Dodaj do ulubionych

Zespół Rozliczeń Kart

24.06.11, 21:21
Witam, pisze poniewaz mam pewien problem i licze na to , ze ktos z panstwa pomoze mi to wyjasnic. Podczas sprawdzania stanu konta zauwazylam, ze pojawily sie na nim dodatkowe pieniadze z B*** P**** S.A. Zespół Rozliczeń Kart ul. Giełdowa 5 01-211 Warszawa. Pisze, ze jest to zwrot nierozliczonej transakcji wykonanej 13.06 ze sklepu odziezowego. Owszem robilam w tym dniu zakupy na kwote jaka zwrocil mi bank, ale nie reklamowalam torawu, nie zwracalam go ani nie anulowalam transakcji. Zaplacilam i odeszlam od kasy. A tu teraz okazalo sie ze moj bank tak jakby "zasponsorowal " mi te zakupy. Czy ktos z panstwa mial kiedys podoba sytuacje? Bardzo prosze o odpowiedz
Obserwuj wątek
    • Gość: ewa Re: Zespół Rozliczeń Kart IP: *.dynamic.mm.pl 11.08.11, 15:03
      Witam, ja właśnie mam taka samą sytuację, czy wie Pani już skąd ten zwrot pieniędzy ?
    • jan-w Re: Zespół Rozliczeń Kart 11.08.11, 21:17
      Żebyś jeszcze nie musiała zwracać: forumprawne.org/prawa-konsumenta/87907-bank-podkradl-pieniadze.html
    • Gość: anna Re: Zespół Rozliczeń Kart IP: 91.232.175.* 29.11.13, 21:43
      ja mam sytuacje odwrotna,mi pobiera pieniadze.w banku mowili ze pobiera za to ze wyplacam z obcych bankomatow ale mi pobralo az 70 zl a nie wyplaqcalam ostatnio wcale
      • Gość: Maciek Re: Zespół Rozliczeń Kart IP: *.dynamic.chello.pl 30.11.13, 09:14
        Gość portalu: anna napisał(a):
        > mi pobiera pieniadze.w banku mowili ze pobiera za to ze wyplacam
        > z obcych bankomatow ale mi pobralo az 70 zl a nie wyplaqcalam ostatnio wcale

Bank każde obciążenie konta powinien opisać. Np. "dn. 20.XI.2013 wypłata z bankomatu". Jak ten opis jest niezgodny z rzeczywistością to powinnaś złożyć reklamację.
        • Gość: vima Re: Zespół Rozliczeń Kart IP: *.adsl.inetia.pl 01.12.13, 14:00
          Zwrócili i odebrali- nie ma się nad czym zastanawiać. Nikt nic za darmo nie da :)
    • krzych92 Re: Zespół Rozliczeń Kart 15.12.13, 00:38
      Ale w praktyce tego typu rozliczenia nie mają sensu... to nie zostanie wdrożone :)

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka