Gość: sala IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 25.07.02, 13:35 DOBRZE, ZE CZUWASZ. HEJKA))) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nurni tez do ANI IP: 62.233.167.* 03.08.02, 17:08 nie znam Pani pisania ale to co moglem przez ostatnie godziny w pospiechu przeczytac budzi moj szacunek usmiechu i samych dobrych chwil na forum zyczy nurni Odpowiedz Link Zgłoś
wild do ANI 03.08.02, 17:22 Do Ani słowa: Kazik Staszewski muzyka: Kult z płyty: Posłuchaj to do ciebie Czekam trzeci dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że Twoje oczy Spalają mnie jak ogień Gdy patrzę w Twoje oczy Zaczyna się dzień Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo, że ... Ja czekam czwarty dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że gdy odjeżdżam Umieram dziewięć razy Umieram stojąc w oknie Na korytarzu Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Ja czekam trzeci dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że Twoje oczy Spalają mnie jak ogień Gdy patrzę w Twoje oczy Zaczyna się dzień Ja czekam czwarty dzień Patrzę na drzwi Czy przyjdzie ktoś od Ciebie Czy przyjdziesz Ty Czy wiesz, że gdy odjeżdżam Umieram dziewięć razy Umieram stojąc w oknie Na korytarzu Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję Cię Tak bardzo, bardzo kocham Cię Tak bardzo potrzebuję ... To przecież wiesz! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni Re: do ANI IP: 62.233.167.* 03.08.02, 17:34 wild napisał: > Do Ani > > słowa: Kazik Staszewski > muzyka: Kult > z płyty: Posłuchaj to do ciebie > > > > Czekam trzeci dzień > Patrzę na drzwi > Czy przyjdzie ktoś od Ciebie > Czy przyjdziesz Ty > Czy wiesz, że Twoje oczy > Spalają mnie jak ogień > Gdy patrzę w Twoje oczy > Zaczyna się dzień > > Tak bardzo, bardzo kocham Cię > Tak bardzo potrzebuję Cię > Tak bardzo, bardzo kocham Cię > Tak bardzo potrzebuję Cię > Tak bardzo, bardzo, bardzo kocham Cię > Tak bardzo potrzebuję Cię > Tak bardzo, bardzo kocham Cię > Tak bardzo, że ... > > Ja czekam czwarty dzień > Patrzę na drzwi > Czy przyjdzie ktoś od Ciebie > Czy przyjdziesz Ty > Czy wiesz, że gdy odjeżdżam > Umieram dziewięć razy > Umieram stojąc w oknie > Na korytarzu > > Tak bardzo, bardzo kocham Cię > Tak bardzo potrzebuję Cię > Tak bardzo, bardzo kocham Cię > Tak bardzo potrzebuję to chyba tu wchodzi ta kapitalna gitara i... > Ja czekam trzeci dzień > Patrzę na drzwi > Czy przyjdzie ktoś od Ciebie > Czy przyjdziesz Ty > Czy wiesz, że Twoje oczy > Spalają mnie jak ogień > Gdy patrzę w Twoje oczy > Zaczyna się dzień > > Ja czekam czwarty dzień > Patrzę na drzwi > Czy przyjdzie ktoś od Ciebie > Czy przyjdziesz Ty > Czy wiesz, że gdy odjeżdżam > Umieram dziewięć razy > Umieram stojąc w oknie > Na korytarzu > > Tak bardzo, bardzo kocham Cię > Tak bardzo potrzebuję Cię > Tak bardzo, bardzo kocham Cię > Tak bardzo potrzebuję ... > To przecież wiesz! zazdrosnik? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Paweł Re: do ANI IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 03.08.02, 17:37 Nic nie mam przeciwko Ani, tej ani żadnej innej, ale zacytowana tutaj piosenka jest beznadziejna, tak literacko jak i muzycznie. Dobrze, że nie jestem Anią. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś