: Janusz napisał(a):
              >
              > > Totalne nieporozumienie. Forum jak kazde inne. Nota bene w nim nie pisuję.
              > > Chciałem tylko pokazać "naszym" forumowiczom, ze gdzieś tam itd.
              > > Poprzeglądałem sobie i nie znalazłem nigdzie wypowiedzi samego Urbana. Zar
              > zuty
              > > kolegów są niesłuszne. Na tej zasadzie można by odpowiedzialność za treść
              > > naszych tu wypowiedzi przypisać...Michnikowi. Nie kochanemu przez niektóry
              > ch a
              > > mimo to obecnych.
              > >
              > > Janusz
              >
              > poczyniłem dygresję do wypocin szmatowiczów z "nie" pomawiających michnika
              > o "prawicowość".[dla nich Mao i Włodzimiesz sa centroprawicowi]
              > a dlatemu ta dygresje poczyniłem bo nas czytaja jak twierdzisz
              >
              > a ja twierdze wiecej:
              > czytaja i pisują tutaj
              >
              > 7,30

================
              Tego nie mogę wykluczyć. Podałem TYLKO informację, że gdzieś o nas się pisze.
              Tak na marginesie to teksty na tamtym forum nie są wcale takie komuchowate jak
              ktoś mógłby oczekiwać a i przeciwnicy wejścia do Unii mogli by coś dla siebie
              znaleźć.
              Janusz

• Gość: Dejniu Re: a w XX wieku IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:06
                > Tego nie mogę wykluczyć. Podałem TYLKO informację, że gdzieś o nas się pisze.
                > Tak na marginesie to teksty na tamtym forum nie są wcale takie komuchowate jak
                > ktoś mógłby oczekiwać a i przeciwnicy wejścia do Unii mogli by coś dla siebie
                > znaleźć.
                > Janusz
                >
                Tutaj nawet nie chodzi o komuchowatość. Jeśli ktoś chce być komuchem, to niech
                będzie. Chodzi o to, że działalność tej szmaty - "NIE" - sprowadza się do
                szkalowania. Tak się składa, że przeglądałem ostatnio "NIE". Przeczytałem artykuł
                dotyczący "afery", którą znam: jest to kompilacja artykułów prasowych, które
                ukazały się dwa tygodnie wcześniej w prasie regionalnej. Autorka dodała parę
                smaczków wyssanych z palca, przekręciła nazwy miejscowości, nawet nie była w
                stanie przepisać poprawnie nazwiska osoby, której sprawa dotyczy.
                Naprawdę dziwi mnie, że takie chały jak "NIE", "Nasz Dziennik" czy "Trybuna"
                traktuje się poważnie. Przecież to szósty sort! Zwykła kaszana!
    • Gość: doku A antysemici jak zwykle swoje, że Michnik jest be IP: *.mofnet.gov.pl 14.05.02, 15:00
      • Gość: # Re: A antysemici jak zwykle swoje, że Michnik jest be IP: *.wroclaw.tpnet.pl 16.05.02, 12:29
        Gość portalu: doku napisał(a):

Sprobuj kogos sensownie skrytykowac bez rzeczownika "antysemityzm".
        To slowo balon, nadmuchiwane od lat przez filosemitow
        i usluznych gojow, miesci wszystkie mozliwe znaczenia.

• Gość: karol w. Re: Piszą o nas... IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 02:52
      niech dlugo trwa "nie" ! ojciec urbana zmarl majac dziewiecdziesiac kilka lat
      wiec sa dobre szanse ze "nie" bedzie funkcjonowalo do konca tej obrzydliwej,
      zapyzialej rzeczpospolitej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka