Gość: Janusz IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 09:35 www.nie.com.pl/main.php?dzial=forum&id_p=2300&id_m=34 Wiem, że w "niesłusznej" prasie. Jednak... Janusz Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wild " bezkarnosc na forum GW " i fani cenzury z "NIE"? 14.05.02, 09:58 Ride over Moscow Mr. U? Gość portalu: Janusz napisał(a): > <a href="www.nie.com.pl/main.php?dzial=forum&id_p=2300&id_m=34"target="_ > blank">www.nie.com.pl/main.php?dzial=forum&id_p=2300&id_m=34</a> > > Wiem, że w "niesłusznej" prasie. Jednak... > > Janusz ale cóż oczekiwać po zwolennikach I cenzora PRL Jerzego Urbana? który tłumaczył potrzebe istnienie cenzury tym że to "artysci" potrzebują ten totalitarny "inkwizycyjny" urząd... a jeżeli potrzebują? więc tym śmieszniejszy z niego gremlin... fizyczne karanie za myśli to program fanatyków totalitarnych "organizmów" np. PRL lub SPD lub UW ... itd... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejniu Re: Piszą o nas... IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 10:10 "Cieszcie się, że tutaj jest bardziej kameralnie i wymiana zdań jest kulturalna" - to fragment z forum szmaty Urbana. Wzruszyłem się... "NIE" to taka gazeta, w której "wymiana zdań jest kulturalna". I pan Jerzy to taki kulturalny starszy pan. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Piszą o nas... IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 14.05.02, 10:17 Przypomniał mi się dowcip Mleczki. Mówi syn do ojca : - tato weź mnie krótko za pysk ! Jak widać nie odbiegał ten kawał daleko od rzeczywistości.......... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem a w XX wieku IP: *.tgory.pik-net.pl 14.05.02, 10:28 Michnik i Urban to starzy dobrzy. Grają w grę pt "zły i dobry" policjant. zły tłucze przesłuchiwanego i grozi mu śmiercią dobry wkracza zaraz po złym i czestuje pobitego papierosem, przytula, otula w GW, chucha dmucha. czasami sie rolami zamienią ech... 7,19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: a w XX wieku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 11:13 Totalne nieporozumienie. Forum jak kazde inne. Nota bene w nim nie pisuję. Chciałem tylko pokazać "naszym" forumowiczom, ze gdzieś tam itd. Poprzeglądałem sobie i nie znalazłem nigdzie wypowiedzi samego Urbana. Zarzuty kolegów są niesłuszne. Na tej zasadzie można by odpowiedzialność za treść naszych tu wypowiedzi przypisać...Michnikowi. Nie kochanemu przez niektórych a mimo to obecnych. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejniu Jeszcze o szmacie IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 11:41 Zgodzisz się, że normalnych ludzi nie powinno interesować, co jest napisane w szmacie "NIE" czy też w forum teuj gazeciny. Jeżeli - dajmy na to - w "Peep Show" zamieszczono by opinię o forumowiczach "GW", to również nie powinno to nikogo obchodzić. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: a w XX wieku IP: *.tgory.pik-net.pl 14.05.02, 14:34 Gość portalu: Janusz napisał(a): > Totalne nieporozumienie. Forum jak kazde inne. Nota bene w nim nie pisuję. > Chciałem tylko pokazać "naszym" forumowiczom, ze gdzieś tam itd. > Poprzeglądałem sobie i nie znalazłem nigdzie wypowiedzi samego Urbana. Zarzuty > kolegów są niesłuszne. Na tej zasadzie można by odpowiedzialność za treść > naszych tu wypowiedzi przypisać...Michnikowi. Nie kochanemu przez niektórych a > mimo to obecnych. > > Janusz poczyniłem dygresję do wypocin szmatowiczów z "nie" pomawiających michnika o "prawicowość".[dla nich Mao i Włodzimiesz sa centroprawicowi] a dlatemu ta dygresje poczyniłem bo nas czytaja jak twierdzisz a ja twierdze wiecej: czytaja i pisują tutaj 7,30 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: a w XX wieku IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 14.05.02, 19:26 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: Janusz napisał(a): > > > Totalne nieporozumienie. Forum jak kazde inne. Nota bene w nim nie pisuję. > > Chciałem tylko pokazać "naszym" forumowiczom, ze gdzieś tam itd. > > Poprzeglądałem sobie i nie znalazłem nigdzie wypowiedzi samego Urbana. Zar > zuty > > kolegów są niesłuszne. Na tej zasadzie można by odpowiedzialność za treść > > naszych tu wypowiedzi przypisać...Michnikowi. Nie kochanemu przez niektóry > ch a > > mimo to obecnych. > > > > Janusz > > poczyniłem dygresję do wypocin szmatowiczów z "nie" pomawiających michnika > o "prawicowość".[dla nich Mao i Włodzimiesz sa centroprawicowi] > a dlatemu ta dygresje poczyniłem bo nas czytaja jak twierdzisz > > a ja twierdze wiecej: > czytaja i pisują tutaj > > 7,30 ================ Tego nie mogę wykluczyć. Podałem TYLKO informację, że gdzieś o nas się pisze. Tak na marginesie to teksty na tamtym forum nie są wcale takie komuchowate jak ktoś mógłby oczekiwać a i przeciwnicy wejścia do Unii mogli by coś dla siebie znaleźć. Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dejniu Re: a w XX wieku IP: *.rybnik.sdi.tpnet.pl 15.05.02, 17:06 > Tego nie mogę wykluczyć. Podałem TYLKO informację, że gdzieś o nas się pisze. > Tak na marginesie to teksty na tamtym forum nie są wcale takie komuchowate jak > ktoś mógłby oczekiwać a i przeciwnicy wejścia do Unii mogli by coś dla siebie > znaleźć. > Janusz > Tutaj nawet nie chodzi o komuchowatość. Jeśli ktoś chce być komuchem, to niech będzie. Chodzi o to, że działalność tej szmaty - "NIE" - sprowadza się do szkalowania. Tak się składa, że przeglądałem ostatnio "NIE". Przeczytałem artykuł dotyczący "afery", którą znam: jest to kompilacja artykułów prasowych, które ukazały się dwa tygodnie wcześniej w prasie regionalnej. Autorka dodała parę smaczków wyssanych z palca, przekręciła nazwy miejscowości, nawet nie była w stanie przepisać poprawnie nazwiska osoby, której sprawa dotyczy. Naprawdę dziwi mnie, że takie chały jak "NIE", "Nasz Dziennik" czy "Trybuna" traktuje się poważnie. Przecież to szósty sort! Zwykła kaszana! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku A antysemici jak zwykle swoje, że Michnik jest be IP: *.mofnet.gov.pl 14.05.02, 15:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: A antysemici jak zwykle swoje, że Michnik jest be IP: *.wroclaw.tpnet.pl 16.05.02, 12:29 Gość portalu: doku napisał(a): Sprobuj kogos sensownie skrytykowac bez rzeczownika "antysemityzm". To slowo balon, nadmuchiwane od lat przez filosemitow i usluznych gojow, miesci wszystkie mozliwe znaczenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. Re: Piszą o nas... IP: *.sympatico.ca 17.05.02, 02:52 niech dlugo trwa "nie" ! ojciec urbana zmarl majac dziewiecdziesiac kilka lat wiec sa dobre szanse ze "nie" bedzie funkcjonowalo do konca tej obrzydliwej, zapyzialej rzeczpospolitej Odpowiedz Link Zgłoś