Dodaj do ulubionych

Polaczki juz panikuja..

IP: *.102.252.64.snet.net 15.09.01, 19:26
Wujek Sam dostal prztyczka w nos a sadzac z odzewu na na tym forum
wojne mamy nieunikniona..
Przegladajac fora innych krajow nigdzie nie zauwazylem takiego strasznego
przejecia zniszczeniem kilku budynkow przez zamachowcow-samobojcow.
Nic to ze rodzima gospodarka jest w ruinie i polowa ludzi jest bezrobotna.
Wiekszosc juz jest myslami w Afganistanie, walczac ramie w ramie z
braterska armia czer... sorry, amerykanska.
Poaparcie dla bombardownia nastepnego kraju na liscie jest oczywiscie 100%.
Wcale bym sie nie zdziwil jakby rzad polski pierwszy wypowiedzial wojne
Afganistanowi, jeszcze przed USA...
Ot taka solidarnosc sojusznicza, no i jako "newbe" w tym towarzystwie
zrobimy "good impression".Nie martwimy sie nawet ze kraj ten jest niemozliwy do
pokonania (chyba ze atomowka).
Ameryka jest w potrzebie i my jej nie zawiedziemysmile)?
Obserwuj wątek
    • Gość: kloss Re: Polaczki juz panikuja.. IP: *.bratniak.krakow.pl 15.09.01, 19:45
      Odwal się palancie od Polaków. Farbowany amerykańcu.
    • Gość: Aaron Re: Polaczki juz panikuja.. IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.09.01, 00:00
      Brawo "mmx".Jest dokladnie tak jak piszesz chociaz nawet Amerykanie boja sie
      nadgorliwosci polakow i zapewne pozwola im zostac w domu.Jest jeszcze inny
      problem ,polacy jako narod nawykly do zdrady nie jest tak pewnym sojusznikiem
      jak sie powszechnie sadzi a udzial w NATO to zaplata za zdrade poprzedniego
      sojusznika wiec mysle ze Big Brother bedzie ostrozny.
      • Gość: Anu Re: Polaczki juz panikuja.. IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 17.09.01, 00:40
        Gość portalu: Aaron napisał(a):

> Brawo "mmx".Jest dokladnie tak jak piszesz chociaz nawet Amerykanie boja sie
        > nadgorliwosci polakow i zapewne pozwola im zostac w domu.Jest jeszcze inny
        > problem ,polacy jako narod nawykly do zdrady nie jest tak pewnym sojusznikiem
        > jak sie powszechnie sadzi a udzial w NATO to zaplata za zdrade poprzedniego
        > sojusznika wiec mysle ze Big Brother bedzie ostrozny.

O jakich zdradach , co nawykiem się dla narodu polskiego stały myślisz Aaronie?
        • Gość: Aaron Re: Polaczki juz panikuja..do Anu IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.09.01, 01:47
          Sledzac historie Polski nie trudno znalezc informacje ze niemal wszystkie
          nieszczescia jakie dotknely ten kraj spowodowane byly mniej lub bardziej przez
          nielojalnosc jej bogatych obywateli ktorzy w pogoni za zyskiem i wladza
          dopuszczali sie zdrady.
          • Gość: jurek1 Do Aarona IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 01:54
            Przypomnij mi Aaron jakiej narodowości był ten co pierwszy wziął 30 srebrników
            za zdradę jak Polaków w ogóle jeszcze nie było.
            • Gość: kloss Re: Do Aarona IP: *.bratniak.krakow.pl 17.09.01, 02:03
              Aaronowi chodzi o to, że Polacy zdradzili po 50 latach przyjażni braci z ZSRR i
              przeszli następstwem tego do NATO. Aaraon znany tez pod innymi nikami już w
              wielu wątkach poruszał problem "polskiej zdrady" tak jak on to rozmumie.
              • Gość: jurek1 Do Klossa IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 02:06
                Bez obrazy kolego.
                Sądząc po adresie jesteś studentem jednej z szacownych uczelni ukochanego
                przeze mnie miasta Krakowa.
                Jeżeli tak to musze stwierdzić, że jak na żaka nie jesteś zbyt błyskotliwy.

Pozdrawiam
                • Gość: kloss Re: Do jurka1 IP: *.bratniak.krakow.pl 17.09.01, 02:10
                  No to może jakiś argument na moją głupotę, tudzież "brak błyskotliwości", ale
                  oparty na mojej poprzedniej wypowiedzi - czekam.
                  • Gość: jurek1 Do Klossa IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 02:18
                    Z całym szacunkiem, nie napisałem ani słowa o głupocie.

Jeżeli brak błyskotliwości utożsamiasz z głupotą to masz odpowiedź na Twoje
                    pytanie.

Zadałem Aaronowi bardzo proste pytanie i wcale nie chciałem wiedzieć co on
                    rozumie przez "polską skłonność do zdrady".

Pytanie jest trywialne, odpowiedź powinna być jednym słowem, a Ty swoim postem
                    udowodniłeś, że albo go nie zrozumiałeś, albo nie przeczytałeś.

Proszę, przeczytaj jeszcze raz co napisałem i poczekaj na odpowiedź Aarona, o
                    ile kiedykolwiek ją otrzymamy.

Pozdrawiam
                    • Gość: kloss Re: Do Klossa IP: *.bratniak.krakow.pl 17.09.01, 02:24
                      A więc nieporozumienie - ja dokładnie znam twoje pytanie o srebrnikach,
                      Judaszu, jego narodowość itd. Odpowiedź nasuwa sie sama, ale poczekajmy z tym
                      na Aarona vel Liperusa. Chciałem Cie tylko po przyjacielsku uprzedzic przed nim
                      i wyjasnic jego pojmowanie polskiej zdrady, z którym juz nie raz i nie dwa sie
                      spotkalem. Ty zamiast tego wolales mnie obrazac... Coż - twoj wybor.
                      Brak błyskotliwosci, to w pewnym sensie brak inteligencji, a wiec do glupoty
                      droga juz bliska. Glupota to pojecie niezwykle pojemne. Dla każdego sie w niej
                      miejsce znajdzie.
                      • Gość: jurek1 Re: Do Klossa IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 02:37
                        Drogi kolego

Primo
                        Pojęcia mądrość, inteligencja i błyskotliwość nie są tożsame.
                        Brak jednej z tych cech wcale nie oznacza głupoty.

Secundo
                        Wcale nie zamierzałem Cię obrażać i nie uważam, abym to uczynił. Po prostu w
                        delikatny sposób opieprzyłem Cię za wtręt nie w porę.
                        Ponieważ jednak jesteś z szacownego grodu i jak w dalszym ciągu mniemam
                        student, toś człowiek chyba honorowy (wg Boziewicza).
                        Jeżeli to wyjaśnienie Ci nie wystarczy to ze smutkiem oczekuję Twoich
                        sekundantów.
                        Jako rzekomo obrażonemu przysługuje Ci wybór Broni.
                      • Gość: jurek1 Re: Do Klossa - uzupełnienie IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 02:38
                        Mam nadzieję, że Bronia będzie ładna i zdrowa.
                        • Gość: kloss Re: Do Klossa - uzupełnienie IP: *.bratniak.krakow.pl 17.09.01, 13:14
                          Obrażony się nie czuję, a że to pierwszy raz żeś mnie wać pan zaczepił to sobie
                          z tego ujmy na honorze czynił nie będę, tym bardziej, żem to ja się w dysput
                          wtrącił. Przeto z pojedynku nici. Diabeł nich nimi worki szyje. Pozdrawiam.
          • Gość: r Re: Polaczki juz panikuja..do Anu IP: 216.41.73.* 18.09.01, 01:18
            Gość portalu: Aaron napisał(a):

> Sledzac historie Polski nie trudno znalezc informacje
            ze niemal wszystkie
            > nieszczescia jakie dotknely ten kraj spowodowane byly
            mniej lub bardziej przez
            > nielojalnosc jej bogatych obywateli ktorzy w pogoni za
            zyskiem i wladza
            > dopuszczali sie zdrady.

aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaron,.podstawa bytu polskiego narodu
            nie jest zdrada.Twojego,tak.Gdybym sie urodzil
            zyd.....nie kurwa,ja ZYDOw szanuje...kazarem,to
            pierwszym pytaniem do mojej matki rodzicielki byloby
            "mama,jak zrobis stryczek....zeby sie powiesic.
    • Gość: jurek1 Re: Polaczki juz panikuja.. IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 01:23
      Gdybyś w tytule nie użył tego określenia "Polaczki" to przyznałbym Ci rację
      przynajmniej w 90%, a tak zepsułeś efekt tej wypowiedzi bardzo obraźliwym
      epitetem.

Ponadto popełniłeś dwa istotne błędy:

Pierwszy to opinia o 100% poparciu wojny wśród Polaków.

Drugi to możliwośc pokonania Afganistanu bronią jądrową.
      Oprócz gołej ziemi są tam jaskinie i ta broń też odpada.
      Ponadto nie da się zniszczyć np. linii kolejowych czy dróg bo ich tam nie ma.
      Z równym powodzeniem można próbować zniszczyć Księżyc.
      Ten kraj jest nie do pokonania, co nie oznacza, że można tolerować wszystko co
      się tam dzieje.

Natomiast żal i szok jaki nastąpił po śmierci takiej masy ludzi jest zrozumiały
      i nie powinien podlegać ocenie.

• Gość: Egon Re: Polaczki juz panikuja.. IP: *.proxy.aol.com 17.09.01, 02:42
        Gość portalu: jurek1 napisał(a):

> Gdybyś w tytule nie użył tego określenia "Polaczki" to przyznałbym Ci rację
        > przynajmniej w 90%, a tak zepsułeś efekt tej wypowiedzi bardzo obraźliwym
        > epitetem.
        >
        > Ponadto popełniłeś dwa istotne błędy:
        >
        > Pierwszy to opinia o 100% poparciu wojny wśród Polaków.
        >
        > Drugi to możliwośc pokonania Afganistanu bronią jądrową.
        > Oprócz gołej ziemi są tam jaskinie i ta broń też odpada.
        > Ponadto nie da się zniszczyć np. linii kolejowych czy dróg bo ich tam nie ma.
        > Z równym powodzeniem można próbować zniszczyć Księżyc.
        > Ten kraj jest nie do pokonania, co nie oznacza, że można tolerować wszystko co
        > się tam dzieje.
        >
        > Natomiast żal i szok jaki nastąpił po śmierci takiej masy ludzi jest zrozumiały
        >
        > i nie powinien podlegać ocenie.
        >

OK masz racje,jedynym wyjsciem naszym jest:wykurzenie szczurow z nor,gazem,ktory
        tylko AMERYKA ma.A po tym wara od AMERYKI!OK?
        • Gość: jurek1 do Egona IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 17.09.01, 02:57
          Gość portalu: Egon napisał(a):

>A po tym wara od AMERYKI!OK?

Coś Ci się kolego pomyliło.

Ten wątek jest o Polsce, a nie o Ameryce

A jeżeli nawet, to co Stany Zjednoczone są wyjęte spod krytyki?
          Już to przeżyliśmy o jednym byłym bracie też nie wolno było nic pisać poza
          obowiązującymi szablonami.

I na koniec: ja też tam kogoś straciłem i nie będę z Tobą o tym dyskutował.
        • Gość: ethanol Re: Polaczki juz panikuja.. IP: 151.112.27.* 18.09.01, 00:12
          ty Egon, ty nie badz gieroj, bo jak araby sie wkurwia to tez bedziesz musial
          biegac z maseczka gazowa. A od Afganczykow to sie odpierdol bo to porzadni
          ludzie, a Talibowie wcale nie sa Afgancami !!!
    • Gość: doku przekonasz się czyje pociski pierwsze po amerykańskich wystrzelą IP: *.mofnet.gov.pl 17.09.01, 16:17
      USA ma sprawdzonych sojuszników, którzy pomagali im w Iraku i Serbii bardziej
      bezpośrednio niż Polska. I nadal niestety są kraje, które wyraźniej niż Polska
      zapewniły USA, że wezmą udział w ewentualnym kontrataku na agresorów. Nie
      demonizuj roli Polski - jesteśmy słabym militarnie krajem i musimy pomagać USA
      tak, jak umiemy i możemy.
      • Gość: ethanol Re: przekonasz się czyje pociski pierwsze po amerykańskich wystrzelą IP: 151.112.27.* 18.09.01, 00:08
        ty aaron,
        ty sie od polski to odpierdol OK ??
        zapeirdalaj tam w kibucu i sie tu wychylaj pizdzielcu.
        Kurwa, zeby ucieczke z systemu komunistycznego narzuconego sila bagnetami
        czerwonoarmiejcow nazwac zrada, trzeba byc wyjatkowym zydowskim, antypolskim
        skurwysynem. A ty Aaron nawet niezle po polsku gadasz i skoro tak ubolewasz nad
        tym ze polska "zdradzila" ZSRR to moze powinienes na bialorusi zamieszkac
        co ???. Tam jest system wlasnie taki sam jak byl ZSRR. Powinno ci sie spodobac
        pojebancu !!! I won kurwa z polskiego forum !!!!
        • Gość: Sin Re: przekonasz się czyje pociski pierwsze po amerykańskich wystrzelą IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 18.09.01, 00:20
          Gość portalu: ethanol napisał(a):

> ty aaron,
          > ty sie od polski to odpierdol OK ??
          > zapeirdalaj tam w kibucu i sie tu wychylaj pizdzielcu.
          > Kurwa, zeby ucieczke z systemu komunistycznego narzuconego sila bagnetami
          > czerwonoarmiejcow nazwac zrada, trzeba byc wyjatkowym zydowskim, antypolskim
          > skurwysynem. A ty Aaron nawet niezle po polsku gadasz i skoro tak ubolewasz nad
          >
          > tym ze polska "zdradzila" ZSRR to moze powinienes na bialorusi zamieszkac
          > co ???. Tam jest system wlasnie taki sam jak byl ZSRR. Powinno ci sie spodobac
          > pojebancu !!! I won kurwa z polskiego forum !!!!

Nie wpieniaj się na Aarona. On nie jest Żydem! Zbyt prosty umysł trochęsmile
        • Gość: Aaron Re: do ethanol IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 18.09.01, 00:44
          Nie nadwyrezaj i tak watlego mozgu.Zanim zaczniesz mowic,czytaj i mysl a jak
          masz problem ze zrozumieniem to popros kogos by przetlumaczyl ci z polskiego
          na nasze.Moze gdyby bylo w tym pieknym kraju nad Wisla mniej takich
          uposledzonych jak Ty kraj ten nie bylby tak poniewierany.Byc moze edukacja
          Twoja zostala zakonczona na tyle niskim poziomie ze nie slyszales o zachowaniu
          Polakow poczynajac od Mieszka gdzie w kazdej epoce mozna znalezc Polaka ktory
          dla korzysci materialnych zdradzal swego Pana i Ojczyzne,Tak przetrwalo i do
          czasow wspolczesnych a to powinienes znac z autopsji .Jesli jednak nie znasz to
          wez sie za nauke miast tracic czas na bezproduktywna wymiane zdan na tym
          forum.Mnie mozesz obrazac piszac moje imie mala litera ,nie dbam o to ale ty
          Polak,obronca ojczyzny POLSKA piszesz mala litera.?!!Mysle ze twoj nick C2H5OH
          wyjasnia wszystko.Uzywasz pieknej polszczyzny,doskonaly rytm zdan ,brzmi to jak
          muzyka,Wprawdzie ten rodzaj tworczosci przewaza na tym forum ale zawsze budzi
          on moje zaintrtesowanie jako ze jest to tworczosc spontaniczna ,rasowo polska i
          jedyna w swoim rodzaju,Kto wie,moze doczeka sie wydania ksiazkowego,Cwicz
          wiec,cwicz i pracuj nad soba dla chwaly twojej polski.
          • Gość: Aaron Re: do sin IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 18.09.01, 01:13
            Brawo,brawo,lata nauki nie poszly na marne "grzeszku",pocwicz jeszcze to kto
            wie moze ktoregos dnia zaczniesz pisac na temat.
            • Gość: ethanol Re: do sin IP: 151.112.27.* 18.09.01, 03:51
              A ja ci na to Aron: wypierdalaj z tego forum. Nie kumasz prostych zdan ??
              dupku ??. Istotnie, wielu obywateli polskich bylo zdrajcami. Wiekszosc tych
              obywateli mieszka w US lub izraelu.
              • oxygen Re: do ethanola 18.09.01, 08:09
                Kolego pomyliles adresy.
                Czy w tytule tego forum jest napisane przystanek dla pojebańców.
                Wobec tego wypierdalaj stąd dresie zajebany.
                • Gość: ethanol Re: do ethanola IP: 151.112.27.* 19.09.01, 02:36
                  te tlenik nie podskakiwuj bo sie za szybko utlenisz i papcie nawet po tobie nie
                  zostana. Jak ktos zaczyna temat w chamski oszczerczy sposob to sie musi liczyc
                  ze sie spotka z tym samoym.
                  "Gwalt nie sie gwaltem odciska". I zaden mosiek nie bedzie plul nam w twarz.
                  Nie sie zajmie swoimi pustyniami i kibucami a od nas sie odieprzy.
                  • Gość: Aaron Re: do C2H5OH +02 IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 19.09.01, 21:37
                    Spokojnie dzieci.Poprawic jezyk tak by swiadczyl o waszym europejskim
                    pochodzeniu,poprawic styl i zakres wiadomosci tak by mozna bylo sie domyslic ze
                    jakies tam szkoly macie za soba i pohamowac niezdrowe instynkty.Poza
                    wulgaryzmami nie macie przeciez nic do powiedzenia.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka