Gość: makary IP: 193.0.117.* 06.09.02, 12:53 ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudownym sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu... Pomordowalibyście z przyjemnością, co? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
xiazeluka Spierdalaj prowokatorze 06.09.02, 12:54 Gość portalu: makary napisał(a): > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudownym > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu... > Pomordowalibyście z przyjemnością, co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Spierdalaj prowokatorze IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 12:59 Tu brakuje wyznawcow Talmudu i Tory-gdzie wg tych zasad oszukać goja to juz niebo tutaj a nie po śmierci jak mówi Chrystus! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: 194.251.142.* 06.09.02, 12:57 Gość portalu: makary napisał(a): > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudownym > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu... > Pomordowalibyście z przyjemnością, co? ..i pogwałcili też ,oj pogwałcili . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lekarz Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: *.man.poznan.pl 06.09.02, 13:03 Głodnemu chleb na mysli ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem e tam, to zwykły narcyzm jest IP: *.tgory.pik-net.pl 06.09.02, 13:05 Gość portalu: Lekarz napisał(a): > Głodnemu chleb na mysli ! gapi się to to w lusterko a baki jak się nie chcą zalotnie kręcić tak dalej nie chcą... a potem się wyżywa 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
kretenczyk Re: Jedwabne - waszym marzeniem? 06.09.02, 13:05 Gość portalu: makary napisał(a): > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudownym > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu... > Pomordowalibyście z przyjemnością, co? Alez skad! Oni, z narazeniem zycia, wlasna piersia i do upadlego bronili by ich! Chyba w to nie watpisz?????????????? Kreteńczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR gwałcić brudaski? mend by się dostało, lub AIDSa IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 13:09 Odpowiedz Link Zgłoś
kretenczyk Re: gwałcić brudaski? mend by się dostało, lub A 06.09.02, 13:12 Ignor zlituj sie! Pogwalc troche! Bo znowu zostanie tylko niepokalane poczecie... i tylko klopot... Kreteńczyk Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jedwabne - waszym marzeniem? 06.09.02, 13:11 kretenczyk napisał: > Gość portalu: makary napisał(a): > > > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudow > nym > > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu... > > Pomordowalibyście z przyjemnością, co? > > Alez skad! Oni, z narazeniem zycia, wlasna piersia i do upadlego bronili by ich > ! > Chyba w to nie watpisz?????????????? > Kreteńczyk No tak wszyscy wiedza,ze w czasie II wojny to Niemcy bronili Zydow przed Polakami.Wie to Kretenczyk,Makary i jeszcze paru innych. Moje gratulacje panowie za swietna znajomosc historii. Odpowiedz Link Zgłoś
kretenczyk Re: Jedwabne - waszym marzeniem? 06.09.02, 13:16 gini napisała: > kretenczyk napisał: > > > Gość portalu: makary napisał(a): > > > > > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się > cudow > > nym > > > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu... > > > Pomordowalibyście z przyjemnością, co? > > > > Alez skad! Oni, z narazeniem zycia, wlasna piersia i do upadlego bronili b > y > ich > > ! > > Chyba w to nie watpisz?????????????? > > Kreteńczyk > > > No tak wszyscy wiedza,ze w czasie II wojny to Niemcy bronili Zydow przed > Polakami.Wie to Kretenczyk,Makary i jeszcze paru innych. > Moje gratulacje panowie za swietna znajomosc historii. Gini! Czy ty masz cos z oczami? Czy moze dysfunkcje mozgowa? Przeciez wyraznie napisalem! Sam bys pewnie bronil poki tchu w piersi, gdyby Ci dano taka szanse! Prawda? Kretyeńczyk Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Jedwabne - waszym marzeniem? 06.09.02, 13:22 ..> > > > > > No tak wszyscy wiedza,ze w czasie II wojny to Niemcy bronili Zydow przed > > Polakami.Wie to Kretenczyk,Makary i jeszcze paru innych. > > Moje gratulacje panowie za swietna znajomosc historii. > > Gini! Czy ty masz cos z oczami? Czy moze dysfunkcje mozgowa? > Przeciez wyraznie napisalem! Sam bys pewnie bronil poki tchu w piersi, gdyby Ci > > dano taka szanse! Prawda? > Kretyeńczyk O tak piszesz bardzo wyraznie .Az za wyraznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # jAK TAM FILOSEMICI ? NIE WSTYD WAM ZA NICH? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.09.02, 13:16 Odpowiedz Link Zgłoś
kretenczyk Re: jAK TAM FILOSEMICI ? NIE WSTYD WAM ZA NICH? 06.09.02, 13:19 Wstydzisz sie za kogos? Nie przesadzasz? Wystarczy jesli powstydzisz sie za siebie... Kreteńczyk Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Do autodiagnosty kretynczyka... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.09.02, 13:26 kretenczyk napisał: > Wstydzisz sie za kogos? Nie przesadzasz? Wystarczy jesli powstydzisz sie za > siebie... > Kreteńczyk Raz Ci odpowiem. By sie inni posmiali. Na wiecej nie licz. Jak na Kretynczyka przystalo nie rozumiesz najprostszych slow. I jak na krytenczyka przystalo, riposte wymysliles tak nieoryginalna i trywialna, ze nawet nie prostacką. Zle rokujesz. Szkoda. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Poczytaj sobie syjonisto elementarz Grossa... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.09.02, 13:45 > Cholera! Te pare zlosliwych zydkow podpalilo sie nam na zlosc i teraz chca by > im placic! To Zydy!!! > Mateusz "Shoah Memorandum " : " Polacy robili to jako alianci nazistów " "Canadian Jewish News ' : " Polacy wymordowali więcej Żydów niż hitlerowcy " M. Verstanding : " AK na rozkaz polskiego rządu emigracyjnego w Londynie , systematycznie mordowała Żydów " " A.H.Biderman : " AK prowadziła zdradziecką wojnę przeciwko Żydom , zabijając więcej Żydów niż Niemcy" "H.Stern : " Za II Wojny Światowej Polacy eksterminowali 3 miliony Żydów , jako projektodawcy i wykonawcy Endlosung " L.Stahl " Reporting live " : " Polacy , z pomocą zaprzyjaznionych sąsiadów , Niemców, wymordowali w latach 40-tych swą tradycyjną klasę kupiecką, Żydów " L. Stahl dla " Le Soir Illustre " : "Polska to kraj który wymyślił Auschwitz" A.H.Biderman : " Polski katolicki Kościół , obermorderca i podżegacz do żydobójstwa , stale karmił motłoch nienawiścią wobec Żydów , zaś pomna tych nauk Armia Krajowa mordowała Żydów masowo " no pewnie ,ze Polacy spalili tych Zydow .Teraz ja Ci wyjelam cos z watku davouta .Zgadzasz sie z tym wszystkim pewnie tak jak zgadzasz sie ze wszystkim co napisal pan Gross. • Re: Trzeba umieć spojrzeć sobie w twarz ! adres: *.man.poznan.pl Gość: Twarz ! 06-09-2002 12:12 odpowiedz na list odpowiedz cytując Mateuszku argumentów ci nie staje !! ??? wolisz prowkacje !! A jakie są fakty ?? W Jedwabnem odkryto dwa groby ! a) pierwszy grób pod klepiskiem stodoły w ktorej spalono Żydów , a w nim ciała około 50 niespalonych( podkreslam niespalonych, niespalonych) Żydów ! oraz złote obrączki, monety i sztućce, narzedzia, kule i łuski. Nie ustalono sposobuzadania śmierci tych 50 Żydów !! b) drugi grób ze zwłokami około 150 spalonych Żydów !! Logika tego samego miejsca zbrodni , dowodzi, że zbrodnia była zaplanowana i zorganizowana przez jeden ośrodek decyzyjny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Wystarczy zatem ustalić w jaki sposób zadano śmierć tym 50 Żydom z pierwszego grobu !! Jeżeli zbrodni dokonali Polacy , to jedynym sposobem zadania śmierci muszą być rany kłute szrpane itp. bo Polacy wówczas broni nie posiadali !! Jak dobrze ci wiadomo , strona żydowska i Ignatiew raczyli odstąpić od ustalenia drogą badań z dziedziny medycyny sądowej sposobu śmierci tych 50 Żydów !!! ale mimo to Ignatiew bez dowodu raczył pomówić bezpodstawnie o tę zbrodnię !!!! Teraz co do wyroków sądowych z lat 1947-1950, to skazywały one Polaków za udział w mordzie pod niemieckim przymusem . Przez udział w mordzie ówczesny sąd uznawał pilnowanie pod przymusem Żydów na rynku w Jedwabnem , a nie za mordowanie ! Mateuszku poucz się trochę ! Odpowiedz Link Zgłoś
bigda1 Re: Czemu # się wściekasz przecież wyraźnie... 06.09.02, 13:53 Gość portalu: # napisał(a): > > Cholera! Te pare zlosliwych zydkow podpalilo sie nam na zlosc i teraz chca > by > > im placic! To Zydy!!! > ... napisałem! Czyżbyś bronił tych antypolskich wystąpień??? Mateusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Cieniu spoko non kapisko ne hapu nem tudom/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.09.02, 14:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR Wstydzić powinien sie ten parch, co zalożył wątek! IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 16:04 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Wstydzić powinien sie ten co na Żyda mówi parch IP: *.mofnet.gov.pl 06.09.02, 16:39 Odpowiedz Link Zgłoś
wild doku - zwolennik karania np.Żydów-Ortodoksów... 06.09.02, 22:26 ___________________________________________________________________________ 'Judaizm jest głupi' - dlaczego? bo jawnie głosi.. Autor: Gość: doku IP: *.mofnet.gov.pl Data: 29-08-2002 17:05 + odpowiedz na list --------------------------------------------------------------------------- ... że jego wyznawcy stoją wyżej niż inni ludzie. --------------------------------------------------------------------------- ___________________________________________________________________________ Takich oszołomów jest wielu Autor: Gość: doku IP: *.mofnet.gov.pl Różni kapłani i inne sekty zawsze będą dążyć do zniewolenia dzieci i ich umysłów. Na szczęście prawo i policja chronią nas i nasze dzieci. Choćby się nazywali "Niebo", "Anioły" czy nawet "Uczniowie Boskiego Mistrza", nic to im nie pomoże, nasze dzieci, nawet zamknięte i zniewolone, mogą liczyć na ratunek i będą ratowane. ___________________________________________________________________________ czy mając na myśli "nasze dzieci, nawet zamknięte i zniewolone, mogą liczyć na ratunek i będą ratowane" (a mowa była o przymusie nauczania w kołchozie państwowym) masz na myśli narzucenie np. ortodoksom Żydowskim rodzaju usługi nauczania? jeżeli tak jakim prawem? i kto zapłaci za tę niechcianą usługę? Ty? jeżeli piszesz "ratunek" to od czego? od takich myśli jakie tobie niepasują? Czy jesteś za karaniem ortodoksów Żydowskich karą więzienia i grzywny za zakaz nauczania w szkołach na które niechcą wydawać swoich pieniedzy - przy założeniu że szkoły panstwowe zostały całkowicie sprywatyzowane ( ze zrozumieniem tego chyba nie ma problemu? ) - pytanie głupie i po fakcie - bo... ------------------------------------------------------------------------------ Choćby się nazywali "Niebo", "Anioły" czy nawet "Uczniowie Boskiego Mistrza" lub "Wyznawcy Jahwe ) nic to im nie pomoże, nasze dzieci, nawet zamknięte i zniewolone, mogą liczyć na ratunek i będą ratowane. ------------------------------------------------------------------------------ i jest jasne że doku IP: *.mofnet.gov.pl www.mofnet.gov.pl jest nie tylko antysemitą ale i pierwszym na forum zwolennikiem karania więzieniem Żydów za światopogląd, za to że nie chcą uczyć w szkołach państwowych bo wybierają swoje własne prywatne które Urzędnik grożąc "prawnym" linczem ( Niemcy 1942? ) gotów jest poprzeć lincz i "naukowo" go umotywować... itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR Jestem antysemtą i czuję sięświetnie... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 22:43 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR Re: Czego parchu..? Zawszonej Twojej pierzyny? IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 23:34 Sława! I zobacznie, że te parchy potrafią mówić tylko o dobrach materialnych... A gdzie duchowość tych marxistów..? Pozatem to nikt o d parchow nie domaga się dobr materialnych... (baksik, Gąsiorowski, Soros POWINNI ODDAĆ, CO nakradli) Ale to żydki usilują wyludzić to od Szwajcrów, to od Amerykanow, z ktorych jałmużny żyją 50mld$ zas nie zbombardowanie Auschwitz, bo gdyby A. zbombardowali, to żadaliby "odszkodowania" włąśnie za zbombardowanie... Od Polski za niewiado, co... Na tym forum znalazłem posty zapowiadające, że być moę niedługo zaczną się domagać "odszkodować" za zrabowaną im ( ARABOM sic!)ziemię... Ale se uważajcie bo jest Was tak mało.. A podskakujecie wszystkim jednocześnie.., A produkcja ZyklonuB jest tak prymitywnie łatwa.., że: znowu ktoś nie będzie mial naszego slowiańskiego poczucia humoru... I dokończy to, co zacząl ten glupek Hitler... A Palestyńce już niedługo zrobią z Was... Marynarzy..? Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
wild jeszcze raz narodowy kolektywisto Ignorze... 06.09.02, 23:40 co chcesz tym razem ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku doku - zwolennik karania fundamentalisów IP: *.mofnet.gov.pl 09.09.02, 13:05 wild napisał: > jeżeli piszesz "ratunek" to od czego? Np. od szkoły którą ja na swój użytek nazywam "zamkniętą" > Czy jesteś za karaniem ortodoksów Żydowskich karą więzienia i grzywny > za zakaz nauczania w szkołach Takich ortodoksów nazywam fundamentalistami (którzy nie posyłają swoich dzieci do szkół otwartych) i powinni być ścigani przez prawo rodzice lub dyrektorzy szkół, którym udowodni się przestępstwo przeciw prawu dziecka do edukacji. Szkoła, do której uczęszczają osoby niepełnoletnie lub ubezwłasnowolnione, musi być w mojej terminologii szkołą "otwartą". Oto wybrane atrybuty tej otwartości: 1. Szkoła musi wpuszczać kontrolerów wg zasad ogólnych: dostęp do dokumentów, wywiady z uczniami i personelem, obserwacje zajęć itd. 2. Szkoła musi mieć opublikowany statut, spełniający minimalne standardy: finanse szkoły, zakres praw i obowiązków ucznia, procedurę skreślania ucznia, procedurę rozwiązywania szkoły, szczególnie w wypadku notorycznego zaniedbywania minimalnych standardów nauczania. 3. Szkoła nie może tolerować łamania prawa (np. kar cielesnych), ani stosować własnych przepisów zamiast nadrzędnych przepisów prawa pospolitego. W szczególności nie może zaniechać zawiadomienia policji w wypadku popełnienia przestępstwa. 4. Szkoła musi być w kontakcie z rodzicami lub opiekunami dzieci i nie może utrudniać kontaktu między opiekunami i dziećmi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszatek prowokacja i owszem IP: 5.2.* / 199.43.14.* 06.09.02, 16:10 rzeczywiscie moze troche prymiwtywna, ale gowno z szamba wybilo jak zawsze. na +++ignorach, #, itp. chorych syfiarzach nigdy nie mozna sie zawiesc Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: prowokacja i owszem 06.09.02, 16:12 Gość portalu: kszatek napisał(a): > rzeczywiscie moze troche prymiwtywna, ale gowno z szamba wybilo jak zawsze. na > +++ignorach, #, itp. chorych syfiarzach nigdy nie mozna sie zawiesc Zapomniales wymienic siebie kaszatku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszatek Re: prowokacja i owszem IP: 5.2.* / 199.43.14.* 06.09.02, 16:25 gini drogie (bo nie wiem czys chlopie czy dziewoja) - ciesze sie, ze wypowiedzi me sledzisz, ale widze, ze zanadto pilny w tym sledzeniu nie jestes. bowiem ja taki konsekwentny jak wymienieni z nazwy dyskutanci co pluja chorobliwym antysemickim jadem bardzo konsekwentnie i caly czas, ja coz, czasem sie 'waham, cofam, chowam' w swoim 'filosemityzmie'. wiec nawet uzywajac wobec mnie mojej metafory, uzyles jej troszeczke na wyrost. pozdr Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: prowokacja i owszem 06.09.02, 19:52 Gość portalu: kszatek napisał(a): > gini drogie (bo nie wiem czys chlopie czy dziewoja) - ciesze sie, ze wypowiedzi > > me sledzisz, ale widze, ze zanadto pilny w tym sledzeniu nie jestes. bowiem ja > taki konsekwentny jak wymienieni z nazwy dyskutanci co pluja chorobliwym > antysemickim jadem bardzo konsekwentnie i caly czas, ja coz, czasem sie 'waham, > > cofam, chowam' w swoim 'filosemityzmie'. wiec nawet uzywajac wobec mnie mojej > metafory, uzyles jej troszeczke na wyrost. > pozdr Wystarczy,ze obrzucasz blotem tych co maja inne poglady niz Ty .Wystarczy to,ze nie oburzyl Cie pierwszy post autora watku.Wiec wcale nie uzylam nic na wyrost. nie oburza Cie to,ze ktos laduje wszystkich Polakow do jednego worka i twierdzi,ze speawia im przyjemnosc palenie Zydow? Tez pozdrawiam i umiaru zycze w ocenie adwersarzy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kszatek Re: prowokacja i owszem IP: 5.2.* / 199.43.13.* 09.09.02, 13:18 droga gini, jak mozna zachowac umiar w ocenie takiej gnidy, ktora pisze takie rzeczy 'gwalcic brudaski'? toz to nawet w morde dac nie wypada? poza tym choc pytanie rzeczywiscie niesmaczne - reakcja na te prowokacje tak jak napisalem. poza tym pozdr. Odpowiedz Link Zgłoś
monopol A po cholerę pytasz? 06.09.02, 16:44 Gość portalu: makary napisał(a): > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudownym > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu... > Pomordowalibyście z przyjemnością, co? Na jakiej podstawie stawiasz taką tezę? A jeśli ją stawiasz, to jak ją udowodnisz? A jeśli jej nie udowodnisz, to po co zawracasz dupę? Zajmij się może majsterkowaniem albo szydełkowaniem - pożytek będzie większy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: A po cholerę pytasz? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 19:06 Albo defloracją odbytu ojca! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.02, 19:16 Gość portalu: makary napisał(a): > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudownym > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu... > Pomordowalibyście z przyjemnością, co? Wynocha, sio, sio... Odpowiedz Link Zgłoś
wild kogo sie pytasz?nazistów z Polski czy z Izraela? 06.09.02, 22:12 Gość portalu: makary napisał(a): > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudownym > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu... > Pomordowalibyście z przyjemnością, co? ja próbowalem sie pytać co byłoby gdyby w Jedwabnem zamiast Żydów(?- defninicja "Żyd" oznacza osobe która wyznaje wiare mojżeszową gdy czci posąg np. Lenina albo Baala nie jest Żydem tak jak chrześcijanin nie jest chrześcijaninem okradając ( np. w podatkach lub ma ulicy ) lub zabijając niewinnych ludzi ) byli Palestynczycy którzy zbudowali pomnik Bin Ladena a na scianach mieli plakaty "Viva la Społeczna Al-qaida!!" czy zamiast podpalenia stodół byłoby zmiażdzenie jakimiś Tygrysami... kto mi udzieli porady co jest prawidłowe? i jak mam postąpić? makary? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR Przedewszystkiem wyzbyć sie gusel żydowskich IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 22:25 Sława! Zważyłęm, zaprząta Cię dziwaczna sofistyka zydów... Ale przecież nie ma różnicy pomiędzy Baalem , Jehową i Molochem... Wszystko to plugastwo semickie żądające ofiar z ludzi: w Polsce, Palestynie, Karatginie.. Należy przyjąć metode rzymską i rownać to barbarzyństwo z ziemią, którą należy solic jeszcze... Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
wild dla mnie gusłem jest społeczno-komunistyczny... 06.09.02, 22:43 ...kult rządu - jego rola jest podobna do kołchozu lub pgru -marnuje moją prace i daje najgorsze usługi jakie tylko można mieć ( to jest kult Baala-Hitlera - Bóg-Jahwe karze za tę niegodziwość ) aby rozwiać Twoje obawy o cudze dobra przed napadem dowolnego złodzieja - uzywam broni palnej aby sprawe nalezycie z pozytkiem dla innych ludzi załatwić... ( po co marnować czas następnych niewinnych ludzi? prawda? chodzby zostali napadnieci przez rzymskiego pajaca... ) Dzięki Ci Jahwe! nie ma ofiary nie ma przestępstwa... - gdy ktoś wciska kit o przestępstwie bez ofiary ( nazista lub komunista ) jest wyznawcą gusła KOMUNIZMU-FASZYZMU... itd. itd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: +++IGNOR Ale szerzenie prymitywnego kultu... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 23:21 Sława! To wlaśnie żydowskie prawo, obyczaaje, historia i przesądy choćby religijne każą podporządkowywać jednostkę społeczności... W przeciwieństwie do prawa i cywilizacji lacinskiej... I zbliżonej cywilizacji arabskiej gdzie prywatność jest święta. W judaiżmie i u żydów mamy mentalność kolektywną zacisnioną do jednej gminy W przeciwieństwie do do łacińskiego uniwersalizmu. I jeśli jeszcze nie wierzysz do sobie zobacz te żydowskie spamy na forum i absurdalne żądnia żydów wyplacenia przez Polskę 60mld$ z niewiadomo co... Tp wlaśnie zażydzone Niemcy i zażyzona Rosja zgotowły światu tyle nieszczęść... Żę aż strach myśleć o zażydzeniu USA... Do czego mogą popchnąć ten kraj wplywy żydowskie... Pozdrawiam! Ignorant +++ Odpowiedz Link Zgłoś
wild narodowy-kolektywista(komunista)Ignor sobie pisze 06.09.02, 23:38 jeszcze raz - a teraz co chcesz ode mnie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 XiadzLuka bardzo by chcial znalezc sie tam... IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 01:21 ...i dopilnowalby takiego "zalatwienia sprawy" by teraz nie musial byc wulgarny w stosunku do Ciebie. Nie ostalby sie ani jeden! swiadek, Gross nie mialby okazji zablysnac - nie byloby antypolskich prowokacji. .. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: XiadzLuka bardzo by chcial znalezc sie tam... 07.09.02, 01:26 Gość portalu: krzys52 napisał(a): > ...i dopilnowalby takiego "zalatwienia sprawy" by teraz nie musial byc wulgarny > > w stosunku do Ciebie. > Nie ostalby sie ani jeden! swiadek, Gross nie mialby okazji zablysnac - nie > byloby antypolskich prowokacji. > .. > K.P. a uwazasz,ze Gross zablysnal?a czym ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: XiadzLuka bardzo by chcial znalezc sie tam... IP: *.proxy.aol.com 08.09.02, 17:45 gini napisała: > Gość portalu: krzys52 napisał(a): > > > ...i dopilnowalby takiego "zalatwienia sprawy" by teraz nie musial byc > wulgarny > > > > w stosunku do Ciebie. > > Nie ostalby sie ani jeden! swiadek, Gross nie mialby okazji zablysnac - ni > e > > byloby antypolskich prowokacji. > > .. > > K.P. > > > a uwazasz,ze Gross zablysnal?a czym ? .. A ty uwazasz, ze nie? Wczesniej i tak bylo go wszedzie pelno? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: U Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: *.gis.net 08.09.02, 18:36 Nu,co chodzi o makary Ci un mlody,ci un stary Jedno-c pewne w tym klarnecie: Zie to syjonbuc i smiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: *.csk.pl / *.csk.pl 08.09.02, 18:39 jestes wariat!!!!!!!!!!! idz sie leczyc Odpowiedz Link Zgłoś