karlin 01.05.05, 11:04 Progresywne lewactwo jeszcze nie na pochodach? Uwaga - nawyki nie utrwalane zanikają. Potem możecie mieć kłopoty z oszukiwaniem naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d.nutka1 Re:czy ten wątek to contra 01.05.05, 11:19 do wątku 7em o "pogodzie na Święto Pracy"? bo bezrobotni,emeryci i renciści takie "święto" obchodzą każdego dnia w roku karlin napisał: > Progresywne lewactwo jeszcze nie na pochodach? > > Uwaga - nawyki nie utrwalane zanikają. > > Potem możecie mieć kłopoty z oszukiwaniem naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Dobry Pan przydzielił każdemu według 01.05.05, 11:24 Jego widzimisię. ProgressLevi ćwiczą się w oszustwie. Ja "likwiduję" naiwnych. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re:czy ten wątek to contra 01.05.05, 11:24 > do wątku 7em o "pogodzie na Święto Pracy"? Tak, wygląda na to, że to kontrpochód. _____________________________ "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re:czy ten wątek to contra 01.05.05, 11:27 jaceq napisał: > > > do wątku 7em o "pogodzie na Święto Pracy"? > > Tak, wygląda na to, że to kontrpochód. > _____________________________ > "Bóg. Ojczyzna. Honorarium." to ja stąd "wybywam" Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Komu... 01.05.05, 11:25 karlin napisał: > ...Radość, komu Nadzieja? zaiste pytanie jak najbardziej natury egzystencjalnej komu? a może czemu? komu? a może dla kogo? pogoda dla bogaczy? za ile? Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Święto... 01.05.05, 11:48 Ale brakuje trochę starych twarzy z radosnym uśmiechem wpatrzonych w trybuny, nie? Siedzą w redakcjach, bankach i starają się zapomnieć. A ja tylko przestrzegam. Są tam gdzie są wyłącznie dzięki oszustwu. Jak o tym zapomną, zlecą w niebyt. Nie powinieniem ich przestrzegać? Wiem, że mi nie uwierzą. Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Święto... 01.05.05, 11:59 karlin napisał: > Ale brakuje trochę starych twarzy z radosnym uśmiechem wpatrzonych w trybuny, > nie? > > Siedzą w redakcjach, bankach i starają się zapomnieć. za pieniądze i pamięć bywa krótka > > A ja tylko przestrzegam. Są tam gdzie są wyłącznie dzięki oszustwu. Jak o tym > zapomną, zlecą w niebyt. > > Nie powinieniem ich przestrzegać? > > Wiem, że mi nie uwierzą. > > kolesie nieźle się nadal wspierają i to nie kwestia wiary jest Odpowiedz Link Zgłoś
karlin Rywin Gate to Hell? 01.05.05, 12:44 Jeśli któryś z kolejnych kozłów ofiarnych zrozumie, że jest osłem... Hodowcy będą się musieli odwoływać do trybunałów strasburskich. Będzie niezły pasztet. Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: Rywin Gate to Hell? 01.05.05, 12:55 karlin napisał: > Jeśli któryś z kolejnych kozłów ofiarnych zrozumie, że jest osłem... > oby tylko zrozumiał taki jeden osioł z drugim osłem,że może być za późno i wtedy Strasburg nikomu nie pomoże nie tylko tym dardanelskim osłom (przepraszam neandardelskich osłow za porównanie) ochroniających rzezimieszków ten Strasburg i Bruksela nie pomoże Odpowiedz Link Zgłoś
7em Re: Święto... 01.05.05, 12:55 > Ale brakuje trochę starych twarzy z radosnym uśmiechem wpatrzonych w trybuny, > nie? no! teraz oni sie nazywaja inaczej. prawdziwi ełropejczycy czy jakoś tak. 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: 1 Maja 01.05.05, 11:47 7em napisał: > 9 postów ale tez tylko 2 komuchy złapałeś. > > 5040 uderz w stół... ten jeden z komuchów to ja? niezrzeszona nigdy Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: 1 Maja-skłamałam (chwilowy zanik pamięci) 01.05.05, 11:54 d.nutka1 napisała: > > uderz w stół... > ten jeden z komuchów to ja? > niezrzeszona nigdy zapomniałam o krótkotrwałym swoim romansie politycznym z SD (Stronnictwo Demokratyczne chyba się to nazywało)chyba rok 78 może 77 i tylko 3 "randki" do czasu przekonania się , ze "wentyle bezpiecznego narzekania" mnie nie interesują Odpowiedz Link Zgłoś
d.nutka1 Re: 1 Maja-radzę poczytać zamiast pochodu 01.05.05, 11:43 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=23198110&wv.x=2&a=23387269 Odpowiedz Link Zgłoś