Gość: Galba IP: 213.17.161.* 04.06.02, 12:51 Spokojnie, to tylko próba mikrofonu. Galba Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyu Re: Gooooooooool! Polska 1 Korea 0 !!! 04.06.02, 14:28 Gość portalu: Galba napisał(a): > Spokojnie, to tylko próba mikrofonu. > > Galba Oj, ćóś tak jakby trochę nieudana... A szkoda! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Wywalić na oślą ławkę! IP: 213.17.161.* 05.06.02, 07:24 Natychmiast! Galba Odpowiedz Link Zgłoś
al!!! Re: Wywalić na oślą ławkę! 05.06.02, 08:20 Czy ta Pani ohymniała? Czy się Pan zmundialił? Oj szabelka zardzewiała A rycerze spali Odpowiedz Link Zgłoś
tyu AL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 08:24 al!!! napisał(a): > Czy ta Pani ohymniała? > Czy się Pan zmundialił? > Oj szabelka zardzewiała > A rycerze spali AL - RANY BOSKIE ATEISTYCZNE !!! TYM RAZEM TO NIE SEN, NIE POMYŁKA ! TY ŻYJESZ ! NIE RÓB WIĘCEJ TAKICH NUMERÓW I NIE ZNIKAJ NA CAŁE MIESIĄCE - TUTAJ WCIĄŻ SĄ LUDZIE, KTÓRZY CIĘ PAMIĘTAJĄ ! tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem sądząc na podstawie liczby "!" IP: *.tgory.pik-net.pl 05.06.02, 08:28 ten al to jakaś ultra postępówka. takie skrzyżowanie krzysia ze stoikiem ... 7,00 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Sądząc na podstawie liczby - to mój stary druh !!! 05.06.02, 08:37 Gość portalu: siedem napisał(a): > ten al to jakaś ultra postępówka. takie skrzyżowanie krzysia ze stoikiem ... > > 7,00 Siódemko, Krajanie! Jeszcześ Ty o Forum nie słyszał, gdy Al tu pisywał. Po czym zostawił wszystkich w nieutulonym żalu na dobre kilka miesięcy... a teraz znów jest! Dodam tylko, że kiedyś na Forum działały triady: Al-Luzer-Tyu (ALT - ich poglądów słusznie się domyślasz) oraz Perła-Róża-Luka (czyli PRL - koncept Ala. Poglądy w 2/3 znane Ci również.) Co za miły początek dnia! Byle nie fatamorgana... Odpowiedz Link Zgłoś
al!!! Re: TYU!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 08:39 Witaj, Przepraszam,że tak zniknąłem ale wtedy miałem dosyć jałowych dyskusji i obracania wszystkiego wokół "rozporka" i lewo-prawo. Miełe, że pamiętasz. Chwała Ci za trwanie i batalie, które zapewne stoczyłeś w słusznej sprawie z milusinskimi:Luką, Galbą etc.... Rozejrzę się co tu słychać teraz, chociaż - miesiące mijają a tu dalej jakby po staremu....Al. Serdecznie pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem al kapone IP: *.tgory.pik-net.pl 05.06.02, 08:45 wtedy sie nie udało przyłączyć Polski do ZSRR i teraz też ci się to nie uda a na frustrację prozak łykaj 7,000 Odpowiedz Link Zgłoś
al!!! Re: al - nie kapone jeszcze wszystkiego 05.06.02, 09:03 No po starem! Słowo daję! Jeszcze dobrze rąk nie oderwałem od klawiatury a juz jakiś bojownik (co prawda nie wiem ile zer na niego się składa - sadzac po podpisach). Mam nadzieję, że NIE dorównujesz klasą filmowi "Siedem" - bo wtedy wysiadam. Pozdrawiam cię, 7, 7,0 7,00 7,000 itd.itp Odpowiedz Link Zgłoś
tyu AL !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 05.06.02, 09:06 al!!! napisał(a): > Witaj, > Przepraszam,że tak zniknąłem ale wtedy miałem dosyć > jałowych dyskusji i obracania wszystkiego > wokół "rozporka" i lewo-prawo. Miełe, że pamiętasz. > Chwała Ci za trwanie i batalie, które zapewne > stoczyłeś w słusznej sprawie z milusinskimi:Luką, > Galbą etc.... Rozejrzę się co tu słychać teraz, > chociaż - miesiące mijają a tu dalej jakby po > staremu....Al. Serdecznie pozdrawiam. Fakt, w tym co piszesz o problematyce dyskusji, wciąż jest wiele (zbyt wiele!) prawdy. Do tego dochodzą tzw. "stosunki międzyludzkie". Nie dotyczy to poglądów: z Luką wciąż wojujemy, a jakże, ale jednak zazwyczaj na szpady, nie na kłonice. Gorzej z niektórymi innymi. Będziesz miał czas, poczytasz - i o "bojach" i o "stosuneczkach". Ale czemu nie odpisywałeś na listy? Masz w skrzynce (chyba nadal?) co najmniej dwa. I mam nadzieję, że teraz już nie znikniesz, tylko wesprzesz, "jak za dawnych lat"! A Siódemką itp - nie przejmuj się. On tak zawsze, przynajmniej na początku. Pozdrawiam jeszcze raz !!! tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Wywalić na oślą ławkę! IP: 217.67.196.* 05.06.02, 08:54 al!!! napisał(a): > Czy ta Pani ohymniała? > Czy się Pan zmundialił? > Oj szabelka zardzewiała > A rycerze spali Al, przybłędo z zaświatów, znowu Cię t(y)u przyciągnęło jak muchę do gówna? To smacznego - umilę Ci konsumpcję w dobrze znany Ci sposób, zniewieściały brakujący ogniwie w łańcuchu Marks-Engels-Lenin. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Wywalić na oślą ławkę! 05.06.02, 09:03 A mnie się zdaje,że to jednak nie dr.Al! Luka witaj,chyba to nie "ten"? Tyu,hej przeciwniku!Jesteś pewien,że to Al? Al,jeśliś prawdziwy, to się nie loguj,ja pamiętam Twój adres. pozdrawiam jednak wszystkich,prawdziwych(prawych) i nieprawych)) hej! a Polska wygra następny mecz)) Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Przywitać z radością !!! 05.06.02, 09:09 Oj, Luka! Ty już inaczej nie potrafisz, więc wiem, że to, co napisałeś (i SAM FAKT że napisałeś) dowodzi Twego wciąż żywego przywiązania do... Bykku! Tak, to ten sam Al! Pamiętam, że tuż przed zniknieciem zalogował się właśnie tak: z trzema wykrzyknikami. I właśnie na ten adres do niego pisałem... Pozdrowienia dla wszystkich !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Przywitać z radością !!! IP: 217.67.196.* 05.06.02, 09:45 tyu napisał(a): > Oj, Luka! > Ty już inaczej nie potrafisz, więc wiem, że to, co napisałeś (i SAM FAKT że > napisałeś) dowodzi Twego wciąż żywego przywiązania do... Zgadza się, miłośniku kropek nad "i". Odpowiedz Link Zgłoś
al!!! Re: Wywalić na oślą ławkę! 05.06.02, 09:10 Bykku drogi jestem tym samym, z którym Róża (o pardon Pani Róża, broń Boże nie Lukowa!!!)polemizowała a wielmożny i szlachetny (he he he) Luka nie chciał walczyć posyłajac w bój najpierw kota a później kaloryfer (ród hrabiowski psia ich mać!!!)jakby rzeczony przedmiot grzewczy miał więcej oleju (bo był to jak mniemam kaloryfer olejowy) niż jego właściciel. Nie przeszkadzajcie mi ostrzyc szabelki!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Oj, Al wywali Was na oślą ławkę! 05.06.02, 09:15 al!!! napisał(a): > Bykku drogi jestem tym samym, z którym Róża (o pardon > Pani Róża, broń Boże nie Lukowa!!!)polemizowała a > wielmożny i szlachetny (he he he) Luka nie chciał > walczyć posyłajac w bój najpierw kota a później > kaloryfer (ród hrabiowski psia ich mać!!!)jakby > rzeczony przedmiot grzewczy miał więcej oleju (bo był > to jak mniemam kaloryfer olejowy) niż jego właściciel. > Nie przeszkadzajcie mi ostrzyc szabelki!!! Widzę, że wróciłeś pełen animuszu! A i pamięć nie szwankuje... Drżyjcie, Luki, Bykki i inne stwory! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Wywalić Alę na oślą ławkę! IP: 217.67.196.* 05.06.02, 09:51 al!!! napisał(a): > Bykku drogi jestem tym samym, z którym Róża (o pardon > Pani Róża, broń Boże nie Lukowa!!!)polemizowała a > wielmożny i szlachetny (he he he) Luka nie chciał > walczyć posyłajac w bój najpierw kota a później > kaloryfer (ród hrabiowski psia ich mać!!!) Książecy, chamie. Mój kot odmówił walki z Tobą, jako istocie niższego rzędu. Ty natomiast miałeś szczery zamiar dokonać na nim wiwisekcji, ględząc przy okazji coś na temat kocich poglądów politycznych. > jakby > rzeczony przedmiot grzewczy miał więcej oleju (bo był > to jak mniemam kaloryfer olejowy) niż jego właściciel. Źle domniemujesz, jak zwykle zresztą. Bykku, to na pewno "ten" Al, nadal nie potrafi wyciągać prawidłowych wniosków, a logika jego ciągle jest na poziomie pantofelka. > Nie przeszkadzajcie mi ostrzyc szabelki!!! Aaaa, wszystko jasne! Dopiero co Cię wypuścili z więźnia, odnawiasz dawne kryminalne znajomości i szykujesz się do jakiegoś nowego morderstwa? Odpowiedz Link Zgłoś
al!!! Do Luki 05.06.02, 10:43 Otóż, po staremu jest, po staremu. Nawet w stół nie trzeba walić a już co wrażliwsze umysły zaczynają działac na histerycznie zwiekszonych obrotach. Luka - uważaj bo się neurony przegrzeją - już swąd palonej, prawicowej, a jakże, kory mózgowej czuję. A co tam panie w UPR słychać, a jest jeszcze?. Szef nie próbował znowu seppuku popełnić sztućcami z herbemprzy rodzinnym obiadku? P.S. Przeczyść sygnet z herbem, flagę czarno-krzyżową dobądź. Ale spokojnie bo ci się krew (błękitna)zanadto wzburzy. W poszanowaniu dla Twoich niepoczętych myśli, tudzież tolerancji i wrażliwości - Al. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Do Ali IP: 217.67.196.* 05.06.02, 11:05 al!!! napisał(a): > Otóż, po staremu jest, po staremu. Spodziewałeś się, że przez okres Twojej odsiadki zmienię poglądy i zapiszę się do PPS? > Nawet w stół nie > trzeba walić a już co wrażliwsze umysły zaczynają > działac na histerycznie zwiekszonych obrotach. Wrażliwsze? Czy aby nie pomyliłeś określenia? > Luka - > uważaj bo się neurony przegrzeją - już swąd palonej, > prawicowej, a jakże, kory mózgowej czuję. Z monitora ów odór dobiega? To biegusiem goń po gaśnicę i kubeł zimnej wody. > A co tam panie w UPR słychać, a jest jeszcze?. Szef > nie próbował znowu seppuku popełnić sztućcami z > herbemprzy rodzinnym obiadku? Niedługo dojdziemy do władzy, dzięki czemu takie czerwone zwierzaki jak Ty znajdą schronienie w przytulnych rezerwatach. > P.S. Przeczyść sygnet z herbem, flagę czarno-krzyżową > dobądź. Ale spokojnie bo ci się krew (błękitna)zanadto > wzburzy. W poszanowaniu dla Twoich niepoczętych myśli, > tudzież tolerancji i wrażliwości - Al. Alu droga, doceniam troskę, ale muszę Ci powiedzieć, iż jest niewłaściwie lokowana. Ty, mój drogi, zawsze budzisz moje rozbawienie, a nie gniew. Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Polska Mistrzem Świata ole, ole, ole nie damy sie 05.06.02, 09:08 Gość portalu: Galba napisał(a): > Spokojnie, to tylko próba mikrofonu. > > Galba Spokojnie, to porażka taktyczna, by wyjść z grupy i zdobyć mistrzostwo. Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Jacek Mistrzem Świata Optymizmu... 05.06.02, 09:13 jacek#jw napisał(a): > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > Spokojnie, to tylko próba mikrofonu. > > > > Galba > > Spokojnie, to porażka taktyczna, by wyjść z grupy i zdobyć mistrzostwo. A jakże, optymisto! Tak samo, jak wtedy, gdy Churchill wciągał Hitlera w głąb Europy, by rozciągnąć front... Był to rok 1940... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Tyu 05.06.02, 09:28 Tyu,nie podniecaj się tak! Qrcze,wiem że masz lepszą pamięć,bo jesteś młodszy,ale poważnie,nie przypominam sobie logowania Al-a z 3 wykrzyknikami.Może się myle,ale...no... Al wejdź bez logina,postawie "Sobieskiego" dużego przez "Servisco"! pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Al Re: do Bykka IP: *.piwet.pulawy.pl / 192.168.1.* 05.06.02, 09:45 No dla ciebie - wszystko, albo prawie wszystko. Al Odpowiedz Link Zgłoś
al!!! Re: do Bykka 06.06.02, 09:07 bykk napisał(a): > Al wejdź bez logina,postawie "Sobieskiego" dużego przez "Servisco"! > pozdrawiam > hej! Może teraz dokonasz ostatecznego rozpoznania. Bykku, spełniłem Twoje najskrytsze wczorajsze życzenie i........? Są świadkowie.....!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 oj, czerczilowi to na zle nie wyszlo.. IP: 202.108.191.* 05.06.02, 09:33 jeno polakom (znaczy futbolistom) i ich trenerom daleko do czerczila czy chocby nawet makarenki nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Taktyka, taktyka się kłania 05.06.02, 09:36 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > jeno polakom > (znaczy futbolistom) > i ich trenerom > daleko do czerczila > czy chocby nawet makarenki > > nostromo Stalin, to był taktyk. Al!!!(e) i jego piłkarze mistrzostwa świata nie zdobyli. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 bo reguly gry niewiele z marxizmem maja... IP: 202.108.191.* 05.06.02, 10:28 ale gdyby tak po naszemu, po rewolucyjnemu ten futbol potraktowac? ot, twoju mat' wypuscilo by sie dziesieciu z naganami w rekach a na bramce ustawic pulemiot na taczance... inaczej by sie gralo towarzysze, inaczej... z lza nostalgii (w oku ostatniego przesluchiwanego) liniowy oficer komitetu gosudarstvennoi bezopasnostii nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: bo reguly gry niewiele z marxizmem maja... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.06.02, 09:15 ach, tamte czasy.... batiuszka Soso Dzugaszwili. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do dr.Al-a 06.06.02, 16:46 Al,witaj i dzięki! Wiem i dlatego sprawę załatwiłem))! Odpowiedź w "Ulubiony Al-kohol")) pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś