Dodaj do ulubionych

SKANDAL na Forum Aquanet!!!

18.04.05, 07:46
Dzis w nocy doszlo do niebywalego skandalu - skandalicznej, lamiacej wszelkie
normy etykiety, dobrego obyczaju a i arawa karnego wymiany postow miedzy
marianna.rokita
kropekuk
walecc1
oraz ma_ja1
kossmita
w ktorej to wymianie wielokrotnie posluzono sie wycieczkami osobistymi,
obelgami, inwektywami, zniewagami, zalatwiano prywatne porachunki - i
rachunki, podawano do wiadomosci publicznej nazwiska, personalia, a nawet
adresy i nry telefonow osob trzecich! Dzialo sie to w watkach (nadal
obecnych) na Forum Aquanet "numer...i pytanie do wszystkich" zal. przez
marianna.rokita
oraz
"do wielonickowego streczyciela Jerzego Slawomira" zal. przez kropekuk
(dziwie sie tolerancji moderatora samego tytulu tego watku)
Probowalem interweniowac natychmiast na co najbardziej skandaliczne posty
tych watkow (chocby podanie ADRESU adwersarza w poscie "ten pan"
nik:kossmita, ale na prozno. Admin spi, a tu sie dzieja straszne rzeczy.
Od dawna sledze FA dla celow mojej pracy, nie wypowiadam sie (zrobilem dzis
to po raz 1) ale obserwuje z rosnacym przerazeniem co wyprawiaja niektorzy
dyskutanci, a zwlaszczcza ci wymnienieni. Wiem ze za znacznie lzejsze
przekroczenia etykietu banowano dyskutanktow. Te trzy niki nie powinny sie
pojawic wiecej na zadnym cywilizowanym forum. Te osoby sprowadzaja dyskurs do
poziomu rynsztoka. Wstyd mi za nich
Pozdrawiam
Obserwuj wątek
    • andrzejg Re: SKANDAL na Forum Aquanet!!! 18.04.05, 07:59
      volm napisała:

> Od dawna sledze FA dla celow mojej pracy, nie wypowiadam sie (zrobilem dzis
      > to po raz 1)

A co to za praca ,jak mozna spytać?
      Ja z kolei od dawna mam wrażenie, że ktos ma niezłą zabawę z obserwacji FA.

A.
      • volm Re: SKANDAL na Forum Aquanet!!! 18.04.05, 08:14
        można zapytać a nawet dostac odpowiedz: chodzi o neologizmy językowe.

Zabawa zabawą, ale gdyby ktos podał tu twoje nazwisko i adres i potem obrzucał
        cie inwektywami po nazwisku i oskarżał cie Bog wie o co - nie byloby ci do
        smiechu.
        • owca_czarna Re: SKANDAL na Forum Aquanet!!! 18.04.05, 08:26
          volm napisała:

> można zapytać a nawet dostac odpowiedz: chodzi o neologizmy językowe.

a może nie neologizmy a wulgaryzmy, bo Ci tu ich pod dostatkiem

> nie byloby ci do smiechu.

chyba nikomu, ale akurat tym osobom, które szafują w prawo i w lewo swoimi
          personaliami jest obojętne, takie przynajmniej odnoszę wrażenie. To taki
          internetowy ekshibicjonizm.

czarna_owca
      • 7em Re: SKANDAL na Forum Aquanet!!! 18.04.05, 08:54
        > A co to za praca ,jak mozna spytać?

pewnie żadna praca. podszywki maja to do siebie, że obowiazkowo uzasadniają i
        uwiarygadniają swoje istnienie. a jesli juz tutaj pracuje to jest na stanowsku
        Starszego Konfisia.

5040
        • volm "Podszywka" to wlasnie dobry przyklad tego 18.04.05, 09:38
          7em napisał:

> > A co to za praca ,jak mozna spytać?
          >
          > pewnie żadna praca. podszywki maja to do siebie, że obowiazkowo uzasadniają i
          > uwiarygadniają swoje istnienie. a jesli juz tutaj pracuje to jest na
          stanowsku
          > Starszego Konfisia
          • 7em czego? 18.04.05, 11:14
            prosta zasada = nie bylo cie tu wczesniej to nie istniejesz. napisz ze sto
            postow na kazdy temat a wtedy zostaniesz dopuszczon.

5040
            • volm nie ty o tym decydujesz czy ktos istnieje czy nie 18.04.05, 14:57
              7em napisał:

> prosta zasada = nie bylo cie tu wczesniej to nie istniejesz. napisz ze sto
              > postow na kazdy temat a wtedy zostaniesz dopuszczon.
              >
              > 5040

a skoro nie pojmujesz to sie nie wtrącaj
              • 7em ty decydujesz 19.04.05, 15:07
                występujac jako podszywka nie jestes wiarygodny nawet dla samego siebie a to
                jest warunek konieczny by i inni uwierzyli w twoje kłamstwa.

5040
    • rycho7 nowa afera faksowa 18.04.05, 08:57
      volm napisała:

> podawano do wiadomosci publicznej nazwiska, personalia, a nawet
      > adresy i nry telefonow osob trzecich!

Podam personalia: Jolanta Kwasniewska, Palac Namiestnikowski, Warszawa. Panie
      Volnomyslacy Marianie zapodaj mnie teraz do TeBeInkwizycji. Skad forumowicze
      mieliby znac personalia innych forumowiczow. Albo z realu za zgoda
      zainteresowanych. Albo od TeBeInkwizytorow w wyniku przestepstwa ujawnienia
      danych osobowych. Chesz, aby zglosic kradziez do zlodziei, ktorzy jej dokonali.

Ja rozumiem, ze zbierasz slowa i uwazasz, ze myslenie jest Ci zbedne. Ale po co
      trujesz innym? Od zbierania slow sa programy, czytac glupot nie musisz. Slowa
      dostajesz na tacy po odfiltrowaniu.
    • newsrum Re: SKANDAL na Forum Aquanet!!! 18.04.05, 09:04
      volm napisała:

> za znacznie lzejsze
      > przekroczenia etykietu banowano dyskutanktow

Exactly! To, za co zostal zabanowany >krzys52< to byl jezyk dyplomatyczny w
      porownaniu z uzywanym przez tamtych tam no i temat byl adekwatny do miejsca.
      Nie od wczoraj zauwazam, ze stosowana jest tu jakowas przedziwna podwojna miara
      ocen - co wolno a czego nie. Moze by jakis >giwi< czy >tebe< to wyjasnil?
    • landkarte volm wyrzuc jeszcze z forum mohera 18.04.05, 09:38
      zniesmaczeni jestescie pyskowka pomiedzy marianna a macem przy czynnym
      wspoludziale kropy. zalatwiaja swoje porachunki na forum zamiast pisac na priv.
      wszystko to jednak pikus w porownaniu do ekscesow radiomaryjnego dewota, ktory
      mnozyl watki na jeden temat, nudzil, spamowal kreskami a teraz wywija
      drewnianym mieczem, rzucajac obelgi pod adresem innych.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=22854097
      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=22853658
      • volm Re: volm wyrzuc jeszcze z forum mohera 18.04.05, 09:44
        ja nie mam zamiaru ani mozliwosci nikogo "wyrzucac", chodzi mi tylko o
        przestrzeganie pewnych elementarnych reguł. Skoro administracja Forum je
        okreslila, powinna przestrzegac, inaczej robi sie wolna amerykanka i polskie
        pieklo. A Forum GW w ten sposob przyklada reke do dzialan niegodziwych i nawet
        przestepczych. A dopiski >rycho7< eksploatujace tu to wlasnie, o czym pisze,
        swiadcza dowodnie, ze mam racje
        • d.nutka1 Re: volm wyrzuc jeszcze z forum mohera 18.04.05, 09:50
          volm napisała:

> ja nie mam zamiaru ani mozliwosci nikogo "wyrzucac", chodzi mi tylko o
          > przestrzeganie pewnych elementarnych reguł.

ja znam dwie takie reguły
          1.co wolno Haszowi nie wolno Rychowi
          2.sprawiedliwość musi być...po "naszej" stronie
          • rycho7 mnie smieszy ta obluda 18.04.05, 10:13
            d.nutka1 napisała:

> 1.co wolno Haszowi nie wolno Rychowi

Napisalem kiedys, zgodnie z prawda, ze jako ateista nie uczestnicze w komunii.
            Czy bylo w tym cos klamliwego, cos obelzywego, cos wulgarnego lub cos
            urazajacego "uczucia religijne". Za ta i inne podobne wypowiedzi zostalem
            zabanowany.

TeBeInkwizytorzy mieli problem, bo odpowiadalem na klamliwe, obelzywe, wulgarne
            wypowiedzi religiantow, a tych TeBeInkwizytor nie odwazy sie zabanoawac.
            Odpowiadalem, jak powyzej, na probe obrazenia mnie przez haszopodobnego
            wypowiedzia: jestes scierwojadem.
            • d.nutka1 Re: mnie nie smieszy i proszę o jasną odpowiedź 18.04.05, 15:01
              rycho7 napisał:

> na probe obrazenia mnie przez haszopodobnego
              > wypowiedzia: jestes scierwojadem.

o kim to?
              • rycho7 Re: mnie nie smieszy i proszę o jasną odpowiedź 18.04.05, 16:29
                d.nutka1 napisała:

> o kim to?

Wild o mnie. Dosc jasno?
                • rycho7 nierozpoznawalni 18.04.05, 16:33
                  rycho7 napisał:

> Wild o mnie. Dosc jasno?

Chyba jednak byl to Wikul. Dla mnie brak roznicy. Przepraszam.
                  • d.nutka1 Re: nierozpoznawalni 18.04.05, 17:25
                    rycho7 napisał:

> rycho7 napisał:
                    >
                    > > Wild o mnie. Dosc jasno?
                    >
                    > Chyba jednak byl to Wikul. Dla mnie brak roznicy. Przepraszam.

przykro mi Rychu, że i ciebie spotykają podobne przykre odzywki
                    Wild by chyba jednak tak nie napisał, bo ja jeszcze nie zauważyłam, aby
                    Wild "brudami forumowymi" się interesował
                    • rycho7 wybacz ale mam inna wrazliwosc 18.04.05, 18:19
                      d.nutka1 napisała:

> przykro mi Rychu, że i ciebie spotykają podobne przykre odzywki

Jestes bardzo mila i dziekuje Ci za slowa wspolczucia. Ale jak chyba zauwazylas
                      mnie nie specjalnie przejmuje takie obrazanie. Jestem z natury tak zlosliwy, ze
                      traktuje to jako zrzadzenie losu umozliwiajace mi w miare eleganckie i legalne
                      odgryzienie sie. Sikalem po nogach, bo Wikul uzyl tego swego "genialnego"
                      stwierdzenia, gdy JPII jeszcze zyl. To tem rodzaj wrazliwosci jakiego nie
                      pojbuje i nigdy nie pojme.

> Wild by chyba jednak tak nie napisał, bo ja jeszcze nie zauważyłam, aby
                      > Wild "brudami forumowymi" się interesował

Obu traktuje jako niezlych psycholi. Kajam sie wobec obu, ze napisalem to.
                      Komunikacja wymaga jednak slow bliskich myslom. Kieruje to nie bezposrednio do
                      nich wiec nie jest moim celem obrazanie.
                      • gini Re: Znowu poszlo w kosmos 18.04.05, 18:32
                        Moze sie ktos laskawie podpisze i wyjasni dlaczego.I dlaczego bez sladu.
                        • rycho7 jako, ze pod moim postem 18.04.05, 18:47
                          gini napisała:

> Moze sie ktos laskawie podpisze i wyjasni dlaczego.I dlaczego bez sladu.

TeBe jak sam o sobie pisal jest fachowcem od picia piwa. Reszta go przerasta,
                          co sama widzisz po technicznym dzialaniu forum.

Jak nie powiesz TeBe to Ci powiem o co chodzi. Agora placi licencja za kazde
                          podlaczenie uzytkownika do forumu czyli technicznie do bazy danych. Aby
                          zaoszczedzic robia uzytkownikow w c.u.a. Skracaja tzw, sesje do minimum,
                          przekraczajacego bol, tzw. time-out. Wiec jak piszesz odpowiedz to oni udaja,
                          ze wyszlas na spacer i wydaja na Ciebie wyrok eutanazji. TeBe udaje, ze o
                          niczym nie wie i niczego nie rozumie. Moze to byc prawda bo przeciez takiego go
                          wybierali na ten stolek. Kolek ne stolku.
        • rycho7 nie watpie, jedynie sluszna racje 18.04.05, 09:59
          volm napisała:

> A dopiski >rycho7< eksploatujace tu to wlasnie, o czym pisze,
          > swiadcza dowodnie, ze mam racje

Panie vel Volm, gdybym byl Panskim sasiadem i musialbym przezywac koszmar
          sasiadowania z Panem, to chetnie na forum podawalbym SWOJ adres, ze by sie Pan
          stamtad wyniosl. Nie rob Pan ludziom wody z mozgu i podaj Pan do sadu sasiada,
          ktory podal publicznie SWOJ adres. Ja czytac potrafie. Dalem temu przyklad w
          postach cytujacych to co sie Panu nie podoba. Panskie stwirdzenie "swiadcza
          dowodnie, ze mam racje" pokazuja, ze nie ma Pan zadnych argumentow i jedynie
          SWOJA racje. A to nie musi byc dla kogokolwiek interesujace. Polej sie Pan
          benzyna i podpal w protescie.
    • lala.laleczna Zgadza się. Wątek kloaczny, tak ohydny, że nawet 18.04.05, 09:53
      jak na wyż wym. zaskakuje.
      • d.nutka1 Re: Zgadza się. Wątek kloaczny, tak ohydny, że na 18.04.05, 10:06
        tak?
        po zareklamowaniu "tamtego" przeczytałam w nim(dziś po godz 9) zaledwie 2 posty
        i jakoś miałam szczęście "na chybił trafił) nie natrafić na post kloaczny
        • lala.laleczna To czemu choćby obrzydliwego wątku wstępnego 18.04.05, 10:10
          nie przeczytałaś?
          • d.nutka1 Re: To czemu choćby obrzydliwego wątku wstępnego 18.04.05, 10:28
            lala.laleczna napisała:

> nie przeczytałaś?

kazdy ma swoje osobnicze odczucie co dla niego jest "obrzydliwe"
            przecież nie napisałam co przeczytałam "na chybił trafił"
      • kropekuk [...] 18.04.05, 12:22
        Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
        • karmin-cynober leci kabarecik 18.04.05, 14:08
          Gdzie ten watek ? Chetnie sie posmieje.
          • kropekuk Ten o OBCIAGANIU KOSMITOM ANTENEK? 18.04.05, 14:12
            Strasznie pruderyjna sie GW robi, nawet gdy mowa o science-fictionwink
            • karmin-cynober Re: Ten o OBCIAGANIU KOSMITOM ANTENEK? 18.04.05, 15:04
              Dalej nic nie znajduje. Nie widze zadnego watku, w ktorym sobie porzadnie
              nawrzucaliscie.
              • volm i slusznie bo zostal skutecznie zabanowany 18.04.05, 15:07
                na moj wniosek zreszta, bo byl to rynsztok. A jak szukasz czegos takiego to
                moze bys sobie FAKT poczytal(a)?

karmin-cynober napisała:

> Dalej nic nie znajduje. Nie widze zadnego watku, w ktorym sobie porzadnie
                > nawrzucaliscie.
                • kropekuk Jerzy Slowomirze Wielonickowy czy ty sam siebie 18.04.05, 19:20
                  musisz bronic? A kiedy sam na siebie doniesiesz do prokuratury? Zwlaszcza w
                  sprawie mordu na tym chlopaku z 11 Listopada?
                  Wielonikowiec jako Zosia Samosia nie tylko od samoporwania przez kosmitow, ale
                  i robienia za wlasnego adwokata... Zalosny jestes, Wielonikowcu, wiecej niz
                  zalosny (szczegolnie w tym falbaniastym fartuszku - wg. The Sun przebiles nawet
                  Profumo!)
                  • marianna.rokita kropek 18.04.05, 19:40
                    Kropa stop.Poczytaja gazete.A teraz odbierz wiadomosc.
    • walecc1 [...] 18.04.05, 09:54
    • gargammella [...] 18.04.05, 14:42
    • hasz0 _____A już myslałem, że jestem ostatni Mohikanin/n 18.04.05, 16:35
      • rycho7 takich ostatnich z Mysiej to jeszcze sporo n/t 18.04.05, 16:48
      • d.nutka1 Re: _____A już myslałem, że jestem ostatni Mohika 18.04.05, 17:15
        z tytułami?

chyba jednak jesteś ostatni z tych Mohikan co to Bóg Honor i Ojczyzna na
        honorarium nie zamieniają
      • otrzezvvienie Haszu, jesli dobrze pamietam, 18.04.05, 17:52
        bo juz pare lat minelo, ty kolege Vista broniles kiedy on oglosil na forum
        aktualnosci czyjes dane osobiste. Pamietasz?
    • patience Szanowne towarzystwo wielonickowe 18.04.05, 18:12
      Ja tam nie wiem, czemu skandal? Jaki skandal? Oraz czemu to Marianna akurat
      skandalistka? O ile siegam pamiecia te pare lat wstecz, to ujawnianko szlo na
      Marianne akurat. Jak rozumiem, aktualnie jest zemsta nietoperza. Oraz nie na FA
      a po rozmaitych gazetach. Jak to w takich awanturach bywa, wiadomo ze nic nie
      wiadomo, poza moze ogolna uwaga, ze srodowiska dziennikarskie maja bujne zycie.
      Ale to bylo akurat wiadomo i bez awantury.

Natomiast pewna nowosc, o jakiej wiadomo, to artykul u Urbana. Ja mam osobiscie
      do Urbana pelne zaufanie, jesli chodzi o opisy rozmaitych smakowitych skandali,
      gdyz odnosze wrazenie, ze Urban wykazuje wysoka dbalosc o swoja zdolnosc
      procesowa. Jak na ilosc rozmaitych smakowitych wydarzen opisanych w Nie, to
      niewiele bylo przegranych procesow. Podejrzewam wiec, ze ta perswazja za pomoca
      krzesla w leb jednak byla, jak rowniez wyprowadzka w asyscie policyjnej. Czego
      komentowac zdaje sie nie trzeba, nie? Nie mowiac o reszcie...
      • marianna.rokita Re: Szanowne towarzystwo wielonickowe 18.04.05, 18:46
        Druga nowoscia jest artykul w Przegladzie. Nie chodzi o zemste nietoperza ale o
        probe uwolnienia sie od kogos, kto probuje ci zniszczyc zycie za calej sily.
        I komu sie to udalo 3 lata temu.
        Poza tym niestety masz racje :

1.Akcja z krzeslem miala miejsce.
        2.Wyprowadzka w asyscie policji tez.
        3.Maile i smsy w tekscie sa prawdziwe, co Urban sprawdzil 100 tys razy.
        4.Opowiesci o wywiadach tez (jw)

Niesety "Nie" nie wspomnialo o paru innych historiach, rownie ciekawych, ale o
        tym napisze juz inna gazeta, bo ja do tej pory nie mam spokoju.I nioe spoczne
        dopoki moj kat nie odpokutuje nawet za najdrobniejsze "ku..","dziwko" pod moim
        adresem.
        Jesli bedzie proces,jakikolwiek, przeciw jakiejkolwiek z tych gazet to sie
        ciesze.Bede miala mozliwosc zaprezentowania calusiej dokumentacji.
        Ilekroc dostawalam w pysk, i bylam wyzywana, tylekroc robilam mala
        opcje "safe".
        • rycho7 wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:06
          Po Twoim poscie zrozumialem "przekraczajaca kodeks karny" wymiane postow.

Jak znam kodeks karny to posty te nie sa "przekraczajace", aczkolwiek ich nie
          czytalem pod kontem "przekraczalnosci". Szukalem "ochrony danych osobowych".
          Volm wyglada na strone i jako taki jest niewiarygodny.

Inna sprawa jest uzycie tego forum do rozgrywania spraw osobistych. Dla mnie
          nie jest to mile. Zaczne unikac takich watkow. Przestrzen jest publiczna wiec
          nie mozna zabronic. Ale zmuszanie postronnych do udzialu w prywacie tez jest
          naganne. Naganne ale nie karalne.
          • hasz0 Do Rycha pytanie 18.04.05, 19:10
            takich ostatnich z Mysiej to jeszcze sporo
            co to ta mysia jaks ubecja czy mo?
            • rycho7 tak Haszu masz racje 18.04.05, 19:13
              hasz0 napisał:

> takich ostatnich z Mysiej to jeszcze sporo
              > co to ta mysia jaks ubecja czy mo?

tak Haszu masz racje
          • marianna.rokita Re: wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:12
            Postaram sie z calych sil nie odpisywac na posty prowokujace.Nie mam zamiaru
            Was w to wciagac.Wczoraj zabralam glos na temat lotnisk we Wloszech i celnikow,
            jak pamietasz, no ale po 30 fajnych postach znajomych, wlecial ktos i narobil
            strasznego bydla.
            W sumie przywyklam.Nie pierwszy raz ta osoba mowi mi "wszaro","dziwko", "mendo"
            itd.

Ja ze swojej strony przepraszam, jesli przeze mnie spotkalo Was cos niemilego.
            • ewa8a Re: wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:16
              Marianno po co trąbisz na foru o swoich osobistych sprawach?
              Nawet pani Dulska, która nie była gejzerem intelektu wiedziała, że brudy należy
              prać we własnym domu. Zamiast robić widowisko może warto skorzystać w tym
              konkretnym przypadku z jej doświadczenia.
              A tak w ogóle nie możecie np pogadac przez telefon?
              • marianna.rokita Re: wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:24
                Jest wiele przypadkow prania brudow we wlasnym domu.Np.gwalcone dzieci, ktore
                nigdy nic nie powiedza, bo "piora brudy u siebie", katowane kobiety przez
                mezusiow, ktore tez nic nikomu przekaza, bo co powie sasiadka, ofiary
                molestowania przez wujka, nie mowiace nic z obawy przed gniewem tatusia i
                mamusi.

Poza tym, prosze powiedz kiedy ostatnio napisalam cos na temat mojej sprawy.No
                prosze udowodnij. Ja wczorajszej afery nie zaczelam, napisalam cos o
                lotniskach,fajnie sobie gadalam z tym czy tamtym, az wpadlo zero i zaczelo
                pisac jaka to ze mnie "brudna dziwka","wszawica" itd.

Bez powazania Ewo. Gejzerze intelektu.I bede wdzieczna za ignorowanie mnie w
                innych watkach. Pamietam doskonale twoja zlosliwa wypowiedz na temat krzesla
                cale kilka dni po tym wydarzeniu,wtedy akurat jak sie zastanawialam czy bede
                miec dolna jedynke, czy nie i wtedy gdy jadlam papki.
                Pozwolisz,ze znajde watek, jesli admin go nie skasowal, tak jak prosilam.

Bez odbioru.
                • ewa8a Re: wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:28
                  Brudy nie dotyczą gwałconych dzieci, dlatego napisałam o pewnych przypadkach.
                  A jeśli chodzi o krzesło - nie było moją intencją obrażanie Cię, a jedynie
                  podanie przykładu do czego zdolny jest macho, bo właśnie o polskim macho był
                  wątek.
                  • marianna.rokita Re: wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:32
                    Niestety ja,gdy mnie bolal ryj, odebralam ta uwage jako malo taktowna.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=22215858&a=22217617
                    Watek nie dotyczy gwalconych dzieci, jednak tez nie dotyczy mnie,poniewaz poza
                    wczorajszym przypadkiem nigdy osobie,ktora prowokuje nie odpisuje.
                    No ale wczoraj po prostu puscily mi nerwy i moim bledem jest to,ze zaczelam mu
                    odpowiadac na posty.

Po prostu.

• gini Re: wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:31
                  marianna.rokita napisała:

> Jest wiele przypadkow prania brudow we wlasnym domu.Np.gwalcone dzieci, ktore
                  > nigdy nic nie powiedza, bo "piora brudy u siebie", katowane kobiety przez
                  > mezusiow, ktore tez nic nikomu przekaza, bo co powie sasiadka, ofiary
                  > molestowania przez wujka, nie mowiace nic z obawy przed gniewem tatusia i
                  > mamusi.
                  >
                  > Poza tym, prosze powiedz kiedy ostatnio napisalam cos na temat mojej
                  sprawy.No
                  > prosze udowodnij. Ja wczorajszej afery nie zaczelam, napisalam cos o
                  > lotniskach,fajnie sobie gadalam z tym czy tamtym, az wpadlo zero i zaczelo
                  > pisac jaka to ze mnie "brudna dziwka","wszawica" itd.
                  >
                  >
                  Glupia krowo, caly czas piszesz tylko o swoich sprawach.Tyle, ze tlumok jestes
                  i zdaje sie, ze nie zdajesz sobie sprawy z tego co piszesz.
                  Kliknij sobie na marianna rokita i poczytaj wlasne posty.
                  Najpierw uwielbialas maca, promowalas jergo ksiazke, teraz go obrzucasz blotem.
                  Nie masz za grosz godnosci.
                  Nie porownuj sie do gwalconych dzieci.

> Bez powazania Ewo. Gejzerze intelektu.I bede wdzieczna za ignorowanie mnie w
                  > innych watkach. Pamietam doskonale twoja zlosliwa wypowiedz na temat krzesla
                  > cale kilka dni po tym wydarzeniu,wtedy akurat jak sie zastanawialam czy bede
                  > miec dolna jedynke, czy nie i wtedy gdy jadlam papki.
                  > Pozwolisz,ze znajde watek, jesli admin go nie skasowal, tak jak prosilam.
                  >
                  > Bez odbioru.
              • rycho7 ciekawe co autor mial na mysli 18.04.05, 19:24
                ewa8a napisała:

> Nawet pani Dulska, która nie była gejzerem intelektu wiedziała, że brudy
                > należy prać we własnym domu.

Do niesamowitych czasow doszlismy. Torquemada na pomniki!
                • ewa8a Re: ciekawe co autor mial na mysli 18.04.05, 19:31
                  Uważasz, że swoimi osobistymi tragediami każdy powinien się dzielić z prasą i
                  opowiadać o nich na forum ?
                  • marianna.rokita Re: ciekawe co autor mial na mysli 18.04.05, 19:34
                    a co mialam zrobic? dzwonic na nebieska linie ? zeby sie bronic ?powtarzam
                    BRONIC!
                    czy czekac laskawie na ruch d...policji ?
                  • kropekuk Why not: dziennikarze to osoby PUBLICZNE. 18.04.05, 19:34

• rycho7 ciekawe czy istnieja media brukowe 18.04.05, 20:18
                    ewa8a napisała:

> Uważasz, że swoimi osobistymi tragediami każdy powinien się dzielić z prasą i
                    > opowiadać o nich na forum ?

Sprawa polega, ze nie kazdy jest kazdy. Niektorzy sa osobistosciami, nawet gdy
                    od d.pnych rekordow. Wtedy media zarabiaja o ich opowiesciach. Wiem w czasach
                    Dulskiej wygladalo to tylko troche inaczej. Swiat odszedl daleko od owczesnych
                    zasad.
                    • ewa8a Re: ciekawe czy istnieja media brukowe 18.04.05, 20:36
                      rycho7 napisał:

>
                      > Sprawa polega, ze nie kazdy jest kazdy. Niektorzy sa osobistosciami, nawet
                      gdy
                      > od d.pnych rekordow. Wtedy media zarabiaja o ich opowiesciach. Wiem w czasach
                      > Dulskiej wygladalo to tylko troche inaczej. Swiat odszedl daleko od
                      owczesnych
                      > zasad.

Wobec tego o.s.o.b.i.s.to.ś.c.i. powinny rozpraszać monotonię życia
                      szaraków , dając równocześnie mediom zarabiać na swoich przygodach. Świat od
                      czasów Dulskiej tak bardzo się nie zmienił, bo zawsze są amatorzy takich
                      historii.
                • kropekuk Autor po prostu twierdzi, ze jest POKATNA PRACZKA. 18.04.05, 19:34
                  I co na to Urzad Skarbowy i policja podatkowa?
              • kropekuk To nie ona trabi - to WIELONICKOWIEC Mariannie 18.04.05, 19:32
                tylek obszywa.
                • d.nutka1 Re: To nie ona trabi - to WIELONICKOWIEC Marianni 18.04.05, 19:35
                  kropekuk napisał:

> tylek obszywa.

a kto inny kraje te łatki w szatki
            • rycho7 Nie przejmuj sie 18.04.05, 19:17

> Ja ze swojej strony przepraszam, jesli przeze mnie spotkalo Was cos
              > niemilego.

Forum to jest ring bokserski. Dla tych co lubia dostac w szczeke. Ja jak
              dostane jedrnym cyckiem to nie bede plakal. Nie przejmuj sie.
            • d.nutka1 Re: wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:21

> Ja ze swojej strony przepraszam, jesli przeze mnie spotkalo Was cos
              niemilego.
              >

wygląda na to Marianno, ze Ty sama jako Marianna jesteś IM niemiła, bo jesteś
              Marianna właśnie
              i cokolwiek byś nie napisała to i tak będziesz dla NICH niemiła
              mają widać problemy ze swoją osobowością i dojrzałością jeśli na widok Marianny-
              seksualnej rekordzistki- poza rekordową cipą nic innego w Tobie już nie widzą.
              Jesteś pewnie dla NICH ich niespełnioną realizacją ICH rekordów w jakiejkolwiek
              dyscyplinie-umysłowej też, jeśli nie przede wszystkim
              • ewa8a Re: wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:23
                Danutko, jakim cudem przeszła Ci ta ci.. bez ocenzurowania?
                • rycho7 Duch Swiety czuwa 18.04.05, 19:26
                  ewa8a napisała:

> Danutko, jakim cudem przeszła Ci ta ci.. bez ocenzurowania?

czuwa nad prawymi.
                  • d.nutka1 Re: Duch Swiety czuwa 18.04.05, 19:28
                    rycho7 napisał:

> ewa8a napisała:
                    >
                    > > Danutko, jakim cudem przeszła Ci ta ci.. bez ocenzurowania?
                    >
                    > czuwa nad prawymi.

a prawy do lewego
                • d.nutka1 Re: wspolczucie dla Marianny i dla forum 18.04.05, 19:27
                  ewa8a napisała:

> Danutko, jakim cudem przeszła Ci ta ci.. bez ocenzurowania?

noo
                  przecież URBAN ponoć wygrał w sądzie, że to jest pospolita część ciała widoczna
                  dla oczu wszelkich
                  tak jak i ...no ten...ch. czy h.
          • lala.laleczna Co za relatywizm ... volm wygląda na stronę, więc 19.04.05, 15:03
            jest niewiarygodny, a marianna na pewno jest stroną, więc jest wiarygodna.
            Doprawdy, fajnie jest być ładną panienką ;-D
            • volm Re: Co za relatywizm ... volm wygląda na stronę, 19.04.05, 16:59
              tak, wygladam na stronę: świata. Na pólnoc Polski bo jestem na południu
              (zgadnij gdzie, koteczku?smile
              No i zgadnij jeszcze, z kogo to jest cytat
      • kropekuk Patience, w skandalach lepszy The Sun. 18.04.05, 19:29
        A naszego Wielonickowca w ciemno kupil - uwiodla go jego fotka na golasa i w
        fartuszku, przywodzaca na mysl - rzecz jasna - slawna brytyjska AFERE PROFUMO.
        A gdy jeszcze doszlo do tego, ze ten polski Profumo nie dla jakiegos banalnego
        KGB, ale dla Mossadu robi, to szczescie sunowskich skandalistow juz naprawde
        nie mialo granic. Mysle, ze bardziej by ich ucieszyla tylko fotka Howarda w
        dziewczecym mundurku szkolnym i peruce z warkoczykami wink
        Sam w tej publikacji paluchow nie maczam, ale dam znac, gdy polski Profumo obie
        swoje "twarze" w The Sun pokaze.
        • patience a w bluzgach to jednak gini lepsza od wielonickowc 18.04.05, 19:53
          tak po tym watku sadzac. wielonickowiec to moze heros od machania krzeslem i
          bicia kobiet, ale gini jednak mimo wszystko go o parre dlugosci wyprzedza jesli
          chodzi o ten, no... przemawianie o cnotach obywatelskich.
          • rycho7 dla ojczyzny ratowania 18.04.05, 20:23
            patience napisała:

> chodzi o ten, no... przemawianie o cnotach obywatelskich.

Hasz juz sie w watku zameldowal.
          • jaceq Czy wielonickowiec 18.04.05, 21:44

to jest może ten, co ja przypuszczam, że to jest ten?

• kropekuk DOKLADNIE. Kosmici potwierdza ;) 18.04.05, 21:49

• gini Re: a w bluzgach to jednak gini lepsza od wieloni 18.04.05, 23:09
            patience napisała:

> tak po tym watku sadzac. wielonickowiec to moze heros od machania krzeslem i
            > bicia kobiet, ale gini jednak mimo wszystko go o parre dlugosci wyprzedza
            jesli
            > chodzi o ten, no... przemawianie o cnotach obywatelskich.

O jakich cnotach?O cnocie Manki chcesz Felga porozmawiac?Zaiste cnoctliwa Manka
            jest , straszliwie, zly mac dawal ogloszenia, a ona biedna nie mogla odmowic,
            bo na norki zbierala.
            Przypomniala sobie bidula telefon na policje, jak jej walnal krzeselkiem w
            glowke.
            A w czesniej jakos nie mogla.
            ¨Przytoczyla tu artykul z brukowca, jak to dzielnie wsadzila sutenerow do
            wiezienia, ale ze swoim jakos trudniej bylo.
            • gini Re: Dla Felgi i dla jej przyjaciolki manki 18.04.05, 23:20
              forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19254409&a=19255000
              Celem odswiezenia pamieci.
              Reszte poszukam jutro bo dzis juz mi sie nie chce.

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19254409&wv.x=1&a=19254785
              Manka swietnie sie ubawilas?Bo ja tak.
              • kropekuk Wytrzyj buzie, gini - strasznie sie oplulas;) 18.04.05, 23:25

• gini Re: Kropa, kropa 18.04.05, 23:27
                  kropekuk napisał:

>
                  EE tam tak ci sie zdaje , zerknij do lustereczka.
                  • kropekuk A po co? I tak wiem, ze jestem "najpiekniejszy w 18.04.05, 23:30
                    swieciewink
                    • gini Re: A po co? I tak wiem, ze jestem "najpiekniejsz 18.04.05, 23:49
                      kropekuk napisał:

> swieciewink

Kropa to ty mac jestes?Bo zdaje sie,ze manka o macu tak pisala.
                      Dobranoc kropa i mam pytanko, czy tTy skarbie jestes matematyk?
                • marianna.rokita Re: Wytrzyj buzie, gini - strasznie sie oplulas;) 18.04.05, 23:30
                  kropa, ona chyba lamie zalecenia te o osobach mowiacych o przeszlosci co
                  niektorych, nie?
                  wiesz co z tym zrobic?
                  • gini Re manka 18.04.05, 23:48

> kropa, ona chyba lamie zalecenia te o osobach mowiacych o przeszlosci co
                    > niektorych, nie?
                    > wiesz co z tym zrobic?
                    >
                    Jakie zalecenia ja lamie?
                    Przypominam ci tylko co nieco, bo zdaje sie, ze masz skleroze .
                    A kropa mnie nie strasz, bo znow sie bede ze trzy dni smiala.
                    • kropekuk Jak ci admin czuly liscik napisze? 19.04.05, 17:23

• marianna.rokita kropa- wazne 19.04.05, 17:25
                        Kropa zasada- Beckera. Masz w mailu.
      • newsrum Pokaz mi komu ufasz a powiem ci kim jestes :) 19.04.05, 16:16
        A Urban mial kilka przegranych procesow, dwa obserwowalem osobiscie: przegrana
        z Benderem (tym!, lubisz go, prawda?) i z Krzysztofem Komornickim, b. szefem
        PAP - o opublikowanie jego golego zdjecia z owieczką (białą!). A w toku ma cos
        kolo 5.
        patience napisała:

> . Ja mam osobiscie
        > do Urbana pelne zaufanie, jesli chodzi o opisy rozmaitych smakowitych
        skandali,
        > gdyz odnosze wrazenie, ze Urban wykazuje wysoka dbalosc o swoja zdolnosc
        > procesowa. Jak na ilosc rozmaitych smakowitych wydarzen opisanych w Nie, to
        > niewiele bylo przegranych procesow.
        • patience Re: Niekoniecznie:) 19.04.05, 16:33
          Niekoniecznie. Oni przegrali pare procesow, ale to byly procesy za
          skandalizowanie, typu wlasnie jak wymieniles, fotomontaze czy tym podobne teksty
          rozrywkowe. Natomiast opisali rowniez calkiem sporo rozmaitych afer, i jakos im
          to uszlo na sucho, no nie? Sadze ze maja niezly sztab prawnikow ktory przeglada
          teksty przed publikacja pod katem powodztwa cywilnego. A te przegrane procesy,
          to mam nastawienie podejrzliwe, wydaje mi sie ze niekiedy specjalnie sie
          wystawiaja, i podejrzewam cele reklamowe. Na przyklad ten przegrany proces
          Urbana za JPII. Nie wydaje mi sie prawdopodobne, zeby nie wiedzial, ze sie na
          proces naraza, z duzym prawdopodobienstwem przegranej... No i w ogole malo bylo
          tych procesow, jak na ilosc lat wydawania "Nie". W tym sensie wydaje mi sie ze
          bardziej pilnuja swoje publikacje pod katem faktograficznym niz inne media, bo
          wiedza ze sa na celowniku.
          • newsrum No wlasnie. A ten tekst, o ktorym ty wspomnialas 19.04.05, 16:46
            ten z krzeslem, mailami, wieszaniem na syszarce i zmontowanymi (co widac na
            mile ) fotkami, to byl opis powaznej afery, czy skandalizowanie na poziomie
            rynsztokowym? A to wlasnie ów tekst obdarzylas zaufaniem. Jak dojdzie do
            procesu, to za ten tekst ta czerwona swinia zyjaca z pomyj sie na 1000% nie
            wywinie. Tym bardzkiej, ze on sie kwalifikuje do oskarzenia karnego, a nie
            procesu cywilnego, gdzie sie dzili wlos na czworo. Ale to pewno nie poderwie
            twego zaufania
            patience napisała:

> Niekoniecznie. Oni przegrali pare procesow, ale to byly procesy za
            > skandalizowanie, typu wlasnie jak wymieniles, fotomontaze czy tym podobne
            tekst
            > y
            > rozrywkowe. Natomiast opisali rowniez calkiem sporo rozmaitych afer
            • marianna.rokita Patience :) 19.04.05, 16:55
              Fotka nie jest fotomontazem.To oryginal.Wrecz nie ruszany photoshopem.Robiony
              aparatem cyfrowym. To orzeknie kazdy powolany biegly.
              Do tego tekstu weszly 2 dwie,ale z tej serii jest kilkanascie.

• patience Re: No wlasnie. A ten tekst, o ktorym ty wspomnia 19.04.05, 17:57
              Poderwie. Jesli sie okaze ze zadnych majli ani krzesel nie bylo, to poderwie. A
              co wiecej dojde do wniosku ze Urban jest samobojcawink O fotomontazach to tylko
              tyle mialam na mysli, ze tam czasem puszczaja obrazki w stylu kon z dorobiona
              glowa polityka. Na zaawansowanych technikach sie nie znam. A poza tym to tego
              typu sprawy i tak sie rozstrzyga w realu a nie tutaj. Nie mam zamiaru ani 5
              sekund sie zastanawiac, czy fotka puszczona w Nie to fotomontaz, bo to nie moj
              problem tylko rzeczonej gazety. Ani tez zadnych zdecydowanych osadow zreszta,
              poza ogolnym stwierdzeniem, ze zaden stres nie usprawiedliwia przemocy wobec
              kobiet, wobec czego jesli osobnik w artykule wymieniony zrobil to co zrobil, to
              jest swinia. Jesli jest oskarzany nieslusznie, to swiniami sa jego oskarzyciele.
              No i choc ze wzgledu na ostroznosc procesowa Urbana podejrzewam, ze jednak
              swinia moze byc oskarzony, to opinie forumowe i tak nie maja zadnego
              znaczenia. To tylko bicie piany i kolejny watek z cyklu skandal. Jesli sie
              wtracilam to tylko dlatego zeby oprotestowac ten wyraz. Skandal? Jaki skandal.
              Nuda... Z punktu widzenia forum skandalem jest zbyt duza ilosc watkow i postow o
              skandalu. Autorom wydaje sie ze wojuja i cos wygrywaja, a tymczasem po prostu
              nuda. Totez odplywam z tego watku, pozdrawiam i czesc.
            • kropekuk Myslisz, ze ta fotka Wielonickowca w fartuszku 19.04.05, 18:18
              to tez fotomontaz? Mysle, ze nie - sprawdzali to w The Sun fachowcy od
              podobnych fotek niejakiego Profumo...
        • kropekuk A na tym swoim to juz byles nieobecny duchem? 19.04.05, 18:16
          I dlatego ci sie wydawalo, ze corka ci sie zabila? Szczesliwie Nieswiety Urban
          Cudotworca zdolal ja na potrzeby sadu wskrzesicwink
    • rycho7 Manka nie musisz 18.04.05, 19:12
      gini napisała:

> Manka idz do psychiatry moze jeszcze nie za pozno.

Wybralas bujne zycie. Ponosisz tego konsekwencje. Odreagowujesz. Psychiatrzy na
      ogol nie sa od tego. Spowiednicy, psychoanalitycy, psiapsolki i nastepna
      milosc. To bardziej typowe sposoby. Faktycznie to leczy czas. Najwazniejsze,
      zeby nie wpasc w alkoholizm.
      • marianna.rokita Re: Manka nie musisz 18.04.05, 19:15
        Daleko mi do bycia alkoholiczka smile Piwka stoja w lodowce nieruszone,tak samo
        jak i cala pozostala bateria trunkow. Ostatni raz pilam w Mediolanie biale wino
        do kolacji smile
        Zaloze sie,ze wieczorem jednak wpadnie tu nasz wielonickowy przyjaciel i
        stwierdzi,ze jestem WÓDZIARĄ smile
        Ps. Ostatnio pisal,ze jestem narkomanka smile
        • rycho7 wazne jest byc w porzadku ze soba 18.04.05, 19:21

> Ps. Ostatnio pisal,ze jestem narkomanka smile

Ja forumowy folksdojcz komunista wieloobelgowy mowie Ci, ze jak masz zamiar
          przejmowac sie tutejszymi ocenami to nie wchodz na forum. Wchodzisz wiec chyba
          znasz reguly walk w blocie. Liczy sie dobra ekspozycja wdziekow.
          • marianna.rokita Re: wazne jest byc w porzadku ze soba 19.04.05, 14:41
            Tutaj czasem w blocie, a czasem hihi w kisielu smile
        • kropekuk Masz szmal na ochrone? Zadzwon do "Perkuna". 18.04.05, 19:30

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka