andrzej105 16.02.05, 15:59 Rydzik tworzy nową partię. LPR to już staroć do wymiany. A wierny moherowy elektorat czeka przyglada się i czeka. img235.exs.cx/my.php?loc=img235&image=partiamocherowychberetow6wy.jpg Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
silesius.funkulo Re: Partia Moherowych Beretów zbliża się ! 16.02.05, 17:29 Moherowe Berety Papy Rydzyka vs. Rozowe Mycki Rebe Frasyniuka... Ktos sie orientuje gdzie mozna nabyc karnety? Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk Skad masz info, ze Frasyniuk tez Zyd? O nim 17.02.05, 02:22 jeszcze nie slyszalem. A swoja droga nie jest wam, prawdziwi Polacy, wstyd, ze to wylacznie Zydzi dupe w walce z komuna nadstawiali? Odpowiedz Link Zgłoś
krystian71 Re: Skad masz info, ze Frasyniuk tez Zyd? O nim 17.02.05, 22:16 dupe nadstawiala Walentynowicz gwiazda , Frasyniuk piers do orderow i kieszen do odszkodowania Odpowiedz Link Zgłoś
silesius.funkulo Z tiszerta, ktorego Wladek onegdaj dumnie na swej 17.02.05, 23:03 piersi prezentowal. Najsztub przyznal sie wtedy do gejostwa, Kazia Szczuka do comiesiecznych okresow a Jaga Holland do notorycznego omijania Przybytku Bozego. A Ty Kropa myslales, ze co? Ze niby sugeruje, ze filo-wiadomo-co UW ma jakies genetyczne koneksje z Narodem Wybranym? Ech, zajmij Ty sie lepiej antysemityzmem na Wyspach - gdzies tu czytalem, ze nienawisc Wam znowuz o 50% skoczyla. Nie wstyd Ci? Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Partia Moherowych Beretów ! 16.02.05, 18:24 andrzej105 napisał: > Rydzik tworzy nową partię. LPR to już staroć do wymiany. > > A wierny moherowy elektorat czeka przyglada się i czeka. > <a href="img235.exs.cx/my.php?loc=img235&image=partiamocherowychberetow6wy.jpg" target="_blank">img235.exs.cx/my.php?loc=img235ℑ=partiamocherowychberetow6wy.jpg</a> Niejeden poseł, niejedna posłanka stanie na rozstaju dróg. Czy będzie mozna być członkiem LPR i występować w RM. Czas pokaże. A co na to torunianka? www.sobecka.com.pl/ czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Partia Moherowych Beretów ! 16.02.05, 20:35 Pojdzie do Ojca Dyrektora. Jest od niego uzal3ezniona elektoralnie. Odpowiedz Link Zgłoś
f0g Partia Koronkowych Stringów zbliża się ! 17.02.05, 01:48 A ty z której partii ? Koronkowych Stringów qrwianny ? Odpowiedz Link Zgłoś
patience z księgi (powtórzonego) rodzaju 17.02.05, 11:48 • z księgi (powtórzonego) rodzaju b.krakus 16.02.2005 13:35 + odpowiedz Na początku był chaos. A chaos był zanurzony w eterze. A nad tym bałaganem unosił się Ojciec Dyrektor. Oddzielił on czarne od białego i zrobiło się zajebiście klarownie. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Rydzyk ci nic nie wybaczy 17.02.05, 11:50 • Rydzyk ci nic nie wybaczy b.autor 17.02.2005 11:34 + odpowiedz Rydzyk ci nic nie wybaczy Promienny jest jego śmiech Rydzyk tak piękne tłumaczy Co zdrada, co kłamstwo, co grzech. Choćbyś go przeklął w rozpaczy Że jest okrutny i zły Rydzyk ci nic nie wybaczy Bo Rydzyk, mój miły, to my. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna W Polsacie RM :)) 17.02.05, 12:48 andrzej105 napisał: > Rydzik tworzy nową partię. Dziś w Polsacie o godz 21.50 na tapecie programu "Co z ta Polską" Radio Maryja ) będę oglądąła czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
7em tylko nic w tym czasie nie jedz 17.02.05, 13:02 mozesz sie zadlawic slyszac ze radiomaryjcy np staja w obronie likwidacji polskiej żeglugi. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: tylko nic w tym czasie nie jedz 17.02.05, 13:12 7em napisał: > mozesz sie zadlawic slyszac ze radiomaryjcy np staja w obronie likwidacji > polskiej żeglugi. > 5040 Wiem, że dbaja o naród, a szczególnie wszystko co związane z wodą, Stocznię Gdańską też ratowali. RM lubi pływać. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
7em tak czy owak nic nie jedz 17.02.05, 13:34 odruchy pawłowa wyuczone na GW moga zabic 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Utwor: pedza konie po betonie... 17.02.05, 22:11 • pędzą konie po betonie b.autor 17.02.2005 18:07 Tu na razie jest laicko Ale będzie katolicko A tam, gdzie pobojowisko Będzie stał nasz bank. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: tylko nic w tym czasie nie jedz 17.02.05, 22:22 7em napisał: > mozesz sie zadlawic slyszac ze radiomaryjcy np _staja_w_obronie_likwidacji_ > polskiej żeglugi. > 5040 VII, do dziś nic o tym nie wiedziałem. Co im [radio...ryjcom] zrobiła takiego polska żegluga, że staja w obronie jej likwidacji? I jak to stawanie będą przeprowadzać? Znowu cegiełki jakieś? Tylko trzymać się za kieszeń. Ale to już było, gdy radio...ryjcy likwidowali jakąś stocznię. ________________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: tylko nic w tym czasie nie jedz 17.02.05, 22:59 7em napisał: > mozesz sie zadlawic slyszac ze radiomaryjcy np staja w obronie likwidacji > polskiej żeglugi. > 5040 I jadłam. i o mało się nie udusiłam, jak jakiś łysy wielbicieli RM na pytanie Lisa: Czy J.Kuroń był współodpowiedzialny za Katyń i zbrodnie stalinowskie odpowiedział: że MA WĄTPLIWOŚCI (przyp. mój. co do niewinności Kuronia) !!!!! Tchu mi brak !!!! czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś