dudala76 27.06.05, 06:43 Kolejny postPZPR-erowiec.Mimo,że ma ładną twarz nie należy zapominac z kim trzymał. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
rycho7 przekonaj o tym wyborcow 27.06.05, 07:44 Dla wyborcow wymieniasz prawdopodobnie jego zalety. Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Tego naprawdę nie rozumiem 27.06.05, 11:34 dudala76 napisał: > Kolejny postPZPR-erowiec.Mimo,że ma ładną twarz nie należy zapominac z kim > trzymał. Skąd taka popularnmość tej czerwonej ... ?! Czy polski ciemnogród wciąż najbardziej ze wszystkich polityków kocha tych komunistycznych złodziei? I w dodatku jeszcze Cimoszewicza, który był już raz premierem złodziejskiego rządu niszczycieli Polski, a ostatnio był ministrem w kolejnym rządzie tych samych niszczycieli. Skąd w naszym ciemnogrodzie ta potrzeba bycia rządzonym przez skorumpowanych polityków? Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Tego naprawdę nie rozumiem 27.06.05, 11:44 ha, dobre pytanie.... niszczycieli lubie w bazie (marinenstuetzpunkt)... katoland nie ma polit-kadry... qrwa .jak ja ogladał dzis troche sejm-kom-śledcz to kojarzyl to w wspomnieniach z "przyzakładowym teatrem amatorskim" ... tylko felek edmundowicz mogłby uzdrowić ten kraj , innych nie wymieniam bo to nie polaki ...ale potrafili swoim przyper'dolić... "rządy" polskie sa zdominowane ost-amatorami bez rodowodu.....kundli... ---------------------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Ogłupiały jest ten ciemnogród całkowicie 27.06.05, 14:06 abprall napisał: > sejm-kom-śledcz to kojarzyl to w wspomnieniach > z "przyzakładowym teatrem amatorskim" ... Szczytem idiotyzmu jest afera wokół teczki Belki. Ciemniaki podniecają się tym teatrem jak jakieś niedorozwinięte dzieci. Wszyscy już chyba przyzwyczaili się, że najbardziej debilni politycy, w typie Giertycha bez IQ, przepytują różnych inteligentnych cwaniaków. Wszyscy widzą, jak kolejni członkowie speckomisji się ośmieszają i kompromitują całą ideę komisji sejmowej, ale nikt się nie oburza i wszyscy nadal kibicują tym przesłuchaniom Odpowiedz Link Zgłoś
cyborg.jr Re: Ogłupiały jest ten ciemnogród całkowicie 27.06.05, 14:18 dok masz absolutną rację.... ten naród utracił jazń....stał sie produktem manipulowanym przez polit- idiotów...ktorzy polske w dupie maja , bo żre ich żądza władzy..... małe sqrwysynki, pasozyty , parazyty... spojrz , jak łatwo mozna byc "politykiem" w tym kraju... smutny to kraj , gdybym miał 20-25 lat spier'dalałbym z stąd ruchem jednostajnie przyspieszonym... Odpowiedz Link Zgłoś
dokowski Z tym się zgodzę 27.06.05, 15:30 cyborg.jr napisał: > smutny to kraj , gdybym miał 20-25 lat spier'dalałbym z stąd ruchem > jednostajnie przyspieszonym Ja jednak kocham ten kraj tym bardziej, że wychowywałem się w koszmarze PRL, że żyłem nienawiścią do czerwonych, że byłem jednym z niszczycieli PRL i jednym z budowniczych wolnej Polski. Nie byłem żadnym wielkim ani pracowitym bojownikiem, lepszych ode mnie antysocjalistów było pewnie ze 100 tysięcy, jednak czuję się uczuciowo związany z tym państwem, które mimo swoich niedoróbek, patologii i wypaczeń jest jednak sto razy lepsze niż PRL. Dopóki mamy wolność i demokrację, dopóki mamy kapitalizm i NATO, dopóki angielskiego jest w szkołach państwowych więcej niż rosyjskiego czy niemieckiego, dopóty będę wspierał to państwo i pracował dla jego rozwoju. Gdybym miał 20 lat, pewnie nie rozumiałbym Piekła i nie wiedziałbym, że od 15 lat żyję w Niebie. Nie jest to jeszcze Siódme Niebo, ale jednak jest to Niebo, może dopiero Trzecie czy choćby nawet Drugie, ale zawsze to już Niebo i jestem w nim u siebie. A co czeka Polaka, który wyemigruje do Siódmego czy choćby tylko Szóstego Nieba? Czeka go życie w poniżeniu, jako popychadło lepszych od siebie, dumnych mieszkańców Zachodu. Odpowiedz Link Zgłoś