22.04.05, 13:17
przymierzajcie bojówki, wykupujcie wiatrówki z siła rażenia do 17J,
szkicujcie plany kanałów w waszych miejscowosciach.

info.onet.pl/1085744,11,1,0,120,686,item.html
ps
noże typu rambo, odzież radziecka wojskowa wszystko dostępne na allegro.pl
Obserwuj wątek
    • pacyniarz No nie mow. ze go popierasz. 22.04.05, 13:20
      Zreszta popatrz na wyniki sondy internetowej.
      • 7em no [własnie] nie mowie /nt 22.04.05, 13:23

• babariba666 a po co, niech się męczy... 22.04.05, 13:20
      ...ja i tak zarobię na siebie. A resztę pie..zuję - wirtualnie oczywiście, bo estetycznie mi kotodyl nie pasuje jakoś.
    • centre.gravity Re: komuchy 22.04.05, 13:21
      to twoj idol hitlerku?
      • 7em Re: komuchy 22.04.05, 13:24
        centre.gravity napisał:

> to twoj idol hitlerku?
        ciagnij trzona pederasto /własnego

5040
        • centre.gravity Re: komuchy 22.04.05, 13:25
          dobra rada, puki jeszcze moge, bo i tego kaczor moze zabronic - nie po bozemu.
          • 7em Re: komuchy 22.04.05, 13:32
            centre.gravity napisał:

> dobra rada, puki jeszcze moge, bo i tego kaczor moze zabronic - nie po bozemu.

ale jak dobrze sie zadekujesz w kanalizacji to nikt ci nawet uwagi nie zwroci i
            stad moje rady w poscie otwierajacym watek.

5040
            • centre.gravity Re: komuchy 22.04.05, 13:35
              licze na chrzescijanskie milosierdzie kaczki a jak nie to na twoja protekcje.
              • 7em Re: komuchy 22.04.05, 13:38
                centre.gravity napisał:

> licze na chrzescijanskie milosierdzie kaczki a jak nie to na twoja protekcje.

nie licz.

5040
                • centre.gravity Re: komuchy 22.04.05, 13:39
                  one never knows - hitlerku, hahahaha!!!!
              • babariba666 'spie..j dziadu' - to jest chrześcijaństwo... 22.04.05, 13:39
                ...jednego z tych co księżyc kiedyś ukradli.
                • 7em Re: 'spie..j dziadu' - to jest chrześcijaństwo... 22.04.05, 13:42
                  babariba666 napisał:

> ...jednego z tych co księżyc kiedyś ukradli.
                  >

dlaczego nie piszesz wprost czerwona hieno? tak! jestem lewicowy i dobrze mi z
                  tym. wciaz slysze "glosuje na borowskiego bo jest madry", "cimoszewicz ma
                  maniery". kórwa mengele tez mial nienaganne maniery.

5040
                  • babariba666 maniery 'siódemki' tu są... 22.04.05, 13:44
                    ...jakby jeszcze potwierdzenie jakies swoje bełkotu znalazł...
                    Chcesz instrukcje obsługi wyszukiwarki???
                    • 7em Re: maniery 'siódemki' tu są... 22.04.05, 13:46
                      > ...jakby jeszcze potwierdzenie jakies swoje bełkotu znalazł...
                      > Chcesz instrukcje obsługi wyszukiwarki???
                      szukałem nie ma w goglu ze babjarybja jest czerwona hieną. po to przeprowadzam
                      na FA testy by zjawisko opsac i moze kiedys umiescic w jakies ...pedii.

5040
                      • babariba666 tak się składa, że jakbym chciał panu nawymyślać, 22.04.05, 13:50
                        potrafiłbym to zrobić bluzgów pospolitych spod budki z piwem nie używać. Pan tego nie potrafi niestety.
                        Ale to nie mój problem.
                        Chyba wygaszę ten nick, bo cieniutki jest silnie.
                        forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23056449&a=23058217
                        • 7em Re: tak się składa, że jakbym chciał panu nawymy 22.04.05, 13:52
                          babariba666 napisał:

> Chyba wygaszę ten nick,

cały dygoczę, co to będzie! ??

5040
                          • babariba666 niec nie będzie, jest pan niekulturalny i... 22.04.05, 13:59
                            ...dalej ochoty się z panem pospolitować. Jak będę chciał pójść pod budkę z piwem, to nie muszę tego w wirtualu robić.
                            Doniewidzenia
                            • 7em Re: niec nie będzie, jest pan niekulturalny i... 22.04.05, 14:01
                              > Doniewidzenia
                              prosze nie odchodz, błagam, przynajmniej mnie nie ukrywaj, nie zasne dzisiaj!

5040
                              • centre.gravity Re: niec nie będzie, jest pan niekulturalny i... 22.04.05, 14:03
                                moze cie utulic? ale warunek - kapiel, bo nie lubie takich lumpow jak ty.
                                • xiazeluka Centralny gamoniu, schowaj z powrotem... 22.04.05, 14:08
                                  ...swój pęknięty słoik po śledziach do włazu sieci kanalizacyjnej. Cuchnie.
                                  • centre.gravity wysciolka ze slomy dobra 22.04.05, 14:13
                                    czy trzeba wymienic?
                                    • xiazeluka Myślisz na głos? To podobno oznaka schizofrenii/nt 22.04.05, 14:22
    • patience Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 13:31

• 7em Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 13:33
        patience napisała:

>

a ja sie ludzilem ze skoro faktyczna płec twego muzgu jest meska [tak wykazały
        forumowe testy] to przy wyborach nie bedziesz zwracac uwagi na kolor krawata...

5040
        • centre.gravity Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 13:37
          co to jest muzg? to cos z muzyka?
          • 7em Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 13:39
            centre.gravity napisał:

> co to jest muzg? to cos z muzyka?

nie wierze ze napisalem mózg przez u zamkniete.

5040
            • centre.gravity Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 13:41
              nie wiesz jak to sprawdzic? zbyt skomplikowane jak na ciebie.
              • 7em Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 13:42
                centre.gravity napisał:

> nie wiesz jak to sprawdzic? zbyt skomplikowane jak na ciebie.

nabijam sie z ciebie Gejowski Proroku.

5040
                • centre.gravity Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 13:44
                  o swoj swojego zawsze rozpozna. dobrze, ze mowisz, ze sie nabijasz, bo myslalem
                  zes taki glupi.
                  • 7em stop 22.04.05, 13:47
                    centre.gravity napisał:

> o swoj swojego zawsze rozpozna. dobrze, ze mowisz, ze sie nabijasz, bo
                    myslalem///

zatrzymałem sie przy twoim "myślałem". już wiem co mi tu nie gra.

5040
                    • centre.gravity Re: stop 22.04.05, 13:50
                      wiem, ty jestes przyzwyczajony do myslenia ,,muzgiem''
                      • 7em Re: stop 22.04.05, 13:51
                        centre.gravity napisał:

> wiem, ty jestes przyzwyczajony do myslenia ,,muzgiem''

ale widzisz zawsze to jakies myslenie. u ciebie za to NOWOSC.

5040
                        • centre.gravity Re: stop 22.04.05, 13:54
                          mlody jestes chlopcze, to malo wiesz. a tak w ogole, to osiagnales juz sexual
                          matuity?
                          • 7em Re: stop 22.04.05, 13:57
                            centre.gravity napisał:

> mlody jestes chlopcze, to malo wiesz. a tak w ogole, to osiagnales juz sexual
                            > matuity?

o zesz ty perwerze spod dworcowej toalety a paszoł won!

5040
                            • centre.gravity Re: stop 22.04.05, 13:58
                              to tam sie spotkalismy hitlerku?
          • lala.laleczna muzg z tej samej półki, co twoje puki. 22.04.05, 13:39
            • centre.gravity o glupczna !!!! 22.04.05, 13:42
              coffe, tea?
              • patience Re: o glupczna !!!! 22.04.05, 14:00
                jak tam tluczenie kamieni na nowe autostrady za pieniadze podatnika. Cos cienko
                ci idzie lala. Za duzo czasu spedzasz na forum w godzinach pracy.
        • patience Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 13:58
          > a ja sie ludzilem ze skoro faktyczna płec twego muzgu jest meska [tak wykazały
          > forumowe testy] to przy wyborach nie bedziesz zwracac uwagi na kolor krawata...

Jest gorzej. Faktyczna plec mego mozgu jest ujemna. Ale nie mam zamiaru sie tym
          przejmowac i z sexu nie zrezygnuje. A Kaczucha? Dla mnie jest pokraka. Urode
          fizyczna przyszlego pana prezydenta mam w nosie, aczkolwiek dowcipasy na ten
          temat krazyc na pewno beda. On jest niestety polityczna pokraka. Ale co zrobic.
          Polska przezyla pomroczne golenie, pokrake tez przezyje.
          • 7em Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 14:03
            patience napisała:

> Polska przezyla pomroczne golenie, pokrake tez przezyje.
            dobrz eopisz mi te polityczne pokracznosci. cierpliwie wyczytam

5040
            • patience Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 14:15
              Musialabym siegnac do materialow zrodlowych, zeby nie narazac sie na zarzut
              goloslownosci. Tak z pamieci to moge powiedziec, ze chodzi mi na przyklad o jego
              wlasne wypowiedzi z cyklu 'prawo i sprawiedliwosc' z ktorych odnioslam
              nieodparte wrazenie, ze on nie ma zielonego pojecia, ani co to prawo, ani co to
              sprawiedliwosc. Ale jak powiadam, jeden chodzil pijany i obwijal sie w stanie
              wyskokowym flaga narodowa na korytarzach ONZ, to drugi moze byc glupi, why not?
              Jak mu dadza dobrego rzecznika prasowego, ktory bedzie sie wypowiadal zamiast
              niego, to nawet moze Polska go w niezlej kondycji przezyje. A o rozmaitych
              telegrafach i innych przedsiewzieciach z terenu miasta Warszawa to nawet nie
              wspominam, bo ostatecznie co za roznica, Kwachu ma zone, Kaczucha ma brata. Na
              jedno wychodzi. Czyli mam stoicki spokoj, jesli chodzi o pokraki na stolcu
              prezydenckim. Bardziejj mnie interesuje kto bedzie premierem.
              • 7em Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 14:24
                patience napisała:

> Musialabym siegnac do materialow zrodlowych, zeby nie narazac sie na zarzut
                > goloslownosci.

nie czaruj mam do ciebie i twoich slow pełne zaufanie.

Tak z pamieci to moge powiedziec, ze chodzi mi na przyklad o jeg
                > o
                > wlasne wypowiedzi z cyklu 'prawo i sprawiedliwosc' z ktorych odnioslam
                > nieodparte wrazenie, ze on nie ma zielonego pojecia, ani co to prawo, ani co
                to
                > sprawiedliwosc.

nieodparte wrazenia wlasnie garkotłuki maja dlatego na nich działaja reklamy
                dosi w ktorych siedzi kilka innych garkotłukow i ma nieodparte wrazenie ze za
                mniejsze pieniadze maja to samo. zawiodłem sie jednak.

> Jak mu dadza dobrego rzecznika prasowego, ktory bedzie sie wypowiadal zamiast
                > niego,

rzecznik nie rzadzi. rzecznik jest wlasnie dla tych z "nieodpartym"

to nawet moze Polska go w niezlej kondycji przezyje. A o rozmaitych
                > telegrafach i innych przedsiewzieciach z terenu miasta Warszawa

afere 10 groszy [wymyslona przez esbecje] porownujesz do dziesiatek miliardow
                dolarow wyprowadzonych przez czerwona mafie?

> prezydenckim. Bardziejj mnie interesuje kto bedzie premierem.

o! na pewno borowski bo ma iq 156

5040
                • patience Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 14:50
                  No i widzisz, czepnales sie. Uprzedzalam ze materialy zrodlowe musialabym
                  dopiero wyszukac. Opinie sobie wyrobilam na podstawie tego co przeczytalam w
                  wywiadach, ale nie uczylam sie jednakowoz jego tekstow na pamiec. A poza tym ze
                  stoickim spokojem przyjmuje perspoektywe pokraki w charakterze prezydenta, jako
                  wczesniej rzeklam. Nie porownuje rowniez kasy jaka ewentualnie 'wyprowadzil' lub
                  wyprowadzi z panstwowej i warszawskiej kasy tandem kaczuchow z miliardami
                  'wyprowadzonymi' przez cale SLDowo. To by bylo niesprawiedliwe dla Kaczuchow, bo
                  skoro po jednej stronie stawiamy cale SLDowo, to nie zapominajmy ze Kaczuchy tez
                  nmie sa osamotnione i maja towarzystwo. Byc moze cynizm przeze mnie przemawia,
                  ale zdaje sie ze juz raz mielismy do czynienia z 'odnowa moralna' w postaci AWS.
                  Odnowa moralna polegala glownie na wymianie 'wyprowadzajacych'. A dla mnie ganc
                  pomada kto akurat 'wyprowadza'. No i nie nazywam tego 'wyprowadzaniem' tylko
                  kradzieza. No ale byc moze sie myle i to taki cynizm, a okaze sie, ze krasc nie
                  beda, mimo, ze to w zasadzie ta sama ekipa rzadzic bedzie, co za czasow AWSu,
                  tylko troche inne nazwy partyjne teraz beda i drobne roszady personalne.
                  • 7em Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 19:13
                    no okay. ale przez chwile sie ludzilem ze przyznasz sie ze ci blizej do cze tak
                    jak ja sie przyznaje ze mi blizej do pis. ... no i sympatii sie nie uzasadnia
                    rzeczowo.

5040
                    • patience Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 20:42
                      Do cze, to nie bardzo. Za bardzo partyzancki. Ghandi tez, bo az taki pacyfista
                      to jednak ze mnie nie jest. Pierwotna wspolnota chrzescijanska tez by mnie
                      wyrzucila, bo nie nadstawialabym drugiego policzka, tylko przywalila w szczeke.
                      mysle nad tym che... nie, jednak nie. Oni wszyscy wierzyli, ze mozna zrobic
                      powiszechna szczesliwosc na padole ziemskim. a ja bym sie zadowolila robieniem
                      tak, zeby bylo lepiej.Z tych co sie moge przyznac, to Arendt, ona tez wszystkim
                      podskakiwala.
                      • 7em Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 20:50
                        patience napisała:

1: pacyfista
                        2: nadstawialabym przywalila zadowolila

moze zdecydujesz sie na jakas jedną płeć?

5040
                        • patience Re: Pokraka zamiast goleni, co ca roznica.../nt 22.04.05, 23:32
                          alez sie tak mowi. Nie na czasie jestes. Na suchocka mowilo sie 'pani premier' a
                          juz na premier ukrainy aktualna tylko premier. Niektore wyrazy sie staja bezplciowe.
                          • babariba666 tu jest patience taka drobna tokos't', że... 22.04.05, 23:48
                            ...że z jednej strony rosyjskojęzyczni z rozbawieniem naszą manierę 'panowania' wszystkim traktują. Dowcip jest nawet o kupowaniu PANtufli, którego komizmu nie da się wyklepać na klawiaturze.
                            Z drugiej strony jest pewne przyzwyczajenie polskich urzędników na granicy (zarówno tych ze Straży Granicznej, jak i Urzędów Celnych) mówienia do wszystkich rosyjskojęzycznych na 'TY'.
                            I kiedyś jedna ekipa granicznych sprawdzaczy zadziwiła się bardzo, jak im (jechałem z przyjacielem z Grodna samochodem na numerach białoruskich) zwróciłem uwagę, że po naszej stronie granicy w stosunkach oficjalnych używa się formy grzecznościowej: 'Proszę Pana/Pani'.
                            • 7em Re: tu jest patience taka drobna tokos't', że... 23.04.05, 00:20
                              > ałem z przyjacielem z Grodna samochodem na numerach białoruskich) zwróciłem
                              uwa
                              > gę, że po naszej stronie granicy w stosunkach oficjalnych używa się formy
                              grzec
                              > znościowej: 'Proszę Pana/Pani'.

Wy Towarzu jechaliscie pewnie po bibułe konspiracyjną do moskwy. U nas się
                              prześladuje prawdziwych prawicowców z LSD. przez ta konfidencje towasze celnicy
                              mogli Was nie poznac.

5040
    • 7em odpowiedz zbiorcza 22.04.05, 13:44
      bo chyba zaraz koncze szychtę poranną na syfonecie. prawy czlowiek nie ma idoli
      i autorytetów wiec pytanie nie dla mnie jest. rzuciłem na FA kawałek scierwa by
      wywabić z nor czerwone gady i tyle.

5040
      • centre.gravity Re: odpowiedz zbiorcza 22.04.05, 13:46
        > rzuciłem na FA kawałek scierwa

co za samokrytyka!!!!
        • babariba666 cienias jest siedemnias i tyle 22.04.05, 13:47

• 7em cienias jest siedemnias* 22.04.05, 13:48
            babariba666 napisał:

cuz za erupcja merytorycznosci. istne pinatubo.

5040
    • 7em życiówka 22.04.05, 13:49
      28 postów w 27 minut

5040
    • centre.gravity siedem nie odchodz !!!!!!! 22.04.05, 13:57
      powiedz jeszcze cos o swoim kandydacie, bo jeszcze sie waham.
      • 7em Re: siedem nie odchodz !!!!!!! 22.04.05, 14:00
        centre.gravity napisał:

> powiedz jeszcze cos o swoim kandydacie, bo jeszcze sie waham.

potrafisz odbierac tekst pisany ze zrozumieniem różowa meduzo? rzuciłem
        kaczorem na placyk by usłyszec ten dzwiek podnoszonych kratek sciekowych i
        wasze bolszewickie łby pod nimi.

5040
        • centre.gravity Re: siedem nie odchodz !!!!!!! 22.04.05, 14:02

no popatrz - nie zalapali.....

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka