Dodaj do ulubionych

"Chlopcy bursztynowcy"

19.12.04, 15:37
O swieta naiwnosci myslalam,ze po calusno-dotykalskiej aferze Jankowskiego
nie bede musiala ogladac jego obwislego,oblesnego podbrodka. No ale naiowna
bylam.W kazdym razie musze przyznac punkt jego zwolennikom za robienie
biznesow. Kasety z wiecami w jego obronie? He he kiepele pracuje.Jak
geszefcik to geszefcik.
Musze sie do nich zglosic i zapytac, czy nie potrzebuja producenta do innych
projektow filmowychsmile)))))
Material bedzie czysto polski. Polscy chlopcy,polski kapital,polscy
kamerzysci, miejsce krecenia Polska.
Och ilez by oni zarobili na filmie " Widziane z zakrystii"...lub "Chlopcy
bursztynowcy"

Podrzucam Wam tekscik papowski o dzisijeszych wystepach Amberka.

"Kochamy Cię!", "Ks. Jankowski na prezydenta!" to okrzyki jakie na plebanii
parafii św. Brygidy wznosili zwolennicy ks. Henryka Jankowskiego. Prałat po
raz pierwszy od ponad miesiąca poprowadził mszę św.
Po mszy, której przewodził po raz pierwszy od odwołania go przez arcybiskupa
gdańskiego Tadeuszem Gocłowskiego, ks. Jankowski na podwórzu plebanii spotkał
się z około setką swoich zwolenników.
Prałat po nieobecności w parafii, związanej z problemami zdrowotnymi,
podziękował za powitanie i zaapelował o spokój.
- Dochodziły do mnie głosy, że manifestowaliście, ale czy to zawsze było
słuszne? Bardzo bym prosił - ponieważ przyjęliście mnie z sercem, to ja z
serca proszę, żebyście po każdej niedzielnej mszy św. wracali do domu w
spokoju. Możemy się liczyć z tym, że będą prowokatorzy. Musi być jeden głos -
głos pasterza - powiedział m.in. Jankowski.
Potrzebni tylko Polacy
Dodał, że kto nie czuje się Polakiem, a przyszedł tylko po to, żeby się
awanturować, jest niepotrzebny.
Ks. Jankowski nie odczytał apelu do wiernych wydanego przez siebie w ostatnią
środę po spotkaniu z arcybiskupem Gocłowskim. Było tam m.in.
napisane: "Proszę tych wszystkich, którzy razem służyli Kościołowi i Polsce,
o pełne respektowanie decyzji, które dla dobra Kościoła gdańskiego podjął
arcybiskup-metropolita. Kościół jest naszą matką, której winniśmy szacunek i
posłuszeństwo".
Pytany, dlaczego tego nie zrobił, odparł, że apel przekazały media, a on nie
lubi się powtarzać.
Prałat dodał, że msze będzie prowadził zazwyczaj w niedziele o 11. i będzie
też wygłaszał homilie. Zapowiedział akcję sprzedaży cegiełek na dokończenie
budowy bursztynowego ołtarza.
Niedzielne kazanie w kościele św. Brygidy wygłosił ks. kmdr. Marian Wydra.
Wspomniał m.in. o zasługach prałata. Mówił, że bazylika św. Brygidy jest
miejscem szczególnym. Homilia była przerywana owacjami. Na koniec mszy
prałatowi wręczano bukiety kwiatów i dziękowano za powrót.
"Ks. Czaja to Judasz"
Przed i po nabożeństwie za 25 zł można było kupić kasety wideo z wiecami
obrońców prałata, a także z wygłaszanymi przez niego homiliami. Na płocie tuż
przy kościele wisiało zdjęcie administratora parafii ks. Krzysztofa Czai z
napisem: "Ks. Czaja to Judasz".
Ks. prałat Henryk Jankowski został odwołany z funkcji proboszcza parafii św.
brygidy w Gdańsku 17 listopada dekretem metropolity gdańskiego. Obowiązki
proboszcza przejął ks. administrator Krzysztof Czaja, od 11 lat wikariusz tej
parafii. Biskup zaproponował prałatowi pozostanie w domu parafialnym św.
Brygidy w roli księdza-rezydenta lub przejście do gdańskiego klasztoru sióstr
brygidek, gdzie mógłby podjąć obowiązki kapelana sióstr. Prałat pozostał w
parafii.
Odwołanie ks. Jankowskiego z funkcji proboszcza parafii związane jest ze
śledztwem prowadzonym od lipca przez prokuraturę. Dotyczy ono domniemanego
molestowania byłego ministranta z parafii św. Brygidy, obecnie 16-letniego
Sławomira R.
Postępowanie w tej sprawie, prowadzone obecnie przez elbląską prokuraturę
okręgową, ma zakończyć się przed świętami Bożego Narodzenia. Z nieoficjalnych
informacji uzyskanych przez PAP w organach ścigania wynika, że sprawa ma
zostać umorzona.

(PAP)
Obserwuj wątek
    • marianna.rokita [...] 19.12.04, 20:08
      Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
      • mcatterry salcie, zapomnialas sie przelogowac:)))))))))))) 19.12.04, 20:16

• Gość: marianna [...] IP: *.aster.pl 19.12.04, 20:11
    • mariannarokita ze wzgledu na wlam do skrzynki jestem chwilowo 19.12.04, 20:14
      pod tym adresem!
      • cebulkowy durna babo, nie wyglupiaj sie. 20.12.04, 23:56
    • Gość: n0str0m0 [...] IP: 202.172.58.* 20.12.04, 03:32
    • Gość: qwe Re: "Chlopcy bursztynowcy" IP: 213.199.219.* 20.12.04, 09:13
      Ale mi kara!!!
      W rezydencji został!!! Kazania (jad) będzie dalej głosił!!!
      Tylko współczuje temu Czaji! Tylko on wyjdzie z tego pokrzywdzony.
    • Gość: n0str0m0 to ja napisze raz jeszcze IP: 202.172.58.* 20.12.04, 11:55
      bardzo ciekawa wypowiedz o moralnosci
      z ust pani ktora daje dupy za pieniadze

nostromo
      • karlin Rzeczywiście ciekawa 20.12.04, 12:35
        Gość portalu: n0str0m0 napisał(a):

> bardzo ciekawa wypowiedz o moralnosci
        > z ust pani ktora daje dupy za pieniadze
        ----------------------------------------------------------

Tak trudno czasami odróżnić prawdziwego stachanowca od łasej na szmal podszywki.

Pozdrawiam
    • Gość: jacek#jw A powiedz mi Marianno. IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 12:28
      Ilu mężczyzn zatrudnione jest w tej Twojej agencji? Jaki procent kobiet
      korzysta z usług agencji? Czy nie należołby wprowadzić 50% parytet na
      zatrudnienie i usługi, by instytucja ta stała się w pełni demokratyczna i nie
      stała się obiektem pomysłów urzędu do spraw równouprawnienia kobiet i mężczyzn?

Pozdr / Jacek
      • marianna.rokita Jacek hi hi 20.12.04, 12:35
        To nie jest agencja towarzyska!!!!!!
        O a jakim korzystaniu mowisz?
        Ja mam Agencje Modeli Gay!
        10 chlopakow,gejow, do zdjec, filmow i niczego
        wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
        Nie do obsluiwania klientek i klientow!
        • marianna.rokita jacek 20.12.04, 12:38
          piszac agencja, nie mam na mysli agencji towarzyskiej a agencje modeli!
          wydawalo mi sie to jasne!
          • Gość: jacek#jw Re: jacek IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.12.04, 12:49
            Nie śledzę Twojej twórczości na forach ale gdzieś tam spotkałem Twój post o
            telefonach i co przez nie można usłyszeć smile). Nie zmienia to sensu pytań,
            potraktuj je bardziej ogólnie, nie osobiście. Bo to jest tak, jeśli Ty nie
            chodzisz do kościoła i zamujesz się problemami KK, to czemu ja, który nie
            korzysta z usług tych agencji miałbym unikać rozmowy na ich temat. Pomyłka
            wynikła z braku doświadczenia smile)))).

Pozdr / Jacek
            • marianna.rokita za jakas godzinke ci wrzuce teksty 20.12.04, 16:15
              ktore publikowalam na tematy agentur w SE.

Ale pytaj o agencje smialo.Znam odp na wiekszosc pyt.
              • gini Re: za jakas godzinke ci wrzuce teksty 20.12.04, 16:24
                marianna.rokita napisała:

> ktore publikowalam na tematy agentur w SE.
                >
                > Ale pytaj o agencje smialo.Znam odp na wiekszosc pyt.

No to co z tymi pedziami manka?
        • gini Manka 20.12.04, 12:38

> To nie jest agencja towarzyska!!!!!!
          > O a jakim korzystaniu mowisz?
          > Ja mam Agencje Modeli Gay!
          > 10 chlopakow,gejow, do zdjec, filmow i niczego
          > wiecej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
          > Nie do obsluiwania klientek i klientow!

A co te pedaly robia w filmach?I czy te filmmy nie sa przeznaczone dla klientow
          jakichs przez przypadek?
          • gini Re: Manka 20.12.04, 13:35
            Co z odpowiedzia na moje pytanie?Co te pedaly robia w filmach?Moze ty im po
            prostu nie placisz?
            Co pozniej z tymi filmami, nie sa przeznaczone dla okreslonego rodzaju
            klienteli?
            Rozdajesz pozniej te filmy i zdjecia za darmo, czy tez bierzesz za to pieniazki.
            • marianna.rokita Re: Manka 20.12.04, 18:41
              Gini,
              Na spokojnie ok ? I bez zadnych wasni i przytykow. Ty piszesz, ja pisze ale o
              nic sie nie oskarzamy ok? Bo wzajemna agresja mija sie z celem.
              I nie obrzucamy blotem. Wiec jesli jestes mi w stanie obiecac rzeczowa dyskusje
              bez przytykow, to wchodze w nia ok?

• gini Re: Manka 20.12.04, 18:57
                Dla tych co nie wiedza.Ten artykul ukazal sie w "Slowie Zydowskim", podpisany
                jako Paulina Kaczanow, , ktora pisuje teraz jako Marianna Rokita.
                Uwazajcie bo moze was gdzies obsmarowac, albo doniesc gdzies.

Gazeta Wyborcza słynie z liberalnych poglądów i zamiłowania do wolności słowa.

Niestety, Forum Gazety Wyborczej jest jednym z ulubionych miejsc internautów
                antysemitów. Na Forum Świat jednym z głównych orędowników propagandy
                nacjonalistycznych haseł jest Titus Flavius, którego pseudonaukowe dywagacje na
                temat Oświęcimia przypominają te rozpowszechniane przez Kazimierza Świtonia.

Usiłowałam interweniować w sprawie postów Titusa Flaviusa u administratora
                Forum. Jednak na nic zdały się moje apele i prośby, aby delikatnie zwrócić mu
                uwagę, że negując zbrodnie nazistów popełnia według polskiego prawa
                przestępstwo, które jest ścigane z urzędu.

Jednak Titus Flavius niczym niezrażony kontynuuje swoją przestępczą grafomanię.

Oszołom z Radia Maryja nie przebiera w słowach. Nawet nie sili się na
                wymyślanie nowej historii. Najczęściej przebywa na Forum Kraj. Żongluje
                hasłami: "Żydzi to pedały", "Spalić flagę Izraela", "Żydzi to masoneria".

Na takie posty internauci reagują praktycznie natychmiast. Jedni jeszcze
                bardziej prowokują, inni mitygują, jeszcze inni zarzucają skrzynkę Komendy
                Głównej Policji prośbami o interwencje. Polski Kodeks Karny określa tę sprawę
                jasno. Kto obraża uczucia religijne innych osób, podlega karze pozbawienia
                wolności do lat dwóch. Kto pomawia inną grupę osób, osobę o takie postępowanie
                lub właściwości, które mogą poniżyć ją w opinii publicznej lub narazić na
                utratę zaufania podlega karze grzywny, ograniczenia albo pozbawienia wolności
                do jednego roku. Jeżeli sprawca dopuszcza się tego czynu za pomocą środków
                masowego komunikowania, a więc właśnie przez Internet, podlega karze
                ograniczenia wolności do lat dwóch. Policjanci przyznają, że prowadzą tego typu
                sprawy. Jednak w sądach ciągną się one latami, bo są trudne do udowodnienia.

Bezimienny Matoł
                Od kilku miesięcy na Forum Internetowym zaczął pojawiać się tzw. Bezimienny
                Matoł. Tak go nazwali internauci, ponieważ codziennie zmieniał pseudonim.

Jude, Puls, John, Student - takimi nickami operował ów dyskutant. Propagował on
                terroryzm, bronił Hamasu, brygad Al Aksy, Al Kaidy, obrażał premiera Izraela
                Ariela Szarona, wiceprezydenta Dicka Cheney'a. Interwencja u administratora GW
                przyniosła mizerne skutki. Po pierwsze dlatego, że Bezimienny Matoł występował
                pod kilkunastoma pseudonimami, po drugie... że... jego adres był
                nienamierzalny. Za każdym razem występowało inne miejsce nadania postu!

Po wnikliwym "śledztwie", jakie przeprowadziliśmy z internautami, okazało się,
                że Bezimienny Matoł po wykupieniu specjalnej usługi za 20 dolarów ma możliwość
                wysyłania swoich listów z dowolnego miejsca na świecie. Może udawać, że pisze
                na posty na Forum z kilkudziesięciu miast w Stanach Zjednoczonych. Wysyła je
                natomiast z jednego serwera z biblioteki Gatesa. Sprawą Bezimiennego Matoła i
                jego głoszeniem terrorystycznych haseł zajęło się już amerykańskie Centralne
                Biuro Śledcze.

Tak dla odswiezenia pamieci, i tym, ktorzy nie wiedza kim jestes.
                Nie dosc, ze klamiesz, to na dodatek, jestes zwyklym kapusiem, ktory donosi ,
                na innych.
    • Gość: Czyścioch Popatrz cichodajko na swoje obiwisłe cyce i grzybi IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.12.04, 12:38
      cę sromu, tudzież rozmiękczenie mózgu. Haha. Tyle schorzeń u jednej patience.
      • marianna.rokita no nie.... 20.12.04, 12:44
        zaraz mam egzamin dosc wazny, a zamiast sie na tym skupic, pan sprawil panie
        czyscioch,ze trzese sie ze smiechu.
        Marianna Rokita jest Patience ? I ceesem moze tez tak?
        Bravo za kreatywnosc, na pewno Cees i Patience beda ukontentowani,ze sa
        Marianna Rokitasmile)))))))))
        No to ja dzieki Panu wiem juz kim jestem.Cholera przez dwiadziescia pare lat
        nie wiedzialam. Chociaz widok z okna mam raczej warszawski, nie wroclawski ani
        oregonski...A moze sie myle?

• czyscioszek patience jako ikona.A coz grzybicą Sromico niemyta 20.12.04, 15:03
          Jest, od używania niemytych wibratorów sexmachine.I padło ci patence na mózg.
          Pardon, móżdżek. Ptasi.
    • marianna.rokita jacek pytales o agencje wiec masz:cz 1. 20.12.04, 18:34
      moj tekst publikowany w SE w czerwcu b.r. ( tu wersja pelna, tam spadlo z 5
      linijek)

„Studentki prywatnie”, „prywatnie osiemnastka”, „100 proc. prywatnie” – takie
      ogłoszenia kuszą panów spragnionych seksu. Niemal w stu procentach kryją się za
      nimi agencje towarzyskie, upozorowane na zwykłe mieszkania, gdzie w dwóch
      pokojach przyjmują dwie, a w trzech – trzy dziewczyny. – Gdy wchodzisz do
      mieszkania a tam nie ma żadnych przedmiotów codziennego użytku, np. książek,
      bibelotów itp możesz mięć 100 proc. Pewności, że to agencja – mówi Martyna 23
      letnia prostytutka. Mieszkania zwykle są czyste ale z ręcznikami i pościelą
      różnie bywa. Jeśli roznamiętniony klient kładzie się z dziewczyną do łóżka
      niech wie, że przed nim spało i spuszczało się na mim około 20 osób. - Jeśli
      zaś ręcznik jest wilgotny a dziewczyna ci mówi, że dlatego że był prany wiedz,
      że najprawdopodobniej wycierał się w niego pól godziny temu ktoś inny – dodaje
      prostytutka.
      Ten, kto sądzi, że mimo tego mieszkanie jest dyskretne jest w błędzie. Przy
      drzwiach zainstalowana jest kamer, która nagrywa każdego wchodzącego gościa.
      Rejestruje wejścia, by alfons wiedział ilu gości było i dziewczyna nie mogła go
      oszukać.
      Panienka „prywatnie” bierze 200 zł za godzinę, z czego 150 oddaje alfonsom.
      Wizyty klientów rejestruje ukryta kamera, żeby o żadnej „lewiźnie” nie mogło
      być mowy. Ponadto co miesiąc musi płacić 100 USD za tzw. ochronę. To haracz
      dla lokalnych grup przestępczych. Za nieposłuszeństwo, spóźnienie, pyskowanie,
      odmowę przyjęcia pijanego lub agresywnego klienta nakładane są kary finansowe.
      Żeby nie uciekła z zarobionymi pieniędzmi, przed przyjęciem do pracy zostaje
      spisana z dowodu osobistego, by można ją było szantażować np. wysłaniem taśmy
      z ukrytej kamery do rodziny.
      Kiedyś zadzwoniła na moją linię 0700 Eliza z ulicy Anielewicza w Warszawie,
      którą miejscowi mafiozi zmusili do prostytucji. Zabrali jej klucze do
      kawalerki, zamykali w domu, głodzili i poniżali. Musiała pracować nawet podczas
      menstruacji. Wkładała gąbkę, by chłonęła krew, a klient nie domyślił się, że
      ma okres. Po kilku tygodniach oskarżyli ją, że wyszła z domu bez pytania i
      wlepili jej „karę” 10 tys. zł, którą kazali odpracować. Musiałaby więc przyjąć
      dwustu klientów za darmo. Zagrozili, że jeśli stawi opór, wywiozą ją do lasu w
      bagażniku…
      Poprosiła mnie, bym przyjechała ją uwolnić. Postawiłam warunek: że przełamie
      strach i złoży zeznania na policji. Pojechałam tam….i spotkałam jednego z
      opiekunów próbującego wyłamać drzwi, które dziewczyna zamknęła od środka. –
      Otwórz ku.. – wrzeszczał. Wykręciłam numer policji i starałam się zatrzymać
      faceta, wypytując go o jakiś adres. Policjanci z komisariatu przy ul. Żytniej
      zjawili się błyskawicznie. Po kilku dniach ujęli drugiego sutenera.
      Obaj, .Piotr Stachera i Adam Kondraciuk, zostali aresztowani. Jeden z nich jest
      właścicielem kilku restauracji.
      Inną grupę sutenerów rozbiłam w 2003 roku na Mokotowie. Zaczęło się od gwałtu
      na prostytutce, którego mieli dokonać „za karę” dwaj zawodowi wojskowi z
      jednostki w Białobrzegach Andrzej Stefański i Robert Wagner oraz ich cywilny
      kolega Robert Gruchała. Namiar na dziewczynę dostali od Jacka Ziółkowskiego,
      podejrzanego o prowadzenie dwóch agencji („studentki prywatnie”wink na Ursynowie i
      Stegnach. CBŚ bada jego powiązania ze znanym gangsterem grupy mokotowskiej
      Sebastianem Lepianką ps. „Lepa” poszukiwanym od 3 lat listem gończym. Zaś
      Wojskowa Prokuratura Garnizonowa docieka, czy dzielni wojskowi o nienagannej
      opinii u swoich przełożonych dorabiali sobie jako „ochroniarze” agencji
      należących do tego gangu.
      Magdalena Moskal, koordynatorka programu przeciwdziałania przymusowej
      prostytucji twierdzi, ze Polsce zmuszanych jest do nierządu ponad 5 tys.
      kobiet. Wg raportu ogłoszonego w „Businessman Magazine” zyski sexmafii
      kontrolującej agencje towarzyskie wynoszą 6 mld zł rocznie. W krajach, w
      których prostytucja jest zalegalizowana, a przybytki Erosa płacą podatki, nie
      ma takich problemów. Póki nie stanie się to w Polsce, jedynym sposobem na to,
      by skończyć z seksualnym niewolnictwem i odchudzić bycze karki sexmafiozów jest
      nie korzystanie z usług agencji towarzyskich, do czego zachęcam.

Marianna Rokita

• Gość: jacek#jw Re: jacek pytales o agencje wiec masz:cz 1. IP: *.toya.net.pl 20.12.04, 21:14
        Tak naprawdę pytałem o agencje, które prowadzą usługi dla pań. To byłby dobry
        temat dla pani Środy, która bardzo dba o równy status kobiet i mężczyzn. A tu
        usługi są bardzo nierównomiernie rożłożone.

Pozdr / Jacek

PS
        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=11262818&a=11262818
        • marianna.rokita Re: jacek pytales o agencje wiec masz:cz 1. 20.12.04, 23:54
          Otoz nie chodzi o nierownomierne rozlozenie uslug, jak ty to okreslasz.
          W wiekszych miastach jest takich co najmniej kilka. Sprawa jest prosta. Panie z
          racji uczuciowego i emocjonalnego podejscia do sprawy faceta, z ktorym ida do
          lozka, duzo rzadziej decyduja sie wynajac kogos na sex.
          Musi byc popyt,bedzie i podaz...smile
    • gini Re:Manka to ty bohaterka jestes 20.12.04, 18:44
      Poprosiła mnie, bym przyjechała ją uwolnić. Postawiłam warunek: że przełamie
      strach i złoży zeznania na policji. Pojechałam tam….i spotkałam jednego z
      opiekunów próbującego wyłamać drzwi, które dziewczyna zamknęła od środka. –
      Otwórz ku.. – wrzeszczał. Wykręciłam numer policji i starałam się zatrzymać
      faceta, wypytując go o jakiś adres. Policjanci z komisariatu przy ul. Żytniej
      zjawili się błyskawicznie. Po kilku dniach ujęli drugiego sutenera.
      Obaj, .Piotr Stachera i Adam Kondraciuk, zostali aresztowani. Jeden z nich jest
      właścicielem kilku restauracji.

No prosze walil w drzwi i wrzeszczal, a naszej Mance, grzecznie odpowiadal na
      pytania, pewnie jeszcze sie wylegitymowal dowodem i tylko dlatego go capneli.
      Jezeli oiszesz taka prawde, jak w "Slowie Zydowskim" to tylko wypada wspolczuc
      naiwnym , ktorzy czytaja to co piszesz Manka.
      • marianna.rokita Re:Manka to ty bohaterka jestes 20.12.04, 18:55
        Kochana,

Poprosilam cie o rzeczowa dysusje.Nie raczylas sie odniesc do mojej prosby.
        Wiec ja przestaje ci odpowiadac.Nie mam zamiaru ani sie Tobie tlumaczyc z tego
        co zrobilam,ani podawac ci danych,np.numeru sprawy, nazwiska prowadzacego itd.,
        ktore potwierdzaja moja wersje.
        W kazdym razie wystarczy,ze ja sama wiem co zrobilam.I wystarczy,ze panowie
        wlasciciele "szynkow"i burdeli spedzili 3 mce na dolku.
        Nazwiska,ktore podalam sa prawdziwe.W SE tez poszly w calosci.
        Dopoki nie obiecasz mi,ze bedziesz sie jedynie merytorycznie odniosic do tego
        co ja pisze, dopoty ja sie do ciebie nie odezwe.
        • gini Re:Manka to ty bohaterka jestes 20.12.04, 19:00

> Kochana,
          >
          > Poprosilam cie o rzeczowa dysusje.Nie raczylas sie odniesc do mojej prosby.
          > Wiec ja przestaje ci odpowiadac.Nie mam zamiaru ani sie Tobie tlumaczyc z
          tego
          > co zrobilam,ani podawac ci danych,np.numeru sprawy, nazwiska prowadzacego
          itd.,
          >
          > ktore potwierdzaja moja wersje.
          > W kazdym razie wystarczy,ze ja sama wiem co zrobilam.I wystarczy,ze panowie
          > wlasciciele "szynkow"i burdeli spedzili 3 mce na dolku.
          > Nazwiska,ktore podalam sa prawdziwe.W SE tez poszly w calosci.
          > Dopoki nie obiecasz mi,ze bedziesz sie jedynie merytorycznie odniosic do tego
          > co ja pisze, dopoty ja sie do ciebie nie odezwe.

A w jakim szmatlawym brukowcu mnie pozniej opiszesz?
          Masz swoj artykulik ze " Slowa" , wszystko naturanie opisalas zgodnie ze stanem
          faktycznym.
          Nie masz za grosz ambicji skoro sie tu jheszcze pokazujesz.
          Na tym koncze, bo mdli mnie.Nie dosc, ze ku.., to jeszcze kapus, donoszacy na
          ludzi.
          Tfu
          • a.adas Gini,ostatnio pisałaś coś o "lejących się lesbach" 20.12.04, 21:07
            Ćwiczysz "na sucho"???
    • Gość: wielbiciel Panno Marianno ! IP: *.238.112.121.adsl.inetia.pl 20.12.04, 22:13
      Czy Pani ma AIDS?

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka