hasz0 30.06.05, 11:07 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25687335&a=25856411 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
hasz0 ___________________Żegnam ozięble_________________ 30.06.05, 14:51 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25836290&a=25866146 Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Obetrzyj łzę, uspokój szloch i udaj się po link... 30.06.05, 16:01 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25687335&a=25873365 ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 "pod", oczywiście :-) /nt 30.06.05, 16:02 ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Re: Obetrzyj łzę, uspokój szloch i udaj się po li 30.06.05, 20:21 Proszę uzasadnić, krótko i najlepiej linkiem, swoje kolejne kłamstwo: "ty promowałeś wiernopoddaństwo balcerowiczowskie przepisom i nakazom Brukseli". Bądź mężczyzną i nie szlochaj, jak stara baba. Gdyby Boziewicz przewidział zjawisko sieci --------------------------------- Cóż ci pomoże link? Ty nie chcesz dyskutować tylko się puszyć i obrażać. Nalezysz do gatunku szyderców wyżywających sie w zaczepkach. Boziewicz? Prostego zakładu nie chcesz podjąć. Z takim mam gadać? Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Słuchaj, Goebbelsiku... 01.07.05, 13:15 hasz0 napisał: > Cóż ci pomoże link? Nie znajdziesz takiego linku, natomiast ciekawym bardzo, jak uzasadnisz swoje świadome, jak sądzę, oszczerstwa. Proszę o dowód. > Ty nie chcesz dyskutować tylko się puszyć i obrażać. Dyskutować z tobą nie potrafi nikt, więc również się nie silę. Najlepiej ci wychodzi dyskusja z samym sobą. > Nalezysz do gatunku szyderców wyżywających sie w zaczepkach. Czytam twoje bzdury zaśmiewając się do rozpuku. Gdybyś był choć odrobinę bystrzejszy, to zauważyłbyś, że cię ignoruję. Ale tylko dopóty, dopóki nie wycerasz sobie swojej czerwonej gęby moim nickiem. Uzasadnij swoje kłamstwa. > Boziewicz? Prostego zakładu nie chcesz podjąć. W myśl Kodeksu Boziewicza brak ci zdolności honorowej. Z byle kim się nie zakładam. Udowodnij swoje kłamstwa, czerwony oszczerco. > Z takim mam gadać? Nie musisz gadać. Udowodnij tylko swoje kłamstwa. ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ________Ignorujesz? Uhahaha! 01.07.05, 15:10 Ja mam szukac linków facetowi, który czepia się mnie nieproszony? Częstuje obelgą - wcale nie dyskutując? Kiedy to ostatnio cos napisałeś jako H_Z95 a ja choc raz natychmiast zapragnąłem polemiki z tak znamienitym erudytą, reformatorem i makroekonomistą w jednym? Od paru lat jest odwrotnie -wpieprzasz się ze starą urazą nie wyrażając ŻADNYCH opinii. 7-ka zauwazył: wyskakujesz z nagła jak Filip z konopi i dołaczasz jedynie pod mymi postami szyderstwa z inwektywą, usilnie wmawiając absurd jakobym był w PZPR abo TW SB odmawiając przyjęcia zakładu - " brak ci zdolności honorowej" "Czytam twoje bzdury zaśmiewając się do rozpuku." "...zauważyłbyś, że cię ignoruję" " Gdybyś był choć odrobinę > bystrzejszy, to zauważyłbyś..." No pączuszku! zauważysz coś co już wszyscy dawno zauważyli? Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Dowody, czerwony oszczerco 01.07.05, 17:18 I nie zmieniaj tematu. A w kwestii kolegi 7em pozwolę sobie również podeprzeć się jego niekwestionowanym autorytetem (w sprawie Twojej kolaboracji z czerwonymi): ***** rwe bylo za zelazna kurtyna Autor: Gość: siedem IP: *.internetdsl.tpnet.pl Data: 31.08.2004 12:59 + dodaj do ulubionych wątków jezeli ktos swobodnie mogl tam jezdzic znaczy agentem bezpieki byl (...) 5040 ***** To tyle w kwestiach twojej kolaboracji z towarzyszami. A teraz odpowiadaj, Goebbelsiku, na trudne pytania forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=25687335&a=25873365 ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Czerwony oszczerco? Goebelsiku? Kolaborancie? 01.07.05, 17:35 Zaiste paradne i "spójne" pomówienia. Gdzie czerwony do kolaboranta i Goebelsa... Dowodzą kompletnej ignorancji. Lepiej powtórz własne opinie na temat przemysłu stoczniowego - "prymitywne spawanie blach..." na bazie takich opinii tysiące zakładów kooperujacych splajtowało. Repliką na me argumenty był... komuch. W twoim stylu. O wyjazdy służbowe zapytaj Skana, on tez twierdzi, ze to esbecja serwisowała wysokie technologie... To wszystko wiedziałeś ode mnie! A udajesz idiotę. Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Ty idioty nie musisz udawać 01.07.05, 18:08 hasz0 napisał: > Zaiste paradne i "spójne" pomówienia. > Gdzie czerwony do kolaboranta i Goebelsa... W twoim przypadku są to wyjątkowo konwergentne i spójne pojęcia. > Dowodzą kompletnej ignorancji. "Ignorancja" to kolejne trudne słowo Zajrzyj do słownika, bo nie potrafisz go użyć we właściwym kontekście. > Lepiej powtórz własne opinie na temat > przemysłu stoczniowego - "prymitywne spawanie blach..." > na bazie takich opinii tysiące zakładów kooperujacych splajtowało. Podtrzymuję tę opinię. > To wszystko wiedziałeś ode mnie! Od ciebie nie dowiedziałem się nic nowego, oprócz tego może, że jestem mordercą (dawniej), zwolennikiem ch..ni (obecnie), promotorem "wiernopoddaństwa Brukseli (takoż obecnie). Od paru dni proszę o jakiekolwiek dowody uzasadniające te oszczerstwa. Doczekam się kiedyś, czy mam uznać, że oprócz rozumu brakuje ci nawet zwykłej odwagi cywilnej? ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______chciałbym Cię przeprosić jeśli rzeczywiście 01.07.05, 22:53 zdarzyło mi się ( w co naprawdę trudno mi uwierzyć! ) nazwać Cię mordercą. Może po prostu chodziło o mordowanie tematu wrażymi uwagami lub zabijanie mego czasu? "Wrodzony idiotyzm" nie pozwala mi się domyslić znaczenia "zwolennik ch..i" - więc poczekam z przeprosinami. Ponieważ zaś nie wycofujesz się z pochwały zniszczenia przemysłu stoczniowego, za ostatnią obelgę nie będe Cie przepraszał. Ani tłumaczył dlaczego... Bo napisałeś, że się nie dowiedziałeś choć tłumaczyłem: H_Z95: >Od ciebie nie dowiedziałem się nic nowego, oprócz tego może, że jestem mordercą > (dawniej), zwolennikiem ch..ni (obecnie), promotorem "wiernopoddaństwa Brukseli > (takoż obecnie). P.S. Napisałeś: "W twoim przypadku są to wyjątkowo konwergentne i spójne pojęcia." #: To jakiś rodzaj riposty? Chciałeś może napisać; "konwergentne i koherentne" albo lepiej bo po polsku; "bieżnie i spójnie" ale jakże to się odnosi do mej uwagi o paradzie spójności Twoich wykluczających się obelg? Ni logiki ni sensu! > > Dowodzą kompletnej ignorancji. > "Ignorancja" to kolejne trudne słowo Zajrzyj do słownika, bo nie potrafisz > go użyć we właściwym kontekście. Czyż nie jesteś ignorantem w rozpoznawaniu towarzyszy partyjnych z b. PZPR? Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Re: ______chciałbym Cię przeprosić jeśli rzeczyw 02.07.05, 10:06 hasz0 napisał: > "Wrodzony idiotyzm" nie pozwala mi się domyslić znaczenia "zwolennik ch..i" > - więc poczekam z przeprosinami. Chodziło o zwolennika c-h-u-j-n-i, inaczej UE. > Ponieważ zaś nie wycofujesz się z pochwały zniszczenia przemysłu stoczniowego, > za ostatnią obelgę nie będe Cie przepraszał. > Ani tłumaczył dlaczego... Nigdy nie chwaliłem zniszczenia przemysłu stoczniowego, znowu swoją metodą wkładasz mi coś w usta. Owszem, miałem swoją opinię na temat ich technologii... > #: To jakiś rodzaj riposty? Chciałeś może napisać; "konwergentne i > koherentne" albo lepiej bo po polsku; "bieżnie i spójnie" ale jakże to się > odnosi do mej uwagi o paradzie spójności Twoich wykluczających się obelg? > Ni logiki ni sensu! "Konwergencja" nie oznacza spójności. A teraz proszę o dowód, że rzekomo "promowałem wiernopoddaństwo balcerowiczowskie przepisom i nakazom Brukseli". ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Wykaż dobrą wolę tak jak ja to sam znajdziesz przy 02.07.05, 16:02 czynę swojej reakcji impulsywno-inwektywnej. Ta przyczyna lezy nie treściach mych postów a w Tobie. Nie starasz się wyrazić swego poglądu, przekonac kogoś do nich, sprowokować inne spojrzenie na sprawę ani zrozumiec intencji polemisty ale - usilnie złapać na na przejęzyczeniu, błędzie czy niedopowiedzeniu. Zaczęło się klastrem częstochowskim i dalej szło aż... do koherencji. Ty nie odpuszczasz, nie pozwalasz sobie wyjaśnić! Gdy nazwiesz kogoś towarzyszem to koniec. Możesz tylko dołączać do innych antagonistów i przejmować od nich infantylnie umocowane, nowe, sprzeczne logicznie ze swoją, obelgi. To nie pozwala Ci spokojnie i bez emocji analizować p. widzenia innych osób. Ten schemat się powtarza od paru lat do teraz jak w przykładzie poniżej: ------------------------------- #: Chciałeś może napisać; "konwergentne i > > koherentne" albo lepiej bo po polsku; "zbieżne i spójne" Ni logiki ni sensu! H_Z95: > "Konwergencja" nie oznacza spójności. -------------------------------- Widzisz już do czego Cie prowadzi to zaślepienie? Mogę na te dictum tylko powtórzyć swe ostatnie zdanie "ni sensu ni logiki" ale sama zapalczywość! Bo na pewno nie rozrywka! Któż bowiem normalny uznałby za rozrywkę czytanie idioty? P.S. Nie byłem w PZPR ani TW SB. Zapłaciłem w swoim życiu pewną cenę dzięki której możesz mnie bezkarnie obrażać a wychwalać poglądy towarzyszy i agentów SB! I Ty mówisz do Hasza o zdolności honorowej? Brak słów ... i .... _. Odpowiedz Link Zgłoś
hazet_95 Dwa pierwsze akapity pasują do Ciebie jak ulał :-) 02.07.05, 23:38 A poza tym jutro niedziela, podczas której chciałbym wziąć wolne od netu (rodzina, te sprawy), więc pozwól, że wrócimy do przerzucania się oskarżeniami w poniedziałek? ========================================================================== "Government is not the solution to our problem; government is the problem" Ronald Reagan's 1st inaugurate Odpowiedz Link Zgłoś
amu.daria reganskie mumbo jumbo 02.07.05, 14:42 przepraszam, ze sie wtracam do powaznej rozmowy, ale powolywanie sie na kukle Regana jako na autorytet uwazam za uwlaczajace ludzkiej inteligencji. oN zreszta mowil prawde, bo jego rzad byl niezwykle skorumpowany, prowadzil polityke gospodarcza woodo oraz doprowadzil do niebywalego deficytu w budzecie USA. Natomiast rzad FDRa, wprowadzajac keynesism, uratowal USA przed totalna zapascia. Tak wiec, madry rzad jest rozwiazaniem, a durny rzad (jak reganski, buszowski) jest problemem. Odpowiedz Link Zgłoś