Dodaj do ulubionych

Jesteśmy ANTYSEMITAMI

IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 23:11
Podobno w latach 50-tych komuniści tępili tzw. bikiniarzy oskarżając ich o
bikiniarstwo właśnie. Mówili do nich: jesteście bikiniarze. A ci odpowiedzieli
w KOŃCU: tak, jesteśmy bikiniarzami i problem ZNIKŁ. Od 10-ciu lat słyszymy, że
jesteśmy ANTYSEMITAMI i SZOWINISTAMI. Proponuję się przyznać. Może znowu
problem zniknie? I będą ciekawsze tematy niż żydowskie. Bo jak się w końcu
PRZYZNAMY to nie będą nam tego zarzucać więcej. Szczerość nas uratuje przed
ABSURDEM właśnie. Ja się PRZYNAJĘ. Kto jeszcze?
Obserwuj wątek
    • Gość: max O ciekawe!:> IP: *.net.bialystok.pl 19.06.01, 23:15
      ale co na to "inni" semici - palestynczycy?wink anty-anty-semici?
    • Gość: noico Re: Jesteśmy ANTYSEMITAMI IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.06.01, 23:27
      > Szczerość nas uratuje przed
      > ABSURDEM właśnie. Ja się PRZYNAJĘ. Kto jeszcze?

Ja bym sie przyznal, ale w tedy nie bede szczery, bo nie jestem antysemita. A i
      tak nas ograbia i opluja (nie wszyscy Zydzi, spora czesc jest OK).
      • Gość: Perła Re: Jesteśmy ANTYSEMITAMI IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 19.06.01, 23:51
        Gość portalu: noico napisał(a):

> > Szczerość nas uratuje przed
        > > ABSURDEM właśnie. Ja się PRZYNAJĘ. Kto jeszcze?
        >
        > Ja bym sie przyznal, ale w tedy nie bede szczery, bo nie jestem antysemita. A i
        >
        > tak nas ograbia i opluja (nie wszyscy Zydzi, spora czesc jest OK).

Witaj noico

Tą naiwną jak Twoja postawę prezentowałem przez całe życie. Ale to na nic. Jesteś
        antysemitą i uświadom to sobie i przyznaj się. Tak będzie lepiej.

pozdrawiam
        • Gość: noico Re: Wrodzone? IP: *.jgora.dialog.net.pl 19.06.01, 23:57
          Wyssalem z mlekiem matki? wink
          • Gość: Perła Re: Wrodzone? IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 00:00
            Gość portalu: noico napisał(a):

> Wyssalem z mlekiem matki? wink

nie przesadzaj i nie myśl o tym. po prostu się przyznaj.
            • Gość: zenek Re: Wrodzone? IP: 217.11.134.* 20.06.01, 00:05
              Przyznaj sie i tak nie wszyscy pójda do nieba.
            • Gość: noico Re: Wrodzone? IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.06.01, 00:06
              No to moze jestem
              wink
    • luzer Re: Do, pożal się Boże, "antysemity" Perły 20.06.01, 00:04
      Perła, niestety muszę stwierdzić, że jako antysemita jesteś, excuse le mot, do
      dupy. W ogóle się nie starasz. A gdzie płomienne posty, a gdzie wykazy Żydów u
      władzy i tu na forum, a gdzie wezwania do ujawnienia ogólnoświatowego
      żydowskiego spisku??? O ile pamiętam, to nawet najoczywistszego, najbardziej
      klasycznego stwierdzenia o żydowskiej winie za ukrzyżowanie Chrystusa nie
      popełniłeś. Równie dobrze jak do antysemityzmu mógłbyś się przyznać do
      zabójstwa JFKeja, zamiast tego biedaczyny Oswalda. Poczytaj klasyków: np.
      Berga, poducz się trochę, popracuj nad sobą i wtedy może Ci ktoś uwierzy, stary
      oszuście.
      Z antysemickim pozdrowieniem, L.
      • Gość: Perła Re: Do Luzera niedyskretnego IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.01, 00:10
        luzer napisał(a):

> Perła, niestety muszę stwierdzić, że jako antysemita jesteś, excuse le mot, do
        > dupy. W ogóle się nie starasz. A gdzie płomienne posty, a gdzie wykazy Żydów u
        > władzy i tu na forum, a gdzie wezwania do ujawnienia ogólnoświatowego
        > żydowskiego spisku??? O ile pamiętam, to nawet najoczywistszego, najbardziej
        > klasycznego stwierdzenia o żydowskiej winie za ukrzyżowanie Chrystusa nie
        > popełniłeś. Równie dobrze jak do antysemityzmu mógłbyś się przyznać do
        > zabójstwa JFKeja, zamiast tego biedaczyny Oswalda. Poczytaj klasyków: np.
        > Berga, poducz się trochę, popracuj nad sobą i wtedy może Ci ktoś uwierzy, stary
        >
        > oszuście.
        > Z antysemickim pozdrowieniem, L.

Cicho bądź, do diabła. Jeszcze ktoś Ci uwierzy.
        • luzer Re: Antysemicie do sztambucha... 20.06.01, 00:33
          Antysemici /Władimir Wysocki/

Dlaczego mam ciągle być zwykłym bandytą,
          Nie lepiej to zostać mi antysemitą?
          Uznaniem się cieszą i jest po ich stronie
          Entuzjazm powszechny i miłość milionów.

Podjąłem decyzję i wcielę ja w życie,
          Lecz kimże właściwie są owi Semici?
          A jeśli to zwykli, porządni Rosjanie?
          Podpadnę milicji i znów będzie na mnie!

Spytałem koleżkę, jak sprawę tę widzi,
          Wyjaśnił mi wreszcie: Semici to Żydzi!
          Jak tak - nie ma sprawy - w porządku i fajnie,
          Zbyteczne obawy, zaczynam działalność!

Tu kłopot: szacunkiem darzyłem niezmiernym
          Giganta nauki, Einsteina Alberta.
          Wątpliwość - rzecz zwykła, więc spytać mi wolno:
          Co zrobić na przykład z Abramem Licolnem?

Semitą był Chaplin, genialny król kina,
          Semitą był Kappler, co siadł przez Stalina,
          Mój druh, Rabinowicz, ofiary faszyzmu,
          A nawet podobno sam twórca marksizmu.

Tu kumpel mój, znawca, raz-dwa mnie oświecił:
          Żydostwo do macy dodaje krew dzieci,
          Ktoś także w piwiarni ten problem poruszał:
          To Żydzi bezkarnie zabili Chrystusa.

My znamy tych drani, my wiemy, że oni
          Bestialsko znęcali się w ZOO nad słoniem,
          Cholerni Semici, to przez nich w kołchozach
          Szlag trafił pszenicę i przepadł urodzaj.

Przy szosie do Kurska, przy linii kazańskiej
          W swych daczach burżujskich mieszkają po pańsku,
          Jak nic, mają u mnie, łobuzy, po ryju!!
          I BJU JA ŻYDOW, I SPASAJU ROSSIJU!!!

Pieriedaju antisiemitskij priwiet, Pierłuszka!
          • Gość: Andy Re: Antysemicie do sztambucha... IP: *.ds.univ.gda.pl 20.06.01, 22:49
            Moze masz luzer te piosenke na mp3??Jesli masz to daj znac,chcialbym posluchac
            w oryginale.S antisemitskim privietom A.
          • miriamfirst Re: Antysemicie do sztambucha... 24.06.01, 00:00
            Oj luzerku. Z Wysockim trafiłeś pysznie. A Tuwim na grubszej bibce, popiwszy
            tęgo, wszedł pono na stół i krzyczał: ja nie jestem Żydem, ja jestem Hiszpanem!
            Piekne, nieprawdaż? Miriam
    • Gość: Vist _"Im_ glupszy__ Żyd,_ tym_ bardziej_ dopatruje_ sie__ antysemityzmu."_ IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 17:57
      W poście w wątku świat Polak napisał:
      Drogi Panie Autor:

Znakomity pisarz pochodzenia żydowskiego, a zarazem gorący patriota

Mieczysław Grydzewski (Grinberg)zapytany o antysemityzm skwitował

krótko :

"Im głupszy Żyd tym bardziej dopatruje się antysemityzmu".

Czy Pan się zgadza z powyższą wypowiedzią?
      Z wyrazami szacunku
      Polak
      • Gość: Aaron Re: _do Vist i Polak IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.06.01, 00:00
        Zgadzam sie z ta wypowiedzia ze "im glupszy zyd tym wiekszy antysemita" -
        problem w tym ze nie ma glupich Zydow.
        Pozdrawiam
    • Gość: Alex To nie tak z tym antysemityzmem. IP: *.lomza.sdi.tpnet.pl 20.06.01, 23:49
      To, że nieraz krytycznie ktoś się wypowiada pod adresem Żydów, to wcale nie
      znaczy, że jest antysemitą. Co, Żydzi chcieliby być poza wszelką krytyką? Tak w
      świecie jeszcze nie ma.
      • luzer Re: To nie tak z tym antysemityzmem - a jak niby? 21.06.01, 01:24
        Gość portalu: Alex napisał(a):

> To, że nieraz krytycznie ktoś się wypowiada pod adresem Żydów, to wcale nie
        > znaczy, że jest antysemitą. Co, Żydzi chcieliby być poza wszelką krytyką?

Jeśli ktoś wypowiada się krytycznie o jednym konkretnym Żydzie, dwóch konkretnych
        Żydach, trzech konkretnych Żydach, pięćdziesięciu konkretnych Żydach (Polakach,
        Norwegach, Czechach, Turkach [niepotrzebne skreślić]) to wszystko jest OK.
        Jeśli ktoś wypowiada się krytycznie o WSZYSTKICH Żydach (Polakach, Norwegach,
        Czechach, Turkach [niepotrzebne skreślić]) to znaczy, że powinien się leczyć.
        • Gość: Aaron Re: do luzer IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.06.01, 00:00
          Widze ze o Tobie udzielila sie mentorsko ,doradcza forma odpowiedzi na niektore
          wypowiedzi.Panuje tutaj jakas niezrozumiala w wolnym swiecie mania pouczania
          innych co maja robic jak maja robic, co i jak pisac ,gdzie i na co sie leczyc
          itd.,jesli powiem(co wcale nie znaczy ze jest to prawda) ze polacy to rasisci i
          antysemici to nie kaz mi isc do lekarza bo w nawiazaniu do materialow z jakich
          korzystam by odpowiedziec na to pytanie,faktem jest ze polacy to rasisci i
          antysemici a nawet jesli zdarzaja sie wyjatki to jak wiesz(albo nie wiesz)
          wyjatki potwierdzaja regule.
    • Gość: maurycy Re: Jesteśmy ANTYSEMITAMI - do Perły IP: *.jeleniag.sdi.tpnet.pl 21.06.01, 01:54
      Nie jestem antysemitą ani anty syjonista ani antyizrealita - nie jestem też
      naiwniakiem i oszołomem. O swoje trzeba walczyć - przyklad Żydów nowojorskich,
      zjednoczonych i mówiących glośno jednym głosem świadczy o tym, że
      mniejszościowe ugrupowania mogą zdzialac bardzo wiele razem ,w celu obrony
      własnych interesów, a także monetarnych zysków.

PERŁA

PRZECZYTAJ MÓJ POST BBC - WRÓG No 1
      • Gość: Aaron Re: do Maurycy IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.06.01, 00:00
        Gość portalu: maurycy napisał(a):

> Nie jestem antysemitą ani anty syjonista ani antyizrealita - nie jestem też
        > naiwniakiem i oszołomem. O swoje trzeba walczyć - przyklad Żydów nowojorskich,
        > zjednoczonych i mówiących glośno jednym głosem świadczy o tym, że
        > mniejszościowe ugrupowania mogą zdzialac bardzo wiele razem ,w celu obrony
        > własnych interesów, a także monetarnych zysków.
        >
        Brawo,pierwszy i jak narazie jedyny glos rozsadku.
        > PERŁA
        >
        > PRZECZYTAJ MÓJ POST BBC - WRÓG No 1

• Gość: witek Re: Jesteśmy ANTYSEMITAMI IP: *.chello.pl 21.06.01, 02:05
      Do Perły i Luzaka. Wydaje mi się, że antysemityzm to
      bezsensowna walka z cieniem /niewiedzą i wzajemnymi
      uprzedzeniami/, w której nie ma zwycięzców. Nie da się
      tutaj zastosować prawa a k c j i i r e a k c j i ,
      o czym zapominają obie zacietrzewione strony.......
      • Gość: witek Re: Jesteśmy ANTYSEMITAMI IP: *.chello.pl 21.06.01, 02:16
        Do Luzera. Przeraszam, że pomyliłem Twoje imie.
        • luzer Re: Jesteśmy ANTYSEMITAMI 21.06.01, 03:16
          Gość portalu: witek napisał(a):

> Do Luzera. Przeraszam, że pomyliłem Twoje imie.

Nie szkodzi, Witku, Luzak też mi się podoba. Chodzi mi o to, jak napisałeś,
          zacietrzewienie. Nic takiego nie ma miejsca. Może nie wiesz, ale my z Perłą już
          znamy się jak tzw. łyse konie i tak sobie czasem przerzucamy się niewinnymi
          żarcikami. Ja wiem, że on nie jest antysemitą (to jedna z jego nielicznych
          zalet wink)), a on wie, że ja wiem, że on wie. (syndrom Stirlitza).
          Pozdrawiam.
          • Gość: witek Re: Jesteśmy ANTYSEMITAMI IP: *.chello.pl 21.06.01, 07:34
            Do Luzera i Perły. Zwróciłem się do Was, bo podobała mi się Wasza forma i
            treść.Nie Wy jesteście tymi stronami. To moja pierwsza wyprawa do Forum. Byłem
            tak zaaferowany, że nie udało mi się zastosować lekkiej formy do ważnej , jak
            wiecie dla ogromnej rzeszy czytelników, sprawy. Pozdrawiam
            • luzer Re: Do Witka 21.06.01, 12:16
              Gość portalu: witek napisał(a):

> Do Luzera i Perły. Zwróciłem się do Was, bo podobała mi się Wasza forma i
              > treść.Nie Wy jesteście tymi stronami. To moja pierwsza wyprawa do Forum. Byłem
              > tak zaaferowany, że nie udało mi się zastosować lekkiej formy do ważnej , jak
              > wiecie dla ogromnej rzeszy czytelników, sprawy. Pozdrawiam

Jasne. Mam nadzieję, że będziesz zaglądał tu częściej.
              Pozdrawiam serdecznie.

• Gość: Al Re: Do Luzera i Perły IP: 192.168.1.* / *.piwet.pulawy.pl 21.06.01, 12:36
                Mam nadzieje Luzer, że Perła wie, że ty wiesz, że on wie to samo o mnie co ja wiem o nim w rzeczonej
                sprawie.
                • jerry44 Re: Do Luzera i Perły 21.06.01, 13:21
                  Gość portalu: Al napisał(a):

> Mam nadzieje Luzer, że Perła wie, że ty wiesz, że on wie to samo o mnie co ja w
                  > iem o nim w rzeczonej
                  > sprawie.

Ja tam , gdyby pytali, nic niewiem
                  jerry
                  • Gość: osa Re: Do Luzera i Perły IP: 216.172.6.* 21.06.01, 23:27

Jestem naiwna w tych sprawach, ale istnieja miedzynarodowe prawa
                    przeciw narzucaniu zbiorowej odpowiedzialnosci. Kazdy, kazda
                    odpowiada
                    za swoje czyny.

W czasie okupacji Niemcy brali pod mur kogokolwiek tylko dlatego
                    ze ktos
                    zabil Niemca. Dzisiaj sie nie strzela ale pyskuje. Jednak zasada
                    powinna byc
                    ta sama. Nie czuje sie odpowiedzialna za polskiego ubeka ktory mnie
                    przesluchiwal. To jego sprawa!!! Nie czuje sie odpowiedzialna za
                    kogokolwiek
                    z Jedwabnego. Niewazne czy zrobil to pod przymusem czy z wlasnej
                    woli: sam sie musi
                    rozliczyc. Nie jest mi wiadomo o zbiorowym sumieniu,
                    chociaz zdaje sie czytalam o czyms takim u Junga (psychologa).

• Gość: Perła Re: Do Luzera i Ala IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 22.06.01, 00:07
                  Gość portalu: Al napisał(a):

> Mam nadzieje Luzer, że Perła wie, że ty wiesz, że on wie to samo o mnie co ja w
                  > iem o nim w rzeczonej
                  > sprawie.

Oszaleć można! Czy wyście wyszyscy ogłupieli od tego Mavericka czy jak mu tam. Co
                  ja niby wiem, o czym Wy wiecie, a ja wiem, że Luzer wie a Al ma nadzięję, że
                  wiem? Co za kretynizm się tu wkradł. Rano pakuję się i wyjeżdżam na weekend. Jak
                  mi ktoś wspomni o laptopie a o forum wogóle to w dziuba dam.
                  • andruszka Re: Do Luzera i Ala 24.06.01, 00:00
                    nic nie zrozumiałemsad((
                    • Gość: Perła Re: Do andruszki IP: *.lublin.cvx.ppp.tpnet.pl 24.06.01, 00:00
                      andruszka napisał(a):

> nic nie zrozumiałemsad((

Ja już zrozumiałem: &&&*
    • miriamfirst CZY MUSICIE BYĆ ANTYSEMITAMI? PRZECIEŻ NIE! WIĘC NIE BĄDZCIE! 24.06.01, 00:00
      Pozdrowienia - Miriam
    • Gość: Alibaba Co to wlasciwie jest atysemityzm ? IP: *.tnt1.det5.da.uu.net 24.06.01, 00:00
      Termin tzw. antysemita jest niczym innym jak zwykla MACZUGA w walce o zydostwa
      swiatoweg o WLADZE w w swiecie i SPECJALNE przywileje TYLKO dla Zydow.

To nie jest moja definicja. Taka definicja jest obecnie najczesciej slyszana
      wsrod przecietnych ludzi w USA i cywilizowanwj Europy.
      Ten termin wrecz wzbudza szyderczy smiech lub zlosc, gdyz inerpretowny jest
      JEDNOZNACZNIE jako zwykly PODSTEP lub OSZUSTWO.

Prawodastwo miedzynarodowe na forum ONZ w 1975 ruku NA ZADANIE samych zydow
      ustalolo definicje terminu tzw. antysemityzmu i przyjelo rezolucje-kanon ze
      antysemityzm jest rownowazny z rasizmem.
      Wedlug prawodastwa miedzynarodowego „antysemita” to ten osobnik, ktory
      przejawia wrogosc rasowa ZE WZGLEDU na srodziemnomorski FIZYCZNY WYGLAD (czyli
      harakterestyczne rysy twarzy, kolor skury, jednoznaczne cechy harakteru itp)
      oraz nienawisc do osob za POSLUGIWANIE sie jezykiem hebrajskim.

Zydzi w 100% UPOLITYCZNILI termin tzw. antysemita i nazywaja antysemita -
      WSZYSTKICH, ktozy sa ich PRZECIWNIKIEM POLITYCZNYM w ich bezparodonowej
      ZBORCZEJ walce o WLDZE i polityczna DOMINACJE w swiecie.

W ostatniej dekadzie Zydzi zapisauja na swoja liste tzw. antysemitow wszystkich
      tych, ktozy nie maja zbieznych pogladow politycznych z np. American Jewish
      Committee i innych zydowskich SZOWINISTYCZNYCH organizacji z Nowego Jorku.

Przecietni zydzi NAZYWAJA antysemita KAZDEGO kogo SAMI NIE LUBIA uogulniajac
      ten falszywy termin do calych grup spolecznych lub narodow, ktore stoja zydom
      na przeszkodzie w realizacji uzaleznienia ekonomicznego lub uzyskania
      materialnego zysku lub politycznych okreslonych zamierzonych celow.

Zjawiskiem PIERWOTNYM jest zydowski skrajny SZOWINZM i RASIZM wynikajacym z ich
      religi oraz zydowskiego systemu kryteriumu moralnej wartosci, ktore sa
      calowitym ZAPRZECZENIEM pokojowego wspolzycia miedzy narodami.
      Zjawiskiem WTORNYM jest dopiero nienawisc do Zydow roznych narodow ze wzgledu
      na zydowskie egoistyczny system warosci np. calkowity BRAK
      WSPOLODPOWIEDZIALNOSCI za losy kraju zamieszkania INNEGO niz Izrael.

Generalnie to Zydzi rzadaja, aby caly swiat sie NAGIAL i dopasowal do ich
      zydowskiego systemu „moralnego” ktorego glowna definicja NIE rownosc lecz
      WYZSZOSC zydostwa ponad innymi narodami.

Tysiace lat histori udowodnily ze "morale" zydowskie NIGDY nie bylo i NIE
      BEDZIE akceptowane przez nikogo i to Zydzi MAJA sie DOPASOWAC do CYWILIZACJ.

• Gość: Aaron Re: do Alibaba IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 24.06.01, 00:00
        Jestes w wielkim bledzie.Zydzi nie musza dostosowywac sie do nikogo,wystarczy
        ze dobrze robia to co robia a ze robia to dobrze mozesz poznac po efektach ich
        staran.To ze jestes czy nie jestes antysemita nie ma zadnego znaczenia poza tym
        forum gdzie kazdy moze nazywac siebie jak chce przedstawiajac najbardziej
        nieprawdopodobne historyjki dla poparcia swoich zabawnych czesto pogladow.W
        czasie kiedy Ty i Tobie podobni tracicie czas na jalowe dyskusje Zydzi robia
        pieniadze w kazdy mozliwy sposob i tylko to ma znaczenie,bo majac pieniadze ma
        sie wladze a majac wladze mozna wszystko i o to w tej grze chodzi.Zatem,pomysl
        co i jak zrobic by uszczknac nieco i pieniedzy i wladzy z tej czesci ktora
        nalezy do Zydow i uwierz mi ze jesli Ci sie to uda nikt nie nazwie Cie
        antysemita.
        Powodzenia...

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka