Dodaj do ulubionych

Jak nisko upadlo to forum!!!

29.03.05, 16:30
Nie chce powtarzac sloganów, ale prosze zajrzeć do archiwum. Prosze zobaczyć
o czym i jak dyskutowano kiedyś. Jak pisali hiacynt, perla, carmina, miriam,
pan.scan, sceptyk, d_nutka, egzaltowana kunce i wielu innych, ktorych nickow
nie wymienie i prosze ich o wybaczenie tego smile Byly klotnie i wyzwiska
niekiedy, ale jakiż to byl poziom! Jakie tematy. Jest mi tak niewyobrażalnie
smutno, gdyż zagladam tu wcale nierzadko, ale widzę, ze koniec nadszedl i
jest nieodwracalny. Koniecznosc logowania dobila to forum ostatecznie. Pacyn
jakby moze i troche ubylo, ale ich natura chyba gorsza jest i mniej
wdzieczna. Zostala nam walka antylali z lala i Marianny z Jerzym Slawomirem.
Bluzgi na Polakow kropekuka i skolowacialy zupelnie od tego wszystkiego
czlonek starej gwardii wikul, probujacy cos sensownego niekiedy powiedziec,
ale szybko puszczają mu nerwy i wdaje się w pyskowki z niedłącznymi bluzgami.
Odeszla prawie juz gini, cees, wszystkie dziwne zwierzeta i rzeki (borsuk,
jenisiej). Koniec tego forum jest!!! Potomkowie starozytnych Greków pasa kozy
na stokach Akropolu. I mnie tez juz tu wkrótce nie bedzie sad

Obserwuj wątek
    • kropekuk Cees dalej wystepuje;zmienil nicka gdy gini podala 29.03.05, 16:50
      na forum personalia nie tylko jego, ale i jego zony. Wymiany milosnego
      pokwikiwania z gini szczerze zycze...
    • krzys52 Re: Jak nisko upadlo to forum!!! 29.03.05, 17:00
      Najlepiej w srod dyskutantow prezentuje sie dyskutant Perla i Septyk, oraz
      dyskutantka Kunce. smile))))
      • sceptyk Krzysiu, to po starej znajomosci 29.03.05, 18:28
        s.p.i.e.r.d.a.l.a.j

nasz Ty Boyu forumowy
        • gretshen Wlasnie potwierdziles wlasna dennosc :) 29.03.05, 19:34
          Kretynie

PS...Jakos nie przypominam sobie ciebie jako dyskutanta. Pyskacza,
          przysrywacza, chama, gnojka... jak najbardziej, ale dyskutenta... nieeee
          • wikul Re: Wlasnie potwierdziles wlasna dennosc :) 31.03.05, 00:06
            gretshen napisała:

> Kretynie
            >
            > PS...Jakos nie przypominam sobie ciebie jako dyskutanta. Pyskacza,
            > przysrywacza, chama, gnojka... jak najbardziej, ale dyskutenta... nieeee

Sceptyk pstryknął Kretyna52 a oburza się gretshen . Rozdwojenie jaźni czy
            głupota ?
    • patience Raczej nisko upadł kwietyzm 29.03.05, 17:04
      Każde kolejne jego wydanie jest gorsze od poprzedniego. Największą zaletą czołgu
      Hiacka było to, że swój aktyw dyscyplinował i nie pozwalał im na zakładanie
      miliona wątków o dupie Maryni. Ale jesli chodzi o ilość złej krwi, to we
      wszystkich kolejnych edycjach jest mniej wiecej ten sam poziom. Wygląda na to,
      że jeden czołg wyjechał, drugi wjechałsad
      • sceptyk Pacjentka, nie sciemniaj 29.03.05, 18:39
        to co jest tu na FA, to nie jest kwietyzm. Kwietni piernczyli o abstrakcyjnych
        kwiatkach, muszkach i motylkach. Zas dzis mamy do czynienia z czystym, w
        klinicznej postaci, niczym nie skazonym szambo-chamstwem. Do glou doszedl, Moja
        Droga, lumpenproletariat.

Pomysl sobie w wolnej chwili w jakim stopniu przyczynilas sie do tego stanu
        rzeczy - ucinajac sobie rozkoszne pogaduszki z Marianna (do czasu, az Ci
        osobiscie nie nadepnela na odcisk) i zachecajac ja i jej entourage (kropegłupa
        wliczajac) do udzielania sie na FA. Mozna tylko powinszowac.
        • patience Pamiec ci kuleje, Sceptyk. 29.03.05, 18:58
          > to co jest tu na FA, to nie jest kwietyzm. Kwietni piernczyli o abstrakcyjnych
          > kwiatkach, muszkach i motylkach. Zas dzis mamy do czynienia z czystym, w
          > klinicznej postaci, niczym nie skazonym szambo-chamstwem.

Doprawdy?
          A tak naprawde to kwietni pierniczyli o faxach i donosach do miejsca pracy lub
          meza/zony (wlasciwe podkreslic), kto kogo nienawidzi i dlaczego, kto z kim zyje
          i co o tym sadzi reszta, komu i z jakiej okazji urzadzic kondukt zalobny, kogo
          wielki prokurator ma skazac na kare smierci za pomoca dowodow rzeczowych
          zgromadzonych w archiwum GW, prywatnych majlach i sms-ach, kto komu robil
          zdjecia na golasa i kto je ogladal, kto z kim w samochodzie jechal, kto co kto
          podgladnal, kto klamie opowiadajac o prywatnych sprawach kolegi/kolezanki, etc...

Moze to dla ciebie kultura osobista, no coz. Gustow sie ponoc nie dyskutuje, ale
          gratulacje zawsze mozna zlozyc,hihi. Mi szczegolnie gustowne wydarzenie utkwilo
          w pamieci, jak to forumowicz oglosil na pewnym forum, ze zbiera haki na pewna
          pania (tu padlo imie i nazwisko) wiec jak ktos ma cos zlego do powiedzenia na
          jej temat, to niech go majlem poczestuje...

A tu kulturalne cytaty z panny Hiacynty, co szpadel wybrala...
          forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=17&w=2900102&s=0

big_grin
          • patience Kulturalne kawalki kwietne na temat Sceptyka...;) 29.03.05, 19:10
            To na wypadek, gdyby ci sie nie chcialo zagladac pod podany link.

Re: do autora haseł dziecięcia specjalnej troski
            Autor: Gość: Hiacynt IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl
            Data: 06-09-2002 17:14

Widzisz palancie jak to jest, gdy chce się uchodzić za ortografa i poprawia się
            innych. Na pewno się załapiesz w hasłach abnegat moralny, abstynent
            intelektualny, czy anemik. Mamy czas sceptylku.
            Nie masz kapucho do kogo na mnie donieść. Współczuję ci.
            Specjalnej troski wymagasz chłopcze, dostarczę ci jej.

i tak dalej. hihiiiiiiiiiiii Zawsze wiedzialam, ze ten watek sie kiedys przyda.
            • sceptyk Re: Kulturalne kawalki kwietne na temat Sceptyka. 29.03.05, 19:17
              Ja pamietam jak kiedys, w ferworze ostrej polemiki ze mna, Hiacynt zrobil blad
              ortograficzny. I ja sie go wtedy spytalem, czy moge mu cos powiedziec. Hiacynt
              pewnie myslal, ze sie do jakich grzechow przyznam (np. ze jestem jenisejem),
              albo co. I laskawie powiedzial "prosze bardzo, mow". A ja na to: Hiacyncie,
              stół pisze sie przez "ó" kreskowane, a nie otwarte (czy jakis taki podobny, ale
              prosty wyraz). Myslalem, ze mnie zabije. Na szczescie zdazylem wyrwac wtyczke
              komputera z kontaktu.
              • patience Re: Kulturalne kawalki kwietne na temat Sceptyka. 29.03.05, 19:23
                On mial faktycznie hopla na twoim punkcie. Sama nie pamietalam, dopiero jak
                zajrzalam do tego watku, to sie okazalo, ze jeden z jego postow pod twoim
                adresem zainspirowal mnie do zalozenia specjalnego watka o szpadlu.
          • sceptyk Re: Pamiec ci kuleje, Sceptyk. 29.03.05, 19:12
            Tak faktycznie tez bywalo. Ale w tym okresie nie byli juz kwietni. Co najwyzej
            szpetni.

Zreszta tradycja kwietnych nie ginie. Jej wiernym kontynuatorem jest blazen137,
            ktory tez pisze o niczym i uparcie miesza zycie prywatne z forumowym.
            • patience Re: Pamiec ci kuleje, Sceptyk. 29.03.05, 19:21
              Jak najbardziej byli kwietni. To zawsze tak wygladalo. Jeden watek z ptaszkami i
              pszczolkami, sentymentalne tiu tiu, a watek obok - szpadle... Tylko ze wczesniej
              te szpadle mieli na forum swiat, a ty sie ograniczali, mniej wiecej. Poniekad
              wlasnie dlatego zaczelam tu swego czasu zagladac, glownie po to, zeby dokopac
              wysoce kulturalnym osobom za zostawianie odchodow na swiecie... Mniej wiecej to
              samo zrobili na forum Kultura, watek tiu tiu zachody slonca i karminowe
              usteczka, a stamtad wypady w innym stylu na Aktualnosci. Najpierw cos im
              probowalam wtykac w im watku, ale robili za strasznie oburzonych, ze taka
              chamska osoba im sie wcina. I zaczeli nawet zdobywac punkty wsrod innych
              uczestnikow forum Kultura, ze takie kulturalne towarzystwo. No to wpadlam na
              pomysl i zalozylam watek ze zwrotami z FA. Skutki dla ich pozycji katastrofalne,
              skonczylo sie, ze wyniesli sie stamtad i zalozyli forum prywatne.
              • sceptyk Z chowaniem sie kwietnych na Kulturze to bylo 29.03.05, 19:24
                akurat tak jak piszesz (no, jak dzieci, jak dzieci). I watek z cytatami tez
                pamietam.
                • gretshen I tak wszyscy tu wiedza zes Gnida i swinia 29.03.05, 19:40
                  cos w tym chyba jest, co?
                  • gretshen PS_No i pozer jestes Septyku prof.dr.hab. 29.03.05, 21:42
                    jedynie takiego smiesznego dziwolaga jak ty stac jest na zakladanie watku w
                    ktorym reklamowalby wlasna nedzna postac, kreaturko smile
    • wikul Re: Jak nisko upadlo to forum!!! 29.03.05, 21:05
      prof_dr_hab napisała:

> Nie chce powtarzac sloganów, ale prosze zajrzeć do archiwum. Prosze zobaczyć
      > o czym i jak dyskutowano kiedyś. Jak pisali hiacynt, perla, carmina, miriam,
      > pan.scan, sceptyk, d_nutka, egzaltowana kunce i wielu innych, ktorych nickow
      > nie wymienie i prosze ich o wybaczenie tego smile Byly klotnie i wyzwiska
      > niekiedy, ale jakiż to byl poziom! Jakie tematy. Jest mi tak niewyobrażalnie
      > smutno, gdyż zagladam tu wcale nierzadko, ale widzę, ze koniec nadszedl i
      > jest nieodwracalny. Koniecznosc logowania dobila to forum ostatecznie. Pacyn
      > jakby moze i troche ubylo, ale ich natura chyba gorsza jest i mniej
      > wdzieczna. Zostala nam walka antylali z lala i Marianny z Jerzym Slawomirem.
      > Bluzgi na Polakow kropekuka i skolowacialy zupelnie od tego wszystkiego
      > czlonek starej gwardii wikul, probujacy cos sensownego niekiedy powiedziec,
      > ale szybko puszczają mu nerwy i wdaje się w pyskowki z niedłącznymi bluzgami.
      > Odeszla prawie juz gini, cees, wszystkie dziwne zwierzeta i rzeki (borsuk,
      > jenisiej). Koniec tego forum jest!!! Potomkowie starozytnych Greków pasa kozy
      > na stokach Akropolu. I mnie tez juz tu wkrótce nie bedzie sad

Nie wspomniałeś o jednej z barwniejszych postaci. Sympatycznym snobie o nicku
      EUROMIR.
      Pozdrawiam smętnie .
    • i-love-2-bike Re: Jak nisko upadlo to forum!!! 29.03.05, 21:21
      prof_dr_hab napisała:

>
      >
      >
      >
      >
      > oj nisko nisko upadlo to fakt. wczoraj wlasnie pisalam,ze poziom rozmow na FA
      przypomina brudna podloge burdelu,gdzie dziwex.com czyli marianna & szpital
      psychiatryczny w postaci chorej gabrysi vel kropekuka wioda tu prym i nadaja
      temu chamstu i prostactwu ton. ludzie broncie sie przed tego typu chamami,nie
      dawajcie im tlenu w dyskusjach to poprostu sami ze soba beda konwersowac az
      upadna.to jest naprawde zenujace,ze tego typu wypaczenia wyszly na wierzch,ale
      sami sobie jestescie winni dyskutujac z tymi smieciami.
      >
      >
      >
      >
      • marianna.rokita Re: Jak nisko upadlo to forum!!! 29.03.05, 21:23
        Rachelasmile

Swietna nazwa witryny smile
        dzieki za pomysl lece kupicsmile

• wikul Re: Jak nisko upadlo to forum!!! 29.03.05, 21:37
        i-love-2-bike napisała:

> przypomina brudna podloge burdelu,gdzie dziwex.com czyli marianna & szpital
        > psychiatryczny w postaci chorej gabrysi vel kropekuka wioda tu prym i nadaja
        > temu chamstu i prostactwu ton. ludzie broncie sie przed tego typu chamami,nie
        > dawajcie im tlenu w dyskusjach to poprostu sami ze soba beda konwersowac az
        > upadna.to jest naprawde zenujace,ze tego typu wypaczenia wyszly na wierzch,ale
        > sami sobie jestescie winni dyskutujac z tymi smieciami.

Co prawda , to prawda .
      • kropekuk Zmiec sie z tego forum, smieciaro... 29.03.05, 21:42
        Na melodie " Portugalczyk Osculati" z ukochanego przez babcie rachelke
        (taaak, taak, czasy Gomulki pamieta ta dzidzia-byk!)Kabaretu Starszych Panow.

Rachelki serce w ruinach Harlemu
        Skradl raz Murzyn okrutny, ach czemu?
        Potem cialo zawiodl smialo do basementu,
        I pod rapu z radia ryki
        Wykorzystal Murzyn dziki
        I to ze szczetem:Mobutu Ariki
        A kiedy wschod zaczal ciut zlocic graty
        Powiedzial jej twardo, ze "nie zaplati"
        Tak bezlitosnie ja zdaniem tym zranil,
        Ze nagle serce uwiezlo jej w krtani.
        Za oknem wiatr rozwial smog Ameryki...
        Ariki, Arijki, Ariki
        Rachelka wstala i wyszla bez slowa.
        Nie wybiegl za nia,nie dofinansowal.
        Nie ujrzy jej wiecej z nim Harlem dziki...
        Ariki, Ariki, Ariki
        Afrykanczyku jak noz bezlitosny
        Naciales dziewczat jak roz z kraju sosny
        Ze tylko szept z toba szedl nienawisci:
        "Nie uiscil, nie uiscil, nie uiscil..."
        • piq Jewgienio Odchodziuk, czy "śmieciara"... 30.03.05, 18:20
          ...to dla ciebie szczyt highest-life'u, a załoga tego sporego urządzenia to w
          twoim mniemaniu jet-set?
          Nie dziwię się, skoro gdy już wykonałaś śmieciarzom robótki na drutach, to nie
          kopnęli cię w to coś, co nazywasz twarzą, jak inni, tylko elegancko
          nazwali "bladź" i poszli.
          Ludzcy klienci, kupka, jedyni w twoim zawodowym życiu.

PS. Posada głupka wiejskiego nadal czeka w rodzinnych Muszykiszkach. Jedź.
    • owca_czarna Re: Jak nisko upadlo to forum!!! 29.03.05, 21:49
      prof_dr_hab napisała:

prof_dr_hab, które forum szczególnie polecasz? Wg Ciebie, które jest godne uwagi?

czarna_owca
      • hasz0 Zawsze może być gorzej!!!/nt 29.03.05, 21:52
        • owca_czarna Re: Zawsze może być gorzej!!! 29.03.05, 21:57
          Cos mi sie wydaje, że na wielu forach wiosna przyniosła kłótnie, czyli nastał
          okres wielkich kryzysów.Ale to minie smile)

czarna_owca
      • prof_dr_hab Owco, 29.03.05, 21:56
        Bardzo mnie zmartwily Twoje ostatnie wybryki (zdaje sie, ze jestes fanką
        krzysia52). Ale coz, mlodosc ma prawo do buntusad. Niemniej odpowiem Ci
        grzecznie - otóz w moim przekonaniu zupelnym ewenementem (prawie jak Kabaret
        Starszych Panow, filmy Woody Allena i Barei) bylo to forum z czasow, gdy go nie
        znalem jeszcze i gdy kwietni (tak zwani) dawali upust swoim fantazjom (kwietni
        to glownie hiacynt, carmina, miriam (TAK, TAK, ja troche inaczej ich
        definiuje!!) i paru innych. Ale doprawdy owco, ile tam bylo najprawdziwszej
        poezji slowa, piekna i blyskotliwosci. Niestety, gdy ja sie tu pojawilem już
        bylo źle. A teraz? teraz na kazdym forum otwartym droga owco jest źle i
        chamowato. Z wyjatkiem prywatnych niektorych. Ale do Camelotu wstępu nie ma i
        być nie moze. I ja to rozumiem.

• marianna.rokita Re: Owco, 29.03.05, 21:59
          Bla, bla, sceptyk przestan kreowac rzeczywistosc......

"Ale doprawdy owco, ile tam bylo najprawdziwszej
          > poezji slowa, piekna i blyskotliwosci."

Bla,bla, bla...........
        • owca_czarna Re: Owco, 29.03.05, 22:11
          prof_dr_hab napisała:

> Bardzo mnie zmartwily Twoje ostatnie wybryki (zdaje sie, ze jestes fanką
          > krzysia52).

Cheerleadrką z pomponami smile) Moje teorie życiowe są trochę zbieżne z Krzysiowym
          spojrzeniem na świat smile)dlatego lubie go.

> Niemniej odpowiem Ci grzecznie -

Przecież ja też do wszystkich grzecznie się odzywam.

> otóz w moim przekonaniu zupelnym ewenementem (prawie jak Kabaret Starszych
          Panow, filmy Woody Allena i Barei) bylo to forum z czasow, gdy go nie znalem
          jeszcze i gdy kwietni (tak zwani) dawali upust swoim fantazjom (kwietni to
          glownie hiacynt, carmina, miriam (TAK, TAK, ja troche inaczej ich definiuje!!)
          i paru innych.

Szkoda, że ja też nie znałam tamtej atmosfery

> A teraz?

wiesz, myśle że to sie wyklaruje i będzie dobrze

> teraz na kazdym forum otwartym droga owco jest źle i
          > chamowato.

napisałam o tym w poscie wyżej, że wiosna przyniosła kłótnie i kryzys na innych
          forach też

> Ale do Camelotu wstępu nie ma być nie moze.

to tez jakieś prywatne forum? sad(

czarna_owca

• patience Re: Euromirze, 29.03.05, 22:19
          Dwa kwietne czolgi na jednym forum to ponad moja wytrzymalosc. Tak zle jeszcze
          nigdy nie bylo...sad

PS. Jestes straszny antysemicki pacan paranaukowy, tylko ci nie dostaje ani
          wieku, ani swiadectwa maturalnego, od ktorego powinienes zaczac, zanim zaczniesz
          siadac na profesorskich fotelach. I ktory sie znakomicie sie przysluzyl swego
          czasu swoimi chamowatymi wystepami do hm... podniesienia poziomu alternatywnej
          kultury osobistej.
    • nureksmietnikowy ALE ŚMIETNIK...JAK JA TO LUBIE... 30.03.05, 15:45
      ...te wasze plucia wzajemne...sfrustrowani popełniacze spamu

...a na śmietniku bez zmian
    • dokowski A ja ich poznałem z żenujących kłótni o donosy... 30.03.05, 23:09
      prof_dr_hab napisała:

> pan.scan, sceptyk, d_nutka, egzaltowana kunce i wielu innych

... i zdrady w realu, a więc z wątków najpodlejszego gatunku. Oczywiście po
      czyms takim już ich nie czytałem, więc starciłem to, o czym piszesz.

Ale ogólnie masz rację, dawniej to były tu dyskusje i polemiki, aż iskrzyło z
      ekranu
      • prof_dr_hab Dziwne to bylo, 30.03.05, 23:30
        tak jakby ktoś zatrute ziarno rzucil - nie sposob dociec kto to zaczął psuć.
        Hiacynt oskarżał perle (zaraz bede musial szukac cytatow!), perla pisal, ze
        zaczeli tworzyć elitarne kolko wzajemnej adoracji (oczywiscie troche upraszczam
        i moze nawet dodaje - pewnie nie uzyli tych sformulowań). Chyba tak naprawde
        zaczelo sie od rozbijania watkow (rozpirzania), a przyczyną byly jak zwykle
        dominujace cechy naszego ludzkiego charakteru (miedzy innymi zazdrosc, tak
        mysle, od ktorej nikt nie jest wolny).
        • patience A moze bylo jeszcze dziwniej? 30.03.05, 23:44
          Moze zaczelo sie od nieprzystojnych wizyt na forum swiat, w ktorych jedni
          uczestniczyli, a innym do glowy nie przychodzilo, ze uczesnicza? I tak
          towarzystwo sie zaczelo dzielic wedlug tego, kto z kim jakie tajemnice przed
          innymi miewa?
          • prof_dr_hab Moze i tak, 30.03.05, 23:49
            ale to pierwszy raz coś takiego slysze. A nie masz tu niestety opinii osoby
            stroniącej od konfabulacji sad

• patience Re: Moze i tak, 31.03.05, 00:27
              A moze jest jeszcze dziwniej, i to tobie przypisują sklonnosc do konfabulacji?
              Wyrazajacych sie miedzy innymi tytulomania profesorska oraz plagiatowaniem
              cudzych tekstow, co? A wlasciwie to nie przypisuja, tylko przylapali, i dlatego
              teraz sie shabilitowales na nowego nika, co? wink
              • sceptyk A skadzez, przeciez to sceptyk 31.03.05, 00:30
                Jak nie wierzysz, spytaj sie Kretyna.
        • dokowski Mnie wpadły w oko rzeczy gorsze. 31.03.05, 00:21
          prof_dr_hab napisała:

> elitarne kolko wzajemnej adoracji

Zapamiętałem jakiś donos do pracy, że ktoś jest Żydówką i ją za to z pracy
          wywalili, albo to może było na odwrót, że na kogoś Żydówka doniosła, że pisze
          na forum antysemickie posty sprzeczne z prawem i tego antysemitę wyrzucili z
          pracy. To były z pewnością poważniejsze intrygi niż jakieś tam kółka.

• hugo_w2 Re: Mnie wpadły w oko rzeczy gorsze. 31.03.05, 00:26
            monsjeur dokowski, idz pan spać i nie pie..pan glupot...
            jezeli mnie huga wqrwiłes to wystarczy, bom z natury nader tolerancyjny...jak
            każdy francuz zresztą..
          • prof_dr_hab Chyba 31.03.05, 00:26
            na nią ktoś faks wyłał, ze ona kogos prześladuje i ona z pracy wyleciała. Albo
            odwrotnie - ona wyslala faks i ten ktoś wylecial. Albo i nie wylecial. Podobno
            zakochal się w niej i odurzyla go kompletnie, a potem rzucila, a on juz
            pierscionek kupil zareczynowy. W kazdym badz razie to takie zabawy byly i
            dzieki Bogu nikomu nic zlego sie nie stalo. Ot troche łez ponoć czyjas zona
            wylała, ale w koncu wybaczyła. I duże wsparcie z Trójmiasta bylo wtedy dla tego
            nieszczesliwie zakochanego.
    • elektroterapeuta Niezwykle madrze oraz uczenie wyglada twoje 31.03.05, 00:10
      kwietne pieprzenie.
    • prof_dr_hab Dla tych, co nie czytali jeszcze. nt 01.04.05, 10:08
      • cyber.nomad Zabawy w szambie cdn. n/t 01.04.05, 10:17

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka