Dodaj do ulubionych

Cimoszewicz

27.06.05, 06:43
Kolejny postPZPR-erowiec.Mimo,że ma ładną twarz nie należy zapominac z kim
trzymał.
Obserwuj wątek
    • rycho7 przekonaj o tym wyborcow 27.06.05, 07:44
      Dla wyborcow wymieniasz prawdopodobnie jego zalety.
    • dokowski Tego naprawdę nie rozumiem 27.06.05, 11:34
      dudala76 napisał:

> Kolejny postPZPR-erowiec.Mimo,że ma ładną twarz nie należy zapominac z kim
      > trzymał.

Skąd taka popularnmość tej czerwonej ... ?! Czy polski ciemnogród wciąż
      najbardziej ze wszystkich polityków kocha tych komunistycznych złodziei? I w
      dodatku jeszcze Cimoszewicza, który był już raz premierem złodziejskiego rządu
      niszczycieli Polski, a ostatnio był ministrem w kolejnym rządzie tych samych
      niszczycieli. Skąd w naszym ciemnogrodzie ta potrzeba bycia rządzonym przez
      skorumpowanych polityków?
      • abprall Re: Tego naprawdę nie rozumiem 27.06.05, 11:44
        ha, dobre pytanie....
        niszczycieli lubie w bazie (marinenstuetzpunkt)...
        katoland nie ma polit-kadry...
        qrwa .jak ja ogladał dzis troche sejm-kom-śledcz to kojarzyl to w wspomnieniach
        z "przyzakładowym teatrem amatorskim" ...
        tylko felek edmundowicz mogłby uzdrowić ten kraj , innych nie wymieniam bo to
        nie polaki ...ale potrafili swoim przyper'dolić...
        "rządy" polskie sa zdominowane ost-amatorami bez rodowodu.....kundli...

----------------------------
        pieprzone cywile
        • dokowski Ogłupiały jest ten ciemnogród całkowicie 27.06.05, 14:06
          abprall napisał:

> sejm-kom-śledcz to kojarzyl to w wspomnieniach
          > z "przyzakładowym teatrem amatorskim" ...

Szczytem idiotyzmu jest afera wokół teczki Belki. Ciemniaki podniecają się tym
          teatrem jak jakieś niedorozwinięte dzieci.

Wszyscy już chyba przyzwyczaili się, że najbardziej debilni politycy, w typie
          Giertycha bez IQ, przepytują różnych inteligentnych cwaniaków. Wszyscy widzą,
          jak kolejni członkowie speckomisji się ośmieszają i kompromitują całą ideę
          komisji sejmowej, ale nikt się nie oburza i wszyscy nadal kibicują tym
          przesłuchaniom
          • cyborg.jr Re: Ogłupiały jest ten ciemnogród całkowicie 27.06.05, 14:18
            dok masz absolutną rację....
            ten naród utracił jazń....stał sie produktem manipulowanym przez polit-
            idiotów...ktorzy polske w dupie maja , bo żre ich żądza władzy.....
            małe sqrwysynki, pasozyty , parazyty...
            spojrz , jak łatwo mozna byc "politykiem" w tym kraju...
            smutny to kraj , gdybym miał 20-25 lat spier'dalałbym z stąd ruchem
            jednostajnie przyspieszonym...
            • dokowski Z tym się zgodzę 27.06.05, 15:30
              cyborg.jr napisał:

> smutny to kraj , gdybym miał 20-25 lat spier'dalałbym z stąd ruchem
              > jednostajnie przyspieszonym

Ja jednak kocham ten kraj tym bardziej, że wychowywałem się w koszmarze PRL, że
              żyłem nienawiścią do czerwonych, że byłem jednym z niszczycieli PRL i jednym z
              budowniczych wolnej Polski. Nie byłem żadnym wielkim ani pracowitym
              bojownikiem, lepszych ode mnie antysocjalistów było pewnie ze 100 tysięcy,
              jednak czuję się uczuciowo związany z tym państwem, które mimo swoich
              niedoróbek, patologii i wypaczeń jest jednak sto razy lepsze niż PRL.

Dopóki mamy wolność i demokrację, dopóki mamy kapitalizm i NATO, dopóki
              angielskiego jest w szkołach państwowych więcej niż rosyjskiego czy
              niemieckiego, dopóty będę wspierał to państwo i pracował dla jego rozwoju.

Gdybym miał 20 lat, pewnie nie rozumiałbym Piekła i nie wiedziałbym, że od 15
              lat żyję w Niebie. Nie jest to jeszcze Siódme Niebo, ale jednak jest to Niebo,
              może dopiero Trzecie czy choćby nawet Drugie, ale zawsze to już Niebo i jestem
              w nim u siebie. A co czeka Polaka, który wyemigruje do Siódmego czy choćby
              tylko Szóstego Nieba? Czeka go życie w poniżeniu, jako popychadło lepszych od
              siebie, dumnych mieszkańców Zachodu.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka