7em 27.04.05, 18:47 to kolejna ofiara dyszących nienawiścią, ze śliną w kącikach ust, zoologicznych antylewicowców i antysemitów. Żal mi człowieka mimo że to katabas. no ile już życiorysów złamaliście prawicowe zwierzaki!? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg no tak 27.04.05, 18:52 a mówiłam Ci siódemeczko(a może i nie mówiłem) że Twój Bronek , za którym nosisz te siatki, ujawnił własnie takich ludzi A czegos się spodziewał?Tajniaków wśród czerwonych? Przecież to dla nich pracowali sprzedawczyki z opozycji. Należy ich ujawnic, ale nie w sposób Bronka. Totalna głupota w przedzień wygranej w wyborach i mozliwości obsadzenia stołka w IPN.Może zamierzona prowokacja? A. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: no tak 27.04.05, 18:59 oczywiscie ze zamierzona prowokacja. agonia zydokomuny cos tam charczą cichuteńko. chciałbym sie w tym watku spotkac z wszystkimi temi jełopami co tak ochoczo i na raz dwa zasadzili niewinnosc wszystkich z listy Bronka. tak sie przedziwnie sklada, ze wszyscy oni teraz tropia konfidentow katabasów. bo ci od 3 drogi jak ty juz tu sa. 3 droga = cywilizowana lustracja za 240 lat 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: no tak 27.04.05, 19:11 nic nie rozumiesz wściekasz się , a nie rozumiesz ,że lustracja w stylu Bronka jest antylustracją, czego teraz mamy dowód. Pytając sie czy to nie jest prowokacja chciałem się dowiedziec , co o tym myslisz człowielu jedynej prawdy. Powtarzam. Wystarczyło poczekać na wygrana w wyborach chocby PiS, a teraz przed wyborami będą przeciekac dane kompromitujace opozycję, bo przeciez Bronek to wszystko uprawomocnił wynosząc spreparowane dane Nie widzisz tego zwolenniku lustracji za 1000 lat Ciebie nie można nawet nazwać zwolennikiem 10 drogi Ona jest - 7 (słownie minus siódma) A. Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: no tak 27.04.05, 20:11 siedem zaufał sprężynkowcowi Wildsztajnowi a tu sie okazuje ze nic w przyrodzie nie dzieje sie bez przyczyny i niektórzy mają nieco dłuzsze horyzonty wala Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: no tak 27.04.05, 20:29 wala.waleczna napisała: > siedem zaufał sprężynkowcowi Wildsztajnowi a tu sie okazuje ze nic w przyrodzie > > nie dzieje sie bez przyczyny i niektórzy mają nieco dłuzsze horyzonty > wala horyzont jest okregiem. jego wielkosc mierzymy promieniem a nie dlugoscia. bedac w srodku horyzonu zazwyczaj mowimy dalej blizej widzac go. dłuzsze to ty masz wlosy w nosie durny wałku. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: no tak 27.04.05, 20:39 dłuzsze to ty masz > wlosy w nosie durny wałku. 7 em napisał zabolał kop damskim bucikiem )))) Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: no tak 27.04.05, 20:55 wala.waleczna napisała: > dłuzsze to ty masz > > wlosy w nosie durny wałku. > 7 em napisał > > zabolał kop damskim bucikiem )))) nie nos ich zbyt długo. stopa 45 szybko sie meczy w damskich pantofelkach. niedokrwienie grozi receptorom a to schorzeniami wszystkich organow wewnetrznych. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
tonquelec Re: no tak 27.04.05, 20:52 > a teraz przed wyborami będą przeciekac dane kompromitujace opozycję, > bo przeciez Bronek to wszystko uprawomocnił wynosząc spreparowane dane Możesz rozwinąć myśl, bo nic z tego nie rozumiem. > Należy ich ujawnic, ale nie w sposób Bronka. Kogo Wildstein ujawnił? Jakiś konkret prosze. Kieres ujawnił a i owszem. Nie wiadomo po jaką cholere, poza oczywistem faktem, że jest to prowokacyjno-manipulancka zagrywka "frontu antylustracyjnego" i usłużnych mu mediów. Odpowiedz Link Zgłoś
miss_mag Kali sie klania 28.04.05, 01:57 7em napisał: > 3 droga = cywilizowana lustracja za 240 lat > Cywilizowana lustracja = ujawnic czerwonych donosicieli tylko. Jesli ujawnieni kapusie okaza sie nie-czerwoni, to lustracja przestaje byc cywilizowana. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Kali sie klania 28.04.05, 18:25 > 7em napisał: > > 3 droga = cywilizowana lustracja za 240 lat miss_mag napisała: > Cywilizowana lustracja = ujawnic czerwonych donosicieli tylko. Jesli ujawnieni > kapusie okaza sie nie-czerwoni, to lustracja przestaje byc cywilizowana. Czy Ty Mag mogłabyś napisać wprost o jakie wydarzenia chodzi? O lustrację z 1989 komisji Michnika, lustrację sedziów i prokuratorów?, kandydatów na ministrów i preyzdentów? listy Milczanowskiego, Macierewicza czy wynaturzone oświdczenia lustracyjne? a moze brak jednego (tego 21 ) sprawiedliwego do sądu lustr.? Czy może Kierasa oświadczenia przedlustracyjne w NY na temat sprawstwa z biernym udziałem Niemców czy oswidczen przedlustracyjnych póxniejszych? Widzisz potrzebę lustracji czy nie? Jesli widzisz to wiedz, że nawet po 16 latach i po 100 kazde uniesienie dywanu pomoże w sprzątnieciu z tamtąd wszystkich smieci! Znajdź wyszukiwarką me stare texty i porównaj które tezy życie zweryfikowało i czyje jest dzis na wierzchu! Odpowiedz Link Zgłoś
patience Andrzeju, co ty? To byl sposob Kieresa.... 28.04.05, 04:17 Bronek tego nie zrobil. Kieres zrobil. Na dokladke duzo gorzej niz Bronek, bo Bronek nie snul zadnych insynuacji, tylko opublikowal indeks. A Kieres najpierw powywiadowal sobie o waznym donosicielu, wzbudzajac wzajemna podejrzliwosc i nieufnosc, a potem walnal nazwiskiem. Tudziez, w odroznieniu od Bronka, ktory nie zastepowal sadu lustracyjnego, a indeks nazwisk opublikowal, Kieres wydal orzeczenie. Uzurpujac sobie - zdaje sie - prawo zarezerwowane dla Sadu Lustracyjnego, a nie prezesa IPN. Czyli jesli chodzi o litere prawa, a nawet ducha ustawy, to Bronek wychodzi zwyciesko w porownaniu z Kieresem. Odpowiedz Link Zgłoś
volm Papież by mu wybaczył 28.04.05, 11:20 tak jak wybaczył Ali Agcy, ale nienawistnicy z im ieniem JPII na zaslinionych z wscieklosci ustach już tworzą pluton egzekucyjny. Dotyczy to i mediów i czesci tut. forumowiczów. Dlaczego nie umiemy wybaczac? Ja w dniu pogrzebu JPII przebaczylem wszystkim swoim przesladowcom, wyslalem im stosowne sms-y -im sie zrobilo pewno glupio (nikt nie odpowoiedzial) a mnie - lekko na sersu i duszy. Namawiam was do tego samego, pewno z mizernym skutkiem, o czym swiadczą rekacje na moje lagodzące posty wzywajace do opamietania. Ale naprawde warto,sprobujcie Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Papież by mu wybaczył 28.04.05, 11:52 volm napisała: > na moje lagodzące posty wzywajace do opamietania. Ale naprawde warto,sprobujcie ale gdy juz wszyscy przyjmiemy pozycje kwiatu lotosu to nie bedzie o czym dyskutowac. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Papież by mu wybaczył 28.04.05, 14:15 7em napisał: > volm napisała: > > > > na moje lagodzące posty wzywajace do opamietania. Ale naprawde > warto,sprobujcie > > ale gdy juz wszyscy przyjmiemy pozycje kwiatu lotosu to nie bedzie o czym > dyskutowac. > > 5040 Hasz to za nas zrobil. My mozemy sie zajmowac Rewolucja Moralna. Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Papież by mu wybaczył 28.04.05, 14:27 a to prawda ze Haszowski cie widzial na zywo? urban legend? no chyba ze jestes zwiazany/a jakimis slubami milczenia. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Papież by mu wybaczył 28.04.05, 14:36 Haszowski sam jesy urban legend. On jest Nowa Forma i prorok rewolucji moralnej. Watpiacych najlepiej zaganiac do jego ogrodu, niech sluchaja forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=13&w=23266319&a=23299943&rep=1 a to morze krwi ktore sie Michnikowi przysnilo, owszem, ale to nie krew, tylko przejscie przez Morze Czerwone. forum.gazeta.pl/forum/73,46481,1540823.html?f=13&w=23266319&a=23299943&rep=1 PS. witaj na drugiom brzegu... Odpowiedz Link Zgłoś
drf Re: Papież by mu wybaczył 28.04.05, 14:40 P:ale on tego nie wie... jd: no wlasnie Bog a NIE wie.. ............................ Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Papież by mu wybaczył 28.04.05, 14:43 Akcja InDywiDualIzacJa Dokonalo sie. Rewolucja w toku))) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Papież by mu wybaczył sms-ami?? 28.04.05, 12:12 volm napisała: > Ja w dniu pogrzebu JPII przebaczylem wszystkim swoim przesladowcom, a oni Tobie też przebaczyli, bo jest zasadnicza róznica między: ja przebaczam a inni mi przebaczyli. > wyslalem im stosowne sms-y komunikacja za pomocą sms to ostatni z możliwych sposobów do przepraszenia.Równie śmieszne i niepoważne jest składanie w ten sposób kondolencji. > Namawiam was do tego samego Do przepraszania za pomoca sms-ów? A z jakiej sieci najlepiej skorzystać?)) > naprawde warto,sprobujcie odebrałam to jako reklamę operatora sieci komórkowej czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
volm Żle przeczytałas moj post d.nutko 28.04.05, 12:46 nie pisałem o PRZEPRASZANIU, bo ja nie mam za co przepraszac swoich krzywdzicieli, raczej oni mnie - ale o WYBACZANIU. I tutaj sms czy mail z formułą "ja ci wybaczam, niech Ci BÓg wybaczy" uważam za jak najbardziej odpowiednią. Jak wiesz, droga mailową i smsową można już od dawna składać formuły modlitewne pod Scianą Płaczu. Jesli Bóg to zaaprobował, Papież tym bardziej. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Żle przeczytałas moj post d.nutko 28.04.05, 12:49 volm napisała: > nie pisałem o PRZEPRASZANIU, bo ja nie mam za co przepraszac swoich > krzywdzicieli, raczej oni mnie - ale o WYBACZANIU. I tutaj sms czy mail z > formułą "ja ci wybaczam, niech Ci BÓg wybaczy" uważam za jak najbardziej > odpowiednią. Jak wiesz, droga mailową i smsową można już od dawna składać > formuły modlitewne pod Scianą Płaczu. Jesli Bóg to zaaprobował, Papież tym > bardziej. Pozdrawiam sms-"jestem na urlopie" Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Żle przeczytałas moj post d.nutko 28.04.05, 13:02 volm napisała: > nie pisałem o PRZEPRASZANIU, bo ja nie mam za co przepraszac swoich > krzywdzicieli, raczej oni mnie - ale o WYBACZANIU. to i tak cwanie zrobiłeś, bo trzeba było napisać: JA Ciebie przepraszam i zapomianm czym mnie uraziłaś -łeś. Czyli działanie byłoby w dwie strony, a takie "wybaczam Tobie" nie zmierzało wcale do pojednania. tylko pogrążenia drugiego czlowieka i stwierdzenia JAM pan i władca lub jam Pani i władczyni- w zalezności czyś rodzaj m. czy ż. > Jak wiesz, droga mailową i smsową można już od dawna składać formuły modlitewne pod Scianą Płaczu. eeeeeeeee na tym to się nie zanam > Jesli Bóg to zaaprobował, skąd wiadomo, że Bóg to zaaprobował, skoro jeszcze niedawno dziecko moje przychodziło z płaczem ze spowiedzi, bo nawiedzony ksiądz jako pokutę dawał :zakaz przez MIESIĄC!!! korzystania z komputera!!!!!!!!!! Jak to sie szybko zmieniło, jeszcze tak niedawno mówili,że komuter to dziecko szatana! papiez kliknał, wysłała mejla i wszystko jest w porząsiu, tak? Zgoda od Boga? Pozdrawiam ja również, ale nie jestm danutką Odpowiedz Link Zgłoś
volm Re: Żle przeczytałas moj post d.nutko 28.04.05, 13:18 owca_czarna napisała: > > to i tak cwanie zrobiłeś, bo trzeba było napisać: JA Ciebie przepraszam i > zapomianm czym mnie uraziłaś -łeś. Czyli działanie byłoby w dwie strony, a taki > e > "wybaczam Tobie" nie zmierzało wcale do pojednania. tylko pogrążenia drugiego > czlowieka i stwierdzenia JAM pan i władca lub jam Pani i władczyni- w > zalezności czyś rodzaj m. czy ż. > > Och, na az taką szlachetnośc mnie nie stac ("nie zanam sie na tym", mówiąc twym stylem)ale ciesze się że Ciebie byloby. Wiem nadto że wybaczając zrobiłem "cwanie". Dzięki za naukę > Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Żle przeczytałas 28.04.05, 13:30 volm napisała: > owca_czarna napisała: >Jak wiesz, droga mailową i smsową można już od dawna składać formuły modlitewne pod Scianą Płaczu. Volmie to wyjaśnij mi, albo daj jakiegos linka do strony, która obaśni mi jak to robi się technicznie! Napisałeś "jak wiesz", ja nie wiem i dlatego chciałabym się dowiedzieć. Skoro juz powiedziałeś A rzeknij B czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Żle przeczytałas 28.04.05, 13:33 no faktycznie ciezko jest sie kiwac esemesem. powiem ci ze ten wolm to faktycznie plugawe antysemickie bydle. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Żle przeczytałas 28.04.05, 13:53 7em napisał: > no faktycznie ciezko jest sie kiwac esemesem. powiem ci ze ten wolm to > faktycznie plugawe antysemickie bydle. > > 5040 siodemko, to jest powazna kwestia, czy np gdy wolm mejlem wysyła modlitwę to korzysta z szyfrowania, czy te modlitwy tak sobie lataja w sieci, luzem? Jeżli szyfruje , to kto ma wygenerowany klucz do odbioru. Widzisz jakie to jest skomplikowanie! Do kogo mam pojść z tym pytaniem, na forum komputery? Naprawde mnie to interesuje czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Żle przeczytałas 28.04.05, 14:05 owca_czarna napisała: > 7em napisał: > > > no faktycznie ciezko jest sie kiwac esemesem. powiem ci ze ten wolm to > > faktycznie plugawe antysemickie bydle. > > > > 5040 > > siodemko, to jest powazna kwestia, czy np gdy wolm mejlem wysyła modlitwę to > korzysta z szyfrowania, czy te modlitwy tak sobie lataja w sieci, luzem? Jeżli > szyfruje , to kto ma wygenerowany klucz do odbioru. Widzisz jakie to jest > skomplikowanie! Do kogo mam pojść z tym pytaniem, na forum komputery? Naprawde > mnie to interesuje watpie. 5040 > > czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Żle przeczytałas 28.04.05, 14:14 7em napisał: > owca_czarna napisała: > > > 7em napisał: > > > > > no faktycznie ciezko jest sie kiwac esemesem. powiem ci ze ten wolm > to > > > faktycznie plugawe antysemickie bydle. > > > > > > 5040 > > > > siodemko, to jest powazna kwestia, czy np gdy wolm mejlem wysyła modlitwę > to > > korzysta z szyfrowania, czy te modlitwy tak sobie lataja w sieci, luzem? > Jeżli > > szyfruje , to kto ma wygenerowany klucz do odbioru. Widzisz jakie to jest > > skomplikowanie! Do kogo mam pojść z tym pytaniem, na forum komputery? Nap > rawde > > mnie to interesuje > > watpie. > > 5040 > > > > > czarna_owca > ty sobie wątp, a ja sobie poszukam w sieci. Ty tez pewnie nie wiesz tylko głupio Ci napisać. cześć! czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Żle przeczytałas 28.04.05, 14:25 klucz od szyfrowania sie zagubil. Aktualnie szukaja go kabalisci, oraz rozmaici numerolodzy. Ale, faktycznie, w sieci mozna szukac rownie dobrze jak w Torze Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: sms do czarnej_owcy 28.04.05, 13:38 owca_czarna napisała: > nie jestm danutką > to prawda potwierdzam przy okazji czarną.owcą też nie jestem, choć za czarną owcę mnie wielu "w rodzinie" uważa Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: sms do czarnej_owcy 28.04.05, 14:03 d.nutka1 napisała: > owca_czarna napisała: > > > nie jestm danutką > > > to prawda > potwierdzam > przy okazji > czarną.owcą też nie jestem, choć za czarną owcę mnie wielu "w rodzinie" uważa te posty i linkowania tak się ponakładały, że wolm zakręcony odpowiedział, ale za bardzo widział komu. Nutko, gdy już tak jestes w tej swojej przebieralni to skóra szamana nie przykryła zadnej skóry owcy.czarnej? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: sms do czarnej_owcy 28.04.05, 14:05 owca_czarna napisała: > Nutko, gdy już tak jestes w tej swojej przebieralni to skóra szamana nie > przykryła zadnej skóry owcy.czarnej? > > czarna_owca > > > > jestem golutka jak cała d.Nutka Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: sms do czarnej_owcy 28.04.05, 14:28 d.nutka1 napisała: > owca_czarna napisała: > > > Nutko, gdy już tak jestes w tej swojej przebieralni to skóra szamana nie > > przykryła zadnej skóry owcy.czarnej? > > > > czarna_owca > jestem golutka jak cała d.Nutka Ej Nutko jesteś w trakcie przebierania??? Odpowiedz Link Zgłoś
100krotki Re: sms do czarnej_owcy 28.04.05, 18:31 owca_czarna napisała: > > Ej Nutko jesteś w trakcie przebierania??? > tylko ozdabiam moje looki się w 100krotki Odpowiedz Link Zgłoś