marianna.rokita Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:30 Atp : spokojnie.Niesety to prawda. Nie bylam i nie jestem jego wrogiem. Odpowiedz Link Zgłoś
kkkaczory_biss_brothers Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:40 mogłabyś z szacunku dla Niego być nieco mniej aktywna tutaj w tej chwili? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:42 Kaczory,kazdy ma prawo do smutku.Ja tez. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:33 Ej, przestańcie się obrzucać wyzwiskami. Odszedł człowiek. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:34 owca_czarna napisała: > Ej, przestańcie się obrzucać wyzwiskami. Odszedł człowiek. > > czarna_owca Człowiek, przez wielkie C > Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:36 Oj, owco nikogo wyzwiskiem nie obrzucilam. Smutne to.... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:40 marianna.rokita napisała: > Oj, owco nikogo wyzwiskiem nie obrzucilam. > Smutne to.... Marianno, ależ ja tak ogólnie upomniałam, aby w myśl porzekadła nie było: od słowa do słowa zaczynie się rozmowa! ) pzdr czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:41 nie zacznie sie rozmowa. dzis nie. i nie w tym watku. Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:42 Juz wasz ciec moj prawdziwy post skasowal. Nie mozna kasowac prawdy i ludzkich dusz. Papiez to nie byla wasza semicka zabawka, ktora dzisiaj probujecie stosowac do swoich prywatnych interesow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:45 idz sie przespaceruj, wyjdzie ci to na zdrowie atp1 napisał: > Juz wasz ciec moj prawdziwy post skasowal. > Nie mozna kasowac prawdy i ludzkich dusz. Papiez to nie byla wasza > semicka zabawka, ktora dzisiaj probujecie stosowac do swoich prywatnych > interesow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:51 atp1 napisał: > Juz wasz ciec moj prawdziwy post skasowal. > Nie mozna kasowac prawdy i ludzkich dusz. Papiez to nie byla wasza > semicka zabawka, ktora dzisiaj probujecie stosowac do swoich prywatnych > interesow!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wybierz sobie inny moment do kłótni , dobra ? Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:52 nie dasz rady wikul, jeszcze bardziej go rozzloscisz. Ide po prostu kilkac na kosz, chociaz tego nie cierpie, i radze zrobic to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:44 ???? mam otwarta strone reutersa - nie widze takiej informacji, na szczescie.... Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:45 Caly czas splywaja informacje.Ta pochodzi z TVN 24.Tu jest potwierdzenie: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2632482.html Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:47 "wloskie media" (nie wiadomo zreszta jakie), ALE NIE REUTERS!!!!! marianna.rokita napisała: > Caly czas splywaja informacje.Ta pochodzi z TVN 24.Tu jest potwierdzenie: > > wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2632482.html Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Reuters - JP II zmarl 01.04.05, 20:50 Posluchaj przed 15 minutami TVN 24 powolywal sie na Reuters. Nie uwazam zeby to byla odpowiednia pora na afery.Daruj sobie chociaz w tej chwili. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Reuters - JP II zmarl 02.04.05, 10:30 Głupole opamiętajcie się ....wtórny debilizm Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Sky News podaje,ze mozg i serce 01.04.05, 20:48 jeszcze funkcjonuje.Wiec,sami widzicie jaki jest szum informacyjny. Byc moze mial kryzys, ktory przezwyciezono. Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Dlatego wole to co powiedzialCanini:jest coraz 01.04.05, 20:50 blizej Boga........ marianna.rokita napisała: > jeszcze funkcjonuje.Wiec,sami widzicie jaki jest szum informacyjny. > Byc moze mial kryzys, ktory przezwyciezono. Odpowiedz Link Zgłoś
olo1033 Re: Dlatego wole to co powiedzialCanini:jest cora 01.04.05, 21:47 KUPA IDIOTÓW DO KWADRATU !!! LUDZIE OPAMIĘTAJCIE SIĘ..... Odpowiedz Link Zgłoś
kropekuk [...] 01.04.05, 20:51 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Wystarczy byc ratownikiem pogotowia by wiedzi 01.04.05, 20:53 Wiem Slonce. Zaraz do Ciebie napisze Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Marianno, przecież to ewidentnie chory psychicznie 01.04.05, 21:09 człowiek. Do wariactwa jeszcze dołacza się fakt, że on pochodzi z jakiegos bardzo plebejskiego srodowiska, z jakis koszmarnych nizin społecznych, i to jeszcze pogarsza sprawę. Przyjmij postawe Petroniusza. Jedyny sposób na takiego to kompletnie go ignorować. Wygas ten nick i będziesz miała z głowy. Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Marianno, przecież to ewidentnie chory psychi 01.04.05, 21:12 Dokladnie tak zrobie Tom. Sciskam cie bardzo mocno. Molestum est mortem ante oculos habere Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita tomek 01.04.05, 21:17 jesli mozesz znajdz mp3 z papieskim Pater Noster, ja nie moge znalezc Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Re: Marianno, przecież to ewidentnie chory psychi 01.04.05, 21:31 Giebultowicz, sluchaj ty stary gomulkowski wichrzycielu, co probowal stara stalinowska gwardie przywrocic do wladzy w 1968, z rodowodem semicko-nkwd, od Papieza to z daleka parchy, po jego smierci przyjdzie na was czas. Wspomnisz moje slowa i nazwiesz mnie wieszczem za jakis czas. Odpowiedz Link Zgłoś
al_an.ski Idz na spacer, wyjdzie ci na zdrowie 01.04.05, 21:05 atp1 napisał: > A moze wy zostaniecie katolikami a ja Zydem??? Wasza perfidia i zaklamanie > przechodzi ludzkie oczekiwania. Dzisiaj to wy sukinkoty udajecie > poruszonych smiercia Papieza, ale zawsze na tym forum to WY!!! palaliscie > nienawiscia do Papieza i Plakow. Jestescie nacja ktora jest przekleta, > sami temu kameleony dajecie swiadectwo, wlasnie dzisiaj. DZISIAJ POWINNISCIE > NIE UCZESTNICZYC NA TYM FORUM, nie macie prawa moralnego,sukinkoty. Odpowiedz Link Zgłoś
atp1 Re: Idz na spacer, wyjdzie ci na zdrowie 01.04.05, 21:13 Juz wy nie dlugo pojdziecie na spacer wiezienny. Kare smierci tez sie przywroci. Nie znacie dnia i godziny... Odpowiedz Link Zgłoś
gni Nie łżyj dziwko i nie rob taniej sensacji 02.04.05, 12:19 przynajmniej przy tej okazji Odpowiedz Link Zgłoś
chaladia Zobaczcie, jak umiera Człowiek... 02.04.05, 20:16 Zobaczcie, jak umiera Człowiek, który się śmierci nie kłania. Osiągnął w życiu to, co chciał. Nie sądzę, by w swoim sercu miał żal do życia za to, że wielu rzeczy nie udało mu się dokonać. Myślę, że jako filozof akceptuje śmierć jako atrybut życia. Podobne podejście do śmierci nie zdarza się często - czasy samurajów skończyły się dawno. I zwróćcieuwagę, że słowa te pisze nie-katolik i osoba na codzień uważająca KRK za instytucję wsteczną i wysoce szkodliwą. PS. W noimnalnie w/g KRK pogańskiej książce "Harry Potter i Kamień Filozoficzny J.K.Rowling włożyła Dumbledore'owi w usta takie słowa "śmierć po długim życiu jest dla odpowiednio przygotowanego umysłu tym, czym dla młodego człowieka jest położyć się do snu po przepracowanym dniu". Odpowiedz Link Zgłoś