Gość: V.C. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.09.02, 17:24 luka napisał : A podwyższanie podatków cię nie zlości, kutasie? Raczej przeciwnie - > uczestniczysz z zapałem w tym procederze, komunistyczna małachowska szmato Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
poliklinik Re: Słownik forumowej niepoprawnośći : litera L 09.09.02, 14:24 Gość portalu: V.C. napisał(a): > luka napisał : > > A podwyższanie podatków cię nie zlości, kutasie? Raczej przeciwnie - > > uczestniczysz z zapałem w tym procederze, komunistyczna małachowska szmato > > > Niepochlebie wspomniana tu osoba skrzywdziła w czasach PRL-u, wiele osób (w tym kalek), które prosiły tę osobę o pomoc, gdy ta osoba reklamowała swą chęć pomocy w telewizji, która wówczas była wyłącznie rządowa, a nieprawomyślni nie mieli szans w niej występować inaczej niż pod wyzwiskami typu ... [nie napiszę bo czyta to młodzież jeszcze przed czterdziestką]. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. do Poliklinika IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 14:31 poliklinik napisała: > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > luka napisał : > > > > A podwyższanie podatków cię nie zlości, kutasie? Raczej przeciwnie - > > > uczestniczysz z zapałem w tym procederze, komunistyczna małachowska s > zmato > > > > > > > Niepochlebie wspomniana tu osoba skrzywdziła w czasach PRL-u, wiele osób (w tym > > kalek), > które prosiły tę osobę o pomoc, gdy ta osoba reklamowała swą > chęć pomocy w telewizji, która wówczas była wyłącznie rządowa, > a nieprawomyślni nie mieli szans w niej występować > inaczej niż pod wyzwiskami typu ... [nie napiszę bo czyta to młodzież jeszcze > przed czterdziestką]. W jaki sposób "skrzywdziła" ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Słownik forumowej niepoprawnośći : litera L IP: *.k.mcnet.pl 09.09.02, 14:33 Gość portalu: V.C. napisał(a): > luka napisał : > > A podwyższanie podatków cię nie zlości, kutasie? Raczej przeciwnie - > > uczestniczysz z zapałem w tym procederze, komunistyczna małachowska szmato > V.C.! V.C.! V.C.! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Słownik forumowej niepoprawnośći : litera L IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 09.09.02, 14:47 Gość portalu: luka napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > luka napisał : > > > > A podwyższanie podatków cię nie zlości, kutasie? Raczej przeciwnie - > > > uczestniczysz z zapałem w tym procederze, komunistyczna małachowska s > zmato > > > > V.C.! V.C.! V.C.! A gdzie epitety ? Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Słownik forumowej niepoprawnośći : litera L 09.09.02, 15:00 Gość portalu: V.C. napisał(a): > > V.C.! V.C.! V.C.! > > A gdzie epitety ? Tutaj: V.C.! V.C.! V.C.! Odpowiedz Link Zgłoś