hasz0 16.06.05, 22:30 Wybrać program pozytywny dla postkomunistów. P.S. Rycho7 - zanegujesz rozwijając nast. skróty f.G.H.S.m....? Podpowiedź m - moher Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 Re: _________________Program negatywny__ _ _ _ _ 17.06.05, 12:45 _________________________TŁUMACZENIE na normalność Rychu7: "Jestem za pozbawieniem lewicy wladzy na kilka kadencji." #: - Ironia, drwina, szyderstwo nacechowane brakiem w wiary w szczerość i praworządność anykomunistów. Rychu7: Nie sadze aby trzeba bylo uzywac jakichkolwiek szczegolnych metod. Zrobia to wyborcy w ramach zwyklych bezprzymiotnikowych procedur demokratycznych. #: Cynizm i szyderstwo wobec istniejącego partyjniackiego systemu wyborczego. Rychu7: Oczywiscie postuluje to jedynie w trosce o dobro spoleczenstwa polskiego. #: Chyba szczere???????? Rychu7: Jak dostanie porzadnie w d.pe przez pare kadencji to przestanie sluchac glupot saczonych mu przez neoliberalow. #: Cholera! ___________- jednak znowuż nie! Rychu7: Oczywiscie nie gwarantuje, ze po paru kadencjach oszolomow u wladzy da sie bezkrawo przywrocic demokracje. Wole to obserwowac z daleka. Nawet w ostatecznosci z Bialorusi. #: Zwyczajne KŁAMSTWO GOEBELSOWSKIE - oszołomy miały oddać władzę zgodnie z procedurami demokratycznymi [ KTÓRYMI TO RYCHO7 tak epatuje Forum] ale to CZERWONI z SB wykonali "nocną zmianę" bojąc się doczekać do rana w niepewności! STRACH zawsze nimi rządził - powodując agresję słowną i czynną!!! Nieprawdaż Ryszaczku? Pozdrawiam Rycho7 Zostało 1-no zdanie: > Pozdrawiam Rycho7 Zapomniałem przetłumaczyć... ale myślę, że po tym małym treningu, kazdy już nauczy się tłumaczyć te 2 słowa Rycha7 na nasze. Odpowiedz Link Zgłoś