Dodaj do ulubionych

Jedwabne - waszym marzeniem?

IP: 193.0.117.* 06.09.02, 12:53
ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudownym
sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu...
Pomordowalibyście z przyjemnością, co?
Obserwuj wątek
    • xiazeluka Spierdalaj prowokatorze 06.09.02, 12:54
      Gość portalu: makary napisał(a):

> ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudownym
      > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu...
      > Pomordowalibyście z przyjemnością, co?
      • Gość: f Re: Spierdalaj prowokatorze IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 12:59
        Tu brakuje wyznawcow Talmudu i Tory-gdzie wg tych zasad oszukać goja to juz
        niebo tutaj a nie po śmierci jak mówi Chrystus!
    • Gość: jeja Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: 194.251.142.* 06.09.02, 12:57

> ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się
      cudownym

..i pogwałcili też ,oj pogwałcili .
    • Gość: Lekarz Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: *.man.poznan.pl 06.09.02, 13:03
      Głodnemu chleb na mysli !
      • Gość: siedem e tam, to zwykły narcyzm jest IP: *.tgory.pik-net.pl 06.09.02, 13:05
        Gość portalu: Lekarz napisał(a):

> Głodnemu chleb na mysli !

gapi się to to w lusterko a baki jak się nie chcą zalotnie kręcić tak dalej nie
        chcą... a potem się wyżywa

5040
    • kretenczyk Re: Jedwabne - waszym marzeniem? 06.09.02, 13:05

Alez skad! Oni, z narazeniem zycia, wlasna piersia i do upadlego bronili by ich!
      Chyba w to nie watpisz??????????????
      Kreteńczyk
      • Gość: +++IGNOR gwałcić brudaski? mend by się dostało, lub AIDSa IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 13:09
        • kretenczyk Re: gwałcić brudaski? mend by się dostało, lub A 06.09.02, 13:12
          Ignor zlituj sie! Pogwalc troche! Bo znowu zostanie tylko niepokalane
          poczecie... i tylko klopot...
          Kreteńczyk
      • gini Re: Jedwabne - waszym marzeniem? 06.09.02, 13:11
        kretenczyk napisał:

> Gość portalu: makary napisał(a):
        >
        > > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się cudow
        > nym
        > > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu...
        > > Pomordowalibyście z przyjemnością, co?
        >
        > Alez skad! Oni, z narazeniem zycia, wlasna piersia i do upadlego bronili by
        ich
        > !
        > Chyba w to nie watpisz??????????????
        > Kreteńczyk

No tak wszyscy wiedza,ze w czasie II wojny to Niemcy bronili Zydow przed
        Polakami.Wie to Kretenczyk,Makary i jeszcze paru innych.
        Moje gratulacje panowie za swietna znajomosc historii.
        • kretenczyk Re: Jedwabne - waszym marzeniem? 06.09.02, 13:16
          gini napisała:

> kretenczyk napisał:
          >
          > > Gość portalu: makary napisał(a):
          > >
          > > > ciekawi mnie, ilu uczestników Forum Kraj i Aktualności chciałoby się
          > cudow
          > > nym
          > > > sposobem znaleść w Jedwabnym w tamtym dniu...
          > > > Pomordowalibyście z przyjemnością, co?
          > >
          > > Alez skad! Oni, z narazeniem zycia, wlasna piersia i do upadlego bronili b
          > y
          > ich
          > > !
          > > Chyba w to nie watpisz??????????????
          > > Kreteńczyk
          >
          >
          > No tak wszyscy wiedza,ze w czasie II wojny to Niemcy bronili Zydow przed
          > Polakami.Wie to Kretenczyk,Makary i jeszcze paru innych.
          > Moje gratulacje panowie za swietna znajomosc historii.

Gini! Czy ty masz cos z oczami? Czy moze dysfunkcje mozgowa?
          Przeciez wyraznie napisalem! Sam bys pewnie bronil poki tchu w piersi, gdyby Ci
          dano taka szanse! Prawda?
          Kretyeńczyk
          • gini Re: Jedwabne - waszym marzeniem? 06.09.02, 13:22
            ..> >
            > >
            > > No tak wszyscy wiedza,ze w czasie II wojny to Niemcy bronili Zydow przed
            > > Polakami.Wie to Kretenczyk,Makary i jeszcze paru innych.
            > > Moje gratulacje panowie za swietna znajomosc historii.
            >
            > Gini! Czy ty masz cos z oczami? Czy moze dysfunkcje mozgowa?
            > Przeciez wyraznie napisalem! Sam bys pewnie bronil poki tchu w piersi, gdyby
            Ci
            >
            > dano taka szanse! Prawda?
            > Kretyeńczyk

O tak piszesz bardzo wyraznie .Az za wyraznie.

• Gość: # jAK TAM FILOSEMICI ? NIE WSTYD WAM ZA NICH? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.09.02, 13:16
          • kretenczyk Re: jAK TAM FILOSEMICI ? NIE WSTYD WAM ZA NICH? 06.09.02, 13:19
            Wstydzisz sie za kogos? Nie przesadzasz? Wystarczy jesli powstydzisz sie za
            siebie...
            Kreteńczyk
            • Gość: # Do autodiagnosty kretynczyka... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.09.02, 13:26
              kretenczyk napisał:

> Wstydzisz sie za kogos? Nie przesadzasz? Wystarczy jesli powstydzisz sie za
              > siebie...
              > Kreteńczyk

Raz Ci odpowiem. By sie inni posmiali. Na wiecej nie licz.
              Jak na Kretynczyka przystalo nie rozumiesz najprostszych slow.

I jak na krytenczyka przystalo, riposte wymysliles tak nieoryginalna
              i trywialna, ze nawet nie prostacką. Zle rokujesz. Szkoda.

• Gość: # Poczytaj sobie syjonisto elementarz Grossa... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.09.02, 13:45
                > Cholera! Te pare zlosliwych zydkow podpalilo sie nam na zlosc i teraz chca by
                > im placic! To Zydy!!!

> Mateusz

"Shoah Memorandum " : " Polacy robili to jako alianci nazistów "

"Canadian Jewish News ' : " Polacy wymordowali więcej Żydów niż hitlerowcy "

M. Verstanding : " AK na rozkaz polskiego rządu emigracyjnego w Londynie ,
                systematycznie mordowała Żydów "

" A.H.Biderman : " AK prowadziła zdradziecką wojnę przeciwko Żydom , zabijając
                więcej Żydów niż Niemcy"

"H.Stern : " Za II Wojny Światowej Polacy eksterminowali 3 miliony Żydów , jako
                projektodawcy i wykonawcy Endlosung "

L.Stahl " Reporting live " : " Polacy , z pomocą zaprzyjaznionych sąsiadów ,
                Niemców, wymordowali w latach 40-tych swą tradycyjną klasę kupiecką, Żydów "

L. Stahl dla " Le Soir Illustre " : "Polska to kraj który wymyślił Auschwitz"

A.H.Biderman : " Polski katolicki Kościół , obermorderca i podżegacz do
                żydobójstwa , stale karmił motłoch nienawiścią wobec Żydów , zaś pomna tych
                nauk Armia Krajowa mordowała Żydów masowo "

no pewnie ,ze Polacy spalili tych Zydow .Teraz ja Ci wyjelam cos z watku
                davouta .Zgadzasz sie z tym wszystkim pewnie tak jak zgadzasz sie ze wszystkim
                co napisal pan Gross.
                • Re: Trzeba umieć spojrzeć sobie w twarz ! adres:
                *.man.poznan.pl Gość: Twarz ! 06-09-2002 12:12 odpowiedz na list odpowiedz
                cytując

Mateuszku argumentów ci nie staje !! ???
                wolisz prowkacje !!
                A jakie są fakty ??
                W Jedwabnem odkryto dwa groby !
                a) pierwszy grób pod klepiskiem stodoły w ktorej
                spalono Żydów , a w nim ciała około 50 niespalonych( podkreslam niespalonych,
                niespalonych) Żydów ! oraz złote obrączki, monety i sztućce, narzedzia, kule i
                łuski. Nie ustalono sposobuzadania śmierci tych 50 Żydów !!
                b) drugi grób ze zwłokami około 150 spalonych
                Żydów !! Logika tego samego miejsca zbrodni , dowodzi, że zbrodnia była
                zaplanowana i zorganizowana przez jeden ośrodek decyzyjny !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
                Wystarczy zatem ustalić w jaki sposób zadano
                śmierć tym 50 Żydom z pierwszego grobu !! Jeżeli zbrodni dokonali Polacy , to
                jedynym sposobem zadania śmierci muszą być rany kłute szrpane itp. bo Polacy
                wówczas broni nie posiadali !! Jak dobrze ci wiadomo , strona żydowska i
                Ignatiew raczyli odstąpić od ustalenia drogą badań z dziedziny medycyny sądowej
                sposobu śmierci tych 50 Żydów !!! ale mimo to Ignatiew bez dowodu raczył
                pomówić bezpodstawnie o tę zbrodnię !!!!
                Teraz co do wyroków sądowych z lat 1947-1950, to
                skazywały one Polaków za udział w mordzie pod niemieckim przymusem . Przez
                udział w mordzie ówczesny sąd uznawał pilnowanie pod przymusem Żydów na rynku w
                Jedwabnem , a nie za mordowanie !
                Mateuszku
                poucz się trochę !

• bigda1 Re: Czemu # się wściekasz przecież wyraźnie... 06.09.02, 13:53
                  Gość portalu: # napisał(a):

> > Cholera! Te pare zlosliwych zydkow podpalilo sie nam na zlosc i teraz chca
                  > by
                  > > im placic! To Zydy!!!
                  >

... napisałem! Czyżbyś bronił tych antypolskich wystąpień???
                  wink
                  Mateusz
                  • Gość: # Cieniu spoko non kapisko ne hapu nem tudom/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.09.02, 14:27
          • Gość: doku Wstyd. nt IP: *.mofnet.gov.pl 06.09.02, 14:58
            • Gość: +++IGNOR Wstydzić powinien sie ten parch, co zalożył wątek! IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 16:04
              • Gość: doku Wstydzić powinien sie ten co na Żyda mówi parch IP: *.mofnet.gov.pl 06.09.02, 16:39
                • wild doku - zwolennik karania np.Żydów-Ortodoksów... 06.09.02, 22:26
                  ___________________________________________________________________________
                  'Judaizm jest głupi' - dlaczego? bo jawnie głosi..
                  Autor: Gość: doku IP: *.mofnet.gov.pl
                  Data: 29-08-2002 17:05 + odpowiedz na list
                  ---------------------------------------------------------------------------
                  ... że jego wyznawcy stoją wyżej niż inni ludzie.

---------------------------------------------------------------------------
                  Takich oszołomów jest wielu
                  Autor: Gość: doku IP: *.mofnet.gov.pl
                  Różni kapłani i inne sekty zawsze będą dążyć do zniewolenia dzieci i ich
                  umysłów. Na szczęście prawo i policja chronią nas i nasze dzieci. Choćby się
                  nazywali "Niebo", "Anioły" czy nawet "Uczniowie Boskiego Mistrza", nic to im
                  nie pomoże, nasze dzieci, nawet zamknięte i zniewolone, mogą liczyć na
                  ratunek i będą ratowane.

czy mając na myśli "nasze dzieci, nawet zamknięte i zniewolone, mogą liczyć na
                  ratunek i będą ratowane" (a mowa była o przymusie nauczania w kołchozie
                  państwowym) masz na myśli narzucenie np. ortodoksom Żydowskim rodzaju usługi
                  nauczania? jeżeli tak jakim prawem? i kto zapłaci za tę niechcianą usługę? Ty?

jeżeli piszesz "ratunek" to od czego? od takich myśli jakie tobie niepasują?

Czy jesteś za karaniem ortodoksów Żydowskich karą więzienia i grzywny za zakaz
                  nauczania w szkołach na które niechcą wydawać swoich pieniedzy - przy założeniu
                  że szkoły panstwowe zostały całkowicie sprywatyzowane ( ze zrozumieniem tego
                  chyba nie ma problemu? ) - pytanie głupie i po fakcie -

bo...
                  ------------------------------------------------------------------------------
                  Choćby się nazywali "Niebo", "Anioły" czy nawet "Uczniowie Boskiego Mistrza"
                  lub "Wyznawcy Jahwe ) nic to im nie pomoże, nasze dzieci, nawet zamknięte i
                  zniewolone, mogą liczyć na ratunek i będą ratowane.
                  ------------------------------------------------------------------------------

i jest jasne że doku IP: *.mofnet.gov.pl www.mofnet.gov.pl

jest nie tylko antysemitą ale i pierwszym na forum zwolennikiem karania
                  więzieniem Żydów za światopogląd, za to że nie chcą uczyć w szkołach
                  państwowych bo wybierają swoje własne prywatne które Urzędnik grożąc "prawnym"
                  linczem ( Niemcy 1942? ) gotów jest poprzeć lincz i "naukowo" go umotywować...
                  itd.
                  • Gość: +++IGNOR Jestem antysemtą i czuję sięświetnie... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 22:43
                    • wild co chcesz ode mnie? może moich dóbr materialnych? 06.09.02, 22:46
                      • Gość: +++IGNOR Re: Czego parchu..? Zawszonej Twojej pierzyny? IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 23:34
                        Sława!

I zobacznie, że te parchy potrafią mówić tylko o dobrach materialnych...

A gdzie duchowość tych marxistów..?

Pozatem to nikt o d parchow nie domaga się dobr materialnych...
                        (baksik, Gąsiorowski, Soros POWINNI ODDAĆ, CO nakradli)

Ale to żydki usilują wyludzić to od Szwajcrów, to od Amerykanow, z ktorych
                        jałmużny żyją 50mld$ zas nie zbombardowanie Auschwitz, bo gdyby A.
                        zbombardowali, to żadaliby "odszkodowania" włąśnie za zbombardowanie...

Od Polski za niewiado, co...

Na tym forum znalazłem posty zapowiadające, że być moę niedługo zaczną się
                        domagać "odszkodować" za zrabowaną im ( ARABOM sic!)ziemię...

Ale se uważajcie bo jest Was tak mało..
                        A podskakujecie wszystkim jednocześnie..,

A produkcja ZyklonuB jest tak prymitywnie łatwa.., że: znowu ktoś nie będzie
                        mial naszego slowiańskiego poczucia humoru...

I dokończy to, co zacząl ten glupek Hitler...

A Palestyńce już niedługo zrobią z Was...

Marynarzy..?

Pozdrawiam!

Ignorant
                        +++
                        • wild jeszcze raz narodowy kolektywisto Ignorze... 06.09.02, 23:40
                          co chcesz tym razem ode mnie?
                  • Gość: doku doku - zwolennik karania fundamentalisów IP: *.mofnet.gov.pl 09.09.02, 13:05
                    wild napisał:

> jeżeli piszesz "ratunek" to od czego?

Np. od szkoły którą ja na swój użytek nazywam "zamkniętą"

> Czy jesteś za karaniem ortodoksów Żydowskich karą więzienia i grzywny
                    > za zakaz nauczania w szkołach

Takich ortodoksów nazywam fundamentalistami (którzy nie posyłają swoich dzieci
                    do szkół otwartych) i powinni być ścigani przez prawo rodzice lub dyrektorzy
                    szkół, którym udowodni się przestępstwo przeciw prawu dziecka do edukacji.

Szkoła, do której uczęszczają osoby niepełnoletnie lub ubezwłasnowolnione, musi
                    być w mojej terminologii szkołą "otwartą". Oto wybrane atrybuty tej otwartości:

1. Szkoła musi wpuszczać kontrolerów wg zasad ogólnych: dostęp do dokumentów,
                    wywiady z uczniami i personelem, obserwacje zajęć itd.
                    2. Szkoła musi mieć opublikowany statut, spełniający minimalne standardy:
                    finanse szkoły, zakres praw i obowiązków ucznia, procedurę skreślania ucznia,
                    procedurę rozwiązywania szkoły, szczególnie w wypadku notorycznego
                    zaniedbywania minimalnych standardów nauczania.
                    3. Szkoła nie może tolerować łamania prawa (np. kar cielesnych), ani stosować
                    własnych przepisów zamiast nadrzędnych przepisów prawa pospolitego. W
                    szczególności nie może zaniechać zawiadomienia policji w wypadku popełnienia
                    przestępstwa.
                    4. Szkoła musi być w kontakcie z rodzicami lub opiekunami dzieci i nie może
                    utrudniać kontaktu między opiekunami i dziećmi
    • Gość: kszatek prowokacja i owszem IP: 5.2.* / 199.43.14.* 06.09.02, 16:10
      rzeczywiscie moze troche prymiwtywna, ale gowno z szamba wybilo jak zawsze. na
      +++ignorach, #, itp. chorych syfiarzach nigdy nie mozna sie zawiesc
      • gini Re: prowokacja i owszem 06.09.02, 16:12
        Gość portalu: kszatek napisał(a):

> rzeczywiscie moze troche prymiwtywna, ale gowno z szamba wybilo jak zawsze.
        na
        > +++ignorach, #, itp. chorych syfiarzach nigdy nie mozna sie zawiesc
        Zapomniales wymienic siebie kaszatku.
        • Gość: kszatek Re: prowokacja i owszem IP: 5.2.* / 199.43.14.* 06.09.02, 16:25
          gini drogie (bo nie wiem czys chlopie czy dziewoja) - ciesze sie, ze wypowiedzi
          me sledzisz, ale widze, ze zanadto pilny w tym sledzeniu nie jestes. bowiem ja
          taki konsekwentny jak wymienieni z nazwy dyskutanci co pluja chorobliwym
          antysemickim jadem bardzo konsekwentnie i caly czas, ja coz, czasem sie 'waham,
          cofam, chowam' w swoim 'filosemityzmie'. wiec nawet uzywajac wobec mnie mojej
          metafory, uzyles jej troszeczke na wyrost.
          pozdr
          • gini Re: prowokacja i owszem 06.09.02, 19:52
            Gość portalu: kszatek napisał(a):

> gini drogie (bo nie wiem czys chlopie czy dziewoja) - ciesze sie, ze
            wypowiedzi
            >
            > me sledzisz, ale widze, ze zanadto pilny w tym sledzeniu nie jestes. bowiem
            ja
            > taki konsekwentny jak wymienieni z nazwy dyskutanci co pluja chorobliwym
            > antysemickim jadem bardzo konsekwentnie i caly czas, ja coz, czasem
            sie 'waham,
            >
            > cofam, chowam' w swoim 'filosemityzmie'. wiec nawet uzywajac wobec mnie mojej
            > metafory, uzyles jej troszeczke na wyrost.
            > pozdr

Wystarczy,ze obrzucasz blotem tych co maja inne poglady niz Ty .Wystarczy to,ze
            nie oburzyl Cie pierwszy post autora watku.Wiec wcale nie uzylam nic na wyrost.
            nie oburza Cie to,ze ktos laduje wszystkich Polakow do jednego worka i
            twierdzi,ze speawia im przyjemnosc palenie Zydow?
            Tez pozdrawiam i umiaru zycze w ocenie adwersarzy.
            • Gość: kszatek Re: prowokacja i owszem IP: 5.2.* / 199.43.13.* 09.09.02, 13:18
              droga gini,
              jak mozna zachowac umiar w ocenie takiej gnidy, ktora pisze takie
              rzeczy 'gwalcic brudaski'? toz to nawet w morde dac nie wypada?
              poza tym choc pytanie rzeczywiscie niesmaczne - reakcja na te prowokacje tak
              jak napisalem.
              poza tym pozdr.
    • monopol A po cholerę pytasz? 06.09.02, 16:44

Na jakiej podstawie stawiasz taką tezę? A jeśli ją stawiasz, to jak ją
      udowodnisz? A jeśli jej nie udowodnisz, to po co zawracasz dupę? Zajmij się
      może majsterkowaniem albo szydełkowaniem - pożytek będzie większy...
      • Gość: f Re: A po cholerę pytasz? IP: *.tarnobrzeg.cvx.ppp.tpnet.pl 06.09.02, 19:06
        Albo defloracją odbytu ojca!
    • Gość: pollak Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.09.02, 19:16

Wynocha, sio, sio...
    • wild kogo sie pytasz?nazistów z Polski czy z Izraela? 06.09.02, 22:12

ja próbowalem sie pytać co byłoby gdyby w Jedwabnem zamiast Żydów(?-
      defninicja "Żyd" oznacza osobe która wyznaje wiare mojżeszową gdy czci posąg
      np. Lenina albo Baala nie jest Żydem tak jak chrześcijanin nie jest
      chrześcijaninem okradając ( np. w podatkach lub ma ulicy ) lub zabijając
      niewinnych ludzi ) byli Palestynczycy którzy zbudowali pomnik Bin Ladena a na
      scianach mieli plakaty "Viva la Społeczna Al-qaida!!" czy zamiast podpalenia
      stodół byłoby zmiażdzenie jakimiś Tygrysami...

kto mi udzieli porady co jest prawidłowe? i jak mam postąpić? makary?
      • Gość: +++IGNOR Przedewszystkiem wyzbyć sie gusel żydowskich IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 22:25
        Sława!

Zważyłęm, zaprząta Cię dziwaczna sofistyka zydów...

Ale przecież nie ma różnicy pomiędzy Baalem , Jehową i Molochem...

Wszystko to plugastwo semickie żądające ofiar z ludzi: w Polsce, Palestynie,
        Karatginie..

Należy przyjąć metode rzymską i rownać to barbarzyństwo z ziemią, którą należy
        solic jeszcze...

Pozdrawiam!

Ignorant
        +++
        • wild czego rządasz ode mnie? 06.09.02, 22:30
        • wild dla mnie gusłem jest społeczno-komunistyczny... 06.09.02, 22:43
          ...kult rządu - jego rola jest podobna do kołchozu lub pgru -marnuje moją prace
          i daje najgorsze usługi jakie tylko można mieć ( to jest kult Baala-Hitlera -
          Bóg-Jahwe karze za tę niegodziwość )

aby rozwiać Twoje obawy o cudze dobra przed napadem dowolnego złodzieja -
          uzywam broni palnej aby sprawe nalezycie z pozytkiem dla innych ludzi
          załatwić... ( po co marnować czas następnych niewinnych ludzi? prawda? chodzby
          zostali napadnieci przez rzymskiego pajaca... )

Dzięki Ci Jahwe!
          nie ma ofiary nie ma przestępstwa...
          - gdy ktoś wciska kit o przestępstwie bez ofiary ( nazista lub komunista ) jest
          wyznawcą gusła KOMUNIZMU-FASZYZMU... itd. itd.
          • Gość: +++IGNOR Ale szerzenie prymitywnego kultu... IP: *.dialog.net.pl / *.wroclaw.dialog.net.pl 06.09.02, 23:21
            Sława!

To wlaśnie żydowskie prawo, obyczaaje, historia i przesądy choćby religijne
            każą podporządkowywać jednostkę społeczności...

W przeciwieństwie do prawa i cywilizacji lacinskiej...

I zbliżonej cywilizacji arabskiej gdzie prywatność jest święta.

W judaiżmie i u żydów mamy mentalność kolektywną zacisnioną do jednej gminy

W przeciwieństwie do do łacińskiego uniwersalizmu.

I jeśli jeszcze nie wierzysz do sobie zobacz te żydowskie spamy na forum i
            absurdalne żądnia żydów wyplacenia przez Polskę 60mld$ z niewiadomo co...

Tp wlaśnie zażydzone Niemcy i zażyzona Rosja zgotowły światu tyle nieszczęść...

Żę aż strach myśleć o zażydzeniu USA...

Do czego mogą popchnąć ten kraj wplywy żydowskie...

Pozdrawiam!

Ignorant
            +++
            • wild narodowy-kolektywista(komunista)Ignor sobie pisze 06.09.02, 23:38
              jeszcze raz - a teraz co chcesz ode mnie?
              • gini Re Ignor odczep sie od Wilda.!!!!!!! 06.09.02, 23:41
    • Gość: krzys52 XiadzLuka bardzo by chcial znalezc sie tam... IP: *.proxy.aol.com 07.09.02, 01:21
      ...i dopilnowalby takiego "zalatwienia sprawy" by teraz nie musial byc wulgarny
      w stosunku do Ciebie.
      Nie ostalby sie ani jeden! swiadek, Gross nie mialby okazji zablysnac - nie
      byloby antypolskich prowokacji.
      ..
      K.P.
      • gini Re: XiadzLuka bardzo by chcial znalezc sie tam... 07.09.02, 01:26
        Gość portalu: krzys52 napisał(a):

> ...i dopilnowalby takiego "zalatwienia sprawy" by teraz nie musial byc
        wulgarny
        >
        > w stosunku do Ciebie.
        > Nie ostalby sie ani jeden! swiadek, Gross nie mialby okazji zablysnac - nie
        > byloby antypolskich prowokacji.
        > ..
        > K.P.

a uwazasz,ze Gross zablysnal?a czym ?
        • Gość: krzys52 Re: XiadzLuka bardzo by chcial znalezc sie tam... IP: *.proxy.aol.com 08.09.02, 17:45
          gini napisała:

> Gość portalu: krzys52 napisał(a):
          >
          > > ...i dopilnowalby takiego "zalatwienia sprawy" by teraz nie musial byc
          > wulgarny
          > >
          > > w stosunku do Ciebie.
          > > Nie ostalby sie ani jeden! swiadek, Gross nie mialby okazji zablysnac - ni
          > e
          > > byloby antypolskich prowokacji.
          > > ..
          > > K.P.
          >
          >
          > a uwazasz,ze Gross zablysnal?a czym ?
          ..
          A ty uwazasz, ze nie? Wczesniej i tak bylo go wszedzie pelno?
    • Gość: U Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: *.gis.net 08.09.02, 18:36
      Nu,co chodzi o makary
      Ci un mlody,ci un stary
      Jedno-c pewne w tym klarnecie:
      Zie to syjonbuc i smiecie.
    • Gość: dorota Re: Jedwabne - waszym marzeniem? IP: *.csk.pl / *.csk.pl 08.09.02, 18:39
      jestes wariat!!!!!!!!!!! idz sie leczyc
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka